Kedves Csajok (mindenki, aki hiányolt!!!Moos, Zozi, Net, többiek
)
nagyon arik vagytok. esett, hogy pénteken sok volt a dolgom, meló után meg elmentünk a papával a moziba, utána szombaton vendégeink jöttek, tehát főztem, sütöttem, és mit ád Isten, szombat du-ra rá tudtam beszélni a páromat, hogy nézzünk ki a Brendonba csak úgy
Az árakon is el voltam ájulva, de azon is, hogy a papa mennyire érdeklődő volt kivételesen. Egyéb esetben rohanna, és sürgetne, de most ő húzta az időt. ABC Design babakocsik tetszettek neki, gondoltam is Moosra. Aztán néztünk egy kafa utazó ágyat, kb. 25 eFt volt, valami mexikói macik voltak rajta. az érdekes, hogy mindkettőnknek az tetszett a legjobban a halomban. (ja, korábban azért nem tudtam írni, mert a társalgó folyton hibát jelzett kb. 3-4 napig)
kitaláltam, hogy indítok egy füzetet, és oda fel fogok minden fontosat írni, mert itt az életben nem találom meg újra. pl. Votiv múltkor leírta, hogy egy kőcnek hányas méretű ruhából hány darab kell az elejében. úgyhogy ki is másolom, hogy mikor megyünk a börzére, minden legyen.
ja!
ágynemű ... ugyebár k... drágák ezek a dolgok, ráadásul olyan egyszerűek, hogy simán meg lehet varnni őket valami édes anyagból. én a paplan méretét nagynak találtam bazira. nagyobb volt majdnem, mint a kiságy. hát abban elveszne a gyerek, az fix. mit gondoltok arról (gondolom úgyis hálózsákban alszik), hogy vennék egy nagy plédet, és 4-et csinálnék belőle, arra varrnék 4 egyforma huzatot. párnának detto ugyanez, úgyse alszik párnával. ;-) és akkor lehet mosni a huzatot is meg a belevalót is!
a másik kérdésem, hogy szerintetek hol lehet
nagyon vékony szivacsot kapni? nem vagyok egy varrónő, de tervezem, hogy a kiságyba a fejvédőt én varrom meg, ua. anyagból, mint az ágyneműt, és teszek bele vékonyka szivacsréteget.
érdekes dologra lettem figyelmes. már 3x sikerült eddig.
megtapintom a hasam alját, és érzek egy csíkban keményet. aztán abban a pillanatban "el is mászik". lehet, hogy ez a méhem, vagy a kőc???
Ancsipancsi
aki már majdnem 16 hetes, bibibííí
(hamarosan megyek AFP-re)