Szevasztok Macák!!!
Végre, újra jelenésem van köztetek. Látom, mindekinek telnek a napjai, kinek dolgosabban, kinek nem (Hajni, most Rád gondoltam!!!!
) Fasza egy állásod van! Nekem is kell ilyen!
Először szeretnék valamit az igen Tisztelt Olvasótábortól kérdezni. Húúú. Szóval a barátnőmről van szó, (ja, mindig így kezdődik..) akiért nagyon aggódom. 29 éves és még szűz. De nem is ez a gond, hanem az, hogy egyszerűen leállt a menstruációja. Azt mondta, hogy a nagymamájának szinte alig volt menzesze életében (azaz sosem vérzett) és mégis 4(!!!) gyereket szült. Az orvosok nem tudtak rá magyarázatot. A nővérének is alig van mikulása havonta, mégis van két gyereke már. Egyszerűen felfoghatatlan. Én mondtam neki, hogy peteérés nélkül is lehet menzi, de fordítva ez nem igaz, ha már menzi sincs, akkor tényleg leállt minden termelés, vagy pedig a hormonjai szórakoznak vele, azt kéne rendbe tenni. Meg szerintem az is baj valahol, hogy 29 éven át egyszer sem használta még a szervezetét szexre, így a teste azt mondhatta, hogy "mi a fenének strapáljam magam?". És persze nőgyógyász-fóbiája van. Ti mit mondanátok neki, ha a Ti barátnőtök lenne? Én nagyon kiakadtam. Nekem akkor volt ilyen, hogy 6 hónapig nem menstruáltam, mikor 9 hónapig anorexiás voltam és a szervezetem már nem engedhette meg magának a vérveszteséget... De hogy valakinek magától leáll????
Velem semmi újság, illetve csak annyi, hogy a 15. és 18. napon ákciáztunk és azóta egyfolytában nyom a hasam alja, azaz a méhem. De megpróbálok neki nem sok jelentőséget tulajdonítani, mert erre más magyarázat is lehet - sajna. Talán emlékszetek, hogy írtam, hogy a dokim azt mondta (tapizás alapján), hogy hátrahajló a méhem (előző héten meg azt mondta, hogy előrehajló, az előtti héten meg azt, hogy "rendes".) Nos a legelső infó alapján elkezdtem hasonfekve aludni, mert akkor állítólag a saját súlyától előrehanytlik a méhecske. Na, azóta nekem úgy beállt a derekam, mint az M7-es nyáron. Rendesen guggolva tudok csak lehajolni valamiért. És szerintem az sugárzik előre, a hasamba. Már tengeri sós ülőfürdő is volt, kámforos masszírozás, sálakat, kendőket kötöttem magamra, mint Irina Pavlovna - szóval abszolut antinő voltam. Hasonfekvés ezentúl kizárva, már csak azért is, mert olyan érzékenyek a cicik, hogy arra nincs is szó.
Írjatok a barátnőm ügyében, mert kíváncsi vagyok, Ti mit mondanátok neki, azon kívül, hogy menjen orvoshoz.
jövök még, csak visszaolvasok.
Lola
Szóval légyszi