Kajaman! Mar vartalak! Dejo
Mennyi idos is most az ujdonsult nagyteso?
Soosoo, rad is emlekszem am. Miert alneven irsz? Es miert nem irsz valamit a gyerkocokrol? Vagy mert orulsz, ha eszel meg alszol a ket apro mellett?
Ruz, tokjo ez a foto
Tenyleg olcso, mondjuk tenyleg vekony, de azert 100% pamut? Vagy valami mas? Egyebkent en is olyan parna+takarot vettem, ami igy onmagaban mintas, mert nem akarok huzatokkal vacakolni, de meg nem hasznaljuk, majd ha nagyobb lesz a mano. Ja, es hol lehet ilyen jokepu elefantot kapni?
Ancsi szerintem inkabb csak pihenj szabadidodben, majd lesz eleg feladatod, ha megerkezik a gyerkoc... vagy ot perc alatt megvarrsz egy agynemut? Kanapehuzatot nem vallalsz?
Ildi, detto ez, csak nalunk macskaszorrel
Green, en mindig ellenorzom a macskat, hogy tenyleg a kanapen alszik-e, pedig szerencsere eszebe sem jut meg a gyerekhez bujni, mert tudja, hogy az szivesen megtepne a szoret-bajszat. A mi agyunkra mar szivesen fekudne, de tudja, hogy most azt sem szabad neki. Persze ot macskat szemmel tartani mar sokkal nehezebb, az majdnem ket triumviratus, huh!
Neet, Kisun, a macska sajnos nem eheti meg a papagajt, ejjelre meg ha nem vagyunk itthon ki van csukva abbol a szobabol. Mas otlet? Neet, es nekem is ird meg kerlek, kuldok egy mailt.