Sziasztok!
Hát én is itt vagyok végre, de még mindig egyben
. Sajna még mindig a számítógéppel vannak a gondok. Az újratelepítés után most épp a hálókártyával. Bár most már kezdek gyanakodni a szolgáltatóra is...
Ági, Maya, Angéla!
Gratulálok a Kicsikhez! Olyan jó, hogy minden rendben Veletek és a Babákkal!
Én közben túléltem még egy nagyon fájdalmas méhszájvizsgálatot. Újabb vérzés követte, de most már "rutinos versenyzőként" nem rohantunk a kórházba. No meg azért sem, mert kicsit kevesebb volt, mint a múltkor és este mozgott is rendesen a Kisfiam, így nem hiszem, hogy lenne okunk az aggodalomra. Azt hiszem a múltkori vérzés során mégis csak távozott a nyákdugó.
Én császárral fogok szülni, így persze én tágulok rendesen, tegnap már bő 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj, pedig nálam semmi szükség rá
. A helyettes doki szerint lehet, hogy kihúzom a jövő hétig, akkor ér haza az "eredeti" orvosom. Bár ha nagyon vicces a gyerek, akkor hétfőn indul be a szülés és akkor nem fogom tudni, hogy kit hívjak be szüléshez, ugyanis a szabin lévő doki repülőgépe aznap délután landol. Csak az nem biztos, hogy 10-12 óra repülés után nála szeretnék császárral szülni. Egyébként néha már eléggé keményedik a pocakom. Kicsit furcsa érzés, hogy legkésőbb március 10-én szülni fogok
. Így nálunk biztosan nem lesz túlhordás miatti szenvedés. Legalább ettől megmenekülök
. Bár az egyik barátnőm szerint a legjobb inkubátor az anyaméh, így nem szabad türelmetlenkedni. Azt hiszem van ebben valami
!
Egyébként én kb. 2 hónapja a mai napra tervezem a szülést, kíváncsi vagyok, hogy bejön-e, bár egy-két kicsi keményedésen kívül nincs semmi jel
.
Közben el kezdtem én is influenzás lenni, de hál'Istennek 37,6-nál meggondolta magát a hőemelkedés és lement. A náthás tünetek azért megmaradtak. Vettem mindenféle homeopátiás szereket (vérzés csökkentésére, tejtermelődésre és influenzára). Az influenzás szert egyébként mindenki dícsérte eddig. Leírom a nevét, hátha valakinek segít: oscillococcinum. Bár személyes tapasztalat még nincs, mert kb. 2 órája vettem be az első adagot
.
Na, végre írhattam majd egy hét hallgats után!!!
Vigyázzatok magatokra és a Gyerkőcökre!
Nadine! Megy Nektek a nagy-nagy drukk a könnyű szüléshez!
Eveka