Ruz, Meli,
hatalmas drukkkkkkkk!
Manó, Dideki,
itten mindenki leírta már a szüléstörténetét, és szerintem igen unalmas lenne, ha hetente ismételnénk
sajnos vissza kell olvasni...
de nemsokára ismét szülnek néhányan, és akkor jön a friss információ
Ja, most jut eszembe, amikor szültem, én még csak kukkoltam a fórumot, ezért nem is írtam le a szüléstörténetemet: dióhéjban: 2004 szeptember 8-án este megnéztük a magyar-izlandi focimeccsnek nevezett balettet, erre éjfélkor elfolyt a magzatvizem (ANNYIRA izgultam
), be a kórházba, 4 ujjnyira ki voltam tágulva, éjjel 2-kor elkezdődtek a fájások, és hajnal 4:44-kor megszületett Dóri!!! Orvosom Bardóczy Zsolt, szülésznő Kecskeméti Vera, nagyon jók voltak, én még jobb
, mindenkinek csak ilyen jó szülést kivánok, magamnak is legközelebb
orvosajánlás: nem is tudom, ki írta, de teljesen egyetértek, hogy nagyon nehéz orvost ajánlani, mert mindenki mást igényel. Ezért szeretem pl. az általános "ajánljatok orvost" helyett azokat a érdeklődéseket, amelyek konkrétumokra kérdeznek rá (pl. mennyire metsz gátat stb.), mert így sokkal könnyebb eldönteni, hogy a saját orvosom és a kérdező esteleg kompatibilisek-e.
Jucus,
hát ezek a gombok!
nagyon teccik, majd mutathatod Pannának, hogy látod, kislányom, a doktor bácsi kigombolta anya hasát, és kivett téged
Neet,
lányomat front hozta meg
és őszintén, ez egyszer örvendeztem, hogy frontérzékeny vagyok
teljesen meggyógyultál már?
Ildi,
örülök, hogy nem mentél el. Más sem kellene neked most, mint egy jó kis influenza! Ráérsz a 6 hetes kontrollra, főleg, ha semmilyen panaszod nincs. Azért jó, ha majd lát a dokid, hogy mégiscsak minden rendben legyen, de 1 hét ide vagy oda nem számít
Ancsi,
orrvérzés teljesen normális, ne aggódj, nekem is volt, és végig 100/60-as volt a vérnyomásom
Fú, ez hosszú lett, bocs
vera