Új privát üzeneted érkezett!

Manó, Greenolive!
Megyek én is tornára ma! Ha még olvassátok, írtok vmi ismertető jelet. Én: alacsony, szőke vállig haj, kék rövidujjú ("baby on board" felírattal), sötétkék gatyó.

Pocak!
Könnyket csaltál a szemembe Fannival! Nekem is írszetterem volt, imádtuk egymást, de a nagy szerelem mindössze 7 évig tarott, szegényt egy autoimmunbetegség vitte el Kép. Ez már lassan 6 éve volt, de még mindíg facsarodik a szivem ha látok egy írszettert, pláne egy ilyen édi kiskölyköt

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Örülök Bogárka, hogy ott leszel!!!
Én munkából megyek szerinted lesz lehetőségem átöltözni?
Nekem rövid barna hajam van és kb. 170 magas vagyok piros melegítő gatyóba leszek
manó27

Bogárka!
Ne haragudj, nem akartalak megríkatniKép Anyu is azért szeretett volna mindenáron szettit, mert tavaly két felnőtt kutyunk tűnt el. Elcsalták őket. Utóbb derült ki, hogy pénzt akartak értük, de nem mondták, miután anyuék nem adtak elkezdtek vetíteni mindenfélét róluk, anyuék meg rohantak utánuk több helységgel arrébb is, de nem lettek megKép Kép Kép Ő a vígasz mostKép Remélem egyszer még neked is újra lesz!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ildi,Neet!

Ki vette fel az adatokat?Néni akitől az anyakönyvit is kaptuk?
Mi volt a Fókuszban?Én nem hallottam semmit a kórházban.
Jucus
20170114224602

Jucus hogy van a hasad, és Soma hogy viselte, hogy távol voltál? Végül a saját dokid nem ért oda, ugye? Sikerült simán elintézni a császározást? Olvastam, hogy elejében nem túlságosan kedvesen álltak az ügyhöz.

ancsipancsi

Neet !
Gratula a terméshez ! Kép

Manó, Bogárka !
Rajtam pirso poló ( Erste , postabank felirattal ) , vajszínű melegítő. Elöl szoktam lenni , bal oldalon , ti ?

Én még kicsit tartok az állatoktól , hogy hogyan fogják "viselni " Áron érkezését . Mármint főként a macskáktól tratok , mert a többi állat a ketrecében van Kép ( Van egy leguánunk )

Kép
Kép
greenolive

Pocak!
Dehogyis haragszom! Sőt, inkább köszönöm az élményt, amit a kép nyújtott! Kép. Igen, remélem egyszer majd lesz újra nekem is kutyusom, a férjem is nagyon szeretne már, de most várni szeretnék egy kicsit, amíg a gyerekek nagyobbak lesznek. Mondtam is azuramnak Kép, hogy vagy kistesó, vagy kutya, a kettő együtt most nem menne, így, hogy még Petra is pöttöm Kép.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!

Igazad van párna ügyben, hogy nincs rá nagy szükség, de a bébi párnák amúgy is teljesen laposak, szóval szinte egy nagyon vékony lapos szivacs az egész, tehát nem veszélyes a babára, de túl nagy értelme nincsen, én is csak azért vettem, mert így volt 3 db-os csomagban, hogy párna, paplan, fejvédő a kiságyra.

Ancsi

Szerintem sem volt vészes az ára, nem tudom mennyibe kerülne megvarrni, viszont a drágábbakban több az anyag is, szóval vastagabb a fejvédő és a paplan is, meg nagyobb is, de szerintem ennyi időre, amennyire kell, nincs értelme a drágábbat venni.

r
ruzicsky

Bogárka!
Akkor megnyugodtamKép Hát igen, baba vagy kutya. Itt annyiból jobb a helyzet, hogy anyu kutyája, és kertes házban lakunkKép Én nem vállalnék be most magunknak kutyát, de majd ha külön lakunk és nagyobbak lesznek a gyerekek, akkor én is szeretnék sajátotKép

pocakpacni

Akkor teszek fel még egy képetKép

Kép

pocakpacni

Greenolive!
Macskaketrec? Kép Erstében dolgozol? Nem lehetne megsürgetni a számlakivonat-küldést? Mert mire kijön, már rég nem aktuális... Kép

Jucus!
Asszem a néni, aki elkérte apa személyiszámát is. Csak az uccsó 4 karaktert kérte el, de engem nem ver át... Kép ha ő nem, akkor azok, akiktől a végén megkaptad az elbocsátó papírokat. Ha ők sem, akkor más, de valaki biztos. Szertintem egy-két hét múlva csörögj rá a TAJ központra:288-5150 vagy 288-5100 vagy 0680-200-405, és majd jól felvilágosítanak.
Megírom mélben, mi volt fókuszban, jó?

PÁRNA, utoljára (??): Ahogy Moose is írta, 3 hó után már nem is kell, mert úgyse használják, meg te se mered majd alatta hagyni. Eszter most lesz 3, de már előszeretettel rángatja ki a feje alól és dugja a szájába, önfullasztó módon. Kép Eddig még nem sikerült neki, de mostmár én is kiveszem alóla, pl éjszakára, ha nincs szem előtt. Hasonfekve meg egyenesen felelőtlenség bármit is alárakni, ami felhúzható, szájba gyömöszkélhető, azaz: NINCS RÖGZÍTVE (mint pl a pléd)
Amíg sokat bukik vagy hullik a haja, addig oké, de aztán már fölös, majd ha ovis lesz. Kép
neet
neet

Neet !
Vagy gyerekketrec ? Kép Tekintve hogy 5 macsek van . Most úgy tervezem , hogy a szobába nem mehetnek be ( egyébként most is ez a rendszer ) , de ahová nem mehetnek az vmiért még jobban izgatja őket Kép
Igazából inkább attól félek , hogy ha tavasszal , nyáron kiteszem aludni a babakocsiba , ne ugorjanak be mellé .
Erste igen , nekem is késve küldik , hiába dolgozom itt . Kép
Viszont a netes rendszer elég jól működik ott nyomon lehet követni a dolgokat !

Kép
Kép
greenolive

Greenolive, ezt elküldenéd nekem? neet@freemail.hu
az erstés netes rendszer tudnivalóit. itt off, ott nagyon is on lenne. Kép köszike!
neet
neet

Ezt már olyan régóta szeretném megtudni: min múlik, h egy adott nap mellé kinek a neve kerül az archivba??? Valaki tudja? Nem tudok már aludni se, olyan kíváncsi vagyok. Kép
neet
neet

Neet! alhat hasonfekve a baba? épp most csodálkoztam, hogy milyen szivacsokat gyártanak, hogy egy gyerek oldaltfekvésben maradjon. nem jó, ha háton fektetjük, aztán kész? mondjuk én se szeretek háton feküdni, de bébi koromban biztos szerettem Kép

Ruzy! ennyinél sokkal többe kerül megvarrni, csak én a 10eFt-os ágyneműknél gondoltam arra, hogy varrok. majd most meggondolom 100x is, hacsak nem találok valami nagyon édes anyagot Kép

ancsipancsi

Neet, szerintem az archiv mellé kerülő név az utolsó hozzászóló, az pedig mindig a sorban az X-edik hozzászóló, mondjuk 50-esével, vagy 100-asával archiválnak. nem?

ancsipancsi

Greenolive!

Nekem is el tudod küldeni az erstés tudnivalókat?

rozsacska@hotmail.com

eddig ugye PB volt, de átvett minket az erste és azóta minden másképpen van, én még a számlán se tudok kiigazodni, mert az is máshogy van és stb.

Köszke

r
ruzicsky

Elküldtem a bankos infokat .
Sajnos nem igazán tudom hogy működnek a fiókokban a dolgok , tekintve , hogy teljesen más területen dolgozom .
Azért remélem segítettem .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Emlékszik itt még rám valaki?! Kép

Ági (5!!!)
kajamán

Hello Lányok!

Manó27, Green, Bogárka (meg talán Manó11)
Én is jövök torára; szürke kockás gatyóban, meg fekete kardigánban érkezek és átöltözök fekete adidas melegítőbe, meg kék asszem nike pólóba (mielőtt megköveznétek, nem vagyok márkamániás, csak ezeket kaptam ;)

Holnap regel pedig relax, asszem ua. a kockás gatya lesz rajtam, fekete gardigánnal....
A hajam göndör, de most össze van kötve.
Na, hátha megismerjük egymást...memorizálom a rucikat Kép
Ja, és én is ma megyek először...tiszta izgalmas.

Na, pá. rohanok, mert nemsoká indulni kell.
Tali ott
ada007

Hello Ági!

Én emlékszem!Kép
Ezekszerint összejött a babó!Kép
Nagy gratula Nektek!Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Greenolive!
Mi sem engedjük be a kutyust oda, ahol a baba van, mégis gondban vagyok, mert a szőrt mégis valahogy bevisszük! Gondolom, amikor leülünk az ágyra stb a másik szobában! Állandóan televannak vele Timi ruhái, de szegény kutyust sem tilthatom ki az egész lakásból, Ő is családtag!

Jucus!
Én sem tudom pontosan a tajjal kapcsolatos adatokat ki küldi be, de biztos, hogy automatikusan intézik!

Ma mégsem megyek a 6 hetes kontrollra! Olyan nehéz összeegyeztetni, hogy a babára is vigyázzon valaki, odaérjek a rendelésre, plusz a baba is épp jókor szopjon és ne legyen éhes! Csüt-ön talán újra próbálkozunk!
ildi76

Ancsi!

Látod ilyen az ágynemű, ugye milyen aranyos? Kép Bendegúzt most egy elefánt helyettesíti.

Kép

Szóval egy egyszerű darab, meg a rácsvédője is elég vékony, de szerintem megfelel és én sem akartam 10 ezreket kiadni érte, na meg az is jó benne, hogy nem kell már rá külön huzat.

r
ruzicsky

Kajamán! Szia!

5!!!KépKépKépVáooo!Nagy nagy gratula! Végre! Biztos nagyon boldog vagy! Drukkolok, hogy minden végig rendben legyen!
ildi76

Kajamán! a nevedre mindenképp emléxem Kép, és nagyon gratula, hogy itt vagy újra!!!! tudod milyen gyorsan el fog menni a köv. 10 hét? Kép és úgy jársz majd, mint én, aki már 15 hetes lett hipp hopp.

Ruzy! Ez annyira édes!!!!!! Még az elefánt is Kép Azt nem tudom, ha koszos lesz a paplan, akkor mivel takarod be? (amíg szárad)
Jaj, azonnal én is akarok ágyneműt!!! :D
Meséltem nektek, hogy a párom - mint önjelölt hobbiasztalos Kép - fogja készíteni a kiságyunkat? Egy 60x120-as ágyikó lesz, valami klassz színre lepácolva, selyemfénnyel lakkozva. Most megnéztem az ágyneműtartósokat a Brendonban, na ilyesmi lesz. Alul lesz egy marha nagy fiókja, de nem megy majd ám be a por, mint a Brendonosokba Kép
Mellé meg egy komódot készít, amire rá tudok tenni egy pici pelenkázót. Majd beteszem, ha készen lesz, úgyis büszke leszek rá Kép

ancsipancsi

Ági,
gratulálok!

Greenolive,
bizony, macskák első számú célja a babakocsi lesz Kép [egyébként macskák ellen is jó az esővédő a kocsin... vagy inkább eső ellen is jó macskavédő?] de nálunk (szüleimmel 5 közös macska) csak a babamentes babahelyek érdeklik őket, gyereket csak távolról kémlelik, mintha tudnának valamit Kép

Ildi,
szerintem kis mennyiségű kutyaszőr még egy gyereknek sem ártott, ne aggódj! Kép

Ancsi,
hát persze hogy aludhat hason! Dóri utál háton-oldalt aludni. Azt szokták mondani, hogy hason valamivel magasabb a bölcsőhalál kockázata, háton viszont könyebben megy cigányútra a buki. És akkor most válassz! Kép De a lényeg az, hogy egészséges gyereknél igen kicsi a kockázata mindkettőnek, szóval úgy aludjon, ahogy neki jólesik.

Neet,
nálunk még mindig a feje alatt van a pelenka, össze szokta gyűrni, de még soha nem nyomta le a torkán Kép

Votiv,
hangutánzás: Dóri mostanság átvette az egyik kutyától a figyeljetek-már-rám nyüszítést Kép nemsokára ugatni fog Kép

vera
kisün

Ancsi,
páccal-lakkal nagyon vigyázz, mert a gyerek bizony nyalogatja az ágy rácsait Kép
kisün

Kajaman! Mar vartalak! Dejo Kép Mennyi idos is most az ujdonsult nagyteso?

Soosoo, rad is emlekszem am. Miert alneven irsz? Es miert nem irsz valamit a gyerkocokrol? Vagy mert orulsz, ha eszel meg alszol a ket apro mellett?

Ruz, tokjo ez a foto Kép Tenyleg olcso, mondjuk tenyleg vekony, de azert 100% pamut? Vagy valami mas? Egyebkent en is olyan parna+takarot vettem, ami igy onmagaban mintas, mert nem akarok huzatokkal vacakolni, de meg nem hasznaljuk, majd ha nagyobb lesz a mano. Ja, es hol lehet ilyen jokepu elefantot kapni?

Ancsi szerintem inkabb csak pihenj szabadidodben, majd lesz eleg feladatod, ha megerkezik a gyerkoc... vagy ot perc alatt megvarrsz egy agynemut? Kanapehuzatot nem vallalsz?

Ildi, detto ez, csak nalunk macskaszorrel Kép

Green, en mindig ellenorzom a macskat, hogy tenyleg a kanapen alszik-e, pedig szerencsere eszebe sem jut meg a gyerekhez bujni, mert tudja, hogy az szivesen megtepne a szoret-bajszat. A mi agyunkra mar szivesen fekudne, de tudja, hogy most azt sem szabad neki. Persze ot macskat szemmel tartani mar sokkal nehezebb, az majdnem ket triumviratus, huh!

Neet, Kisun, a macska sajnos nem eheti meg a papagajt, ejjelre meg ha nem vagyunk itthon ki van csukva abbol a szobabol. Mas otlet? Neet, es nekem is ird meg kerlek, kuldok egy mailt.
moosejaw

Ancsi!

Örülök, hogy tetszik! Kép Na én úgy fogom megoldani a mosást, hogy anyukám vesz egy másik kis paplant Bendegúznak és így lesz csere. Kép

Ezen már én is gondolkodtam, hogy azt mondják hason ne fektessük, mert megfulladhat, de háton se, mert akkor félrenyelheti, ha valamit felbüfizik, hát akkor hogy fektessem? Bár ez csak néhány hónapig probléma, mert utána úgyis ő dönti el, ha már tud forogni. Kép

Nálunk csak vendégségbe jön anyósom macskája (egy házban lakunk, mi a felső szinten), néha meglátogat minket, adunk neki kaját, aztán el is megy, csak érdekből jön hozzánk, de amúgy nagyon aranyos macska. Kép

r
ruzicsky

Kaja!
De jóóóóóóóó!!! Kép Kép Kép

Moose, mit írjak meg? Fókuszt? Vagy másra gondolsz?

Ancsi!
Hasonfekve alhat, de inkább nappal, ha te is látod. Éjjel inkább hanyatt, az a biztos. Egyébként, ha bukik, vagy valami, úgyis ösztönösen elfordítja a fejét, nem vigyázzállásban alszik, így nem fullad bele, nem nyeli vissza. (Sokan ezért félnek a hanyattól, fölöslegesen.)
Ha belevaúgathatok, NE 60x120 legyen az ágy (ha már apa csinálja) hanem legalább 70x. A hossza töknyolc. Nekünk is 60as van (fent, lent asszem 70es) és a fentiben ha széttárja a karjait, amit gyakran tesz, akkor már leveri a rácsokat.

Marcink szőre még a melltartóbetétemben is fellelhető, nem tom, hogy csinálja, de ügyes. Eszter meg legalább erősödik, immunilag. Kép

Bankos infot köszi!
neet
neet

Igen, Ancsi, ez enyem is nyalogatja. Meg beakasztja az osszes vegtagjat ugy, hogy nem tud kiszabadulni es akkor uvolt. Ja, szolj a parodnak, hogy nezzen utana, mi a biztonsagos, ha hany centire vannak egymastol a racsok! En keveset raktam hasra, amig nagyon pici volt a lanyka, de amiota at tud fordulni, mindig hason alszik. De legalabb az oldalan, haton sosem. A baratnem meg sokat rakta hasra picikent is, es az o babaja nem harom, hanem csak hethosan tanult meg hatrol hasra fordulni, csak a masik iranyt tudta, viszont elobb felnyomta magat a karjaival hasonfekvesben. Szoval fektesd mindenhogy. Allitolag a hasfajos babak szeretik a hasonfekvest.

Kisun, jo ez a macskavedo Kép De a mi emlosunk nem johet velunk setalni...

Votiv, itt egesz nap megy a duma, es gyakran a karomon, labamon is gyakorolja a "bvu-zast". Mondjuk ha a szovegladasag orokolheto, akkor nekunk ezen nem is kene csodalkozni Kép Bajdovej, a lanyoknak sokkal gyorsabban, jobban fejlodik a beszelokejuk, ugyhogy csak orulhetsz, hogy Isti nem olyan kuka lesz majd, mint a legtobb ket-haromeves pasi Kép (Bocs a fius mamaktol, de a barataink, rokonaink sracai alig nyifognak, mindig csodalkozom is rajta. Most meg olvastam is, hogy tenyleg igy van.)
moosejaw

Ja Ancsi, szerintem is a 70*140es meret jobb, a mienk is az: a gyerek allandoan korbeforog, szoval sokszor keresztben fekszik, meg eppen elfer ugy, de mar csak percek kerdese.

Neet, szor nem a bacik miatt gaz, hanem mert ha a tudobe vagy a gyomorba kerul, akkor lehet nagy problema belole. Es igen, a fokuszt, koszi.
moosejaw

Moose!

Az ágynemű természetesen 100% pamut. Kép Az elefántot a Kikában vettem, ő egyébként egy díszpárna, azért ilyen lapos! Kép

Kép

ruz
ruzicsky

Hason-háton: a legbiztonságosabb az, ha a gyerek 15 centire az ágy lapja fölött lebeg Kép egyébként szerintem tökmindegy, mert ha az ellenjavallatokat nézzük, akkor minden pozitúrának megvan a maga veszélye Kép

Moosejaw,
macskák nálunk mind egyedül sétálnak, csak nem gondolod, hogy odáig alacsonyodnának, hogy velem?! Egyébként egyetértek neettel, éljen az immunerősítés! Te lányod is berreg(ett)? Kép

Neet,
még nem is gratuláltam, hogy Eszter fog! Tökjó! Kép

Ancsi,
visszaolvastam, homályos vagyok: szóval lakknál-pácnál arra vigyázzatok, hogy speciális, gyerekbarát (nem mérgező) legyen, mert a kisgyerekek minden kezük-szájuk-lábuk ügyébe kerülőt megrágnak-megesznek.

vera
kisün

Ruz,
igenigen, kikában én is láttam, a tyúk is tökaranyos volt szerintem KépKépKép És a babód IMÁDNI fogja, gyömöszkölni-rágni-fogni-ölelgetni Kép
kisün

Kisün

Tyúkot nem is láttam, lehet, hogy akkor pont nem volt belőle. Kép Eredetlieg a férjemnek vettem ilyen elefántot, mert ő nagy párnamániás, de olyan jó, hogy megírigyeltem tőle és vettem magamnak egy zebrásat Kép Kép ezekkel alszunk, tiszta állatkert az ágyunk. Kép Kép

És hát mivel nemsokára Bendegúz is megszületik, muszály volt neki is venni, mert különben megsértődne Kép és ahogy te is mondtad, biztos, hogy ő is imádni fogja! Kép

Neet

Nekem is írd meg a Fókuszt, légyszi!

köszi

r
ruzicsky

Kajamán !
Én is gratulálok !

Ancsi !
Szerintem is praktikusabb a nagyobb ágy !

Kisün !
Vettünk szúnyoghálóvédő a kocsira , hasonló célokból Kép Remélem ez távoltratja a macsikat .
Egyébként tavasztól őszig nem sokat látni őket , csak kajálni jönnek .

Kép
Kép
greenolive

Ada !
Voltál tornán ? Nem láttalak , vagy scak nem ismertelek fel...
Manót és Bogárkát sikerült megismernem .
Bogárka !
Te jöttél mögöttem kocsival ?
Arrafelé laksz ? Mi Érden .

Kép
Kép
greenolive

Vera! De az összes fa kiságyon van lakk!

Moos! Ezer éve nem varrtam, tehát akár egy napba is tellhet egy ágynemű huzat Kép

140-es ágy kizárt, mert így sem tudom hogy fog elférni.

A párom szerint a lakk ha megszárad már csak mechanikailag távolítható el, de akkor bármelyik lakk lejön. Azért utána nézünk majd, hogy van-e bababarát lakk Kép

ancsipancsi

Hello Lánykák!

Green
Igen voltam tornán, én felismertelek; rajtad volt a piros Erste-s póló. Mivel először voltam, ezért a végén odamentem tanárnénihez, de előtte kiszaladtam wc-be, mire visszaértem hyred-hamvad nem volt.....
Amúgy pont a bejáratnál voltam; lila polifoam-on és késtem.
Majd legközelebb..
ada007

Sziasztok!
Tényleg Ada! Te is voltál? Tudtam én, hogy van még valaki, csak nem ugrott be ...
Greenolive!
Igen, én mentem mögötted, egész a 70-esig, ott elkanyarodtam. Mi Budatétényben lakunk Kép
Manó!
Bocs, hogy tőled el se köszöntem, csak közben egy volt osztálytárssal is összefutottam a tornán és kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy előtte vele nem dumáltam, így a végén siettem hozzá, hogy bepótolhassam. De majd még biztos találkozunk! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi,
persze hogy kell lakk, csak arra vigyázzatok, hogy nehogy kioldódjanak belőle hosszas nyalogatásra, rágcsálásra mérgező anyagok. Meg a rágcsálás-nyalogatás azért elég mechanikai behatás Kép. Sajnos nem tudom, hogy bármilyen lakk használható-e, vagy valami spéci kell Kép

Greenolive,
szunyogháló ugyanolyan jó, nekünk is van, csak most kissé ritkán használjuk Kép de remélem, most már hamarosan egyre gyakrabban! Ez nem akart ám tavasz-sürgetés lenni... Kép

jó éjt,

vera
kisün

most szólt egy barátnőm hogy a z NLC fórumán erről van szó. (tétényi)
zozi

na elolvastam... Kép
Akit érdekel: az Aktuális/ Babahalál a tétényiben címmel találjátok meg. (De szerintem nem kéne ezzel nagyon foglalkoznotok mert pánikot kelthet még tudatalatt is). Persze azért én is elolvastam, de a lényeg tényleg az ORVOS választás, ahogy ott is írják az érintettek .Akkor is szörnyű az egész KépKép
zozi

Sziasztok!

ÚJ vagyok itt. A 3. babámat várom, az első kettőt a Margitban szültem, de őt már semmiképpen nem szeretném ott.
A Szent Imréről nagyon jókat olvastam, de ez mind csak harmadkézből való információ.
Tudnátok róla mesélni valamit?
Tényleg olyan baba-barát, mint mondják?
És milyen a rooming-in?
Ha oda mennék szülni, nekem Dr. Barna Istvánt ajánlották. Van valakinek esetleg tapasztalata vele?
Előre is nagyon köszi a segítséget:

Murr
murr

Szia Murr! Légy üdvözölve Kép
Itt is jókat olvashatsz róla (kivéve ezt a fókuszos botrányt)és biztosan van akinek ő az orvosa úgyhogy csak bátran, kérdezz. Bár lehet hogy már a többség elment csicsikázni Kép
zozi

Szia Zozi!

Köszi a gyors reagálást, nem is reméltem, hogy még ma találok valakit ébren!
Szóval, hol is kezdjem?
A szülőszoba:
- saját hálóingben vagyok, vagy bentiben?
- lehet inni vajúdás alatt?
- tudok saját zenét hallgatni?
- mennyire általános a gátmetszés?
- utána együtt maradhatok a babával?
Utána:
- éjjel-nappal velem marad a pici?
- a babákhoz a vizit körbe megy, vagy be kell tolni őket?
- tényleg nem kapnak pótlást?
- az apa és a testvérek találkozhatnak valahogy a picivel, vagy csak hazamenetelkor?
Hú, ne haragudj, hogy a nyakadba zúdítottam!
Ha valami más van, amiről úgy gondolod, jó ha tudom, annak is nagyon örülnék!
Ha esetleg más tud róla mondani valamit azért is hálás lennék:

Murr
murr

Hát hihetetlen ez a dolog, ami történt, elolvastam én is az nlc-s fórumot, mert nem láttam tegnap a fókuszt. Az az érdekes benne, számomra, hogy ha eddig megkérdezte volna valaki, hogy tudok-e negatívumot mondani a kórházról akkor ezt mondtam volna az eddigi tapasztalataim alapján, hogy annyira ragaszkodnak a természetes módszerekhez, mindenáron azt akarják, hogy a gyerek természetes módon jöjjön a világra, hogy én attól félek, hogy ha komplikáció lesz, akkor nem fognak időben lépni és esetleg császármetszést csinálni. Igazából elhessegettem magamtól ezt a gondolatot, mert egyrészt én örülök, hogy a természetes mód hívei, és végül is ebben a kórházban is végeznek császármetszést, úgyhogy gondoltam ha indokolt, akkor biztosan megteszik, végül is nem hallottam, hogy baja lett volna itt a babáknak. És erre tessék, most ezt hallom. Hát hihetetlen. Azért jó lenne tudni részletesebben erről az egészről.

r
ruzicsky

Segítsetek kérlek!
Én nem láttam tegnap a Fókuszt, és nem hallottam semmiről.
Biztosan buta a kérdés, de hol van az "nlc-fórum" ahol olvashatnék erről?
murr

Ildi!

Én holnap megyek varratszedésre a dokimhoz Kép

Ancsi!
Dokit hívták már a végére és amint oda ért 10percen belül megszervezte a császárt!

A taj miatt akkor nem parázok,majd várom a postást,hogy kétszer csöngessen.Azért írok ilyen bénán mert közben fejem a sebes melllemet Kép

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?