Sziasztok lányok!
jó sokat írtatok
Tündérke:
Rá van irva körbe (vagy ha digitális máshogy), hogy Defrost, 250, 300, 450, 600, 700, 900, stb (már léteznek 1200 Wattosak is). Annyi, hogy odatekered a megfelelő számhoz: pl. 700, és akkor az 700 watt.
Mj__Móni:
Lehet, hogy rosszul irtam.. nem is gondoltam, hogy belenyúl a méhbe.. amúgy nekem is hat hetesen csinált ilyen vizsgálatot.. Csak lehet, hogy később árt.. én nem tudom, csak egy feltételezés volt
De feltehetőleg ez logikus lenne, hiszen ha a méhről vesz kaparékot az nem biztos, hogy jót tesz..
Giggancs:
Most hogy mondod, eszembe jutott, hogy beszéltünk erről egyszer.. szerintem teljesen dinka vagyok
Bár csak arra emlékeztem, hogy beszélgettünk hogy ez jó dolog.. de most látom, hogy ez tényleg ennyibe kerül.. azt hiszem tényleg maradok akkor ennél
Valószínüleg csak sok felé jár az agyam, az a gond
Andi18:
Avent sterilizálót tutira nem veszek, mert bazidrága.. ráadásul Pesztronka mellszívót kaptam, úgyhogy venni már semmilyen mást nem fogok
Minden esetre mostmár azt hiszem tisztul számomra a dolog és tényleg a folyadéknál maradok
Szerintem a kisfiad lehet ugyanúgy stresszes: egyrészt átragad rólad is, másrészt biztosan tele van ő is kérdésekkel és aggodalommal a kistesót illetően.. próbálj meg vele türelmes lenni szerintem minél jobban és megbeszélni vele a dolgokat amennyire lehet.
Gemini:
Én azt hiszem kispárnát viszek magammal jobb híján
Játékbabám már 20 éve nincs
Gömbölyű:
Kenetvételt mindig érdemes csináltatni ha úgy érzi az ember.. amit irsz amúgy ismerős nekem is!
Néha nem is kell hozzá semmi, mostanában volt nekem olyan, hogy egyszerűen csak elkezdett ott lent viszketni és nem tudtam egyszerűen mitől.. mosakszom rendesen, nincs folyásom (korábban volt egy enyhe valami amire kaptam gyógyszert) és rájöttem, hogy száraz a bőröm és plusszban a szőr kidörzsöli.. ami eddig nem zavart, de most érzékenyebb lett a bőröm még ott is.. fura mi? bekentem ilyen natur krémmel, amit a patikában lehet kapni (van ilyen arckrémem) és elmúlt a viszketés teljesen. Szóval bármi előfordulhat
Ha az őszinte véleményem érdekel, a Csenge név nem éppen egy megszokott.. én személy szerint biztosan nem is adnám a gyerekemnek, de éppen azért van annyi féle név, hogy mindenki kedvére választhasson, így mondjuk hogyha az én gyerekem Lili lesz, az ugyanúgy nem biztos, hogy mindenkinek tetszik és lehet, hogy valaki azt mondja, hogy "úristen hogy lehet ilyen nevet adni annak a szegény kislánynak". Szóval szerintem ne foglalkozz velük. Tény, hogy nem egy megszokott név, de igazi magyar név és a ti dolgotok eldönteni, nem másoké! Szóval tényleg ne foglalkozz velük, mondjanak amit akarnak.. a rokonok és ismerősök úgyis mindig tudnának mondani egy szebb és jobb nevet más gyerekének
Na megyek végre megebédelek igy délután négykor
hanee