halihó
Kajamán! gratula! akkortájt tűntél el, mikor én jöttem, de emléxem rád! nagyszerű hír! nagyon boldog babavárást kívánok!
Moose, Biatorbágyon építkezünk, júliusban költözünk vidékre, már alig várom, mert a BAH csomópontnál lakni horror
Jucus, a TAJért csak akkor érdemes elmenni és sorbanállni, ha gyorsan kell, pl. nekem xi kerületinek egy nónapon belül kellett igényelni a kerületi születési támogatást, így elszúrtam volna azt a 60 rugót, ha a postásra várok
egyébként: DEC. ÓTA MAI NAPIG EGY BÜDÖS VASAT NEM KAPTAM AZ ÁLLAMTÓL
hanem januárban 1 hiánypótlási felszólítást (aláírva visszaküldve 1 nap alatt)
februárban meg még egyet, ettől aztán teljesen kibuktam: nem állt rendelkezésükre korábbi munkahelyeimről a munkáltatói igazolás, ezért "hiányos adatszolgáltatás miatt az ügyemben nem döntenek"
ez az első mhelyem
a könyvelő felhívta őket, elmondta, mire:
dehát ők ezt nem tudhatták
mindenesetre döntés azóta sincs. ja, és küldtek egy barátságos levelet is, hogy hamarosan lejár a TGYÁS jogosultságom, és igényelhetek GYED-et
mindjárt lejár, és én még a fityinget se kaptam
ha lenne kedvem, kamatostul kiverném belőlük
na, bocs, panaszkodtam egy sort. uff
mamák, ti szoktátok kenni a babák arcát/testét krémmel? vagy elég az olajozás+fürdetőkrémezés?
Isti tegnap megfogta a telefonzsinórt! és nem engedte el
s azt is mondja már, hogy igen, kb így: ökhö
örülök, ha nem lesz kuka
az ágyban ő is rendszeresen keresztbe forog, nekünk is a 170xvalamennyis van, szóval a nagyobb, és kell is neki
fektetés: az ágy első két lábát kicsit meg kell emelni, alá kell tenni fadarabot vagy egy lexikont, így ha háton fekszik, akkor se meg félre a buki, mert picit feljebb van a feje
ezt a kórházi védőnéni mondta
egyébként hason Isti is csak akkor van, ha a közelben vagyunk, éjjel háton, nappal meg soxor oldalt is - oldalthoz kispárnával a hátát kitámasztom
a bal oldalán fekve könnyebben pukizik (arra "megy" a vastagbél), szóval ez nagyon nyerő, szeret így feküdni, és összegömbölyödni
Neet, a kaki-dolog nálunk is elég lassú
hetente 1x, de többet nem buzerálom se kúppal se mással, hasa nem kemény, uaz, mint Esztinél, előbb utóbb magától is kinyomja, hát akkor rá is bízhatjuk a dolgot
írnál nekem is a fókusszal kapcs.?
köszi, puszi,
v