Sziasztok!
De jó benneteket olvasni!
Ari, tényleg veletek alszik Gergő fiad? Én mindenkitől azt hallom, hogy jobb, ha a szülőknek van külön házaséletük, a gyerek csak aludjon a saját ágyában, külön szobába. Olvastam már erről az alvásról a Kismamában is, és ott is orvos szülők írták, hogy a gyereknek egyszerűen biztonságot ad az, ha a szülei mellett lehet, így érzi, hogy bármikor számíthat a szüleire, nincs kitaszítva. Szerinted nem jobb, ha egy kisgyerek a saját kuckójában alszik? Majd meglátom, hogy nálunk mi lesz....
Én is úgy gondolom, hogy a terhesség nem terhesség, hanem áldott állapot. Nekem is ma egyik főiskolás társam mondta, hogy dehát ilyenkor Neked szabad mindent, nem? Mondom:? nem így van, hiszen ilyenkor is én vagyok, csak egy csöppséggel a pocakomban és ilyenkor is tudni kell kordában tartani az érzéseidet, kontrollálni kell magad, nem foghatod arra, hogy jaj, dehát ez természetesm hiszen terhes vagyok. Ugyanazok vagyunk nagy pocakkal is, vagyis sokkal többek,
de viselkedni mindig tudni kell. Biztosan vannak sokan akik ezt kihasználják...
Pkagi! Nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!!! De addig is írj nekünk.
Én most nagyon boldog vagyok megint, hihetetlen ..?
Voltunk ma este az orvosomnál és megnézte az uh-s papírokat és nagyon örült, hogy az ő ellenjavaslatára, miszerint ne menjek el 4d-re, elmentem. Azt mondta, hogy így a legtisztább...
Nem gondolkodtam rosszul ezek szerint. Mondta, hogy mostmár keressem fel a terhesgondozót és meg fogom kapni a kiskönyvet!!!!!!!!!
Tuti, hogy lesz kisbabánk!!!! Olyan rossz volt, kicsit bizonytalanságban, eddig csak örültünk, de most, hogy tudjuk, minden rendben van, még boldogabbak vagyunk. A kiskönyv már azt jelenti, hogy TUTI!!!!
Olyan pozitív volt most az orvosnál lenni. Nagyon örültem, hogy nem osztott le, hogy miért mentem el, hogy miért nem hallgattam rá... Nagyon rendes volt.
Mindenkinek szép estét! Írjatok!!!!