Új privát üzeneted érkezett!

Hajni
Nekem is egy ilyen munkahely kellene,ahol szólnak,hogy nem kell menni dolgozni./na jó ez csak vicc volt!/Pont ma gondoltam én is jó lenne nem menni holnap melóba de sajna mennem kell,sőt vasárnap is.Pedig azt mennyire utálom.Látod a sok rossz után jönnek a jó hírek is!!!Nehogy meg fázzál a telken!!Tessék jól felöltözni.És a kulcsokra vigyázz!!!

Banya!!!Üdvözlünk köreinkbe!!!Szerintem mondhatom a csajok nevébe is.Mesélj magadról!!!!Mióta akartok babát???
csanita

Banya

Nem szabad türelmetlennek lenni!!!1 hónap nagyon kevés idő,és még a fogigátlónak is ki kell menni a szervezetedből ami jó 3 hónap.Voltál orvosnál,hogy babát szeretnétek???Mert előtte jó elmenni megnézetni magadat minde oké-e.
Mi 1 éve próbálkozunk,és még semmi.
csanita

Köszi, jól jönnek a tanácsok, és a vélemények, tényleg tök kezdő vagyok. Tényleg kevés az 1 hónap, de mikor legutóbb dokinál voltam, azt mondta hogy nem kell különösebb szünetet tartani a tabi és a baba között. (mercilont szedtem) Tényleg legalább 3 hónapot kellene várnom?

Kép
Kép
banya1

Banya,
Én mondjuk nem értek a bogyókhoz (sosem szedtem), de szerintem is jobb, ha vmennyi idő eltelik a bogyószedés és a fogamzás között. Tudod, jobb a békesség! Kép
Augusztusban volt, vagy augusztusban lesz az esküvő? (bocsi, de nem volt egyértelmű... Kép)
Most nézem a profilodat! Ezek szerint Te is Anita vagy! Kép Vagy lehetnél BAnita is CsAnita után szabadon. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Te hova tűntél?! Vagy ma te vagy a napos?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Sziasztok én egy kicsit fenntebb írogatok, de remélem nem probléma, ha itt is hozzá szólnék 1-2 témához.

Banya.
Én is úgy tudom, hogy nem kell kihagyni a tabletta és a babaprojekt közt szünetet. Régen mondták, hogy érdemes 3 hónapot várni, de akkor még csak 1 fogigátló volt piacon és azóta már nagyon sokat fejlődött ezügyben a gyógyszeripar. Kép
Próbáld a hőmérős módszert, szerintem erről nagyon sokan tudnának írni itt.
Most még ne lovald bele olyan dolgokba, hogy alapos kivizsgálás meg hasonlók. Hagyjatok időt magatoknak. Nagyon sok embernek jön teljesen spontán a baba.
Én egy év sikertelenség után fordultam először orvoshoz.

Kép

Kép
pkagi

Kata,
BAnita lettem volna a vezetéknevem miatt, de sajna már foglalt volt a név.Az esküvőm augusztusban lesz csak, bár a párommal már 9 éve együtt vagyunk, csak hát ő ilyen nehezen jut komoly döntésekre...
Nincs esetleg valaki a közelben aki hasonló cipőben jár, mint én? (már bogyóilag)

Kép
Kép
banya1

Köszi Pkagi, akkor ezek szerint nem csak nekem mondta ezt a dokim.A hőmérős módszerről tényleg írhatnátok Csajok, nem sokat tudok róla. Csak ezt a nyalogatós módszert próbálom, azt is csak 1 hete, de eddig semmi. A kivizsgálásról csak annyit, hogy az már kiderült, hogy valami furcsaság van a méhemben. Régen azt mondta egy uh doki, hogy kétszarvú méhem van,(uterus bikornis vagy valami ilyesmi), de amikor tavaly voltam egy másik dokinál uh-n, ő nem nagyon vett észre ilyesmit. Jó mi? (bár állítólag ki lehet nőni az ilyesmit)

Kép
Kép
banya1

Azért én BAnitázhatlak?! (hülyén néz ki, ha egy nálam fiatalabbat leBanyázok... Kép)
Szóval nem tudom pontosan, ki volt az, aki nemrég "szokott le" a gyógyszerről, de van itt vki, az biztos! Talán Nicola, Nolina, vagy Proone?! Tényleg nem tudom, de szerintem az érintett/érintettek reagálni fog/nak a kérdésedre.
Loláéknak pedig májusban lesz az esküvőjük, tehát ilyen ügyben is van itt sorstársad. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Halihó!

Banya, üdv. Én is azt a gyógyszert szedtem amit te, és én jó pár évig, a hómérőzésról is tudok egy-két dolgot, de msot sajna mennem kell.

Lányok, nem ígérek semmit hogy mikor jövök, este még megpróbálok benézni Kép.

Csók mindenkinek

Bocsi rohanok

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

BAnita (nekem ez aaannyira tetszik! Kép),
És azt mondta a oki, h ez a kétszarvú méh (kicsit vicces, ha a méh másik jelentésére gondolunk és elképzeljük 2 szarvval Kép - bocsi!) okozhat-e valamilyen problémát a későbbiekben? Mert ha nem, akkor másmilyen alakú csak és kész. Kép Hiszen a testünk formája is különböző! Kép
Nekem a vakbelemet nem szokták találni (mert hátrahajló) és egyszer azt mondták ultrahangon, h nekem nincs is! Kép Egy másik uh-n meg megkérdezték, h hogy vették ki, h nem is látszik semmiféle heg a hasamon... Kép Pedig ott van, scak elbújt! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

oki=doki
scak=csak
Bocs! Kép
kata1977
Hatvan

Akkor, mikor ez kiderült persze beparáztam, de azt mondta a doki, hogy ne aggódjak, állítólag ez nem jelent semmit. Azt mondják úgy van, hogy az alakja nem számít, a lényeg, hogy ami két részre bontja,(egy membrán), az teljesen kettéválasztja a méhet, vagy csak kicsit belóg, és ott fityeg. Ha végigér, akkor is lehet elvileg gyerek, csak előtte meg kell operálni.

Kép
Kép
banya1

BAnita,
Akkor szokták a méhet plasztikázni, nem? Bár ebben sem avgyok biztos, csak eszembe, jutott, h hallottam már vmi ilyesmiről.
De legalább nem kell emiatt aggódnod!

Na, én lassan elbúcsúzom mára (sőt egész 7végére), majd 7főn leszek.
Addig legyetek jók (vagy inkább rosszak! Kép)!!!

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

De jó,van egy másik Anitánk!!!Mert én is az vagyok ám!!!
Hajni
Este aztán gyere ám!!!Nem úgy mint tegnap!!!!!
Kata!
Jó hétvégét!!!Jó pihenést.

Banya!!Hát tényleg elég furi,hogy le banyázlak.Lehet én is inkább Banitázlak.ok???
csanita

Szevasztok Macák!!!

Végre, újra jelenésem van köztetek. Látom, mindekinek telnek a napjai, kinek dolgosabban, kinek nem (Hajni, most Rád gondoltam!!!! Kép) Fasza egy állásod van! Nekem is kell ilyen!

Először szeretnék valamit az igen Tisztelt Olvasótábortól kérdezni. Húúú. Szóval a barátnőmről van szó, (ja, mindig így kezdődik..) akiért nagyon aggódom. 29 éves és még szűz. De nem is ez a gond, hanem az, hogy egyszerűen leállt a menstruációja. Azt mondta, hogy a nagymamájának szinte alig volt menzesze életében (azaz sosem vérzett) és mégis 4(!!!) gyereket szült. Az orvosok nem tudtak rá magyarázatot. A nővérének is alig van mikulása havonta, mégis van két gyereke már. Egyszerűen felfoghatatlan. Én mondtam neki, hogy peteérés nélkül is lehet menzi, de fordítva ez nem igaz, ha már menzi sincs, akkor tényleg leállt minden termelés, vagy pedig a hormonjai szórakoznak vele, azt kéne rendbe tenni. Meg szerintem az is baj valahol, hogy 29 éven át egyszer sem használta még a szervezetét szexre, így a teste azt mondhatta, hogy "mi a fenének strapáljam magam?". És persze nőgyógyász-fóbiája van. Ti mit mondanátok neki, ha a Ti barátnőtök lenne? Én nagyon kiakadtam. Nekem akkor volt ilyen, hogy 6 hónapig nem menstruáltam, mikor 9 hónapig anorexiás voltam és a szervezetem már nem engedhette meg magának a vérveszteséget... De hogy valakinek magától leáll????

Velem semmi újság, illetve csak annyi, hogy a 15. és 18. napon ákciáztunk és azóta egyfolytában nyom a hasam alja, azaz a méhem. De megpróbálok neki nem sok jelentőséget tulajdonítani, mert erre más magyarázat is lehet - sajna. Talán emlékszetek, hogy írtam, hogy a dokim azt mondta (tapizás alapján), hogy hátrahajló a méhem (előző héten meg azt mondta, hogy előrehajló, az előtti héten meg azt, hogy "rendes".) Nos a legelső infó alapján elkezdtem hasonfekve aludni, mert akkor állítólag a saját súlyától előrehanytlik a méhecske. Na, azóta nekem úgy beállt a derekam, mint az M7-es nyáron. Rendesen guggolva tudok csak lehajolni valamiért. És szerintem az sugárzik előre, a hasamba. Már tengeri sós ülőfürdő is volt, kámforos masszírozás, sálakat, kendőket kötöttem magamra, mint Irina Pavlovna - szóval abszolut antinő voltam. Hasonfekvés ezentúl kizárva, már csak azért is, mert olyan érzékenyek a cicik, hogy arra nincs is szó.

Írjatok a barátnőm ügyében, mert kíváncsi vagyok, Ti mit mondanátok neki, azon kívül, hogy menjen orvoshoz.

jövök még, csak visszaolvasok.
Lola

Szóval légyszi
lolita

Szia Lolita!!

Merre jártál???Képzeld nekem az unoka nvérem 35 éves és még szűz.De szerintem az is merad!!!Ovónéni és ott nem nagyon tud ismerkedni,a barátnői pedig már régen férjhez mentek.Szóval ciki!!!Gondolhatod,ha most valakivel megismerkedne és oda kerülnének,hogy ...???Akkor mi lenne???Szerintem a hormonjai össze-vissza termelődnek.Próbáld el küldeni orvoshoz.Gondolom nehéz vele ebben az ügyben beszélni!!
Én tudom milyen a derék fájás.Nekem sokszor szokott fájni.Ti most hol is tartatok???Kicsit levagyok maradva.
csanita

Sziasztok!

Úgy terveztem,hogy ma itthon maradok és írogatok Nektek, de bátyám és a sógornőm, sőt az én kis keresztfiam is meginvitált hozzájuk éjszakára. Kép Férjecskémnél buli van reggelig. Gyorsan írok, holnap majd rendesen visszaolvaslak benneteket.
Anita, sajnálom,hogy rossz híreket kaptál! De nem lenne jobb először helyreállítani a hormonokat, ha nem jó? Vagy szedtél erre gyógyszert? És csak utána átjárhatósági? Egyik barátnőm bromocryptin--prolaktint csökkenti -- után rögtön babás lett. Szerintem tuti helyreáll minden és akkor Kép Kép
Zafír, gondoltam rád délelőtt, gratula a repihez!!! Gyógyulj meg gyors, algopyrint szedj inkább, ne paracetamolt szerintem , meg C vitamint és sok teát!
Bea, tesóm ma volt Homokmégyen, mondtam, köszönjön be Hozzád!Kép Épp tegnap gondoltam Rá, hogy milyen közel is vagyKép Holnap szeretettel várlak! Ha mégis erre jársz, írj ide, reggel elolvasom!
Pusz mindenkinek , de rohanok a buszhoz.
Ja ma lesz az utolsó kúpom, holnap akcióKépKép SZtem még nem volt pém. Csak félek,hogy a gomba még nem múlt kiKép
Banya, üdv köztünk.A kétszarvú méhről majd holnap írok Neked, de semmi gondot nem fog okozni!
nolina

Szia Anita,

a barátnő-ügyben elég gázos a dolog. Tudod, az említett barátnőm is pedagógus - tanárnő és olyan szakközépben tanít, ahol csak fiúk vannak. Ő sem tud hol ismerkedni és elég válogatós is a lelkem. Azért elgondolkodtató, ahogy Te is írtad, hogy sosem fog férjhez menni. Szerintem az én barátnőm sem. Egyszerűen mindennek megvan a maga ideje - randizgatás, első simi, csók, szex, jegyesség házasság, gyerek stb. van rá 15 év, be kell osztani, de akinek valamelyik szakasz elhúzódik vagy kimarad, az egyszerűen nem éri be magát. Az idő haladtával egyre bátortalanabbak is lesznek és ezzel még jobban izolálják magukat. Ördögi kör, az biztos. És tudod, mi a legszörnyűbb? Hogy nem ő az egyetlen szűz barátnőm 29 évesen. Vele együtt 5(!!!) barátom van, (3 lány, 2 fiú) akik 30 évesen még szüzek és mind tüneményes személyiség és a legkedvesebb emberek. Beteg ez a világ.

Nolina,
csak annyit szeretnék mondani - mint gomba-guru, hogy a gombád BIZTOSAN nem múlik el 3 nap alatt (gondolom Gyno-Pevarylt, Canestent vagy Mikogalt kaptál) A kúpok egy vékony filmréteget, védő köpenyt képeznek a hüvelyben, ami az utolsó kúp használata után még 1 hétig aktív. Nem ajánlatos ezt a köpenyt "felsérteni" egy Nagy és Merev és Izgató Őrmesterrel. Nem beszélve arról, hogy a gomba igen lassan pusztul el (pl. 70 fok alatt, ha mosod a fehérneműdet, ne is álmodd, hogy kimúlik. Aztán finom illatú öblítő helyett a magas hőfokon mosott fehérneműt áztasd ecetes vízbe. Csak így múlnak ki a rohadékok. Azt már nem merem írni, hogy vasald is ki utána a bugyidat. Ha kúpot szedsz és nem szájon át szedhető bogyót, akkor mindenképp ajánlatos a fentieket tenned.) Szóval ha mégis szexelni akartok,(bár a kúpok miatt nem ajánlanám) akkor utána rögtön Te is és a Párod is kenjétek be magatokat Canesten, Mikogal vagy Pevaryl krémmel (ha van), különben a PÁrod is elkapja - és ami a legrosszabb, nála tünetmentes is lehet!!! (Mint az én Páromnál 4 éven át!!!)
Ne haragudj, nem okoskodni vagy kioktatni akartalak, de SAJNOS tudom, milyen szemét a gomba és mennyire nem lehet évekig kiírtani, ha egyszer összeszedte az ember és nincs rendesen kikezelve. (Lsd. Juca is, én is.) Kép

Lola
lolita

Na itt vagyok ismét Kép.

Lolita, én nem tudok mit mondani a barátnődre. Mindenesetre elég érdekes. Én még soha nem hallottam ilyenről.

A szüzességről jut eszembe. Valamelyik nap álltam a buszmegállóban, és két gyerek beszélgetett. Valami felvilágosítós órájuk lehetett Kép. Nagyon aranyosak voltak, egy fiú meg egy lány. A fiú közölte, hogy én olyanokat is tudok amit te nem Kép. Úgy végiggondoltam a dolgot, én mennyi olyat tudhatok amit ők nem, és még mindig képezni szeretném magam Kép. Vajon hány évesen jötettem én arra rá, hogy nem is tudok igazából semmit?KépKépKép De olyan jó volt látni őket Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Ez aranyos volt.De azért biztos tudsz valamit???Meg fagytatok ma is??Mit csináltatok???

Lola
Tényleg furi világot élünk.Ahogy telnek-múlnak az évek anál nehezebb.Ez ám a hozzáértés gomba ügyben.Honnan lehet tudni ha az embernek gombája van??Most lehet hülyeséget kérdeztem,de nem tudom.Ennyire nehéz kiírtani őket??

Merre vagytok csajok??Még korán van!!Nem gyűrni a lepedőket!!
csanita

Én itt vagyok!

Még képezem magam, de azért ennyi év után már mondhatom hogy náluk egy picikét többet Kép. Bár Kata nem segített nekem képezni magam KépKépKép
Ma nem voltunk kint sokáig, úgyhogy nem annyira fáztam. Különben is havat takarítottam, meg összesöpörtem a napallit meg a hálót Kép

Kép

Kép
vkhajni

Akkor szép rendet csináltál a házikóba!!Ügyeske vagy.Holnap remélem nem dolgozol!!!
Én sajna megyek hétvégén dolgozni,de nagyon utálok!!!!
Így megyek is,jó éjszakát!!!Vár apuci az ágyikóba!!!Jó hétvégét,hétfőn jövök.Írjatok sokat legyen mit olvasnom.

Pussz mindenkinek.
csanita

Ennyire nagy karbantartás van?
nolina

Na, még ilyet!
Csak nem hogy villám csapott a topikba? Sehol senki?
Lolita, köszi a jótanácsokat! Kép Most igazán nem tudom, hogy mit csináljak. A dokim direkt írt kúpot, és nem gyógyszert, hogy ne vesszen el ez a hónap, és azért, mert minimálisak a tüneteim. Ma, három kúp után annyi, hogy piros belül, már nem ég, viszketni meg kívűl se,belül se viszketett. Párodnak mit adtak a tünetmentes gombáira? És meddig kellett szednie? Most mit csináljak? Se óvszerben, sehogy se lehet? És meddig? Tisztasági betét mellett is megtapadnak a gombák a bugyin? Neked is kellett most kúpozgatnod gomba miatt, ugye? Akciók ilyenkor egy -két hétig teljesen tilosak? Ha tudsz, akkor írj légyszi minél hamarabb, mert most eléggé tanácstalan vagyok.
nolina

Helló!

Megjöttünk a telekről, és erre sehol senki Kép. Hát így várjátok a munkás kislányt?

Ma voltunk ablak ajánlatokat kérni. Csak 600.000 lenne az ablak, és nem is toló-bukó erkélyajtóval Kép. Nem annyira érdekes mert még megyünk tovább, hátha találunk olcsóbbat is Kép

Különben nem tudok mit írni, ha lesz valaki, akkor még leszek egy ideig Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Megjöttünk ma délután Hévízről. Pontosabban Cserszegtomyajon vaoltunk egy Dobogómajor nevű helyen, ahol apartmanházak vannak. Volt ott ingyenuszoda (nyakig érős lubickolómedence, egy meleg pezsgőfürdő meg 4 szauna (2 normál, egy infra meg egy gőzös). Voltunk egyszer a Hévizi tavon is, úsztam egyet kint is, de az annyira nem jött be nekem. Sajna nem sokat fényképeztünk. Első nap annyira fújt a szél, hogy 2 perc alatt átfagytunk tőle, elmentünk az ottani lovardába körülnézni, aztán szaladtunk haza, nehogy jégkockává fagyjunk. Többi nap időjárása egész jó volt, jó nagy hó is esett.
Bátyám két kisfiát nézegetve alakult bennünk, hogy mi majd hogyan fogjuk nevelni a saját gyerekeinket, néha kiborítóak voltak, de nem is a gyerekek, hanem a szüleik, hogy milyen dolgokért nem szóltak rájuk... Azon kívül kakaón élnek a kölkök... No mindegy, ez volt a nyaralás rossz része... Kép
Baba'gyártás' nem nagyon volt, mert egy légtérben volt a két szoba, és naaagy naaaagy csönd volt. Kép Azért próbálkoztunk fürdőszobában... Kép Izgi volt! Kép Csak nem értem miért, fájt utána a hasam. Kép Csak az éjszakai alvánál múlt el, addig úgy fájt, mintha meg akarna jönni. Kép
No de csak a jóra emlékezzek! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Kérdezzetek..!

Beuka!
Mi dolgod az új Swifttel, hogy nem szereted? Nagyjából visszaolvastam, de nem tudtam meg. Hozzá kapcsolódik a munkád?</font>

KépKépKépKép
proone

Szűzességről... Én is elég későn kezdtem, tulajdonképpen a férjem volt az első barátom 21 évesen. És nekem "csak" 2 olyan barátnőm van, mindkettő 24 éves, akik szűzek még, de ők vallási okból (egyik katolikus, másik református). Többi ismerősömmel nem tudom, mi a helyzet, nem sokat beszélünk ilyenekről...

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Itt a hőgörbém. Kép Talán tegnap meg tegnap előtt is volt esélye megfoganni a babának. Kép Megy fel a hőm! Kép

</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Hopp, egy pillanat, előbb elrontottam, de töröltem a rossz képet... Kép
Bénázok.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Szóval itt a jó kép:
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Hát nem túl aktív a topik mostanában. Ezért büntetésből ma nem is akaptok táblát Kép.

Velem semmi nincs, nemsokára ebédelünk, és megyünk a telekre.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de ez a hétvége a takarításért volt Kép. Nagyjából kitakarítottuk az új házat, mert kész lett a konyhabútor. A nappaliba bettettünk a (barátnőimtől nászajándákba kapott) rattanbútort, begyújtottunk a kandallóba, zenéz hallgattunk, péntek este majdnem ottaludtunk Kép
Szombaton meg jöttek a rokonok megnézni a házat. Ma meg itt a "kisházban" takarítottam.
Ráadásul a nagypapámnál is sokat voltunk, mert nagyon rosszul van szegénykém Kép Kép
Mi egyébként próbálkozgattunk szorgalmasan az utóbbi napokban Kép Kép

Hajni mi anno (tavaly ilyenkor) kb 580.000 vettünk műanyag ablakokat, erkélyajtókat, és bejárati ajtót! Ti hol néztétek, és hány db ablak???

proone De jó, hogy megjöttél!!! Az a fürdőszobás dolog elég izgi lehetett!! És azért sikerült kikapcsolódni?? Hova mentetek haza???
A mi cégünk alkatrészeket gyárt a Suzukinak pl. a Swirthez és a marketing osztályon én vagyok a Suzuki vevőfelelőse, én nagyon-nagyon sok a meló, meg a kavarás vele.

Kép
Kép
beuka

Lolita azt nem említetted (vagy én nem olvastam) hogy a barátnődnek még barátja sincs, nem járt még senkivel?? NEm volt még szerelmes? Mert szerintem próbáld meggyőzni, hogy ha volt már szerelmes, akkor képzelje el úgy a sexet, mint annak a kiteljesedése. Próbáld meggyőzni, hogy milyen jó is a sex valójában. Tudom ez nem lehet könnyű, de semmi egyéb ötletem nincs az orvoson kívül. A nagymamája esete óta (ami valóban iszonyat különös) már annyit fejlődött az orvostudomány.
TE anorexiás voltál??????????? ÉS miért??? VÉgül úgy fest sikerült kilábalnod velőle, mert most már nagyon jól nézel ki!!!

Kép
Kép
beuka

Nolina sajna nem tudtam elmenni, de esküszöm egyszer átugrok hozzád! TÉnyleg olyan közel vagyunk egymáshoz!!! MIÉRT volt a Tesód itt???
Hát ez elég elszomorító, hogy még ott van az a k.. gomba. Akkor tegnap nem is próbálkoztatok? Nagyon szorítok Nektek, hogy elmúljon!!!

Kép
Kép
beuka

HAjni ha komolyan képezni szeretnéd magad, javaslom "oktatófilm" kikölcsönzését, vagy a Private Gold-ot Kép

Kép
Kép
beuka

Pkagi, BAnita sziasztok, üdv közöttünk!!!
Én 2004. júliusában hagytam abba a bogyót és szeptember óta élesben próbálkozunk. NEkem volt olyan érzésem, hogy az is lehet az ok, hogy még nem tisztult ki a szervezetem, de itt a lányok aztmondták, hogy ez egyáltalán nem biztos, hogy kizáró ok, sőt valakinek még fogit is írtak fel, hogy összejöjjön a dolog. SZóval most próbálom nyugtatni magam, hogy nem az a baj. Én Graciált szedtem legutóljára. VAlaki szedett még ilyet??

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Lolita, köszi a jótanácsot, tegnap este kinyitottam a patikát és hoztam pevaryl krémet, használtuk is utána. Reggel úgy tűnt,hogy vmi mégis maradt a gombából, de most nem érzek semmit, bár egy kicsit még piros. Ma este még egy akciót beszúrunk és ha holnap érzek vmit, felhívom a dokit,hogy mit mond, hogy menjek-e el és tenyésszük-e ki. Ma minden aktuális mosnivalómat min. 70 fokon mostam és most vasalom őketKép
Bea, tök jó lehet nektek ,hogy ilyen klasszul alakul a ház. Annyira kíváncsi vagyok a kandallóra.Is. A bátyám kb 2-3 hetente jár arra, árut szállít, de azt nem tudom,hogy Nálatok is ,vagy csak átutazik, vmelyik nap csak elsorolta merre megy, amikor észbekaptam, hogy jé , Ti ott laktok. Tegnap próbálkoztunk, nagy-nagy dilemma után úgy döntöttem,hogy ha visszajönnek a gomba-bajok, akkor minél hamarabb és akkor holnap elmegyek a dokimhoz.
Kata, ha jól emlékszem Te kérdezted,hogy akadtam a dokimra. Hát a méhszájsebemmel jártam fél évig heti kétszer egy másik dokihoz ecsetelésre, szörnyű volt, minden hónapban kiújult. A köv. doki telenyomott ösztrogénnel, amivel elfedte a tüneteket, de az ok fennállt, akkor ajánlotta a csoporttársam ezt e dokit. Szegeden a női klinikán dolgozik, 30-35 éves lehet, szerintemKép Ő egy, ill . rá egy évre még egy ecseteléssel szépen "meggyógyított" Hogy bírod a párod nélkül? Nincs egy macid, akihez hozzábújhatsz?
Hétfőn-kedden virágárus leszek a sógornőm virágboltjában. Talán kedd este tudok jönni.
És mindenkinek ilyen szép virágot kívánok nőnapra:Kép
nolina

<font color="0000ff">Banya1!
Én októberben 'szoktam le' a gyógyszerről, Meliane nevűt szedtem úgy 2 és fél évig. Eléggé megváltoztatta a szervezetemet, utána rövidebb maradt a menzim és hosszabb a ciklusom. Ebből veszem észre, hogy mennyire nyomot hagyhat a szervezetben. Egyébként jan-febr. óta próbálkozunk, és a hőmérős módszerrel próbálkozom, bár inkább csak kiváncsiságból. Megpróbálom megkeresni, mit írtam róla régebben...</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Itt vannak, amit találtam és régebben (2005. frebruár 12-én) bemásoltam ebbe a topicba a hőmérős módszerről:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=7484&post=467251#POST467251
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=7484&post=467259#POST467259</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="ff0000">Beuka! Anyukámhoz jöttünk haza. Ma átszállítottuk apukámtól apósom régi mosógépét és beüzemeltük nála. Férjecskémnek holnap szét kell szednie, mert olyan vízköves, hogy a vízbeeresztést nem tudja elzárni a gép. Kép Van még vele gond. Kép De legalább a mi mosógépünket nem koptatja apósom. Kép
Hát igen, izgi volt a fürdőszoba. Kép Mondta párom, hogy sosem fogja elfelejteni. KépKépKépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Lányok, ha a cserepek közt ilyeneket találok, küldök mindenkinek!Kép
nolina

Sziasztok!!Jóó reggelt mindenkinek.
Hűha!!Én lennék az első???Ilyen se volt még!!Hát nem voltatok valami aktívak a hétvégén.
Proone!!Hát,elég izgi lehetett a fürdőszoba!!!Ez olyan rossz,mikor el mész valahová és egy szobába kell aludni mással.Főleg napokig.De ügyesek voltatok fel találtátok magatokat.Nekem unokatesómék laknak Hévízen.Sokat szoktunk arra járni.Szerintem szép hely.
Beu!!Örülök,hogy ilyen jól álltok a házikóval.Gondolom sok a dolgod azért jössz ritkán.
Hajni
Hát elég rémesen hangzik az ablakok ára.Jól körbe kell nézni biztos van olcsóbb hely is.Tesómék tavaly építkeztek,és a ablakcentrum nevű helyen vettek ablakokat.Elég korrekt áron.Csak nem tudom merre van bemutató termük.Ha gondolod meg kérdezem.
csanita

Szia, Proone!!
Örülök hogy megjöttél. és hogy jol érezted magad!!Kép
lenne egy kérdésem ugy mindenkihez:
Az elöző hónapban hagyatm abba a fogi tabi.most kéne megjönni de egyszerűen nem jön meg.
Most tudtam meg hogy ezen a minkahelyen ahol vagyok, jövő aug-szept. -ig maradhatok mivel jönek vissza a lányok akik szülni mentek.(mondjuk ez még nem száz %).Mármint az hogy jöönek vissza de én ugy számolok.
Szoval én azt szeretném ha akkor szülessen, tehát dec.-januárban kéne megfogannia.De én addig nem akarok fogitabit szedni, de még azt sem akarom hogy baba legyen..szoval értitek ugye??
Mit csináljak? Menjek dokihoz?? És mit mondjak neki??

Mit is akarok én valójában???Kép
nicola79

Sziasztok!

Bea, 9 ablak, egy két méger szer kettő negyvenes erkélyajtó, meg bejárati ajtó, meg garázsajtó. Szóval nem kevés.

Anita, ilyen mintha lenne nálunk is, majd egnézem, hogy tényleg ablakcentrum e a neve. Akor lehet hogy itt is van, és nem olyan osk a szállítási költség. Az eléggé meg tudja dobni az árat.

Banya, én nem is írtam neked a gyógyszerről pedig akartam. Én kb 6 évig szedtem.14 évesen kezdtem és szerintem én ott megálltam a fejlődésben. Kb abbahagás után fél évvel folytattam a dolgokat. Nőttek egy picit a cicijeim, fájtak is menzi előtt, holott előtte soha nem éreztem ilyeneket. Meg olyan, nem tudom leírni, olyan máshogy éltem meg a ciklusaim. Mondjuk én nagyon korán kezdtem, és nekem is azt mondta a doki annó, hogy a következp hónapban ahogy abbahagytam már lehet is baba. Lehet hogy már itt gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak, mert én mindig hagytam, 1-2 hónapos szüneteket évente, és akkor ezidő alatt már babának kellett volna lennie, de úgy gondoltam addig még hat. Szóval szerintem is kell néhány hónap, hogy kitisztuljon. Szerintem nem érdemes kockáztatni. Azt a két-három hónapot kibírja az ember.

Na megyek megnézem mit tehetek tábla ügyben KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, szerintem elég nagy kislány vagy, hogy tudd nem csak gyógyszerrel lehet védekezni KépKép. Szerintem is minél előbb hagyd abba a gyógyszert, ha nem baj, hogy becsúszik esetleg a baba, akkor minek rombolod a szervezetedet?
Különben épp tegnap beszélgettük mi is a párommal, hogy jó lenne, ha beköltözés után egy-két hónapig még nem esnék teherbe, hogy rendesen el tudjunk pakolni, meg meg tudjuk szokni az új helyet. Szóval most nem is akarok annyira babát (egész a hünap végéig KépKép). Szóval gy konkrétan nem vigyázunk, meg nem is védekezünk, csak most nem akarjuk annyira KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Gyorsan olvasok, aztán írok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni!
Nálam elirtál valamit!!KépKép
Nekem csupán az a gondom hogy nem jön meg hónapogig!!!
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?