Sziasztok!
Banyóci!
Nagyon sajnálom! Nem tudok mit mondani...
Vigyázz magadra!!!
Hanee!
Köszi a nyuszkókat!
Aranyosak! Erről jut eszembe, lassan Húsvét! Azért megy az idő.
A "kakis" gondok érdekesmód nekem is megoldódnak, ha nem kell mennem dolgozni, sztem munkahely-undorom van.
De akkor valszeg Neked is!
Mircimama!
Gyógyulgass Te is!!!
A kisbaba édes lehetett, én az 56-os babaruhák "nagyságán"
tudok kiakadni... valami hihetetlen, hogy ekkora egy újszülött!!! Pedig az enyém se volt nagyobb.
Pipocska!
Köszi a smiley-t, tök jópofa!
Annamari!
Hát tényleg nem könnyü, de én is csak azt tudom mondani, hogy kitartás. Ilyenkor arra kell gondolni, hogy nagyon is megéri. Szerintem a szülést is ezért bírják ki a nők, mert van értelme a szenvedésnek.
Egyébként ez az alvás dolog már nálam is nagyon gázos, éjjel annyit forgolódok, hogy a Párom sokx rámkérdez, hogy nincs-e valami baj. Tegnap pl. azért nem tudtam aludni, mert ahogy letettem a fejem, úgy éreztem, hogy elájulok, megfordult a világ és szinte nem mertem elaludni. Ezzel szenvedtem kb.3-tól 1/4 5-ig, alig vártam, hogy világos legyen. De szerintem ez nálam pszichés...
Napközben már teljesen jól el tudok aludni.
Barbi!
A szaltó, hogy sikerült?
Mmónika!
Hihetetlen, hogy néha, illetve néhol milyen félvállról veszik a dolgokat, pontosabban egy baba életét, egy család jövőjét, értem ezt a trehányul elvégzett UH-ra. Tényleg nem bírom megérteni, ha egy ilyen fontos dolgot futószalagszerüen kezelnek, és nagyon felháborít!
Azért annak örülök, hogy nálunk mindenki rendesen utánajár mindennek, és ha kell elmegy másik UH-ra!
Ezt a ctrl+c dolgot én is csak ajánlani tudom mindenkinek levélíráskor, megéri!
Giggancs!
Gigi nagyon tündéri lehetett!
Aranyosak a tesók. Gyerekem is naaaaagyon várja a Kistesót. De én is kíváncsi leszek a későbbiekre, amikor majd le akarja rázni a kis szarost.
Kriszta!
Ákos nagyon édes, Kisfiam is ámulva nézte, hogy milyen jó kép!
Ma nem mozgott olyan sokat Picurkám, mint a hét többi napján eddig, de megpróbálok nem idegeskedni, mert azért adja a jeleket, ha haloványabban is.
Olyan hülye vagyok!!! Tegnap este fürödtem, amikor én mindig zuhanyozni szoktam, és nagyon meleg volt a víz. Mondjuk csak pár percig áztam benne, de valószínüleg ez lehetett az oka, amiért éjjel nem sokat aludtam, mert folyamatosan azon rágódtam, hogy nem ártottam-e ezzel a Babának. Úgy szídtam magam, de ezentúl csak zuhanyzom ismét.
Képzeljétek
A viszereimre kaptam Anyukámtól aloé-s /FLP/ termékeket. Az Omega3+halolaj kapszulát, és egy krémet is (a kéket). Nagyon remélem, hogy fog használni, mert egyre csak gyarapodnak és nőnek, látványnak sem szép, meg egyébként sem jó.
Jó éjt Mindenkinek!
Puszi:
Viki(21+4)