Baba, hogyhogy apa otthonhagyott? Most tokegyedul vagytok? De azert van segitseged? Pihenj, amennyit csak tudsz! A mamad meg csak hordja neked a kajat, takaritson ki meg mosogasson el es ne beszeljen zoldeket
Egy sajat mamat konnyebb megrendszabalyozni, mint egy anyost, nem? Ja, a gyerekhad mar elvonult, nyugi van? Mert meg az jutott eszembe, ha nyuzsges mar nincs is, de esetleg az utazas miatt izgatottabbak vagytok, az a nyugtalansag is atragadhat Emire, lehet, hogy azert bujosabb, mert erzi, hogy valami van a levegoben. Tudom, konnyu szovegelni, de probalj nyugodtabb lenni es biztonsagot sugarozni a karodnal messzebbre is, hogy elerjen a kisagyig
Kisun, koszonom, de nem tudok cvancigolni. Akkor talan megveszem az angolt, majd ha mar nagyon raerek es meg mindig nem adtak ki magyarul. Vagy karacsonykor megnezem a teveben, a harminc filmvaltozat kozul egyiket biztos leadjak...
Ancsi, en az erkelyen lakkoztam talan nyolchos pocival... de inkabb bizd apara te meg menj el babacuccot vasarolni.
Bogarka, nyugtass meg, hogy Ocho autodban van hatul biztonsagi ov, amivel frankon lehet rogziteni a gyerekulest!
Jucus, en az Avent bimbovedo kremere eskuszom, nagyon jo volt. Lemosni nem kell es tokjo a tubusa is, olyan kis pici adagokat lehet vele nyomatni.
Kajaman, mindig csak egy doki van eloadason, a szulesznoken viszont tobb szuleszno is szokott lenni. (En pont a doktorno paciense vagyok, de ot nem lattam ott, pedig tavaly mind a nyolcat vegigultem.)
Murr, koszi a beszamolot. A mi macskank sajnos nagyon felti a pofajat, tegnap meg akartuk simogatni, o meg meg akart harapni minket, remelem ha elindul a gyerkoc, talal nala erdekesebb dolgokat is.