Új privát üzeneted érkezett!

Timi
Őszinte részvétem az anyukád miattKép Sok erőt kívánok Nektek a nehéz időszakban. Tökéletesen egyetértek amit a tesókról írtál.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Timi! Őszínte részvétem.

Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Timi!

Őzinte részvétemKép Már írtam hogy nekem anyósom van sajnos nagyon rossz állapotban és azt mondták az orvsok hogy sajnos mindne rosszra fel kell készülni. Én ezért nagyon sokat gondolkodtammár hogy hogy fogom megmondani Emmának. Én is valahogy így gondolom hogy azt mondom el kellett mennie messzira és többet nem tud sajnos visszajönni. De én azt olvastam hogy azt nem szbad mondani hogy beteg volt, mert a kisgyerekenka betegség fogama náthát takarja, meg ilyesmit és hogymgeijedhet hogy a betegség miatt eltűnhet valaki, pl ha késöbb te megfázol és mondod hogybeteg avgyok, vagy ha ő beteg és mondjátok neki hogy beteg vagy, ilyesmi.

Egyébként én is épp ezért gondolom hogy kella tesó, de érdekes a férjem nem, pedig most ő van ilyennehéz helyzetben és egyke és mégseKép

Emma hőemelkedéses továbbra is így ma otthon tartottuk, délig a férjem van, délr emegyk én haza.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

sziasztok, bocsesz, visszaolvastam, de nincs időm írni, mert egy tanfolyamon vagyok és csak a szünetben lehetek a netnél.
Zita
Kisvakondból van 1 teljes dvd, micimackóból meg a Malacka a hős, Micimackó meséi és a Micimackó és zsebibaba, tehát ha mind kell, akkor 4 dvd... Kataan keresztül tudunk passzolgatni is, bár ha akarod asszem még van otthon üres, felírjuk és akkor csak oddaadom neki jövő keddig valamikor, mielőtt taliztok Kép majd írd meg, mi legyen.

Timi
ószinte részvétem..... én egyke vagyok, a papám halálánál ott volt anya, az övébe meg bele sem merek gondolni. Marad a párom.

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Beszti
Dehogy is vettem kötözködésnek. Amiket kérdeztél, már egy csomóan megkérdezték.Hát az biztos, hogy nagy lépés lesz, de már nagyon várjuk!

Számítógép
Dani is szokott a Hihetetlen családdal játszani, persze apával. egy időben állandóan azzal nyaggatta, egy kicsit játszottak, ugrott, bukfencezett a gamepaddal, egérrel, mint aki mindig ezt csinálta volna. aztán már nem kéri, nem izgatja. amit szeret, az a gagyi Paint programmal, karikákat rajzol a képernyőre, kiválasztja a színt, és beszínezi. uezt a vázlatfüzetébe is kihúzófilccel szokta. rajzol egy nagy kört és bele sok kicsit és a kicsiket kiszínezi. a mhelyről lenyúltam egy csomó szövegkiemelő filcet, hát azt az örömet, amikor odaadtam neki. de egyébként nem ül számítógép előtt.

Manó
Birkaszopi KépKép Jót nevettem Kép
Tényleg ráírták, mindjárt megnézem!

Zita
Nekünk van 2 Kisvakond (Kisvakond és barátai, Kisvakond kalandjai) és 2 Micmackó is (Malacka a hős, Micimackó karácsonya) ha kel szólj, felírom neked, és csak egy üres DVD-t kell hoznod érte.

Rit
A Vizipók engem is érdekelne. meg felírnád a Toy Story első részét? a miénk eltört uis még a nyáron.
Dobnál egy listát, mik vannak meg? karolina.csik@freemail.hu

Kataa
Jó neked, hogy élvezed. Én már 2 éve visszajöttem és annyir már nem rózsaszín a dolog. Én is várom a tesóval az otthonlétet.
Garázst nem, hanem csak felszíni beállóra futja, meg egy kicsi tárolóra, ami különálló, ajtó van rajta és téglafalas, nem csak egy rácssal leválasztott valami. Egyébként nincs beépítve a lakás árába sem a garázs, se a felszíni parkoló, mert ugye nem mindenkinek van kocsija és minek vegyen egy garázst. a felszínin és a tárolón is van illeték, de azt majd csak fél év múlva kell kicsengetni, addigra bónuszt is kapunk mindketten 2x is. meg lehet játszani az illetékhivatallak, időnyerés végett, sokan így csinálták itt a cégnél. a takarítástól nem félek, mert most is kb. ennyit takarítok és 5 ember után. ennyit úgy gondolom megtehetek, ha már anyósom egész nap a gyerekkel van, mert neki nem jut rá ideje. jelenleg 98nm-en lakunk, ebből csak egy 20 nm-es szobát nem én takarítok, a többit igen, ennél csak kisebb lesz az új lakás.

Szabótimi
Őszinte részvétem, és mielőbbi lelki megnyigvást kívánok neked!!

Én tudom, hogy mondom meg Daninak, amint tudjátok egészen máshogy gondolkozok ezekről a dolgokról. persze biztosan nagyon nehéz lesz elmondani neki, márcsak azért is, mert nekem még senkim nem halt meg.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicukor
persze Kép

rit

anemona7

Timi,
Őszinte részvétem! Én sem tudom, mi lett volna, ha testvér nélkül vagyok 13 évesen, amikor az apu meghalt...

Manó,
ha megtudsz valami biztosat adóbevallás ügyben, légyszi írd meg! Köszi!

Gumicukor, Rit,
Köszönöm, ez aztán a bőség zavara... Kép.
Rit, egyelőre 2 DVD-m van, azt elküldöm Kataával, a Kisvakond és a Malacka, a hős kellene első körben. Még egyszer köszi!

Csics,
Én is tartok tőle, hogy Solymeszt nem fogják ősztől felvenni az oviba... Ő ráadásul szeptemberi.

Zita
parazita

Sziasztok

Timi

Oszinte reszvetem!Kép
Teljesen egyetertek azzal, amit a testverekrol irtal. Pont ugyanezzel ervelek a paromnak, akinek van egy novere es nem igazan beszelnek. Nincsenek haragban, csak "elmennek egymas mellett" es ez nem csak a tavolsag miatt van. Aposom nagyon oreg (80 folott) es a parom novererol gyakorlatilag anyosomon keresztul kapunk hirt. Babat var majusra.Nem kovettek el ellenunk semmi gazsagot, vagy ilyesmi, csak egyszeruen magukon kivul senki nem erdekli oket. Nem reszletezem tovabb a kapcsolatukat es nem akarom az egeszet ra kenni, ezert is unszolom a paromat, hogy o ne legyen ugyanolyan, beszeljunk veluk rendszeresen, megha ok nem is hivnak tizedannyiszor sem minket.

Magdi

Felbuzdultam es en is lemazsaltam a fiamat, 9.2kg ruhaban, 9 honaposan.Kép
Lanyocskam 12kg ruhaban.

Nalunk mostansag, hogy Danny mar mobil, maszik mindenhol felall, arnyekkent koveti a noveret. Mondanom sem kell, annak meg a hocipoje tele van, mert a kicsi mindenben benne akar lenni, minden jatekot el akar szedni tole.
Es mivel Emi amugy is folyton velunk akar jatszani eleg nehez feladat kozben a kicsitol is oltalmazni.KépFoleg hogy Danny meg a Ronto Pal korszakat eli is mindent azonnal felborit, szetkap.

Beszti

Annak idejen Beni hogy fogadta Natan erkezeset? Ugy ertem feltekenykedett, hogy oldottad meg a vele foglalkozast, mikor mar Natan is nagyobb volt?Persze nalatok nagyobb a korkulonbseg...

Halacska

Hat mar most latszik a kulonbseg. Dannynek olyan akarata van, meg akkora szaja, hogy meg.Kép Idegenektol o is megszeppen, de nem fakad sirva, max ha hirtelen olbekapjak, de azt igyekszem megakadalyozni. Sokkal mozgekonyabb,talan mert ikrek jegyben szuletett, es bar Emi is sajtkukac, sokkal felenkebb.(rak jegy)
Nem igazan szerencsesek, hogy egy lusta bak jegyu anyukaval aldotta meg oket a sors...Kép
De persze nem kell megijedni, nem vagyok a csillagjoslas es horoszkopok feltetlen hive.Kép

Agi

Danny meg altalaban ketszer alszik egy nap, bar ebbol altalalaban az egyik felora.KépSzoval mar nalunk sincs egyszerre alvas, sajnos.
Oliver atalussza az ejszakat? Danny meg szopizik ejjel, min. egyszer, neha ketszer. Szerencsere gyorsan visszaalszik utana, de igy is ket-harom fele van tordelve az ejszakam.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Dani is Rák, és lásd a különbséget Kép Meg ráadásul Bak aszcendense van, és a Bak sem annyira izgága, mint Dani Kép
A férjem Ikrek és olyan nyugodt, a hátán akár fát is lehet vágni, semmi nem hozza ki a sodrából, mondjuk a Szűz aszcendens lehet az erősebb, az a nyugisabb.
Én meg Bika-Bika vagyok, minden jellemzőjével megálldva Kép
A Bak nagyon lelkiismeretes, semmit nem vesz félvállról.
Viszont a 3 aszcendens nálunk nagyon jó, a 3 föld jegy Bak-Bika-Szűz.

Ebédszünetben voltunk a lakóparkban ismét.
Most már tuti a tároló is. Csináltunk fényképeket, pl. rólam is cuki fejvédő sisakban Kép
Hétfőn megyünk szerződni és délután a konyhabútoros bemutatóterembe. Nagyon izgulok! Kép Meg még a hitel beadásától is, annak ellenére, hogy mindent megkérdeztünk már A-Z-ig, és mindenhol rámondták az ámment. De hát még sosem volt saját lakásunk!

na, eldugulok, megyek haza.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Judy
Kitartas a felig beteg csaladhozKépLenyeg hogy Te mint anya nem legyel azKépFerfiak amugyis nyugos betegekKép
Hat igen probalok majd poztivan hozzaallni,ehhez akarok mar majd babasan esetleg LLL csoportba jarniKépMEg valahogy az agyamt atallitaniKépKép
De azt eldontotem hogyha nem megy majd nem eroltetem ugy mint Alexnel,mert csak elrontotam az elos par hetet veleKépAnyai erzes nekemis csak kesobb jott de ezt beudtam a szopi mizerianakKép
En is 3.gyerek vagyok,nalnuk mindig mashogy votla klikkesedes,de altalaban a batyam ellen szovetkeztunkKép

Parazita
szerintem tovabbra sem kell adobevallast adni,de azert erdekel majd mit mond Mano konyvelojeKép
IGen Szerda 2-kor a Recsei Kapu elott, OK???Visszafele jon ertetek apa??Vagy vilivel hazamentek?

Szabotimi
OSzinte reszvetemKépNagyon sok erot kivanok neked.
Hat igen en is azert akarok majd tesot Alexnek hogy legyen valakije majd kesobb.Mostlatom hogy az egyke baratnom akinek mar apukaja sincs mennyir elkeseredett mert az anyukaja rakosKépHiaba van ferjnel megis teljesen egyedul erzi magat ebben a helyzetbenKépProbalok neki segiteni,de ez nem ugyanaz.

Mano
Emmanak jobbulast.

Rit
Mikor tudsz majd jonni a dvd-ert?Gondolom majd melo utan valamelyik nap csak egyeztessunk elore hogy itthon is legyunkKép

Gumicukor
Hat igen tudom hogy csak ido kerdese hogy unjam a munkat ,de eleg faraszto am reggel bevinni a bolcsibe aztan melo ,majd erte es haza,ugyhogy szerencses vagy hogy nem kell meg hurcolnod sem Danit a munka mellett.Anyunal mar csak majusig vagyok,itt meg oktoberig tuti,aztan meglatjukKépKép
Tudom hogy nincs beepitve parkolo,tarozo az arba de hallottam mar olyat hogy az elado belemnt abba hogy noveljek ezzel a lakas arat igy kedvezve a vevonek hogy nem kell illetket fizetniKépNalunk tobben igy csinaltak a hazban,sajnos mi nemKép
Mi megmondtuk Alexnak amikor mar kerdezte tobbszor hogy hol a dedi,de azotai si soxor emelegeti es mondja hogymenjunk hozza a temetobe.PErsze meg csak masfel eves volt amikor meghalt,nem tudom mi lesz ha ket kedvenc dedivel lesz ugyanez mert nagyon szereti oket es most mar ertelmesebb.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
A Récsei melyik kapuja előtt? Az Istvánmezei út felőli főbejáratnál?
Melyik villamossal lehet tőletek jönni? 4-6-os?

Zita
parazita

Sziasztok!

Én is rák vagyok és szerintem ne jó jegy. Kép Én is mozgékony és hisztis gyerek voltam, a ráknál inkább felnőtt korban jjemző a túlzott érzékenység és "páncélosság". Én bevallom direkt kerültem ezt a jegyet, meg a többi szélsőséges jegyet is, mint skorpió, kos, halak. Én Rák vagyok skorpió akszcendenssel ráadásulKépKépKép Emma mérleg és nyilas akszcendensű, számítottam egy jó kis kiegyensúlyozott, nyugodt mérleg gyerekre de nem jött beKép

A férjem skorpió, de neki az akszcendensét nem tudom, de nagyon skorpió, na az sem könnyű jegyKépKépKép Szegény vízöntő anyukám lassan megőrül tőlünk. Na ennyit a horoszkópról.

Kataa!

ksözi, emma jól van, valami vírus biztos búljkál benne, de csak köhög kicsit és rossz mint mindíg szerencsére. Már hőemelkedése sincs.

manó

KépKép
manó

Manó! Miért szélsőséges jegy a Halak? Én nagyon szeretem a Halak jegyű embereket, könnyű velük az élet, igazi odaadó barátok. Egy kicsit hiperérzékenyek, de talán ez az egyetlen hibájuk.
Egyébként én is tudatosan kerültem pár jegyet, Márknál izgultam nagyon, hogy nehogy Kos legyenKép.

Gumicukor! Én is Bika-Bika vagyok, le sem tagadhatnám, minden rossz és jó tulajdonsággal meg vagyok áldva, ami erre a jegyre jellemző.
Érdekesség nálunk, hogy mindkét gyerekben van Bika, Nóri Mérleg-Bika, Márk pedig Bika-Bak. Szerencsére mindketten nagyon nyugodt gyerekek, jó természetük van, bár Márk nagyon erőszakos tud lenni.Nórinál jobb természetű gyereket viszont nem is kívánhatnék, egyetlen amire nála figyelnem kell, az az, hogy eldöntendő kérdést ne tegyek fel nekiKép A férjecske a legnehezebb eset a családban ő Bak-Nyilas.

Na, azért nem vagyok horoszkópbuzi, csak érdekelnek ezek a dolgok, és azért van benne igazság.

Nyuszi! Danny is jó súlyban vanKép Olyan furi nekem, Nóri 1 évesen volt 8,5 kg. Márkot hatalmasnak látom.

Na, megyek, valami bűzlik....Kép
Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Kataa
Hát ha next szerdán találkoztok, akkor mondjuk csütürtükön, ha neked is jó, mert akkor nem melózom, hanem tanfolyamon vagyok és fél3 felé végzek a Blahán. Utána be tudnék ugrani és még dumcsizhatnánk is egy kicsit, hogy onnan menjek a bölcsibe Dodiért 4re körül. Na, Jó????? (közben megkuksiznám a kérótokat is!! KépKép)

Hát én nem értek a horoszkóphoz, még sosem volt türelmem végigolvasni, így passz, hogy mennyire stimmel, de a párom rák, irtó nagy mozgásigénye van, ingerlékeny de egyúttal nagyon érzéki és szeretetmániás. Dodi mérleg, nyugodt, kiegyensúlyozott, kiszámítható de ő is irtó nagy izgága. Én szűz vagyok talán még náluk is sajtkukacabb, nagyon érzékeny, nehezen lehet felidegesíteni, de ha mégis, akkor jajj mindenkinek viszont baromi gyorsan békülök. Na, stimmelnek a jegyeinkhez??

gumicukor
jajjj a lista.... elfelejtettem. Tudod, most otthon nincs net, viszont ott a listánk meg a gépünk, mindenünk... szóval remélem jövő héten már nem leszek ilyen feledékeny.

képzeljétek papa szombaton nyelvvizsgázik, én meg lassan beleőszülök. annyira nem tanul, hogy az félelmetes, ez egyszerűen nem érdekli. Pedig annyira gyorsan tanul minden mást, de ez.... no comment. És ha nem lesz nyelvvizsgája május 16-ig, akkor bukta a 3 évet a fősulin meg a diplomáját is.. mert persze az utolsó pillanatig várt ezzel is. szóval drukkoljatok ám neki ismeretlenül is holnapra!!!

Rit

rit

anemona7

Magdi!

Én a szélsőségest épp úgy értettem hogy se hiperszuper érzékeny ne legyen mint a halak, rák, se hiper fejjel a falnak mint a kos. Amúgy a mai vilégban szerintem a kosok jól érvényesülnek és önmagának az nem nehéz jegy, de gondolj bele egy rák és egy skorpió szülőpárosnak egy kos gyerekKépKépKép Szóval az se mindegy milyen a párosítás.

a bakot én bírom, az olyan halál nyugis fajta, a legjobb barátnőm bak és az unokaöcsém is.

Egyébként én sem vagyok annyira mánisás, ha véletlen mégsem az lett volna amit én gondoltam akko rsemmegyek afalnak, de azért igyekztem tényleg kerülni pár nehéz párosítást. A férjem skorpió mint írtam, na az egy bitang nehéz jegy, magának is és a környezetének is, egyedüla rák viseli jól, tehát énKépKépKép

Rit!

Én a rák fiúknál azt látom (ismerek jó párat családból) hogy kissé zizisekKép bocs mindne rák fiútól, szóval olyan bohémak, mellett peresze megvana szuperérzékenységük és a család imádatuk minta rák lányoknak.

A Dodi szerintem könyvebillően mérleg, Emam kevésbé sajnos, a szűzről én annyit tudok hogy rendmániás (nem feltétlen ő szert rendet tenni, csak igényli a rendet) és nagyon nagyon percíz. És akit én ismertem az ilyen is volt.

Azért az akszcendeni s sokat számít ám, az is elhúz.

A nyilat viszont nem ismerem, az milyen? Lehet Emma azért ilyen zizis hisztis , merta mérleg az abszolút nem lenne ilyenKép

manó

KépKép
manó

na, megnéztema nyilast és talált süllyedt. Úgyhogy a a horoszkóp tehet róla akkor Emmában túlteng a nyilas akszcendens. Kép

manó

KépKép
manó

Manó
Az aszcendenst hogy lehet megnézni?
Akkor én mit szóljak? Vízöntő vagyok és a férjem is és Gergő is skorpióKépKép Már csak Gellértke mérlegségében bízhatokKépKép Milyen a könyvbe illő mérleg? Kiegyensúlyozott? egyenlőre kiegyensúlyozottan ébred éjjel két-három óránkéntKépKép Akkor inkább már a jó alvó skorpiók.
Ja és már Gellértke is lebetegedett, három férfit ápolok.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

na ha aférjed igazi skorpió akkor neked sem lehet könnyűKépKépKép

nekem egy jó alvó mérlegem vanKépSzerintem azhogy jó alvó e végképp nem horoszkóp függő. A neten vanegy akszcendens nézegető, baírod hogy mikro született óra percre pontosna kell és kiírja. majd megkeresem.

A mérleg elvileg mindíg mosolygós, alpvetően jókedvű, kedves rendes gyerek. Emma meg születése óta egy hisztigépKép

és egyébként a férjem gyereknak nagyon jó alvó volt, most meg katasztrófálisan rossz alvó. A skorpiókkal az a baj hogy nem adják ki a feszültséget csak gyűjtik gyűjtik magukba.

manó

KépKép
manó

www.harmonet.hu

Ezen belül horoszkóp és aszcendens számító

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Nekem a mérleg nagylányom egy rémálom, hogy semmit sem tud eldönteni, képes mindenen hezitálni. Ez mellett eltörpül, hogy kiskorában hogy aludtKép

Timi, őszinte részvétem!

Gumicukor, muti a képekből!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

Juti
Az http://www.astronet.hu oldalon van aszcendens számítás. Ehhez tudnod kelle az órát és a percet is, amikor születtél.

Mléna
Bika-Bika Kép
Nekem legtöbbször Kos, Skorpió, Oroszlán hapsijaim voltak, na, azok olyan kapcsolatok is voltak Kép. A barátnők változók voltak, de a legtöbb Bak.
Márkban akkor a Bak jön elő, amikor erőszakos, anyikám és tesóm is Bak és dettó. a Bika ilyen téren nem erőszakos, inkább céltudatosan viszi előre az akaratát.
És férjecske munkamániás is? A Nyilasok többségére jellemző. Apu Nyilas és csak a munkában tud létezni.
Én sosem a XY gagyi újság horoszkópjait olvasom, azok tényleg nagy általános és a legtöbb hülyeség. Asztrológusnál kell csináltatni, de ott sem mindegy kinél. aki túl sokat akasztana érte, azt tuti csak a pénzre hajt, az elhivatottak viszont nem. persze ők is kérnek vmennyit.

Rit
Ráér a lista, majd csak eszedbe jut Kép

Manó
Rák-Skorpió-Kos: Egy Víz jegy nehezen bír 2 Tűz jeggyel KépA Bak is rendmániás, több élő példát láttam, elsőként anyukámatKép Engem sosem tudott ránevelni, pedig rend van körülöttem, de nem úgy ahogy ő gondolja, hogy állandóan nyaljam 1 szösz miatt is a lakást.

Tegnap esti Dani duma:
Fürdünk fogat mosunk, közben néz a szemembe, megfogja az arcom és belenéz a szemembe:
"Anyu, nagyon szép szemed van! Nagyon szeretlek!"
Hát majdnem elolvadtam, ilyen bókot és szerelmi vallomást! Kép

Conti
Otthon vannak a képek, majd onnan teszek fel egy melós sipkás képet.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Conti!

Na igen, ez is tipikus mérleg dolog. Írják is hogy korán döntésképességre kell nevelni, én be is tartottam és direkt e miatt kiskorától kértem hogy válaszzon pl ruhából, meliyket kéri, könyvből ilyesmi. na ez olyna jól sikerült hogy a múltkor megtépte a gondozónénit mert nem azta pelenkátadta rá amelyikre ő gondoltKép Anyukám szerint ez nem döntésképességre nevelés hanem szigor hiányKép

manó

KépKép
manó

Manó
Szerintem Emma jól csinálja. Igaza volt. Gondolkodj úgy, mintha uez veled történne, hogy pl. te utálod a zöld színű pulcsit és a pirosat szeretnéd felvenni, de erősködnek, hogy igenis a zöldet veszed fel. Mivel felnőtt vagy a pirosat fogod felvenni, mert nehogy már megakadályozzanak téged a döntésedben. Emma is így gondolkozik, csak a felnőttek sokszor ráerőltetnek dolgokat a gyerekekre, mint pl. a másik pelust. Ebből alakul ki később, hogy a gyerekek nem azt választják, amit ténylegesen szeretnének, hanem konfliktus kivédése végett a rosszabbik mellett döntenek, megalkusznak. jó ez így, ahogy Emma csinálja, maradjon is ilyen, harcoljon az érdekeiért!

Hétfőn szabin leszek, szorítsatok 10től, akkor írjuk az adásvételit! Küldjetek sok-sok pozitív energiát!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Kár hogy nem te vagy az anyukám.Kép Én nagyon soakt hallgatok emiatt otthon, állínadóan azt kapom hogy elkapatom és nem lesz ennek jó vége. Ruhában sem veszi fel csak amit ő akar, kb 1,5 éves kora óta. és ebből is volt már balhé a gondozónővel, mert leöntötte magát és már csak 1 body volt bent ami ujjas volt, és nemakarta felvenni és nagy patáliát csapott emma, rugta vágta a gondozónőt és tépte le a gondozónő pulóverétKép Ez azért tényleg elég ciki volt. Amúgy jó gyerek bent, nincs vele semmi gond. Kép

A pelusból az volt hogy ő bugyipelust akart a gondozónő meg a sima tépőzárast adta rá. na abból viszont volt bent mindkettőKép

A skorpió is vízjegy amúgy, én is víz vagyok az Emma föld jegyű.

manó

KépKép
manó

Upsz, a mérleg az levegő, rosszul emlékeztem

manó

KépKép
manó

Én meg a Skorpióra emlékeztem rosszul, de most megnéztem.
Lényeg, hogy Emmában ne nagyon nyomják el ezt a törekvését,inkább csak terelgessék, de maradjon meg ilyennek.
Olvasd majd el az Osho: Gyermekek könyve c. könyvet. Esetleg anyukádnak is odaadhatod.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Az én apukám is Nyilas volt, fegyelmezett, igazi katonaember, becsülettel végigdolgozva az életét. Nagyon tiszteltem őt, szeretem nagyon, de együtt élni vele nagyon nehéz volt.
Párom igazi munkamániás, nagyon jól kiegészítjük egymást, de néha előtör a Nyilas, ugyanolyan kemény ember, mint az apukám volt.

Manó! Emma akaratosságaKép Kép Kép Biztos fárasztó lehet, de a mai világban ez egy jó tulajdonság. Én Nórit nagyon féltem, annyira befolyásolható és MINDENKIBEN megbízik.
Halakkal kapcsolatban igazad van, a tesóm is Halak és minden tragédiát hurcol magában, ami történt velünk. Nagyon szelíd ember, igazándiból nehezen viseli a világ kegyetlenségeit. Emiatt nem is Tv-zik.

Bocs Mindenkitől, akit nem érdekelnek ezek a dolgok
Puszi
Magdi

Magdi
mléna

OFF
Kataa Kép
Ezt néhány napja irtad: "Nem is irtam hogy egy nagyon jo barinomnek osszejott vegre a baba 3.inszemre,egy napon volt az eskuvonkes azota probalkoznak,annyira drukkoltam neki es most ugy orulok "
Csak nem Betti??? Lemaradok a talirol, meg az ilyen jo hirekröl is?

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Timi!
Őszinte részvétem! Nem lehet most neked könnyű. Ennyi rossz után biztos jön a jó! KépKépKép

Gumicukor
Ehhez mit szólsz?

Panna: Rák-Kos aszc.
Én Kos-Ikrek aszc
Férjem Ikrek-Kos aszc.

Férjemét most néztem meg a linkelt segédlettel. Azt hittem, hogy nem jól látok. Ennyi kost egy családban? Ráadásul otthon a falak is pirosak, biztosított az elevenség.Kép

Tsók,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Timi!

Részvétem!Kép

Halacska!

A következő általad említett elrettendő reklám a körömfertőzéses, vagy várható még egyéb szörnyűség is?Kép Lassan még véletlenül sem szabad a reklámokat látnia a gyereknek, ha nem akarjuk, hogy rémálmaik legyenek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Nem. Körömgomba, pfúj. Abban is ilyesztgetnek? Még nem láttam. Nemtom, hogy jönn össze mostanában ennyi félelmetes reklám?Kép
Rizs de inkább aranyos benne az izé, mint ilyesztő. De még fejlesztés alatt. On air kb. április
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Mit tudtok a Szűz gyerekekről, Skorpió aszcendenssel? Solymesz az...
Időnként rá is jön, hogy elvágólag elrendezgesse az autóit, de amúgy nem nagyon szokta elrakni a játékokat.

Zita
parazita

Zita
Találtam egy gyes-en lévő grafikust KépŐ kevésért is bevállal engem

Csics
Az én férjemnek sincs munkája, tényleg ennél rosszabb nincs. Nem a pénz miatt, de én is kezdek megőrülni tőle.

TV
Hanna imádja a macskák musicalt. Azt minden nap nézi. Persze megy a táncolás éneklés hozzá.
Ő a cica-néni Kép

Manó, Agi
Hanna is nagyon odavan a jelekért, mostmár nekem és apjának is van. De apjának nem felelt meg az eredeti, úgyhogy a Hanna adott neki másikat Kép

Beszti
Én a foltvarázsban vettem kockás birkás (rózsaszín) anyagot, abból varrtam ágyneműt Hannának, imádja. Aszem volt katicás anyag is.

Magdi
Hanna is élete első pizsijét koptatja. Zoknival! Már 3 napja és nem vetkőzött le, úgyhogy lehet hogy kinőtte.

Timi
Részvétem

Manó
Én nyilas vagyok, ahogy ismerem Emmát közel áll a nyilashoz Kép

Mennem kell, apjuk zaklat a net miatt

Üdv
dec8
dec8

Heló-beló!

Andy
Ugye ti vagytok most a Babaházban?!!!
Márkot megismertem!KépKépKép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Milyen volt Réka és Lara élőben, face-to face?

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Timi
Részvétem!

Gumicukor
Megy a pozitív drukk a szerződéshez!

Rit
Sikerült a párodnak a nyelvvizsga?

Nálunk ismét zajlanak az események, négy napi bölcsi után, péntek hajnalban Levi ismét produkált egy kruppos rohamot, kúppal sikerült megállítani, hála istennek nem kellett kórházba menni! Mondjuk nem is tudtunk volna, mert a László krupp ügyeletét felhívtuk és azt mondták hogy teltház van, nem is tudnának minket fogadni. A Gyerekklinika krupp ügyelete pedig nem vette fel a telefont. Pénteken kihívtam hozzá a dokit hogy nézzen rá, mert lázas, köhög és taknyos is. Diagnózis: mandulagyulladás. Azt mondta ez friss, most szedte össze a 4 nap alatt. Így a jövő héten ismét itthon vagyunk!

Nincs meg valakinek a Dumbo véletlenül? Nekünk svcd-én van meg 2 cd-s változatban aminek az első része bedöglött és persze hogy azt akarja nézni a gyerek. Néztem áruházban, de nem találtam sehol.

A sógornőm ikrei jól vannak, mára már visszahízták a születési súlyukat, még az intenzíven vannak, de már mindkettő kikerült az inkubátorból. Szopizni tudnának, de nagyon elfáradnak, így etetni kell őket. Szegény sógornőm egész nap csak fej. Talán jövő hét után kiengedik őket.

Forti

Kép
Kép
forti

Zita
Van a Juditnak emil címe?

Ja még annyi, hogy Levinek a májfunkciós értéke már 2000-re csökkent. Ez jó hír, viszont ahhoz képest hogy megtudtam hogy egy ekkora gyereknek a normál értéke 300, még mindíg magas!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Ugy latom sikerult felebresztenem a horoszkopos kivancsisagot...Kép

Mano, Gumicukor

En bak vagyok,elegge tetotol talpig. Egyedul a rendmania nem stimmel.Kép Nem tudom milyen aszcendens, asszem merleg. A gyerekeimet mar irtam, a parom nyilas. A javabol. Iszonyat energiaja van, munkamanias es dul benne a versenyszellem.

Halacska

Amugy sejtettem, hogy a Domestos reklamnak nem a 2.5 eves korosztaly a celcsoportja...Kép De akkor is rettento ijesztore sikeredett.Kép Emi most ott tart, hogy ha be van kapcsolva a tv, nem hajlando bejonni a nappaliba. Az en rajtam logos, egyuttjatszast igenylo gyerekem a szomszed szobaban konyvet lapoz egyedul, vagy percenkent kiabal,"Anya!", de az esteket kulon szobaban tolti. Meg akkor sem jon at, ha lekapcsolom a hangot a reklamnal.Ugy sajnalom, mert latom, hogy remeg mint a nyarfalevel.Kép Dehat ez a mi egyeni szoc problemank ugye, ez az olyan undormany multikat ,mint a Domestos gazdaja nem erdekli.(ezt csak azert merem leirni, mert ott dolgozom...Kép)
Komolyan mondom, nem tudom mit csinaljak, mert az odaig ok, hogy egesz nap nem megy a tv, neha egy meset megnez a Minimaxon, de mar lassan azt sem, mert ott is sok a reklam. De hogy este nem tudom nezni a hiradot, meg a Vago bacsit, az mar kicsit sok.(az egyetlen szorakozasom.... bruhuhuhu Kép) Na mindegy, majd ezt is kinojuk.Kép

Magdi

Megneztem a kiskonyveben es Emi is 8.3kg volt egy evesen.KépHat istenem, kezdem megszokni, hogy a fiuk masok.

Gumicukor

Szerelmi vallomas.Kép
Olyan edesek ilyenkor. Emike is szokott ilyeneket mondani nekem mostanaban. Meg ilyeneket: "Szeretlek ebben a kek poloban"
Meg ram nez nagy vigyorogva es ezt mondja:" Te vagy az en anyukam..."Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Régen írtam már, mint mindig ..

Rit: nyevvizsga??? Sikerült ugye??

Látom nagy horoszkópdumcsi van. Hát mi nyilasok vagyunk a férjemmel skorpió ascendenssel de nem vagyunk kemények, meg nagyon jól megvagyunk egymás mellett.A lányunk pedig skorpió lett nyilas ascendenssel.
Egyszer megkérdeztem egy horoszkóp készítőt és azt mondta mi nagyon összeillünk a Párommal a Lányommal pedig nagyon jó lelki kapcsolatom lesz.
Andi skorpió léttére nyugodt és nem hisztis.
www.astronet.hu

Nálunk az ilyen reklámok mint a domestos meg a lábgomba hát az Andi imádja!! Semmitől nem fél. Hála istennek. Vigyorog rajta nagyokat.

Most hívtam apát és táncol az Andi az Europarkban zenére állítólag mindenki rajta nevet..de nem lámpalázas.

Ez a tél már elmehetne más fele.

Picus

A héten vizsgázom már az írásbelin túl vagyok aztán 18-án szóbeli személyügyes OKJ vizsga.
a főiskolán meg 13-án..
picus

Sziasztok!

Igen mi voltunk ma a babaház cimű müsorban.
Réka elég aranyos volt és elég baratságos is, és Norbiék is oda jöttek és bemutatkoztak.

Forti: Nekünk meg van a Dumbo DVD-n ha még mindig érdekell akkor a férjemmel felrakatom a netre van egy weboldalunk és onnan lelehet akkor tölteni, csak írj és akkor megadom.

Bocsika, hogy eddig nem jelentkeztem, de azért mindig olvaslak benneteket.
Márk jól van és már teljessen szobatiszta.
Annyira örülök neki.KépKép

Egyre több versikét tud már, minden nap egy uj versikével jön a bölcsiből haza, olyan jó, hogy ennyit foglalkoznak velük. Igaz a héten csak 3 voltak a többi gyerek mind beteg volt, és joval többet foglalkoztak igy velük.

Most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78

Andy
Persze érdekel. Azt mondja a párom hogy ha tudtok adjatok FTP elérést, úgy gyorsabban le tudja tölteni. Emilcímem a profilomban. Előre is köszi.

Forti

Kép
Kép
forti

OFF
Szia Halacska, átment a levelem? Mert vmi nem stimmel a mailboxommalKép
ON
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu, szia!

Nem jött át. Kép Profilomban van emil cím, megpróbálnád újra? Kösziiii!

Picus
Drukk!

Nálunk tegnap meg volt az első pelus mentes éjszaka. Bepisilés nélkül persze Kép
pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska hol vettétek ezt a Teletubbes ruhát??

Picus
picus

teletubbies azt hiszem így helyesKép
picus

Forti,
Átküldtem Judit címét. Gyógyuljatok meg!

Zulu,
Mi van veletek?

Zita
parazita

Picus

A babaszobán, B.Icától rendeltem, de most nincs neki sztem, mert én is szerettem volna nagyobbat.
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Forti!

Akkor megbeszélem párommal.

Szia
Andy
andy78

Sziasztok

Parazita
Igen az Istvanmezei ut feloli bejaratnal varlak 2kor szerdanKépA 4-6 vilivel tudtok menni a Balhaig es onnan a 7-es busszal.

Mano
Na akkor ez nem influenzaKépNekem Alex merleg de nem vettem eszre hogy nehezen dontene,biztos kesobb meg valtozhat ez.KépNyugodt,jol alvo,viszont ezt inkabb orokolte az uramtol mint a horoszkopjan multKépJA es o is irto izgaga,ahhoz kepest hogy fiu egesznap be nem all a szaja(Na ezttolem orokolteKép 0 es le nem ulne egy percre semKépEn halak vagyok minden igaz ram isKép
Emma tenyleg jol probar tesz teeged,de szeintem nagyon jol kezeled,nekem fel ennyi turelmem nem lenneKép

Rit
JO a csutorotok de csak 3 utan,mert akkor erunk haza.Rajott hogyl ehet uzsizin es amikor odaerek meg direkt jo lassan eszik ugyhogy fel orakat is varok raKépKépTudod a hazat ugye?A kapucsengon ki vagyunk irva.Na mit volt R.nyelvvizsgajan?

Judy
Na akkor apolonok gyongye vagy mostKépMindenkinek gyors gyogyulastKép

Gumicukor
Megmondanad Te hol csinaltattad a panorama rontget?Anyunak kene,mert Egomban 1 honapra adtak idopontot,az en fogorvosom meg betegKép es surgos lenne.LEhet mailban is cim,telcsi szam,nagyon megkoszonnemKép
Drukk honapraKép

Minyu
De igen, O azKép

Forti
SajnalomKépBiztos meg nem volt rendben egeszen.Sogornodnek kitartas,most jon meg csak a neheze,raszoktatni a cicireKép

Nyuszi
Szerintem is a jo megoldas ha nincs tv egy darabig.Nlunk is csak akkor van ha mar alszik,bar Emi keson alov,ugyhogy ez meg azert nem joKépNalunk is nagy szerelem van,komolyan mondom elolvadok tole ahogy dicser ha jo a hajam vagy a sminkem.

Picus,
Andi jo kis tancos lehetettKépNeked sok drukk a vizsgazhoz,nem vagy semmi ennyit tanulniKépRegi helyedre mesz majd vissza dolgozni??

Andy
En nem lattalakKépGratula a szobatisztasaghozKépEn is elegedett vagyok a mondokazassal a bolcsiben,ok a heten 4-n voltakKép

Zulu
SziaKépMi ujsi veletek ,kar hogy ide nem irogatsz.

Halacska
PEdig ossze sem beszeltunk de nalunk is az az ejszaka volt az elos pelus nelkuliKépEs sikeres,bar nem alszolm azert meg olyan jol,de bizom benne tovabbra isKép

Nekem mar nagyon elegem van a telbol,foleg a kozlekedesbol.Az unokahugom es egy baratunk is torte az autojat penteken,en meg rendesen feltem ugy csuszott az utKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kata!

a régire tuti, hogy nem vesznek vissza, mert a CV-nél a pénzügy két személyes ezért sajnos aki a helyembre ült, állandóra vették fel. Ha a központban lesz hely akkor a Novartis központjába megyek. Ha nem akkor ki tudja hol kötök ki könyvelő mégha alulról is kezdem újra mindig kell. Most személyügyi tanfolyamot csinálok, Andi féléves korától meg a TB is megcsináltam. Közben angolozom. Szóval meg a főiskola..
Pozitívan gondolkodó emberke révén bizakodom, hogy majd lesz valahogy. KépKépKépKép

TV mi elég sokat nézzük, MINIMAX de ha azt mondom most kiakapcs akkor nincs hiszti. Az Andi hála Istennek nem hisztis tipus. Bár most délben nem aludt és kicsit nyűgös volt most este.

Nálunk még mindig kevés a beszéd. Bár - nem szörnyűlködikKépKép- már elkezdte az állatok utánzását végre. Meg egyre több szót mond, de Őt pl a kirakók érdeklik már a 35 db osokat kirakja egyedül.
Ő inkább ilyen kis gondolkodó tipus.
Úgyhogy sóvárogva olvasom néha milyen dumája van már a vele egykorú Gyermekeknek.
Minden kérdésre válaszol bármit kérdezel hol a könyököd, nyakad, bokád hol a képen a vonat stb. Szóval a passzív szókincs az megvan...

A tél már engem is bosszant de annál jobban örülünk majd a melegnekKépKép

Picus
picus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?