Ismét itt
Nadine
Neked is drukk
Azt még nem is írtam, hogy délelőtt megvolt az első babakocsis sétánk
Akkor még egész szép idő volt felénk
, nem úgy, mint most.
Nem voltunk kint sokáig, kb.15 percig, tettünk egy nagy kört a lakótelepen, hármasban, apuci volt a "sofőr", nagyon élvezte, alig engedte, hogy én is toljam kicsit a babakocsit.
Viszont, a babakocsinkra nagyon kiakadtam. Vadiúj Pierre Cardin babakocsi, most használtuk életében először, és...ezalatt a 15 perces séta alatt tönkrementek a kerekei. Döbbenetes látvány volt, a hátsó kerekei behorpadtak, több helyen is, és elég látványosan, amitől jó kis 8-as alakban gurultak a kerekei. Teljesen kiakadtunk rajta.
Na de könyörgök, ha 10 perc alatt így tönkrement, mi lesz vele hetek, hónapok, évek múltán??? És mi lesz vele komolyabb terepen? És hosszabb séták alkalmával?? Mert ez csak egy kis light-os séta volt, szép időben, jó minőségű járdán, lassan, kényelmesen.
Persze a jótállását sehol se találom (bezzeg a 990Ft-os digitális lázmérőét igen), de ha meg is találom, a babakocsit Pesten vettük, oda meg nem járkálunk mindennap. Legközelebb kb. 2 hét múlva megyünk a 6 hetes kontrollra.
De addig mi lesz? Elhagyom a kerekét? ezekután már azon se lepődnék meg.
Hát csalódtam a Pierre Cardin-ban, pedig nagy márkának hittem.
A 3-4 óránkénti szopizáshoz pedig:
Számoljátok ki, ha mi 1 - másfél órát eszünk (szopi+pótlás, márpedig a szopizás eltart egy ideig, mivel meg kell dolgoznia a tejcsiért és két cicit kiszívni nem kis munka, utána pedig még tejcsimelegítés és evés) és utána még alszik kb.3-4 órát (ami ugye nem is olyan sok) és ez megy egész nap, éjszaka pedig picit többet, átlag 5, ritkán 6 órát alszik(ami a védőnő és gyerekdoki szerint is normális és kár lenne éjszaka felébreszteni enni), akkor 1 napra 5 evésnél több sehohgy sem jut.
Tehát akárhogy igyekszünk is, ennél többször akkor se tudunk enni, akkor se, ha csak 3-4 órákat alszik Kristóf.
Babus