Zsófy! Ez az utolsó hozzászólás amit ebben az ügyben leírok.
Először is, én úgy vettem észre Prüntyi hozzászólásából, hogy ő az aki fel van háborodva.
Erre utalnak a folyamatos felkiáltójelei is.
Ezenkívül többször lefelelőtlenezi Vikót, holott /ez a hozzászólásaiból kiderül/ csak találgat.
Pl. Amikor megkérdezi, hogy: Most volt először dokinál?
Tehát nem tudja, hogy most volt-e először dokinál, de szerinte felelőtlen.
- attól, hogy valakinek a terhessége előrehaladottabb, mint a másiké nem biztos, hogy emlékszik még arra, mi volt annak idején.
- ráadásul minden kórházban , minden orvosnál más a követendő irányelv.
Nálunk van 4. babás anyuka, aki ugyanúgy izgul, mint az elsőnél, és ugyanazok a kérdések megfogalmazódnak benne.
Valószínűleg Vikó a mi topikunkban érdeklődött volna, de 25-e óta, nem lehetett rá felmenni.
Még úgy sem, hogy naponta pár órát, tehát teljesen el voltunk zárva egymástól.
Miért írod, hogy senki nem vállalhatja a véleményét?
Hiszen mindanyian leírtuk.
Engem csak a hangnem döbbentett meg, mert a többi topikban ahol még fent vagyok, ha betéved valaki máshonnan egyszer sem lett kioktatva. És nem tudok olyanról aki ne kapott volna segítséget, még ha olyan kérdést tett is fel, ami másnak teljesen egyértelmű.
Végül. Nem tudom honnan szedted, hogy uninteligensnek tartanék bárkit is.
Rajtad kívül senki sem uninteligensezett.
Ha esetleg a Csillamnak írt reakciómra gondolsz, oda azt írtam, hogy inteligens, méghozzá azért, mert nekem személy szerint nagyon szimpatikus, hogy "átjött" Vikótól bocsit kérni. Ráadásul nem is a saját nevében.
Nekem ez egy nagyon szimpatikus emberi megnyilatkozás volt. Ennyi.
Egyébként ez érthető, hogy féltitek egymást. Nálunk is nagyon durva dolgok megtörténtek.
Én is minden egyes baba-mama elvesztésénél elsírom magam. Hiába volt már sok, ehez nem lehet hozzászokni.
Vigyázzatok magatokra, és egymásra.
Jó pocakosodást.
De ha valaki betéved a topikotokra ne "bántsátok"