Sziasztok!
nagyon köszi a bizatást. én is szeretném letudni a dolgokat.csak sajna nem sok időm van. márc.végéig le kell adni a dolgokat van két hét halasztás kérelem is.
majd meglátjuk lassan beindulnak a vizsgálato is.
ezzel kapcsolatban szeretném a segitségeteket kérni.
anya-magzat kapcsolatanalizisből irom a dolgozatot. nem tudom hallotatok-e rola Raffai és Hidas alakitotta ki ezt a modszert.
összehasonlitom a z azon részt vett ill.részt nem vatt anyákat
egy kérdőivet és egy általam szerkesztett kérdőiv ből áll
kitöltenétek nekem? 20 főből áll a kontroll csoport , akik nem vettek részt benne.?
küldhetek nektek e-mailon
illetve tudtok nekem még adni ismerősi körból emberkéket? mondjuk egy évig vizsgálom dehát egy kis csusztatás belefér, hogy meglegyen aza papir
köszi
amugy velünk minden rendben.Flora erőteljes dacckorszakában van. nagyon morcin tud nézni ha nem akar vmit. és képzeljétek egy két napja dühből verekszik.kézzel rám csap meg minden.persze ez akkor van ha nem ugy alakulnak a dolgok ahogy ő azt elképzelte(nem lehet belemászni akukába kiszedni a szemetet, a tamponjaimmal rohangészni...stb)
mondjuk azigaz hogy most feszültebb voltam ,meg ő is egy kicsit buggyant vagy két napja.lehet az eső meg a foga mert most rekordot döntünk a nem evésben. szinte semmit nem eszik. Tegnap egész nap egy fél szelet kenyeret evett 3 részletben,egy 150 gr-os joghurtot és fél dl-tejcsi.ebéd uzsi és tizorai egy falat se. ma se sokkal többet evett. ez leht a foga miatt szerintetek? remélem nem betegség bujkál benne
Nadine
megy a Gréta csalogató
nagyon tetszik a neve. mi is gondolkodtunk rajta. egy darabig Gréti is volt, de atztán megláttuk Flora és ez volt az igazi a jelenleg kis ördögfiokámra
amikor én is azt éreztem,mintha nem is lenne pocakom annyira lent volt, 5 napra rá megszületett Flora
Krisz
örülök, hogy jobban van a kis csaj
és it mondott a doki, hogy mitől lehet. mi elhalasztottuk az oltást a barihimlő veszély miatt de ha ez most elmult be kéne adni. csak most egy kicsit megijesztett, hogy az oltástól ez is lehet.
sziasztok
enci