Kedves
ANCSIKÁM! Tudom, hogy a Szent Imrében szülsz.
Ugyanis a Szent Imrés topikon kezdődött az ismeretségünk.
Csak mivel kb. az ötödik kifejezetten neked szánt hozzászólásomra sem reagáltál, azt hittem valamiért megharagudtál, ezért nem írtam most neked. Gondoltam most majd kibújuik a szög a zsákból.
Természetetsen beteszlek a táblicskuba.
Keddenként teszem fel mindíg, tehát jövőhét kedden már látni fogod magad benne.
Egyébként üdv köztünk.
Többek között arra sem válaszoltál, amikor invitáltalak ebbe a topikba, mert itt vannak hozzád korban közelebb állók is, ott meg szinte mindenki megszült már.
/Megjegyzem nagyon szeretek ott lenni, már egy halom litániám van tőlük, és baromi aranyosak.
/
Egyébként tegnap még bennem volt a kisördög, és átnéztem az őszi topikba, mert láttam, hogy neked is volt valami kis incidensed. Erre amikor megláttam mit írtak, mejdnem megismételtem azt amit Vikónál.
/Tehát majdnem "bevédtelek", hogy már hónapok óta "ismerlek" egy harmadik topikról, és nagyon rosszul ítélnek meg stb, stb./
Aztán kapcsoltam, hogy én indítottam el a lavinát, amikor Vikó védelmére keltem.
Még két kérdés a táblázathoz:
Amikor először elkezdtél vérezni a páradik héten az még 2004 volt? Már nem nagyon emlékszem.
A másik a márc 5-i találka. Nyilatkozz légyszi, hogy be tudjam írni, hogy érdekel-e, vagy sem.
Hanee! Én is ilyen betegség mániás vagyok.
A szőrtelenítéseden jót mulattam, mert hogy én már láttam a pocidat.
Ahoz zsonglőrnek kell lenni, hogy rádőlj a lábadra.
Én könnyen megoldottam, elmentem a kozmetikusomhoz gyantáztatni, mert jövőhéten doki.
Borzasztóan fájt.
De ez van, nőből vagyunk.
Egyébként jó, hogy pont most méricskéltek mellbimbót, mert már erről is akartam kérdezni.
Azt vettem észre, hogy a mellbimbóm udvara kezdett el nőni.
LÁNYOK! akik már szültetek, szoptattatok ez inkább nektek szól.
Ez visszamegy majd az eredeti méretére, vagy minden terhességgel csak egyre nő?
Pmama! Javítottalak.
Gondoltam, hogy már átrepültél, és azért nem jössz.
Gömbölyű! Merre laksz?
Majonézt sem lehet?
Meg vagyok veszve érte.
Köszi
Mircike! El nem tudtam képzelni mit méricsskéltek.
Én magamnál hordom a kiskönyvet, + az összes terhességi leletemet,mert mindíg az jut eszembe, hogy ha valami történik, /igaz kicsi az esélye,/ de ha mégis, és korházba kerülök, legalább egy csomó infót megtudnak a Picurkóról, és rólam.
Már csak egy kis szösszenet!
Képzeljétek, tegnap este vettem be a magnézimot, mert mostanában a reggeli nyújtozkodásnál olyan érzésem van, hogy be fog ugrani görcsbe a vádlim.
Hát ma reggel ilyet nem éreztem, viszont annyira "laza" voltam, hogy menni alig bírtam.
Tök hülye érzés.
Ráadásul, ma vezettem 2 órát, és a hátsó combomban izomláz lett.
Lehet, hogy kezdek kicsit elpuhányulni???