Sziasztok!
Mostanában nem tudtam elküldeni, amit írtam, remélem most sikerül. Gyors írok pár sort és visszaolvasok. Rólam annyit,hogy most jöttem a nőgyogyimtól. Sikerült vmi gombát összeszednem.
De jó a rosszban, hogy elég enyhe. Folyásom nincs, csak ég egy kicsit belül. Annyira jó fej volt a dokim, én teljesen lemondtam erről a hónapról, hisz ma vagyok a 14. napon és erre mondta,hogy nekem csak kúpot ír, férjecském meg szedje be a gyógyszert, a babának így nem ártunk, ha esetleg épp hozzánk jön látogatóba
Ha véletlen nem gyógyulok meg, akkor visszamegyek Hozzá, ír vmi mást. De nagyon tetszett a hozzáállása
Azt mondta a barnázgatásra,hogy lehet benne hormonhiány,mint ok, de szerinte ez nem okozhat gondot, mert kell a foggátló után egy kis idő, míg minden helyreáll. Azt mondta, ha jó úgy nekem, várjunk 3 hónapot és akkor csináljunk hormonszint-vizsgálatot. Én is pont így, fél év után gondoltam a hormon-nézést. Mondta,hogy felhívhatom nyugodtan, ha kérdésem van. Citológiához is vett mintát. És ami tetszett, hogy mindig azt mondja, mikor akarok fizetni, hogy amennyit gondolok.
Tehát 3 napig kúp nekem, 1 gyogyi a férjemnek ---3 nap önmegtartóztatás(14-16. )nap, aztán ha minden ok, akkor mehet az akció
Végülis egyszer 16., múlt hónapban 19. napon volt pé.-m,tehát még reménykedhetek. Bocs,hogy ilyen hosszú voltam, de elszerettem volna mondani Nektek, mert úgy izgultam, mit fog mondani.