Sziasztok!
A tali fantasztikus volt,
de erről majd később, először reagálok a pénteki, és szombat délelőtti hozzászólásokra, mielőtt elfelejtem, mert akkor nem tudtam jönni.
Giggancs! Én a gyümi naptól mindíg nagyon éhes éhes voltam, úgyhogy helyette zöldség napot tartottam. Az viszont isteni volt. Mondjuk én nyáron csináltam még terhesség előtt, amikor ötödébe kerülnek a zöldségek, és ízük is van.
Viszont az, hogy reggelire mindíg csak egy almát ettem, az nagyon bevált.
Én is kb. 9-10 kg-nál tartok, és ez már kb. 1 hónapja stagnál.
Egyébként nem értem, hoggy miért mondta azt a dokid, hogy majdnem felhasználtad a lehetséges kilókat. Ez nem hitelkeret. És ha víz is jön fel, mert esetleg vizesedsz, azzal úgysem tudsz mit csinálni.
Ha pedig, ahogy a multkor beszéltük is ott a fórumon 15 kg körül van a "megengedett", akkor pont jó helyen állsz, mert az első kétharmad alatt felszedted a kétharmad súlyt. Állítólag az utolsó harmadban visszaesik a hízás gyorsasága is. Sőt van aki az utolsó hetekben fogy is 1-2 kg-t, mert a babától már nem nagyon bír annyit enni.
Azt meg külön köszi, hogy megerősítettél a légzésfigyelővel kapcsolatban.
Nagyon sokan mondták, hogy pénzkidobás, és ezért filóztam rajta.
Barbi! Nálunk is ez volt a helyzet. A lánynév annyira biztos volt, hogy csak egyetlen egy volt.
A fiú névből viszont 7-8.
Persze a 20. héten kiderült, hogy kisfiú, és most a 28.-ra a párom végre kimondta a legvégsőt.
Eddig variált.
Tündérke! Nagyon jó hír, hogy egészséges a babód, de ez várható volt.
Mindenesetre fő a biztonság.
Nagyon mókás, hogy találtam még egy embert aki csürüszkél.
Én így hívom, amikor a hátamon fekszem, és a lábfejemmel kalimpálok.
Én így altatom magam minden este.
És nekem is minden alkalommal beindul a picurkó.
Én arra gondoltam, hogy biztos utánoz.
A kajánál is detto ugyanaz.
Ha kint vagyok a konyhában és főzök, vagy reggelit készítek, mindíg felébred, és jelez.
A múltkor ezen filóztam, hogy honnan tudja?
Megismeri az edénycsörömpölést???
A varrónő száma:06 1 257 52 94
Lehet, hogy még a babakocsi huzatot is meg tudod vele beszélni, vagy tud tippet adni.
Azt ne említsd neki szerintem, hogy mennyi lenne.
Kerületi vagy egyébként, hogy itt keresel varrónőt?
red{Mmóni!}
A Szt Imrében közös vajúdó van, azért nem mehet be a kispapi.
Ha az összes szülőszoba foglalt, akkor ott kell vajúdni, és lehet, hogy többen is összegyűlnek egy időben.
Ha van szabad szülőszoba akkor oda be lehet menni a pároddal, a vajúdás alatt is.
Egyébként ha a vajúdást végigcsinálja veled, akkor a szülést miért nem?
Szerintem a vajúdás a durvább.
A szülést nem kell premier plánban néznie.
Elég ha a fejednél áll, és fogja a kezed, vagy mögéd áll, és segít megtámasztani, amikor jön a kitolás.
Na, most a taliról!
Nekem nagyon jó élmény volt, ahogy ezt már az elején is írtam.
Most, hogy visszaolvastam a pénteket, és a szombat délelőttöt, láttalak titeket magam előtt, és ez azért nagy szám, mert egyébként annyira rossz az arcmemóriám, hogy ha valakivel beszélgetek 2 órát, másnap simán elmegyek mellette köszönés nélkül, nem azért, mert bunkó vagyok, csak egyszerűen nem emlékszem. Most pedig mindenkinek a vonásai itt vannak előttem.
Nagyon aranyosak voltatok, tök jó kis csapat.
Remélem, hogy lesz még ilyen.
Többen is felajánlottátok a kerti partit.
Majd szervezkedünk.
Rókica! Szerintem a hasad még rendben van.
Főleg ahogy tegnap voltál öltözve, úgy tuti nem feltűnő.
Nagyon jónak tartom azt a felvetést,/nem tudom már, hogy ki ajánlotta/ hogy ha úgy érzed nagyon gáz van, vegyél ki 2-3 hét szabit, a szabiról pedig úgy menj vissza, hogy igazából semmi komoly baj nincs, viszont babát vársz, és ezek okozták a tüneteket, amiket nem tudtál hova tenni.
Azt sem kell nekik megmondani, hogy pontosan mennyi idős vagy.
Szerintem 1 hónapot simán lehet "csalni". Ha volt is már terhes a munkatársaid között, azok is tudják, hogy egyénileg mindenkinek más, hogy mekkora a pocija. Sőt azt is megkockáztatom, hogy mindenkinek az ismeretségi körében van legalább egyvalaki aki a 12. hétig mensizik, vagy barnázik, tehát ez sem kirívó eset. Ők úgyis bele fognak keveredni a hetek számolgatásába. Amíg nem voltam terhes, engem sem érdekelt, hogy hány hét, hány nap.
Ez mindíg annak a legfontosabb aki a Picurkája idejét számolgatja.
Legalább ezen ne edd magad.
Puszi mindenkinek.
Hanee,
Giggancs, veletek holnap a cukiban.
Ja mégegy!
Szerintem nagyon klasszak voltak azok a lámpák a falon. /Néztem ilyen kis lámpákat már több helyen, ami csak pici fényt ad éjszaka, hogy ne menjen ki a Picúr szeméből majd az álom. Baromi drága mindenhol. 5-8 ezer./ Úgyhogy eldöntöttem, hogy valami ilydesmit fogok csinálni lámpa gyanánt, ami ott a teázóban volt, csak igényesebb kiadásban.