Sziasztok
Parazita
Igen az Istvanmezei ut feloli bejaratnal varlak 2kor szerdan
A 4-6 vilivel tudtok menni a Balhaig es onnan a 7-es busszal.
Mano
Na akkor ez nem influenza
Nekem Alex merleg de nem vettem eszre hogy nehezen dontene,biztos kesobb meg valtozhat ez.
Nyugodt,jol alvo,viszont ezt inkabb orokolte az uramtol mint a horoszkopjan mult
JA es o is irto izgaga,ahhoz kepest hogy fiu egesznap be nem all a szaja(Na ezttolem orokolte
0 es le nem ulne egy percre sem
En halak vagyok minden igaz ram is
Emma tenyleg jol probar tesz teeged,de szeintem nagyon jol kezeled,nekem fel ennyi turelmem nem lenne
Rit
JO a csutorotok de csak 3 utan,mert akkor erunk haza.Rajott hogyl ehet uzsizin es amikor odaerek meg direkt jo lassan eszik ugyhogy fel orakat is varok ra
Tudod a hazat ugye?A kapucsengon ki vagyunk irva.Na mit volt R.nyelvvizsgajan?
Judy
Na akkor apolonok gyongye vagy most
Mindenkinek gyors gyogyulast
Gumicukor
Megmondanad Te hol csinaltattad a panorama rontget?Anyunak kene,mert Egomban 1 honapra adtak idopontot,az en fogorvosom meg beteg
es surgos lenne.LEhet mailban is cim,telcsi szam,nagyon megkoszonnem
Drukk honapra
Minyu
De igen, O az
Forti
Sajnalom
Biztos meg nem volt rendben egeszen.Sogornodnek kitartas,most jon meg csak a neheze,raszoktatni a cicire
Nyuszi
Szerintem is a jo megoldas ha nincs tv egy darabig.Nlunk is csak akkor van ha mar alszik,bar Emi keson alov,ugyhogy ez meg azert nem jo
Nalunk is nagy szerelem van,komolyan mondom elolvadok tole ahogy dicser ha jo a hajam vagy a sminkem.
Picus,
Andi jo kis tancos lehetett
Neked sok drukk a vizsgazhoz,nem vagy semmi ennyit tanulni
Regi helyedre mesz majd vissza dolgozni??
Andy
En nem lattalak
Gratula a szobatisztasaghoz
En is elegedett vagyok a mondokazassal a bolcsiben,ok a heten 4-n voltak
Zulu
Szia
Mi ujsi veletek ,kar hogy ide nem irogatsz.
Halacska
PEdig ossze sem beszeltunk de nalunk is az az ejszaka volt az elos pelus nelkuli
Es sikeres,bar nem alszolm azert meg olyan jol,de bizom benne tovabbra is
Nekem mar nagyon elegem van a telbol,foleg a kozlekedesbol.Az unokahugom es egy baratunk is torte az autojat penteken,en meg rendesen feltem ugy csuszott az ut
Pusz
kataa