Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek bekapok valamit ebédre is Kép

Kata mielőtt erre is rákérdeznél, valami kakinak valót fogok bekapni, ugyanis a párom még nagyon messze van tőlem KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

hajni!!Én ezt nem értem!!!Mit eszel??KépKépKép
nicola79

Na szóval kettő szelet zsíros kenyérkét ettem, ha már ennyire érdekel mindenkit a napi menüm Kép.

Nocola, már te is kezded? Melyik szót nem érted? KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Én pedig aranygaluskát ettem vaniliaöntettel. Kép

Hajni,
Neeeem kérdeztem volna meg, h mit akarsz bekapni! Kép Én nem is vagyok olyan!!! Kép

Nicola,
És ki főz?! Akinek eszébe jut?

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, kezdelek megismerni, és tudom,hogy te nem vagy olyan KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Már megettük el is mosogattunk ugy közösen!!
Hajni!Én azt nem értettem hogy kakinak való!!
De már lassan leeseik!!KépKép
nicola79

Nicola,
Kár, h megértetted, pont most akartam elmagyarázni... Kép

Hajni,
Ugye?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Nicola, én sem értettem ám sokáig. Anyuék gyerekkorom óta használják. Kell egy kis ész hogy az ember rájöjjön KépKépKép.

Kata, ugye-ugye Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én rögtön értettem. Kép Akkor én ügyes vagyok?! Kép (meg persze okos is?! KépKépKép)
kata1977
Hatvan

Nagyon okos vagy kedves Kép

Legyetek jók továbbra is és írjatok nagyon sokat. Mi mentünk ki a telekre munkálkodni Kép. Sötétedés után jövök. Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Kata!Rossz az aki rosszra gondol és látod én csak jóra gondoltam, de nem is értettem
A párocskám most tel-t jön hazafelé 7-kor lesz itthon fözök neki valami fini, Kata mielőtt megkérdeznéd mit még nem tudom!!KépKépKép
nicola79

Nicola,
Aztaaaaa! KépKépKép
Akkor szexcsata lesz?! Kép

Amúgy nem is szoktam olyan gyakran kérdezni, h ki mit eszik. Maximum, ha nincs már ötletem, h mit kreáljak vacsira...
kata1977
Hatvan

Helló!! PROBA Rég nem írt senki, gondolom megint akadozik a net.

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!!

Meg jöttem.Voltam dokinál,hát nem sok jó hírt hoztam!!Nem lett jó a sárgatest hormonom se meg a prolaktinom se.Abba maradtunk telefonálok neki ha meg jön a következő havim,és akkor meg csinálja a petevezeték átjárhatóságot.Ez kb április első hete,mert a menszi után 10 nappal jó csinálni.Ja és apának is írt beutalót a kis katonák vizsgálására.Ha jók lesznek az eredmények akkor mehetünk tovább csak a hormonomat kéne beállítani.Ami egyelőre úgy nézki nem nagyon akaródzik!!!Kicsit el is keseredtem ma,jól kisírtam magam.Miért pont velünk történnek ezek a dolgok???
Na de nem akarok panaszkodni!!
Hajni!!
De jó,hogy nem mentél dolgozni!!Legalább tudtál menni a telekre.Hogy áll a házikó???
csanita

Úgy látszik működik!!
Akkor sziasztok!!
Képzeljétem ma tök hamar hazaértem, mert az óránra ami 10-kor kezdődött a tanár nem tudott felkészülni, így csak fél órás volt! Úgyhogy kettőkor már itthon is voltam. Aludtam is egy jót!!!

Nicola most vagyok másodéves még van 2 év. Tök jó, hogy hazajött a párod!!! Biztos nagyon szép estétek lesz!!!
De jó nektek, hogy a melóhelyen van konyhátok, és tudtok fincsi kajákat sütni! Ilyenkor nem b..gat a főnök, hogy igyekezzetek a főzőcskézéssel?

Kata húú nagyon irigyellek ám az ebédeed miatt!! nAgyon jól hangzik!!! Kép Ne tessék azt mondani, hogy kölyökképűek vagyunk hisz csak 1 nappal van kevesebb szabink!
Ez annyira felhjáborító! Az "idősebb" emberkék meg ott állnak a 30-40 ki nem vett nap szbijukkal! EZ igazságtalan!!!

Hajni tök jó, hogy ma nem kellett menni dolgozni!! Mit csináltatok kinn??? Tényleg a tervrajzot ti találtátok ki, vagy kinéztétek valahol? Nálunk a mi ötletünkből rajzolták.

Jaj képzeljétek elmentem dokihoz és NEM Rendelt!!! Ma és holnap sem Kép Kép legközelebb hétfőn. Szóval akkor megyek.
Anita, Zafír veletek mi volt ma?

Kép
Kép
beuka

Úgy látom nem a Net akadozott. Kép
mostanában tényleg nagyon keveseket írunk, de ennek biztos megvan az oka. mindenki elfoglalt és már alig várja a tavaszt!
Anikó, Andi és Carlos már nagyon régen írtak!
Juca és Lolita sem jött mostanában. Kép
most már akkor remélem mindenki jó hirrel jelentezik!!! Kép

Nolina hogy haladsz a gyógyulásban és hogy bírjátok a böjtöt?
Képzeld szombaton Jánoshalmára megyek. Ha nem mondanának ilyen elrettentő időt átugranék hozzád meglátogatni!

Kép
Kép
beuka

Anitamost látom, hogy írtál!
Hát ezek tényleg nem jó hírek Kép sajnálom.
MÉgis meg kell csinálni azt az áátjárhatóságit Kép
Köv. hónapban ha nem sikerül, mi is kivizsgáltatjuk a kiskatonákat.

Kép
Kép
beuka

Majd jövök csak apa birtokolja gépet!!!
csanita

Hát mindenki eltűnt?????

Zafír!!
Mi volt az orvosnál???Gondoltam rád!!!
Mostanába nem vagyunk valami aktívak!Délelőtt még csak-csak,de a délután!!!???
Alszatok már???
csanita

Én már itt is vagyok!!Szakad a hóKépKép
A párocskámmal tegnap nem volt semmi csak egy kis összebújásKépKép de iszonyat jó volt!!Kép
Főztem neki carborárás mártás+penne fini volt!!
nicola79

Sziasztok!

Én is is itt vagyok már Kép. Nálunk is szakad a hó Kép. Már kezd nagyon elegem lenni belőle.

Hívott a hitelügyintéző, szerződés-aláírás ügyben. Majd mesélek ha többet tudok. Már kétszer telefonált, de mindig olyanokat kérdezek amire nem tud válaszolni, és közli, hogy majd visszahív Kép.

Bocsi, hogy tegnap este már nem jöttem, találtam nálatok jobb programot KépKépKép

7 után jöttünk el a telekről, aztán meg megfürödtünk és mostanáig az ágyikóban voltam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, már megint csak magamról tartok kiselőadást Kép. Hogy én milyen önimádó vagyok KépKép.

Anita, sajnálom,hogy nem jöttél jobb hírekkel. De legalább nemsokára történik valami, és többet megtudhatsz arról, hogy miért kell ennyit várnod.

Meg kérdeztétek hogy mit csináltunk a telken. Hát aggattuk fel a gégecsöveket a plafonra. Én annyit csináltam, hogy nagyfúró fel, nagyfúró le, egy csavar fel, egy tipli fel, bilincs fel, nagyfúró fel, nagyfóró le, egy tipli fel, egy csavar fel, gégecső fel, akus csavírhúzó fel KépKépKép. Szóval nagyon elvoltam.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni az tök jó lehetett!!Kép
De hol vannak a többiek??
Vagy mindenki ezerrel dolgozik??
KATAAAAA?Merre vagy??Ma megy a párod??

Hajni kell ma dolgozni menni??Vagy ebébet gyártassz??
nicola79

Sziasztok!

Beuka,
Akadozik ám a net, csak teljesen kiszámíthatatlan, h mikor...

Anita,
Szerintem ne keseredj el, hiszen így legalább tiszta vizet öntetek a pohárba. És utána jöhetnek a babócák! Kép

Nicola,
Kép

Hajni,
Szép dolog, h hanyagolsz bennünket?! Kép Mi jt csináltatok a háznál? (NNnnnaa, jó, azt nem kérdezem meg, h mi jót csináltatok utána... Kép)

Mi is búcsúzkodtunk sokat-sokat összebújva. Kép

És itt is szakad vmi szarság, ami hóra is hasonlít, meg havaesőre is... Kép De alig lehet látni tőle... UNDORÍTÓÓÓÓÓÓ!

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Itt vagyok ám, csak kénytelen vagyok néha dolgozni (is). KépKép

Igen, ma megy az én kis pasim... És nagggggyon soká jön haza. Így aztán készüljetek föl rá, h engem kell majd vigasztalni a jövő 7en!

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, hogy te milyen édes vagy,hogy nem kérdezed meg. Elhiheted mennyire nagyon szívesen tartanék részletes élménybeszámolót KépKépKép.
Különben te egyátalán elolvasod rendesen amit írtam? Egymás után teszitek fel ugyanazt a kérdést amire már kétszer válaszoltam. Kép. Csakazért sem írom le mégegyszer, kifogy a betű a bellentyűzetemből KépKépKép.

Nicola, még nem tudom, hogy kell e menni, de szerintem igen. Tegnap legalábbis azt mondták, hogy ma aztán már lesz munka KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Mikor jön haza??És Te addig mit csinálsz??Kép
nicola79

Gyerekek, nem tudjátok véletlenül hogy lehet 5 hónapra kómába esni? Kicsit kivagyok, és szeretném átugrani ezt a pár hónapot.
Most kaptam levelet APEH-éktól. Inkasszót tettek a számlára. Ezzel nem is lenne gond, de a párom fizetése oda megy. Elméletileg a könyvelő adott be fizetési halasztásos kérelmet. Gyakorlatilag szerintem nem, most felhívtam, és közli, hogy akkor írunk még egy levelet. Tehát valószínű az előzőt nem is adta be. Komolyan mondom felkötöm magam.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Én pont akkor kérdeztem, amikor Te válaszoltál. Ezért én még azt nem láthattam! Kép
Pedig úúúúúgy meghallgatnám azt a RÉSZLETES élménybeszámolót! Kép Gonosz vagy, h nem osztod meg velünk a szép élményeidet! Kép

Nicola,
14-én, vagy 15-én jön haza... Addig napközben dolgozok, este pasizok. Kép Ez persze nem igaz! Kép De asszem, végig fogom látogatni az olyan ismerősimet, akikre sosincs időm... Kép Úgyis nálam lesz az autó. Kép

Jajjj, Hajni, most olvasom, mi történt!
Egy számlátok van csak? Mert akkor az a legegyszerűbb, ha a férjed kéri, h a másik számlára utaljanak. Mi a volt cégemnél (hasonló esetben...) azt csináltuk, h gyorsan nyitottunk egy másik számlát egy másik banknál és csak az odautalásoknál adtuk meg azt a számlaszámot.

Kata
kata1977
Hatvan

A Bt-nek ez az egy van csak. Most azt próbáluk, hogy kézbe kapja a pénzt. Komolyan mondom, kinyitottam a levelet és már röhögtem is. Annyira elegem van, most rohangálhatok másik könyelő után, meg a halasztási kérelem után is. Kicsit nagyon elegem van már.

Nem is meséltem nektek, milyen kalandos volt tegnap a telekről hazafelé az utunk Kép. Mind a ketten tele kezekkel elindultunk a kocsi felé. Természetesen nálam volt az össze kulcs. Mikor odaértem a kocsihoz, keresem a kulcsot és nincs meg, pedig előtte a kezemben volt. Na, akkor fél óra kocsikulcs keresés KépKép. Ok meg meglett. Bepakoltunk a kocsiba, indulok vissza hogy akkor bezárom a kaput, hát akkor meg a lakatkulcsot rejtettem el valahova. A párom már beült az autóba és folyamatosan rajtam röhögött, ahelyett hogy segített volna megkeresni. Na jó, kulcs megvan, bezártam a kaput. A három lépés alatt míg elértem a kocsit, még háromszor elejtettem, de nem érekes. Száguldozunk hazafelé, erre feketemacska balról át az úton. Elvileg szerencsét jelent, de soha nem lehet tudni Kép. Erre hazaérünk, fogom a kulcsot kipattanok a kocsibó, hogy kinyitom az Angyalkámnak a kocsit, erre nézem a teherautó kulcsa van a kezemben KépKépKép. Szóval a tegnapi napra is jutott kaland Kép. A mai meg már ......

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
És nem lehet egy saját számlaszámot megadni (kivételesen)? Szerintem nem problémáznak ezen. Vagy igen?

Bassszus, szép kis röhögős estétek lehetett! Kép Nagyon vicces lehettél! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Tegnap azért nem írtam, mert nem bírtam az ágyból felkelni, elkapott az influenza. Még elötte voltam dokinál és képzeljétek megrepedt mindkét tüszőcskeKépKép
Pedig én biztos voltam benne, hogy nem. A dokim is nagyon örült, szerinte ez a clostynak köszönhető, úgyhogy folytatom jövő hónapban.
Bár a doki most végig arról magyarázott, hogy mit csináljak, ha nem jön meg, meg hogy itt még két baba is lehet... Dehát ebben az állapotban én nem hiszek benne. Kép

Az üröm a nagy örömben, hogy nagyon beteg lettem, éjjel magas lázam volt és folyamamtosan hánytam meg mintha késsel nyiszálnák a torkom. A doki szerint betegen is van esély a babára, de én nem bánnám, ha akkor sikerülne mikor nem egyik vírusból a másikba esem.
Most egy kicsit jobban vagyok, de csak a lázcsillapítókkal tudok meglenni.

Anita, nagyon sajnálom a rossz híreket. KépKép De ezek nem tűnnek olyan nagon súlyos problémáknak, biztos tud segíteni a dokid. Sárgatestpótlót én is szedek repesztés után, most mondta az orvos, hogy azt a terheség első harmadában is folytatnom kell, mert segít megtartani a babát. Ne keseredj el, a petevezeték átjárhatósági után sokkal nagyobb az esélyt!Karácsonykor már együtt babázunk!!!Kép

Hajni, szerintem Kata ötlete jónak tűnik, de én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz...Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Na, látom nagyon nem értitek. Ez a fizetés úgy jön, hogy írok egy számlát és azt kifizetik nekem. Szóval, a számlát a bt állítja ki, és ennek a pénznek az ő számlájára kell érkeznie, különben nem lehet lekönyvelni. Szóval ha nyitok egy új számlát, akkor be kell adni az APEH-éknek, hogy ez az új számlám. Akkor meg ott vagyok mint most, mert ezek alapján tudnak róla. Értitek már?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!
Hát milyen sz.r idő van!!!Nem látni a hóeséstől.A tb-nél voltam a barátnőmmel,nem voltak sokan hamar végeztünk.
Olyan aranyosak vagytok,ahogy vigasztaltok.Ma már kicsit jobban vagyok,fel a fejjel,mondom én.De már lenne április és akkor tudnánk mi a baj.Lehet nincs is,és akkor nem tudom mi van.Van olyan mind a két fél tök egészséges és mégse jön a baba.
Hajni
Megnéztelek volna tegnap!!Párocskád meg csak kinevetett??Ejnye-bejnye!!Eltudom képzelni mi jó csináltatok az este.

Zafír!!
Az tök jó hír,hogy megrepedtek a tüszők!!!Nagyon örülök.Remélem igazad lesz és tényleg együtt babázunk karácsonykor!!!Viszont ez a megfázás nem jó!!!Vigyázz magadra,igyál sok-sok teát!!!

van valaki??
csanita

Hajni,
Én eddig is értettem, de a cégnek is tudsz stikában új számlát nyitni, az APEH-nak meg nem most kell bejelenteni, h van új számlád! Higgy nekem, mi is így csináltuk! KépKépKép

Zafír,
Micsoda jó hírek! Kép Mámint a tüszőkről! KépKépKép Szerintem azért ne hanyagoljátok egymást a pároddal! Kép Hiszen a szex lázcsillapító és közérzetjavító is. Ja, és az orrodat is tisztíccsa. Kép
Húúú, de jó lenne, ha lennének ikreink! Mármint ikreitek! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata hiszek neked. De remélem máshogy is megoldódik a dolog. Most szóltunk a főnöknek, hogy kézbe kell a pénz, remélem nem felejti el.

Tényleg jók lennének itt az ikrek. Remélem hamarosan valaki, nem is tudom ki, ilyen hírekkel jön KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ikreink még úgy sincsenek! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok Lányok,
Hát jelentkezem...
Jól vagyunk, de próbálok sokat pihenni, már amennyire Roli ezt engedi. Ma vagyok 11 hetes.

Zafír, nagyon sokat gondoltam rád, remélem bejött, majd bekukkantok, hogyan alakulsz, addig is jobbulást.

Puszilok mindenkit, megyek alukálni most is...
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Lányok, van jó hír is KépKép. A SZOCPOL-unk a napokban a bankban lesz, úgyhogy az aláírás után nem kell várni egy csomót hogy megkapjuk KépKép.
A közjegyzö meg nem 60 ezerbe, hanem csak 37ezerbe kerül.
A könyvelő meg hoz olyan papírt hétfőn, hogy bevihetjük a bankba, hogy töröljék az inkasszót.

Úgy látszik lassan-lassan minden megoldódik. Már nem is akarok kómába esni KépKépKép Csak ez a fárnya hóesés maradhatna jövőre.

Kép

Kép
vkhajni

Cirmike,
Pont ma gondoltam Rád! Kép Jó, hogy jelentkeztél! Kép A Te szép fiad hogy van?! Kép Vigyázz arra a kis pocilakóra is! És pihenj sokat!

Hajni,
Látod, látod, nem kell mindjárt olyan sötéten látni a dolgokat! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nem látom annyira sötéten, csak már kezdem unni, hogy nekünk semmi nem jön össze simán, mindenbe van valami .....
El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet az, ha valamibe belevágunk, és nem kellen utánna napokon keresztül kutyulnom a dolgokat. Pedig már kezdtem temetni a bt-t KépKép. Nemrég lábaltunk ki az egyéni vállalkozás, meg a kft zűrös ügyeiből, erre most a bt akar belemászni valami hülyeségbe. Szerintetek ez örökíthető? Mert akkor inkább mégsem szülök gyereket. Ha olyan szerencsés lesz mint a szülei......

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek, ma sem megyek dolgozni Kép. Jó munkahely mi? De azért szólhatnának előbb is, akkor másképp szervezem a napomat. De mindegy, így is jó.

Kép

Kép
vkhajni

Akkor ma is mentek a telekre?,
Ti most hogy álltok a babával?? Mind eddig ha akar akkor jön??Kép
nicola79

Mint=mind
nicola79

Igen, egyenlőre úgy. Ha beköltöztünk és még egy két hónapig nem jön össze akkor komolyabban vesszük. Nálunk mindig minden akkor történik amikor kell neki. Lehet hogy ennek a babának még nem kell jönni, mert még sok dolgom van nekem is a házikón Kép. Szóval mindig elkeseredek, de igazából annyira nagyon még nem akarom. Nem tudom hogy hogy csinálom én ezt Kép.

Ma is megyünk ki, jól meg fogok fagyni megint, pedig egész végig az olajradiátoron ültem tegnap is KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
És ma mit fogtok keresni a hó alatt?! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok! Lehet, hogy az üzim kétszer fog megjelenni, akkor bocsi. Ebből már kitalálhattátok, hogy új vagyok, olvastalak már Benneteket, de most írok először, ugyanis én is babát szeretnék! Szerintem mostantól rendszeresen fogok írni én is, ugyanis aktuálissá vált a dolog. Remélem befogadtok...

Kép
Kép
banya1

Szia Banya1!
Üdv itt közöttünk! Kép
Mi mindenkit befogadunk. Kép És mindenkinek örülünk is!
Írj magadról, h többet tudhassunk Rólad is!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

No: 25 leszek, augusztusban esküvő.1 hónapja vettem rá a páromat a babaprojektre. A fogigátlót 2 hete hagytam még csak abba :-(, türelmetlen vagyok, és lelkes! (pg53 már megvan.)

Kép
Kép
banya1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?