Sziasztok
Gátseb:felszívódó varrataim voltak,de nem vetettem ki mert nem okozott gondott.
Két óra múlva már kint üldögéltem a folyosón az ismert"jó kis"fémpadokon.
Akkor lett kellemetlenebb amikor hazaérve magamra rángattam a régi farmerom(vajon jó-e még
)és rajtam is maradt.Na ez egy kicsit megdörzsizte a dolgot.
Inkább akkor volt kényelmetlen(viszketett nagyon)amikor a maradék távozott a harmadik-negyedik héten.
Egyébként bekenegettem neogranormonnal,bepantennel hogy hamarabb hámosodjon,és amikor lehett én is szellőztettem.
Köldökvér:amikor a kislányom született akkor még elég zűrzavaros volt a dolog,így fel sem merült.
Egyébként én isazt tudom róla hogy most még nagyon kevés területen tudják használni.Lehet hogy 15 év múlva szélesebb körben tudják majd alkalmazni,de mivel max.40 kilóig elég az őssejtszám,nem biztos hogy akkor már feltudják használni.A szaporatása is még gyerekcipőben jár.
A csontvelőből nyert sejteket sikeresebben szaporítják.És ennyi pénzért elgondolkodtató hogy nehogy történjen a tárolás közben valami gikszer,aztán kuka.Tudom hogy nem igazán fordulhat elő,de ki tudja.
Szerintem tényleg az unokáink korában lesz ez teljesen kiforrott dolog.
Memami a Jánosban is kis"bevásárló"kocsikban
vannak a babák,abban tologathatod őket.
És beviheted amikor gondolod a csecsemőosztályra.
A látogatás tényleg megbeszéléskérdése.Mi is úgy csináltuk ahogy Bogék.Apuka nem zavart ha bent volt,sőt néha olyan traccsparti alakult ki hogy csak nocsak.Ha más jött megkérdeztük egymást zavar-e(most egy nagymama,dédi v.testvér miért zavarjon),de ha többen jöttek akkor kimentünk a folyosóra.
Én pld.babót bent hagytam ilyenkor,ha nyüszizett úgyis hallottam.
Csak akkor kértük meg a férfi embereket hogy menjenek ki,ha öltöztünk.
dobolyka