Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

GreenoliveKép
KoszonjukKép

MoneszKép
En kerdeztem Toth Irenrol. Szuper jo hallani, hogy jok a tapasztalataid!!KépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Jucus, nekem is megírod a brutál doki nevét?
rozsacska@hotmail.com a címem.

köszi

ruz
ruzicsky

Kisun, mar nem emlekszem, hogy volt, mert mas oruleteket is almodtam, peldaul hatalmas kigyoszeru szornyrol, ami rettegesben tartja a varost, meg az anyosommal vitatkoztam stb. de mostmar biztos, hogy nem engedem el Dorival bulizni Kép A "Buksi nem valogatos"-t mar elolvastad?
moosejaw

Meli!

Én március 17-re vagyok kiírva, lehet, hogy együtt szülünk? Kép Kíváncsi vagyok, én már várom, hogy kibújjon a babócám, olyan jó lenne már túllenni a nehézségeken és boldogan babázgatni! Kép Nekem Fülöp Tamás a dokim és Kondor Kata a szülésznőm. És neked?

r
37+2
ruzicsky

a nehezsegek majd kint folytatodnakKép

Kép
babarozsa

Köszi Baba a bíztatást! Kép De az azért már más nem? Meg különben is már akartam írni, hogy láttam a szülés utáni fotódat és ahhoz képest, hogy milyen hosszú vajúdás volt úgy nézel ki, mint aki egy kellemes délutáni sétán van túl, nem egy szülésen!! Kép Szóval nagyon stramm egy csaj lehetsz! Kép

r
ruzicsky

Eszter fog a kezével!!!! És felfedezte a csörgőt!!! Superbaby, asszem egy S betűt fogok hímezni a cuccaiba. Kép Kép Még nincs 3 hós se!
Ancsi és aki még akar humorosat olvasni (és szülés előtt áll még, bár ez nem kritérium):
Olvassátok el a "Hurrá, terhes vagyok!" c. könyvet, asszem, 1x már említettem, még rég, csak nem jött reakció. Sírni lehet rajta a röhögéstől és mégis benne van a lényeg a teherbeeséstől a baba első pár hetes koráig. (Írta: Cathy Hopkins és Kay Burley)

neet
neet

Norka!
Köszönöm a tippet! Ma még adom Timinek a Chamomillát, aztán lehet, hogy megnézzük amit ajánlottál!

Bkriszta!
Jók a képek! Vigyázz nehogy elkapd Te is ezt a nyavalyát, bár sokat tenni nem lehet! Én a fokhagymára esküszöm, mert vírusölő!

Ildi
ildi76

Ruzi,
teljesen masKép
a szulest birtam, de most mar egyutt sirok a gyerekkel neha...
de tegnap volt egy jobb ejszaka, remelem javulo tendencia lesz
es leesett a koldokcsonkunk isKép asszem szep marad a koldoke, befele fordulo

Kép
babarozsa

Szia Ruzi

Nekem Barna doki az orvosom és Ujvári Bori a szülésznőm.
Én 16-ra vagyok kiírva, sose lehet tudni, hátha együtt szülünk. Nincs kedved talizni, szoktál járni a tornákra keddenként? Esetleg randizhatnánk

Meli
meli28

Sziasztok!

Jucus gratulálok még egyszer Pannához.

Én is támogatom a pikniket bárhol lesz is végül.Kép

Moose, ApaSzarvas ennyire szigorúan öriz?
zanza

SZOPTATÁS:
(hátha segít valakinek ez az oldal, most találtam)
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=foto2
neet
neet

Szia Neet

Köszönjük az oldalt, nagyon jó.
Meli
meli28

Szia Meli!
Örülök, hogy segíthettem. Kép
neet
neet

Most dobok fel egy képet Pannáról,ha valakit esetleg érdekel.
http://www.babaszoba.hu/forums/getimg.jpg?id=568071

Jucus
20170114224602

Jucus,

gratulálok én is, és gyorsan felejtsd el a brutkó dokit. Azért elôbb még írd meg nekem a nevét lécci a lakibori@invitel.hu-ra. Kép
Bájdövéj, nem tudjátok, hogy lehet a profilban megváltoztatni az emailímet? Ugyanis ami ott van, azt már alig-alig nézegetem...
Bori
lakibori

Sziasztok!

NeetKép
Gratulalok SzuperlanyodhozKépKépKép

IldiKép
Koszonjuk a dicseretetKép

Hat megprobalom nem elkapni ezt a nyavajatKép Mar mindent bevetettunk, de a laza ha le is megy, 1-2 oraval kesobb ujra felmegy 38-ra.

BabarozsaKép
Leesett koldokcsonkKép

JucusKép
Panna GYONYORUUUUUUUUUUUUUUUUUKépKépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

vigyazz ezzel az emailvaltoztatassal, asszem valakinek mar bekavart...

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Jucus
Panna nagyon nagyon tunderi! Kép
Legyszi dobj meg engem is egy maillel doki nev ugyben. Ha o lesz az ugyeletes mikor bemegyunk, mar fordulok is vissza Kép Bar remelem majus kozepen meg nem jon vissza...

Neet
Hogy vagy??

Most ennyi, kis csalad kifekudt,megyek csatlakozom.
Norka
28+4
norkini

Hú ez a lányka nagyon szééép! Jucus, megérte Kép
Remélem mindenki jól van, az én pofafájásom is már enyhülget, jövő héten is vár s fogorvos.... én már inkább szülni mennék! Kép
További jó hétvégét!
Ancsi, merre vagy? Elutaztatok?
Zozi aki még mindíg fogfáj.
zozi

Sziasztok!

Bocsi most offolok: A másik topikon amin még vagyok, nemhogy nem enged hozzászólni a rendszer, de ha ráklikkelek nagy fehérséget tesz ki. 2 napja.
Tehát azok a felső kiírások sincsenek ott, és az előzmények sem. Semmi.
Remélem ez nem fog megismétlődni itt is.Kép

Kép
Kép
pipocska

Jucus!
Panna= Kép Kép Kép azaz: ééééééééédes!!!

Norka!
Kösz, sz@rul. Fáj a fejem, torkom, zúg a fejem, folyik az orrom, tüsszögök, ami fájdalmas torokilag, forró kamilla felett fulladoztam, ohne siker. Jajjjjjjj. Kép Kép Egy ceruzát nem bírok el, még jó, hogy itt csak rá kell ejteni a kezem a bill.re. Remélem, mire ezt olvasod, már múló rosszemlék az egész. De most nagyon rossz, jaj, jaj, jaj.
neet
neet

Jucus!
Gyönyörű a kislányod!!! Kép
Mégegyszer gratulálok!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!

Panna gyönyörű!
Látom jól lakott.Kép

Neet!

Gyógyulj meg!
Kép

Kép
Kép
pipocska

Jucus!
Panna nagyon aranyos! KépHogy vagytok? Pihenni tudsz?

Neet!
Jobbulást! Reméljük ez nem az influenza!Drukkolok, hogy Esztin ne jöjjenek ki a tünetek! Állítólag az anyatej megvédi! Reméljük úgy lesz!

Zozi!
Neked is jobbulást! Valami velem sem stimmel! Már több mint egy hete fáj a fejem, meg időnként a fél arcom is!Kép Úgy el tudja venni az ember kedvét, ha fáj valamije!

Lányok! Ti a koszmót hogy szeditek le! Timcsi feje telelett vele! Tegnap beolajoztuk fürdzsi előtt egy órával, aztán fésűvel meg egy pelenkával mosogattam neki! Tegnap azthittem lejött! De ma látom, hogy semmi nem változott! Nagyon dörzsölni nem merem neki!
Egyébként a pofija is tök csúnya lett! Nem múltak el a pöttyök, sőt! Hihetetlen, már nincs is hely szegénykém arcán, ahol ne lenne, homloka is televan, sőt a fejbőre is! Úgy néz ki, mint egy kiskamasz! Holnap kérünk kencét a dokinénitől! Ja és elől meg elkezdtünk kopaszodni, szóval most tényleg tökjól nézünk ki!Kép

Ildi
ildi76

Neet és minden betegeskedő,
gyógyuljatok meg hamar! Kép [sajnos nem tudok változatos smiley-kat, ez egy biztatóan mosolygó akar lenni]

Jucus,
Panna csodaszép, öröm lehet vele az élet, főleg hogy ilyen fantasztikus bátyja van! Kép

Ildi,
koszmó nem volt, pöttyök igen, és elég csúnyán. Kaptam rá kencét, ami enyhítette őket, aztán egyszer csak elmúltak, és azóta sem jöttek elő, szóval kitartás!!! De mi is úgy néztünk ki mint egy kezdő kamasz Kép

Moose,
még nem olvastam, most épp lektorálok meg kötök Kép de legalább van mit csinálni, olyan jó, ha egy picit mással is foglalkozhat az ember!!!! Kép munkaügyesekről ne is beszéljünk, nekem egy db. balf*sz [bocs] van, ezért intézem inkább én Kép de legalább TUDOM, hogy el van intézve.

vera
kisün

Kisün, Ildi, Pipocska!
Köszönöm, remélem, holnap úgy ébredek, h kutya bajom. De még így is sokkal jobb, mintha Eszti lenne beteges. Ő annyira S-baby, hogy még koszmója sincs. Kép (Ezért segíteni se tudok eme kérdésben.) Viszont alvás után mindig tejfölös a bajuszkája, valszín az odacsurgott tej szárad meg. Na, most már törölgetem kaja után. Vagy lehet, h pont a ráfolyt etj miatt oly szép a bőre?) Viszont álmomban tele volt borsónyi kiütésekkel, jajj. A hajnali szopinál nyugodtam meg, hogy csak álom volt.

Pipocska!
Honnan szúrsz be ilyen kis képeket? Olyan édi! Kép

Eszti átaludt egy kaját, hiába ébresztgettem, most viszont dob lett a pocija, úgy teleette. Kép Aztán édes mosollyal elengedett. Ezért tudok most írniKép

Én is jobbulást kívánok minden szenvedőnek!
neet
neet

Ja, jut eszembe, olyanok vagyunk, mint a tegnapi megasztárok. Ott is szinte mindenki beteg volt, de azért helytállt. Kép
neet
neet

Jucusnak, és minden friss mamának gratulálok.
Nemigen jutok NETközelbe, sajnos.

Nem tudom, ki lehetett ez a kedves ügyeletes, de engem arra a dokira emlékeztet, aki 2002-ben pár nappal a szülésem előtt vizsgált, de úgy, hogy csak a nevelésemen múlt, hogy nem rúgtam meg a széken „ülve”, majd úgy beszélt velem, ahogy mi otthon a kutyával-macskával sem. Valamikor 2-3 hónapja írtam is róla.

Mindenkit üdvözlök:
Ila mama
ila_mama

Sziasztok!

Jucus köszi az e-mailt, erről a pasiról még csakis rosszakat hallottam, remélem tényleg nem lesz már ott, mikor én fogok szülni és esélyem sem lesz vele összefutni. Aki ennyire utálja az embereket az miért praktizál orvosként?? Ez nem az a szakma, ahol az ilyen modor és viselkedés helyénvaló, amit eddig róla hallottam.

Meli

hát én nem járok tornára, mert elég messze lakom a kórháztól és lusta vagyok egy kis tornáért odazarándokolni, de egyébként szívesen talizok, valahol máshol.

Aki beteg annak jobbulást kívánok! Én is félek ettől az influenzától, remélem nem leszek beteg és senki a környezetemben, eddig szinte mindent megúsztam. Egyszer fájt nagyon a hasam, meg hasmenés stb, de az lehet, hogy amiatt volt, hogy éhgyomorra cukorterhelés, megittam az a tömény cukros izét és kiakadt a gyomrom. De ezen kívül egész terhesség alatt semmi bajom nem volt. Kép

ruz
ruzicsky

Lányok

Jobbulást mindenkinek aki beteg. Igyatok sok kakukkfü teát mézzel, nekem az mindig beválik.

Ruzi
Ok, megadod az email címed és akkor privátban megbeszélhetjük a randit.
Te mikor mész NST-re? Nekem most szerdán kell mennem a bártfaiba.

Üdv
Meli
meli28

Kisün, Neet!

Köszi a választ!
Koszmó mégis lejött a fürdésnél! Ezek szerint mégsem vagyok hülye, tegnap is lejött, csak úgy látszik másnapra visszajön!

Ildi
ildi76

Neet!

Smiley.lap.hu

Onnan töltögettem le. Igaz, hogy egy napba került, de megérte elszöszmötölni vele.
Én még úgysem tudok mással szöszmötölni.Kép Kép
A gif fájlokat töltsd csak le, mert azok mozognak.

Mindenkinek jobbulást.
Puszi

A kis bájgödrösnek az anyukája merre leledzik???Kép

Kép
Kép
pipocska

Ildi
Mi asszem babaolajjal kentuk Jázi fejet, hagyni kellett par orat (sapkat ra) es utana fesuvel siman lejott.

Neet
Koszmo sajna jooo sokaig kialakulhat,u.hogy csak ne legy ilyen fene buszke,hogy nektek meg nem volt! Kép Remelem jobban vagy!!!!! Nehogy itt nekem agynak ess!

Jucus
Koszi a mailt!Irtam is vissza,csak megtelt a p.fiokod! Irj majd kicsit,hogy birod a kettovel?

Norka
28+4
norkini

Kedves Csajok (mindenki, aki hiányolt!!!Moos, Zozi, Net, többiek Kép )

nagyon arik vagytok. esett, hogy pénteken sok volt a dolgom, meló után meg elmentünk a papával a moziba, utána szombaton vendégeink jöttek, tehát főztem, sütöttem, és mit ád Isten, szombat du-ra rá tudtam beszélni a páromat, hogy nézzünk ki a Brendonba csak úgy Kép Az árakon is el voltam ájulva, de azon is, hogy a papa mennyire érdeklődő volt kivételesen. Egyéb esetben rohanna, és sürgetne, de most ő húzta az időt. ABC Design babakocsik tetszettek neki, gondoltam is Moosra. Aztán néztünk egy kafa utazó ágyat, kb. 25 eFt volt, valami mexikói macik voltak rajta. az érdekes, hogy mindkettőnknek az tetszett a legjobban a halomban. (ja, korábban azért nem tudtam írni, mert a társalgó folyton hibát jelzett kb. 3-4 napig)

kitaláltam, hogy indítok egy füzetet, és oda fel fogok minden fontosat írni, mert itt az életben nem találom meg újra. pl. Votiv múltkor leírta, hogy egy kőcnek hányas méretű ruhából hány darab kell az elejében. úgyhogy ki is másolom, hogy mikor megyünk a börzére, minden legyen.

ja! ágynemű ... ugyebár k... drágák ezek a dolgok, ráadásul olyan egyszerűek, hogy simán meg lehet varnni őket valami édes anyagból. én a paplan méretét nagynak találtam bazira. nagyobb volt majdnem, mint a kiságy. hát abban elveszne a gyerek, az fix. mit gondoltok arról (gondolom úgyis hálózsákban alszik), hogy vennék egy nagy plédet, és 4-et csinálnék belőle, arra varrnék 4 egyforma huzatot. párnának detto ugyanez, úgyse alszik párnával. ;-) és akkor lehet mosni a huzatot is meg a belevalót is!
a másik kérdésem, hogy szerintetek hol lehet nagyon vékony szivacsot kapni? nem vagyok egy varrónő, de tervezem, hogy a kiságyba a fejvédőt én varrom meg, ua. anyagból, mint az ágyneműt, és teszek bele vékonyka szivacsréteget.

érdekes dologra lettem figyelmes. már 3x sikerült eddig. Kép megtapintom a hasam alját, és érzek egy csíkban keményet. aztán abban a pillanatban "el is mászik". lehet, hogy ez a méhem, vagy a kőc??? Kép

Ancsipancsi
aki már majdnem 16 hetes, bibibííí Kép
(hamarosan megyek AFP-re)

ancsipancsi

Ancsi!
Lehet, h a babát érzed, de a nagykönyv szerint első babánál a 20. hét körül lehet érezni. Én a 17.en éreztem először, majd hetekig nyugi volt, legközelebb az IGEN kimondásakor úgkapált (20.hét). Kép
SZIVACS: kika, bricostore, praktiker, obi. SZerintem. A brico és az obi tuti. Vagy esetleg méterárubótban. Hajrá. Utazóágyat, nagyon egyszerűt de aranyosat 9000ért láttam mindenfelé. A 25 sok, nem?
ÁGYNEMŰ:
mi csak a paplanhuzatot használjuk, azt annyirét hajtom, amilyen idő van, ha hűvösebb, 4rét, ha melegebb csak kétrét, a fölösleg a lába után felhalmozódik a kiságyban. Mi is kaptuk laikus barátoktól (Kép), az volt ráírva: 0-6 éves korig. Szóval jó 6 évesre is, el lehet képzelni tehát mekkora.... A másik meg a polár takaró. Ezeket használjuk.
12 napja nem volt ágyneműmosás.... Ez már baj kategória? De nem fájlalja a hasát egyáltalán! Most tényleg adjunk neki hashajtót????? Help plííííz!

Norka!
Mél ment, tegnap egész nap az ágyba estem-keltem, leginkább csak szopihoz ébredtem. Nem sok javulást tapasztalok. Kép A Koszmót meg én képviselem a családban, már csak a Nizoral segít.
És jönnek vissza a hülye pattanások! Könyörgöm, lassan 30 leszek!!!!
neet
neet

Neet, köszi az ötleteket. Mivel a papa gyártja majd a kiságyat, meg mellé egy kiskomódot (amin a pelenkázó izé lesz), így járunk ilyen barkács bótokban, majd megnézem a szivacsot. Én gondoltam, hogy a polár takarót is bevonom huzattal, aztán ritkábban kell mosni magát a takarót. Vagy tök mindegy, ha kaki, az kaki? Kép Vettetek gumis lepedőt? (mármint gumis frottírt vagy ilyesmit) Hány lepedő kell/hét? Amúgy hálózsákban alszik,vagy csak ruhában és huzattal? Én úgy megfagynék!

12 nap nem sok kicsit? nem lehet nyomkodni kicsit a hasát??

én nem a rúgását érzem a kőcnek, hanem mintha a hasamban egy kemény dolgot éreznék, ami nyomásra arréb megy Kép

ancsipancsi

Ancsi,
ágyneműből (papalan-párna együttes) mi SEMMIT nem használunk, feje alatt textil-pelenka, rajta meg pléd. Praktikus dolog: a drewex gyárt lájtos pólyát: gyakorlatilag egy könnyű vékony paplan, ami tépőzárral pólya-szerűséggé alakítható, NAGYON praktikus volt: amig pici volt Dóri, addig a lábacskájára ráhajtottuk, most, hogy nagyobb már takaróként használjuk, pont jó méret! Amit még érdemes venni: gumis frottír (vagy normál) lepedőket, fehéreket 90 fokon, többit asszem 60 fokon lehet mosni, kaka-incidenseknél nem árt Kép

Neet,
te szegény, nagyon sajnállak Kép megpróbálok pozitív energiákat küldeni, de nagyon tehetségtelen parafenomén vagyok Kép
12 napos szünet: gyerekorvos mit mond? Miénk annak idején glicerinkúp, hashajtó helyett inkább a popsiban való lázmérést javasolta, mivel az mechanikus inger, nem vegyi fegyver Kép mondjuk Dórinak a kezdeti székletbeindulással voltak problémái, utána termelt rendszeresen Kép

Votív???

vera
kisün

Ancsi!
Szívesen. Gumisat nem vettünk, későbbre, ha már nagyon forgolódik, viszont majd nem ártana.
Hetente/kéthetente kellene mosni, hogy ne legyen poratkás, stb. De a pisi-kaki rásegít, h sűrűbben mosd. Kép Így 2 szett bőven elég, amíg az egyik szárad, ill. újra bekakilózódik, addig rajta van a másik.
Nappal ruhában van+huzat, éjjel ruhában van+polár. Nem fagy meg, nyugi. Kép Nem szabad túlmelegíteni sem, nálunk éjjel kb 22 fok van, nappal több. (25?) Ha túlmelegíted, fagyos lesz később, nem is beszélve a szörnyű bölcsőhalálról. Legalábbis azt olvastam, h az is rizikófaktor.
A hálózsákot hogy kell ráadni? Kéz kint van?
Hasat nyomkodok, puha, nem feszül, vigyorog.
neet
neet

Vera! a börzén lehet kapni ilyen lepedőket? Képés ezt a drewex pólyát?

Neet! egyelőre úgy tűnik, hogy együtt leszünk a babával, és nem hiszem, hogy augusztusban bekapcsoljuk a fűtést, anélkül meg nem fix, hogy lesz 25 fok a lakásban, mert jó hűvös lakás. kb. 23 fok szoktot lenni. mellesleg 25 fokban én kezdek meggyulladni. remélem a gyerekek bírják a stresszt Kép, és lehet néha 20-22 fok is a lakásban. én túlfűteni nem fogom, az fix. (mármint a babát)nálunk lassan száradnak a cuccok, úgyhogy legyen 3 lepedő, meg 2-3 paplanhuzat. akkor vegyünk 2 polártakarót? az is elég, ha veszek méterre valami édes poláranyagot és beszegem takarónak? korábban vettem ilyet macisban.

ancsipancsi

Ancsi!
EZ érdekes, néha a 20 fokban is megsülök, néha a 25ben is didergek. Vérnyomi??
Polárból talán azért is jobb a több, mert ha viszitek pl kocsiban, azzal be lehet takargatni, és mégse ugyanabban alszik éjjel, amiben nappal sétált. Jó ötlet ez a beszegéses. Kép
neet
neet

Ancsi!

Szerintem is a babó lehet, amit érzel!Kép

Neet!
És ha ennél valami hashajtó hatásút pl. aszalt szilvát? Lehet, hogy lenne eredménye Esztinél!
Nálunk most volt ágyneműcsere! Timcsi nyakig kakis lett! Szar ez a Libero, elől minden kifolyik!
A pattanások lehet, hogy csak a betegségtől jöttek elő!

Norkini!
Köszi a választ koszmó ügyben! Mára visszajött tegnap óta, ezek szerint naponta olajozni meg mosogatni kell!Kép
ildi76

Ancsi,
nálunk 20-21 fok van, én sem szeretem, ha ennél több. Dóri remekül bírja, soha nem fázott, éjszaka a kis paplanja és egy könnyű pléd van rajta, meg pizsama. Érdemes mindenből min. 2-t venni, mert a kaka-helyzet olyan, hogy az bármit és bármikor beterít, és akkor kell a váltás. Kép Plédből pl. érdemes még többet, mert ahogy Neet is mondá, az több helyen/helyzetben kell, Dórinak is van "kimenős" plédje Kép
Börzén múltkor kint voltak a babakelengyések is, szóval ott fogsz újat is kapni Kép

vera
kisün

Lányok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek terhesség alatt vérzett a fogatok illetve rosszabb az orrotok???
Csak mert nekem mindennap van valamelyikbe részem, és már nagyon idegesít...
ja és a vérnyomásom tökéletes a védőnőm is és a doktornő is ezt mondja.
Szedjek valamilyen homeós bogyót szerintetek????
manó27

én múltkor mostam fogat, és úgy elkezdett vérezni a fogam, hogy az egész szám tiszta vér lett. szóval nem úgy, mint nagyon régen, néha, hogy szivárgott, hanem folyt. nem tudom honnan és meddig, de elmúlt Kép

Vera, Neet köszi az infot. igen, lesz egy babakocsis plédje is, azt úgyse használnám a lakásban, ami az utcával érintkezik Kép)

ancsipancsi

Mano
homeosat nem tudok, de C vitamin +rutascorbin jo ra

Kép
babarozsa

Köszönöm a gyors reagálást nektek!

Baba!
Ezt megtudom venni gyógyszertárba?
Mennyit kell szedni belőle.
manó27

Ancsi, Manó!
Fogínyvérzésre ajánlanak mindenféle csodaszert,de ami tuti, az a szülés. Nekem másnap már nem volt, előtte meg hajajj! Kép
neet
neet

gyerekek, melyikőtök fog a dokimnál szülni mindjárt??? Kép most hívtak, hogy nem tudnak fogadni ma a rendelőben, mert szülni megy a doki. Kép
kissé elvesztettem a kontrollt a világ felett, mert sajnos ezt megéreztem, hogy nem kellene halogatnom, aztán pont most kell a beutalót adnia AFP-re, de felhívtam mobilon a bácsit, és nagyon rendes volt, aszonta, hogy majd a lányok megcsinálják, mindjárt szól nekik. persze a "lányok" előtte azt mondták, hogy ők nem csinálják meg, hívjam a dokit Kép
ójaj de nem bírom a bürokráciát!!!
de a dokim egy rendes fazon szerencsére!

ancsipancsi

na oké, csak a főnök szava kellett nekik, mert lehet, hogy eddigre már kész is a papír, felhívtam őket adatokkal.

KÉRDÉS: Szt. Imre Kórház központi laborja merre van? hol kell bemenni abban a rengetegben, és merre kell fordulni? ez éhgyomori vérvétel lesz? hogy készüljek?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?