Sziasztok!
Tegnap azért nem írtam, mert nem bírtam az ágyból felkelni, elkapott az influenza. Még elötte voltam dokinál és képzeljétek megrepedt mindkét tüszőcske
Pedig én biztos voltam benne, hogy nem. A dokim is nagyon örült, szerinte ez a clostynak köszönhető, úgyhogy folytatom jövő hónapban.
Bár a doki most végig arról magyarázott, hogy mit csináljak, ha nem jön meg, meg hogy itt még két baba is lehet... Dehát ebben az állapotban én nem hiszek benne.
Az üröm a nagy örömben, hogy nagyon beteg lettem, éjjel magas lázam volt és folyamamtosan hánytam meg mintha késsel nyiszálnák a torkom. A doki szerint betegen is van esély a babára, de én nem bánnám, ha akkor sikerülne mikor nem egyik vírusból a másikba esem.
Most egy kicsit jobban vagyok, de csak a lázcsillapítókkal tudok meglenni.
Anita, nagyon sajnálom a rossz híreket.
De ezek nem tűnnek olyan nagon súlyos problémáknak, biztos tud segíteni a dokid. Sárgatestpótlót én is szedek repesztés után, most mondta az orvos, hogy azt a terheség első harmadában is folytatnom kell, mert segít megtartani a babát. Ne keseredj el, a petevezeték átjárhatósági után sokkal nagyobb az esélyt!Karácsonykor már együtt babázunk!!!
Hajni, szerintem Kata ötlete jónak tűnik, de én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz...
Z.