Kedves Mano!
Én is hasonlóan vagyok az alvással. Az elmúlt éjjel mintegy 3-4 órát is sikerült jól-rosszul aludnom. Egyfolytában melegem van.
Jó lenne már valóban szülni, de nekem sem indult még be. Bár a külső méhszájam már egy hete legalább nyitva van, sokszor van szép fájásom is, de nem rendszeres. A múlt pénteki CTG ki is ugrott a helyéből, olyan szép fájás volt, de aztán ez nem ismétlődött rendszeresen.
Amúgy holnap kéne megint mennem a dokimhoz, ami újabb 6000 forint lenne, és már igencsak lapos a bukszánk idehaza. Gondolom péntekre megint elküld az orvosom CTG-re is. Viszonylag messze a kórház tőlünk, így nem olyan jó buli, de a baba persze minden kényelmetlenséget megér.
Én is mindenképpen baba-mamásba szeretnék menni. Azon el is gondolkoztam, ha nem sikerül, akkor inkább saját felelősségünkre hazajövünk, bár ez merész húzás, nem nézik jó szemmel. Ha mégis maradunk ilyen körülmények között is, akkor engem ott nagyon nem fognak szeretni, mert ha állni vagy menni bírok, akkor bizony ott fogok strázsálni a babáknál, és ahogy felsír, meg fogom szoptatni. Nem engedem, hogy teáztassák vagy tápszerezzék. Ebből már az előző gyereknél is gond volt. Nyakamra járt a csecsemősök főnöke, a gyerekorvos stb. Szerencsére sikerült kicsikarni egy mérést, és akkor megnyugodtak, hogy van elég tejem, nem kell a tea.
Amúgy sem szeretem a csecsemősöket itt, mert nincsenek a helyzet magaslatán, de legalább pofákat vágni jól tudnak. Tisztelet a kivételnek, két éve egy kivétel volt!!! Be vannak tojva a feljebbvalóiktól, és a kismamákon basáskodnak. Valahol kompenzálni kell... Na, ebből én nem fogok kérni (ha egy mód van rá).
Örülök, hogy jelentkeztél!!
Ha gondolod, írd fel a mobilszámomat, ha beindul a szülésed, és én is pont akkor fogok szülni, akkor odabent találkozhatnánk. 30-9-527-583
Mukika!
Köszönöm Neked is a számot, Ruzicsky is megadta, így majd ígérem, nem marad el az értesítés
Csak már ott tartanánk
Nadin, én már úgy izgulok miattatok, hogy talán ma lesz a nagy nap! Bár tudom, hogy idegesítő mindenkitől ezt hallgatni, de talán nekünk elnézed.
Amúgy engem is naponta százan állítanak meg, hogy mikor, de szerencsére engem nem zavar.
Az oviban naponta kb. 10-20 szülővel futok össze, kiszámolható, hogy ez mennyi kedves érdeklődést jelent. De komolyan nem zavar, együtt izgulunk
Ettől azért még tiszteletben tartom, ha mást idegesít, ezért Nadin leállítom magam
)
Sajnos nekem most suliba kell mennem, amihez csöpnyi kedvem sincs. Álmos vagyok az előző éjszaka miatt. Nem köt le a tanulás. Szülni akaroooooook!!!!
Majd este jelentkezem, ha hazaértem.
Dorka 38+5