Új privát üzeneted érkezett!

Na jó, ha senki nem ír, akkor rakok egy táblát Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Halihó!

Nekem nem jött be egyáltalán a Társalgó, így nem tudtam írni! Kép

Hajni,
Szép a tábla! Kép Olyan, mint egy szélforgó! Kép

Nicola,
Az nem semmi! Hogy fogja így kipihenni magát a férjed?!
Nem semmik ezek a pasik!

Hajni,
Mi sül a sütőben? (nyamm! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!Szerintem ma kimarad neki az alvásKépKép, de holnap is sűrű napja lesz!!Hétvégén meg én nyúzom!!KépKép
Szegény nagyon fáradt lesz, nem tudom hogy megyünk a mamákhoz ünnepelni!!
Neked mikor megy a párod??
Hajni!Nagyon elfoglalt vagy!!Hogy megy a munka??
nicola79

Úúúúú, szegény! Én már nagyon nem bírom, ha nem aludhatok leget... Öregszem! Kép
Péntek délután megy az én pasim. És én is munka után utazom.

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Miért nyúzod azt a szegény embert?! Kép
kata1977
Hatvan

Muszáj velem is néha foglalkozni!!Már lassan többet vagyok egyedül mint vele!!Ja és bánatomban mindig vásárolni megyek!!!
Ő meg mindig leszid hogy tele van a szekrény!!Kép
Én sem birom az éjszakázást!Kép
nicola79

Én amúgy nagyon imádom azt, amikor nem csinálunk semmit, csak összebújva fekszünk és beszélgetünk mindenfélékről. Kép
És én vásárolni sem szeretek egyedül. De a pasim emiatt nem bánkódik nagyon! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Itt vagy még?
kata1977
Hatvan

Sziazstok!

Mostanában alig írtok Kép És egy csomóan eltűntek teljesen Kép Pl. a kismamáink már teljesen hanyagolnak minket, plusz Nolina, Beuka, Lolita se nagyon írt a közelmúltban...Kép

Előb hívott a férjem, hogy a főnöke április 1.-től elmegy a cégtől és beszéltek vele, hogy akkor ő lenne az utódja! Sokkal több fizetés, plusz ő vesz fel maga helyett beosztottat magának! Mondta a nagyfőnök, hogy biztos jól fog jönni ez a pénz, hallja, hogy családalapítás előtt áll. Kép
Szóval most már jöhetnek az ikrek és valószínűleg autót is veszünk!
Ráadásul átköltöznek a közelbe, eddig három órát utazott Budakalászra meg vissza. Én úgy örülök!!! Tehát még többet is fogom látni. KépMondjuk főnöknek nagyon nem tudom elképzelni, nem egy parancsolgatós fajta (különben hozzá se mentem volnaKép)dehát csak egy szem beosztottja lesz, azt is ő választja ki!

Bocs, hogy így áradozom, látom, hogy se Nicola, se Kata férjének a helyzete nem valami rózsás, de látjátok bármikor jöhet egy váratlan fordulat!!

Zafír, aki most nagyon boldog

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Mostanában nem tudtam elküldeni, amit írtam, remélem most sikerül. Gyors írok pár sort és visszaolvasok. Rólam annyit,hogy most jöttem a nőgyogyimtól. Sikerült vmi gombát összeszednem.Kép De jó a rosszban, hogy elég enyhe. Folyásom nincs, csak ég egy kicsit belül. Annyira jó fej volt a dokim, én teljesen lemondtam erről a hónapról, hisz ma vagyok a 14. napon és erre mondta,hogy nekem csak kúpot ír, férjecském meg szedje be a gyógyszert, a babának így nem ártunk, ha esetleg épp hozzánk jön látogatóbaKép Ha véletlen nem gyógyulok meg, akkor visszamegyek Hozzá, ír vmi mást. De nagyon tetszett a hozzáállásaKép Azt mondta a barnázgatásra,hogy lehet benne hormonhiány,mint ok, de szerinte ez nem okozhat gondot, mert kell a foggátló után egy kis idő, míg minden helyreáll. Azt mondta, ha jó úgy nekem, várjunk 3 hónapot és akkor csináljunk hormonszint-vizsgálatot. Én is pont így, fél év után gondoltam a hormon-nézést. Mondta,hogy felhívhatom nyugodtan, ha kérdésem van. Citológiához is vett mintát. És ami tetszett, hogy mindig azt mondja, mikor akarok fizetni, hogy amennyit gondolok. KépTehát 3 napig kúp nekem, 1 gyogyi a férjemnek ---3 nap önmegtartóztatás(14-16. )nap, aztán ha minden ok, akkor mehet az akcióKép Végülis egyszer 16., múlt hónapban 19. napon volt pé.-m,tehát még reménykedhetek. Bocs,hogy ilyen hosszú voltam, de elszerettem volna mondani Nektek, mert úgy izgultam, mit fog mondani.
nolina

Szia Zafír!

Az a baj, h alig lehet írni a Babanetre, mert folyamatosan bepusztul, vagy Karbantartási üzemmódja van. Ezért nem tudunk olyan sokat írni.
GRATU a férjednek! Kép Ez tök jó hír! Látod, előbb-utóbb minden jóra fordul! És akkor most már a gyerkőckék is tudják, h milyen jó helyre jönnek! Kép
Engem nem zavar, h áradozol, jó, h boldog vagy! És engem nem keserít el a mi helyzetünk sem, majd jóra fordul egyszer! Én egy örök optimista vagyok! Kép

Pusz:
Kata

Ui. Milyen helyen is dolgozik?! Milyen besoztottra van szüksége? Kép (most komolyan!)
kata1977
Hatvan

Nolina, örülök, hogy írtál, bár jöhettél volna jobb hírekkel is. De hátha belefér még egy baba ebbe a hónapba!! Kép Általában mindenkinek akkor sikerül, mikor a legkevésbé számít rá!S az nagyon jó, hogy ilyen normális dokid van!

Kata, a férjem egy reklámcégnél dolgozik, katalógusokat csinálnak és fotós. Fotós aszisztenre van szüksége, jogsi kell hozzá meg jó erőnlét, mert ők szokak cipekedni is. S persze valamilyen fotós végzettség, de nem kell nagyon komoly..
Tudsz valakit?

Igaziból nekünk évekig nagyon reménytelen volt minden, esély sem volt arra, hogy a szakmájában elhelyezkedjen... Én október végén találtam az Expresszben ezt az állást, és ez lett belőle...Kép
Biztos Nálatok is helyre jön idővel minden. Kép

Biztos a baba kérdés is hírtelen fogmajd megoldódni... csak miért kell mindenre ácsingózni előtte... Kép
Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

A sütőben rakott savanyúkáposzta vagy mi sült, nem tudom milyen lett, nekem nem volt kedvem megkostolni.

Zafír, én is garatula nektek. Tényleg jó hír.

Nolina, nálad nem annyira, de örülök, hogy ennyire jó dokit találtál. Becsüld meg, kincs az ilyen Kép.

Valamit még akartam írni valakinek, de elfelejtettem. Nem baj, ha eszembe jut még írok Kép

Ja, a munka nagyon jól megy, mint látjátok.

Örülök, hogy ez a tábla is tetszik, olyan jó olvasni ha megdicséritek.

Kép

Kép
vkhajni

sziasztok!!!

Itt vagyok én is,csak mostanában rengeteg volt a dolgom, hazaértem, akkor a házzaal foglalkoztam este meg bealudtam. Ma délelőtt írtam volna, de nem lehetett belépni.

Húú lányok Kata, Nicola elég szar lehet hogy ilyen keveset vagytok együtt a kedvesetekkel
Kitartás!!!

Nolina! ez a gomba dolog tényleg nem túl jó hír, de valóban a doki nagyon rendes volt hogy így állt hozzá. Hátha tényleg a 19 napon lesz megint pé Kép én szorítok nagyon!!!

Zafír ez nagyon jó hír!! Gratulálok! Gondolom milyen jó érzés lehet, hogy több pénz áll a házhoz! MOst már tényleg jöhetnek az ikrek!!!!!

ÉN egyébként megvagyok. Ma egész nap fájt a hasam, de nem tudom, hogy miért. Lehet hogy most van pé-em??? Ti mit éreztek olyankor??
Reggel nem eset drasztikusan a hőm, PG-t nem nyaalhatok, mert clostyt szedtem, úgyhogy úgy döntöttem biztosra megyek ma este!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Hajni mi történt?? Hogyhogy nem dolgozol? Elfogyott a munka??

Kép
Kép
beuka

Igen, elfogyott és hazaengedtek. Már négykor. Megleptem a páromat a telken Kép. Egyik munkatársam hozott el kocsival. Azon gondolkodtam épp, hogy nekem még mindig nem nőtt be a fejem lágya. Még most is képes vagyok beszálni idegen hapsik kocsijába Kép. Na jó, annyira nem idegen, de mégis, 2 hete taliztunk először KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Jajjj, meg meg akartam kérdezni, tegnap esti elmélkedésem eredményéről a véleményeteket. Rá kellett jönnöm, hogy én nem vagyok mai fiatal. Nekem a legnagyobb vágyam, hogy három-négy gyereket nevelgetek, elengedem őket reggel suliba, aztán várom otthon ebéddel az egész családot stb. Szóval el tudom magam képzelni főállásu anyaként. Szerintetek ez normális? Lehet egy embernek ez a vágya? Nem inkább munkáról kellene álmodoznom meg szép fizetésről? Így nem férek bele a mai világba. Vagy mégis? Szerintetek teljesen normális vagyok?

Na ezeket a kérdéseket válaszoljátok meg nekem. Előre bocsátom, hogy szerintem kezdek nemnormális lenni KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Bea, tényleg, megkaptad a levelem?

Kép

Kép
vkhajni

Na, ha senki nem ír, akkor én is elmegyek aludni.

Jó éjszakát mindenkinek, holnap reggel jövök.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni szerintem ez abszolut normális dolog. Én is sokat gondolkodom azon, hogy itthon leszek a gyerekeimmel, én szeretnék így élni. Vannak ilyen típusú nők és olyanok is,akiknek mindenük a karrier.
Megkaptam azt a levelet, amiben képeket küldtél. Mondtam is, hogy nagyon szépen alakultok és nekem nagyon tetszi az Ytong!
Tényleg Te vezetsz naplót az építkezésről?? Én mindent leírok. És most olyan jó visszaolvasni, meg a képek dátumozásánál is sokat segít.

Megyek én is aludni, mert holnap igen korán kell kelnem, suliba megyek Kép

Üdv mindenkinek!!!

Kép
Kép
beuka

Hajni most látom, hogy megkaptam a másik leveledet is. Húú nagyon sok szépet írtál nekem, köszönöm szépen!!! Hidd el nemsokára Ti is ilyen jól fogtok állni!! Csak jönne már a jóidő!! Bár ahogy látom a kedvesedet semmi nem gétolja abban hogy dolgozgasson a házon!! Nagyon szorgalmasak vagytok!!!

Kép
Kép
beuka

Nahát nem gondoltam, hogy ma én leszek az első!! Kép

Jól megszívtam ezt a mai napot!
Reggel fél 5-kor keltem, hogy ideérjek a suliba 8-ra a beiratkozásra. Ide is értem, de kb 15 perc alatt végeztem is. Az órám meg 10-kor kezdődik. Addig malom Kép

Reggel egyébként leesett a hőm, de lehet, hogy azért volt más, mert 2 órával hamarabb keltem, mint máskor. na mindegy, mondtam, hogy biztosra megyünk!! Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!!

Jó reggelt mindenkinek.Hűha!!!Én vagyok ma az első??
Hajnit biztos vissza szippantotta az ágyikója!!Én is tudtam volna még aludni,de sok a dolgom.Ma csütörtök van,így mehetek végre orvoshoz.Drukkoljatok nekem,minden jó legyen,és végre már valami jó hírrel jöhessek.Egyik ismerősöm babát vár de igen úgy nézki,hogy nem tartják meg.Hát ezen nagyon fel húztam magam.Mondtam is nekik,előbb kellett volna gondolkodni.Bár,ki vagyok én,hogy bíráskodjak mások felett.DE ez nem igazság!!!
Zafír!Ezek ám a jó hírek.Ugye ma mész dokihoz???Szorítok nagyon.Most aztán semmi akadálya nem lesz az ikreknek.
csanita

Hali Csajszik!

Nolina,
Végre vki jó híreket is hoz (persze nem a gombára gondolok... az nem jó Kép)! Nagyon szorítok! Kép
És hogy sikerült ezt a jó dokit találnod? Vagy eddig is hozzá jártál? Vagy éppen ő volt bent? (bocsi, de nem értettem pontosan... Kép)

Zafír,
Hááát, sajnos ilyen munkára nem tudok senkit. Valójában magamnak és a pasimnak keresnénk vmi jobbat... De nem könnyű!
Este amúgy eszembe jutottál, mert a pasim gyerekről-beszélgetős kedvében volt. Pedig általában én hozom fel a témát, de most Ő volt a kezdeméynező. Aztán később kiderült, h egész nap erről beszélgettek a munkatársaival. És az ikrek voltak napirenden! Kép Ezért gondoltam egyből Rád! Kép Aztán szépen megbeszéltük, h van esélyünk ikrekre, hiszen mindkettőnk felmenői között van (nem is egy) ikerpár. KépKépKép

Beuka,
Hogy sikerült az este?!?!?! Kép

Hajni,
És milyen a pasi?! KépKépKép (mármint aki elvitt autóval)
Szerintem a mai fiatalok a 13-18 évesek (szóval Te már nem vagy az! Kép). De köztül is van szerintem, aki szívesen otthon lenne a gyerekeivel és bármit feláldozna, h családanya lehessen. Szerintem minden korosztáéyban van ilyen is, meg karrierista is. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. És max. 30 körül szerintem mindenki rájön arra, h előbb-utóbb ideje lenne szülnie, mert kifuthat az időből.

Kata
kata1977
Hatvan

Szia Beu!!

Elveszett ember, merre jártál???KIcsit hanyagoltál minket.DE tudom sok volt a munka.Akkor most sokat kell várnod,de addig tudsz nekünk írni.Azt hittem én leszek az első de meg előztél.
csanita

Sziasztok!

Hát igen a szívókák.... Kép

Bea, én nem vezetek naplót, csak azt írom,h ogy mi mennyibe került. De még egy üveg sört is felírok, ha az építkezéshez vesszük Kép.
Olyan szép volt amit a szorgalmunkról írtál. Szinte könnybe lábadt a szemem Kép.

Annak is örülök, hogy nem vagyok egyedül ilyen bolond Kép. Lehet hogy mások csak nem valják be nyiltan, hogy nekik nem ér semmit a munka? Jól van, akkor már emiatt sem lesz kissebbrendűségi érzésem Kép.

Na mindjárt nézem a táblát, hátha akar jönni hozzátok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita megelőztelek!!!! Nem tudtam jönni bocsi, mert rengeteg volt a dolgom, és a nagypapám is nagyon rosszul van, úgyhogy oda jár most az egész család.
Most van egy kis időm, mert csak 10-kor kezdődik az órám. Tök jó, én is ma megyek dokihoz!! Remélem Neked is jókat fog mondani, de főleg Neked! nekem nem tudom a closty-felíráson kívül még mit fog. Mojduk nem ártana megnézni hogy nem lettek.e cisztáim a clostitól!
Ez a dolog engem is nagyon bosszantana, ha a környezetemben valaki azt mondaná, hogy nem tartja meg a babát!!!

Kép
Kép
beuka

Kata az este nagyon jól sikerült !!! Kép remélem eredményesen is!!!

Kép
Kép
beuka

Hajni én is írom a költségeket is! És igen még egy sörösüveget is!!! Kép
Szerintem még nem késő elkezdened a napló írását!
Igen nekem a munkával kapcsolatban az a véleményem, hogy addig és azért szeretnék dolgozni, hogy valamennyire megalapozzam a jövőnket (bár ezt elég nehéz) aztán jöjjön a család!!! A párom elvileg folyamatosan dolgozik, megkeresi a kenyérrevalót, meg előfordul plusz jövedelmünk is. Úg gondolom nagyon szerencsés lennék, ha összejön és megtehetem azt hogy "főállású anya" legyek!

Kép
Kép
beuka

Látom gyülekezünk rendesen.Most én megyek vásizni,aztán jövök.Írjatok sokat!!!!!!
csanita

Beuka,
Milyen suliba jársz? És ilyenkor tanszabin vagy? Vagy rendes szabin? Reggel is volt szex? Kép

Anita,
Nekem sem kívánta egy porcikám sem, h ma reggel felkeljek... Drukk a dokihoz! Aztán várjuk a részletes beszámolót!
Miért nem akarják megtartani a babát az ismerősödék?

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni ja, és igen komolyan gondoltam a dolgot a szorgalmatokkal kapcsolatban. Az nem semmi, hogy a párod a munk után még kimegy és egy sgész műszakot lehúz!! És hogy a hétvégét is erre áldozzátok! Modjuk a hétvége nálunk is így van. Hétközbe sajna nem lehetek otthon, pedig úgy lennék... Most már jöjjön az a k.. jóidő és akkor Ti is gyorsan haladhattok!

Kép
Kép
beuka

Kata ha mezőgazdasági főiskolára Gyöngyösre. Sajnos nem kapok tanszabit úgy hogy a saját szabimból kell elvennem (ami összesen 21 egy évre, felháborítóóóóó). Szerintem év végére megint nem marad egy napom seKép
Reggel túl korán indultam, úgyhogy nem volt sex Kép

Kép
Kép
beuka

Nálunk úgy néz ki nem tehetem meg sajna, de kiegyeznék én valami otthoni munkával is, vagy négy órással Kép. Mondjuk ez még a jövő zenéje, addig bármi lehet. Még nyerhetünk is a lottón Kép.

A párom ír valami naplófélét a netre, de szerencsére már nincs olyan sok hátra hogy érdemes legyen elkezdenem Kép.

Na itt a tábla:

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata az a "ha" nem tudom, hogy került oda Kép

Hajni nem is úgy gondoltam, hogy olyan rosszul álltok azért lehet elkezdeni, de gondoltam emlákeztek még nagyjából a dolgokra.

Szép a tábla!!!

Kép
Kép
beuka

Basszus, mindenki ma megy nőgyógyhoz?! Kép Bejelentkezzek én is?! Kép Csak hogy ki ne lógjak itt a sorból... Kép Még a végén képesek lesztek és kiközösítetek! ... Kép

Hajni,
Most sem engedtél át egy szívókát sem a férjednek?! ... Ez nem szép dolog! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Beuka,
Szerintem ha odajársz, ha nem... KépKépKép Ez tényleg szívás, h nem adnak tanszabit... Nekem az idén már 22 napom van! Kép Bibibiiiiiii! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok, én is itt vagyok de most sok a melo!Kép
Én sem megyek nőgyógyászhoz, bár tegnap láttam az utcán...
Nekem is 21 nap szabim van!Kép

Hajni!Kell ma menned???

Bea!Mikor végzel??
nicola79

Nicola, eddig még nem hívtak hogy nem kell mennem, úgyhogy valószínű kell. Remélem azért most nem találják ki a szombatot, bár ezektől minden kitelik Kép. Nincs munka és még menjünk szombaton is KépKép.

Kata, a páromnak nem az ágy szívókája kell, van neki felesége is KépKép. Különben meg érezd magad letolva, mert azóta sem jött tőled törpénet. Pedig itt mindenki arra vár Kép

Bea, én sem azért mondtam, mert úgy gondoltam, hogy úgy gondolod, csak már nehéz kitalálni az időpontokat, meg más az érzés is visszagondolva Kép. Erre a kicsire meg minek, néhány hét és költözünk KépKépKép. De abban nagyon igazad van, hogy jöhetne már a jó idő. Kicsit kezd elegem lenni a hidegből Kép.

Képzeljétek tegnap dumiztunk a párommal fürdés közben, és mondta hgoy nézzem meg, ő nem fürdik forró vízben. Olyan cuki volt. Ma reggel meg mondtam neki, hogy ne maradjon sokáig a telken, mert a fagyasztás sem tesz jót a kiskatonáknak Kép. Olyna jót nevetett rajtam.

Ja, meg tegnap nyaltam. Kép. Előre látható volt, egy darab páfránykám sincs Kép. Majd ma is nyalakodok, mert először, talán még emlékeztek a 7. napon jelentek meg Kép

Kép

Kép
vkhajni

A szabiról, nekem szerintem 20 nap van. ÉN MÉG FIATAL VAGYOK KépKépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Meg jöttem.
Kata!
Azért nem tartják meg a babát mert nem volt betáblázva meg a csaj még csak 19 éves és tanul.De könyörgöm akkor miért nem védekeztek??Annyi módja van már!!Teljesen ki vagyok akadva ez miatt.
Én nem tudom mennyi szabim van.
Szép a tábla.
csanita

Persze, Nektek azért van kevés szabitok, mert kölyökképűek vagytok! Kép (ezt szoktam mondani a pasimra is... Kép) Szóval ebben az esetben jól jön, ha vki koros... KépKépKép

Anita,
Ez szerintem a legszarabb duma... És kifogást mindig lehet találni...

Kata
kata1977
Hatvan

Képzeljétek, nem kell ma mennem dolgozni KépKépKép. Azt monták nincs munka Kép. Úgy örülök neki, egész délután együtt lehetek a párommal KépKép. Megyünk ki a telekre, és egy csomót tudunk majd együtt dolgozni. Annyira jó Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Örülök, hogy nem kell menned!!!
Hamarabb meglesz a háziko!!!KépKép
Mi lesz nálatok kaja??
Mi halat sütünk itt a cégnél...
nicola79

Eltűntetek?
kata1977
Hatvan

Ja nem, azóta előkerültetek Kép
Csak az előzőt még 11-kor írtam...

Hajni,
Ez tök jó! Egész délután együtt... Óóóóó! Kép

Nicola,
Ti ott a munkahelyen főzőcskéztek?

Kata
kata1977
Hatvan

Nem főztem semmit. Ki mit talál azt eszik Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
És Te mit találtál? Kép
kata1977
Hatvan

én vajas-mézes zsemlét talátam. Épp ő szaladt velem szemben a konyhában, gondoltam hammmm KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Aha itt tök jó konyha van!!Sütővel meg mindennel...
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?