Új privát üzeneted érkezett!

Családon belüli megszólításokról készítek felmérést (magyar és norvég viszonylatban) és nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:

www.sammm.fw.hu

Nagyon szépen köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat. Köszönöm a megértést!
sadrien

Sziasztok!
Nagyon szépek a lurkók.

Nekünk nem használt az Infacol. Szegény gyerek állandóan erőlködött tőle, de jönni nem jött semmi.

Hol tervezitek a tavaszi találkát?

Puszi
Sys
sys

Sziasztok!

Dia!
Jó alakom? Persze mert ülök és nem látszik a nagy hasam! Szerencsémre a lábamra meg a fenekemre csak keveset híztam, viszont a hasam annál nagyobb! Végül is nem panaszkodhatok, mert aki nem ismert azelőtt az estleg azt mondja, hogy egy nagy darab lány vagyok, de aki ismert....!!! Különben tegnap este ráálltam a mérlegre és még egy dekát sem fogytam! Persze nem is tornázok úgy mint régen, de valahogy nincs energiám!

Sys!
Még nem tudjuk, hogy lesz a tali! Gondoltuk, hogy esetleg egy játszóházat kibérelünk, de ez is a létszámtól függ, vagy ha valaki beválalná a csapatot és náluk! Van valami ötleted esetleg?

Képzeljétek, csoda történt! Az én kicsi fiam több hét után ismét átaludta az éjszakát! Este fél 9-től reggel fél 7-ig alukált! És ami még meglepőbb volt, hogy mégcsak nem is volt éhes! Mosolyogva kelt és úgy kellett rátukmálnom a cicimet! Kétrészletbe kiszívta az egyiket a másikat úgyahogy kifejtem! 70-nél többet sosem tudok kifejni a cicmből, pedig biztos hogy van benne több! Na midegy lényegtelen!

Márti!
Mikor mentek legközelebb úszni? Mit kell ráadni a babákra? Fürdőgatyót? Azért kérdezgetlek mert gondolkodtam és márciusba elmennék veletek legalább egyszer, aztán majd meglátjuk!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Feltettem még 3 képet az albumomba, amiket a Márti csinált! Ide nem tudok feltenni, mert az kicsinyíteni kéne és azt nem tudom!
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4281&page=4&image=114264

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Woww, mennyi kepKép Dia, tunderi a fiad, jol nez kiKép Es mar csajozik?Kép

Gyoresz,
Kezdelek nagyon irigyelni az ataludt ejszakaertKép Bar ti joval elorebb vagytok, remelem, hogy a fiam is igy fog haladniKép Bar most se lehet sok panaszom azert, este 6-7tol hajnali fel4ig alszik. Utana kaja, aztan alszik meg 1 orat, utana viszont nem marad meg a kisagyban (szelek bantjak, vagy mi), ha odaveszem magamhoz, akkor pedig szunyal meg fel7-7ig. Koszi a dicseretet, a kicsi valoszinuleg olyan lesz, mint a batyjaKép Gyuszko kiskori kepei es Zolika mostani kinezete szinte teljesen megegyezikKép

Sys,
Az infacol foleg a szelekre jo, kakalasi dologra nem igazan. Az sajnos sokaknal erolkodessel jar, mert a hig, anyatejes kaki nem ad sokszor eleg ingert, hogy kijojjon, es igy kepes fel napokat is szenvedni a baboca, mire produkal valamit. A fiam is ilyen, bar a Konakion bezavarja, attol napi 4-5x kakalt most is..

Mica
mica

Még 1-2 képet megpróbálok feltenni

Kép

Kép

Kép
márti05

további képek

Kép

Kép

Kép

Kép
márti05

Sziasztok!

Jóreggelt mindenkinek.

Gyermekem éppen most jó kislány, végig aludta az éjszakát este fél 10-től reggel fél hétig durmolt.
Aztán megevett az egyik ciciből 100 grammot, rá másfél órára a másikból 140 grammot, aztán egy jó nagy kaka és most édes az alvás.
Nagyon szupi, rég nem volt ilyen.

Györesz

Nyugi nekem sem megy a fogyókúra annyira, pedig igyekszem, de hát sajna még mindig 66 kg vagyok.
Pedig 59 voltam. Ez van, igazából az érdekel, hogy legyen tejem és tudjak szoptatni, de ahogy elnézem tényleg igaz az az állítás, hogy minél több ideig szoptat egy anyuka, annál gyorsabban mennek le a kilók.
Föl a fejjel, hisz anyukák lettünk, ez a legfontosabb.
De majd megnézlek én is, hogy hogy nézel ki és el tudom képzelni, hogy egyáltalán nincs rajtad egy deka fölösleg sem.

Dia!

Első kérdés:

Ha elmennénk szombaton értetek, van kedvetek Imoláékhoz átjönni?
Mi beülnénk hátra a gyerkőcökkel, fiuk előre.
Mit szólsz?
A másik, hogy Gyuri tegnap itt bénázott és nem tudja hogy kell felrakni képet.
Tiszta őrület, hogy van olyan amit nem tud.
Hihetetlen, pedig azt hittem, segíteni fog.
Írj hogy ha úgy gondoljátok, hogy megfelelne a szombat.
De nem azt mondtad, hogy rokonlátogatás egész májusig, most jut eszembe?

No majd írj.
Pussz mindenkinek: ANDI
tandi

Na,úgy volt,hogy jövök netezni,de a drága kisfiam nem engedi.Este jövök akkor nyugi van.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

van ám még kép mindjárt rakom föl őket

Kép

Kép

Kép
márti05

Sziasztok,

Most tenyleg keparadat vanKép

Ugy gondoltam, hogy en nem ide rakok fel kepet, hanem kibovitettem az albumot, nezzetek meg: http://babanet.hu/album/main.php?album=4358

Nah, megyek, vmi kajat kene kesziteniKép

Mica
mica

Sziasztok!

Minden baba nagyon aranyos,öröm nézegetni a képeket!Kép
Kár,hogy én nem tudok feltenni.Kép

Györesz!
Még mindig nem tudtam elküldeni az e-mailt a Mikkamakkának,de ma Ruszlánt ráállítom a dologra és előkotortatom Vele a papírjukat,azon van bővebb tájékoztató és árak is.Mondjuk nem a legfrissebbek,de jó lesz viszonyítani.
Végre kipihentebb vagy gondolom.KépNem lehet,hogy kibújt a fogacska?
Párszor nekem is eszembe jut,a szülésélmény-ami nekem nem volt és szerintem már nem is lesz.
Mindkét fiú császáros és-bár úgy gondolom megszenvedtem értük-soha nem fogom tudni,hogy milyen világra hozni egy gyereket.Kép
Nem vagyok ettől depis,vagy ilyesmi,de szoktam ezen mélázni néha.
Giginek nagyon drukkolok,hogy mihamarabb rendbejöjjön!

Saxi!
Nem tudom van-e időd írni,de kíváncsi vagyok,hogy Bogi bírja-e cumi nélkül?Kép

Sys!
Majdnem egyidősek a "nagyjaink!"Kép
Lányod megy jövőre suliba?
Gratula a szép gyarapodáshoz!

Dia!
Micsoda pocakja van a legénykének!Kép
Infacolt nem próbáltam eddig,de lehet,hogy ki fogom,mert most lett igazán hasfájós Patrik,hogy elmúlt 3 hónapos.Kép

Márti,Anikó!
Puszi Nektek is Kép,de most rohannom kell.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Végre géphez jutottam. Törpikém nem nagyon szereti ha egyedül hagyom, pedig rá kell szoktatnom. Reszkess Szonja jön a ridegtartás! Kép

Andi!
De örülök, hogy végre be tudsz lépni az éterbe. Diától sokszor kérdeztem mi van veled.
Ahogy olvasom nálatok is minden rendben és nagyon pozitív vagy! Kép Ez nagyon jó!
Nagyon helyes a pici Noémi! Ő is jó kis zabagép. Ebben nagyon hasonlít a Szonjára!
Nálunk külön alvás megy. Az első két hétben még velünk aludt de január 1.-én átraktuk a saját szobájába. Igaz, hogy közvetlenül a miénk mellett van, így azonnal ott tudok lenni mellette ha kell!
Ez így jobb, mert mi este tévézünk, apa horkol, stb. Kell neki is a nyugalom! Persze nekünk se árt egy kicsit kettesben! Kép

Dia!
Mi szedtük az Infacolt mert Szonját eléggé kínozták a szelek. Én csak fingattyúnak hívom ezt a szert, mert olyan szinten rotyog tőle a gyerek, hogy a másik szobában hallani lehet. Minden esetre nálunk nagyon bevállt! Két hétig adtam folyamatosan és utána beállt a kicsi emésztése. Azóta nem is kapja mégis rotyog egész nap! Kép

Az komoly, hogy Domi már mászkál az ágyában! Szonja csak egyszer csinálta, akkor is beindult a légzésfigyelő és a frász jött rám.
Domi hason alszik?
Szerintem a Szonja is kezd fogzani már állandóan a szájában van az ökle és folyik a nyála, bár az ínyén még nem látom!

Györesz!
Gratula az átaludt éjszakához! Ahogy írtad Szonja is visszaszokott az éjjeli kajáláshoz. Kép Ma sikerült 04:15-kor kelnie és nem nagyon akart visszaaludni. Most végre elaludt, így én is húzok egy kicsit pihenni!

Márti!
Igazi, komoly legénykéd van már!

Tegnap kint volt nálunk a védőnő és jól leszúrt, hogy néha beleteszem a hordozóban itthon is, mert állítólag egy ekkora gyereknek csak feküdni szabad! De úgy meg unatkozik! Milyen játékokat adtok a gyerekeknek? Persze még nem fog meg semmit, így elég nehéz. Most találtam itthon egy mesefigurás anyagot és azt feszítettem ki a járóka rácsaira. Remélem ez majd bejön neki!

Na puszi, megyek aludni!

A hajnalban keltett Barbara
babar

Sziasztok!!

Megpróbálok írni hátha most nem tünik el, eddig csak írtam és írtam és huss mindig elszállt.

Györesz
nagyon jó volt nálatok, szuperül éreztük magunkat. Szivesen megyünk máskor is, de ti is gyertek nyugodtan.
Norbika olyan édi volt, olyan fiús, persze, hogy feltünik nekem ez mert nekem kislányom van.
Nagyon aranyosak a szüleid is, persze anyukádról már tudtam ezt amikor ő írogatott ide és segített benne, hogy tartsuk a kapcsolatot veled.
Nagy nagy köszönet neki érte.
Remélem Norbika ma többször is alszik majd egy kicist. Látod uszi után kíváncsi lennék mennyit aludna, persze lehet, hogy túlpörögne és semmit, jajj olyan kiszámíthatatlanok sokszor ezek a babócák.

Kata
örülök, hogy nincs semmi gubanc a vérzésed miatt.
Szülés élménnyel én is hasonlóan gondolkodom, szeretném újra átélni rendesen ahogy azt kell. Azért így is nagy élmény volt, csak hát a vége alakult kissé másként. Milyen furcsa, hogy a szülés alatt mennyire szenved az ember és utána a legszebb élménnyé vállik. Én közben is nagyon élveztem egy darabig.

Infacol
nálunk nem jött be sőt sokkal rosszabb lett tőle a helyzet, a szopis tea segített, jól megdurrogtatta így nem puffadt fel.

Képek
olyan cuki mindenki, olyan jó dolgunk van ennyi szép baba között lenni. S a talin milyen jó lesz.

Anikó
Krisztike hihetetlen miket művel. Két héttel fiatalabb Giginél és mégis ő csinál mindig minden először. Nem aggodom tudom minden baba másként fejlődik, ezzel csak azt akartam leírni, hogy mennyire ügyes Krisztike.

Andi
üdvözlet neked, benne vagyok majd randizhatunk, csinálunk egy hármas talit+ babócák.

Pedig annyi mindenkinek írtam de már nem is tudom mik voltak azok és persze már totál el avult lenne a téma.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Hű, de szeretem, ha így pörög a topik!!!!!!

Mica!
Ne legyél irigy az éjszakai átalvás miatt, hiszen hetek óta ez az első! Én már belenyugodtam, hogy Norbi akár 2x-3x is felkel éjjel, pedig régen sokszor átaludta az éjszakát és most újra, hát nagyon jó volt!
Norbi ha éjjel felkel és szopizik akkor visszateszem az ágyába, viszon ha hajnal 4-5 körül kel akkor már Ő sem akar megmaradni az ágyikójában és én is magam mellé veszem és itt nagyon jót tud aludni legtöbbször cicimmel a szájában!

Andi!
Hát pedig van rajtam felesleg 10-11kg!Kép
Nálam nem jött be az, hogy a szoptatás fogyaszt, engem hizlal!

Kata!
Nem jött még ki a foga! Nekem is az volt az első reggel, hogy megnéztem!

Barbi!
Enyém a legényke!!!! Mártié a lányzó!!!

Márti!
Olyan dinka vagyok! Rólad is kellet volna csinálni képet, így most csak engem reklámozol!
Köszi a szüleim nevében is! Tényleg gyertek bármikor!!!
Még nem voltunk lent! Írtam az őszi topikba, hátha tud valaki segíteni homeós bogyóval kapcsolatosan!

Bocsi, hogy mindenkivel rövid voltam, de Norbi lassan felkel!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Anyukák hada!

Mindenki nagyon édes nagyon jól esik hogy írtok nekem, még fogok jelentkezni, bocsika, de fő a Gulyásleves, meg sütök palacsintát.
Még visszajövök.
Puszika nektek és akkor mindenkinek majd jól válaszolok oksi?
Sziasztok

ANDI
tandi

Sziasztok!

Kata!
Az én lánykám még nem megy suliba jövőre, mert évvesztes. Az ovit is még csak most kezdtük szeptemberben.

Dia!
Nem tudod véletlenül, hogy van e itt Kispesten baba-mama torna? Jó lenne mozogni valamit.

Andi!
Egy kis palacsintát dobhatsz nekem is.

Györesz!
Ha családiházban laknánk én simán bevállalnám a csapatot, de ez sajnos egy panel lakás és valszeg nem férnénk el.

Az Infacol nálunk a pukira se volt jó. Szenvedés volt, de puki sehol.

Nem tudjátok mit lehet bevenni fejfájásra így szoptatás alatt? Megőrülök úgy fáj a fejem.

Puszi
Sys
sys

Sziasztok,

Nah, mi is talalkoztunk: atugrottam lurkoval KataekhozKép Kep majd lesz, csak buvoljem ki a gepbolKép Patrik tunderi, mosolygos, izgo-mozgo gyerkocKép Hozza kepest a fiam egy domperKépKépKép De Kata elbirta, sot nala el is aludtKép Ez nagy szo, mert senkit nem szeret rajtam kivul, hogy fogja a feneketKép

Nah, megyek, lurko ebredezik

Mica
mica

Sziasztok Lányok!

Most végre már sikerült megebédelni, hát éppen ideje volt, igaz ez már estebéd volt.

Szia Barbi!

Nagyon örülök én is neked, tudod mindig eszembe jutsz ahogy ott ültél a kórházi ágyon szülés után másnap és én csak ámultam bámultam, hogy hogy a túróba tudtál így ülni császármetszés után, mert én azt hittem odahalok másnap az ágyba.
Az első nap kis virgoncka voltam, járkáltam és nagyon elvoltam, de másnap egyre keményebb volt, aztán a harmadik nap volt a legkeményebb.
Aztán meg itthon a méhösszehúzódások, hát nem mondom, úgy látszik mindenkinél máshogy jön ki, nálam az az egy-két hét kemény dió volt.
Most már nagyon jó, semmi gond, már csak le kéne dobni 6 kg-ot és akkor tutin érzem magam. De hát idővel az is menni fog.
Azt mondják annyi idő a regenerálódás amennyi a terhesség. 9 hónap kell ahhoz, hogy teljesen helyre álljon a rendszer a szervezetben.
Hát akkor még hátra van 7 hónap. Sebaj.
Szonja hogy van?
Olyan kis picurka volt az ágyon, Istenem azt hittem megzabizom őt. Alig vártam akkor hogy szüljek.
Aranyosan voltatok férjeddel nagyon, jó kis családba született az a bébicsek.
Noéminak is elég jó evőkéje van, egyre nehezebb a leányzó, hála az égnek jól van, a szuri fájt neki egy picit, de eddig még semmi gond, remélem nem is lesz.
Bár ez elkerülhetetlen, főleg ebben a nagy influenza járványban.
Jó azt olvasni hogy pozitív vagyok, igyekszem, sokat változtam szerintem, jót tett a bébicsek.
Tök jó hogy utaztok, én is úgy mennék már valahová.
Rossz ez a bezártság, már nagyon jó lesz ha vége lesz a télnek, bár neked így síelés előtt nem írok ilyeneket.

Györesz!

Nyugi hidd el mire befejezed a szoptatást addigra meglásd elfogysz, ha meg nem akkor utána ha már nem szopiztatsz jöhet a kemény diéta edzéssel.
Nekem 6 kilot kellene fogynom, nem sok de még is ezt a legnehezebb leadni.

Márti!

Én is nagyon szeretnék már talizni veletek jó lesz majd ha jó idő lesz, mehetünk ide-oda a gyerkőcökkel.

Sys!

HÁt dobtam volna szívesen abból az ötven darab paliból neked, mert hát kicsit sok lett, nem baj majd a férjem bevágja holnap ebédre.

Dia!

Azért ha már nyugi van írj.

Pussz mindenkinek mennem kell etetni.
Hív a leányzó.

Sziasztok majd még írok.

ANDI
tandi

Sziasztok!
Itt vagyok újra,picur alszik.Kép
Picit aggódom,mert 2 napja szinte csak enni kel fel Domi,nagyon aluszékony.Nem mintha baj lenne,hogy alszik.KépSzerintetek az infacol teszi?
Az utóbbi időben már nappal szinte egyáltalán nem aludt,lehet,hogy azért fura most ez a nagy alvás.

Andi!
Ügyi vagy,hogy főztél,mi ma pizzát rendelünk.Kép

Sys!
Azt hiszem,hogy a Berzsenyi úti rendelőben van baba-mama torna,de nem biztos.

Györesz!
Még mindig jól nézel ki.Kép

Mica!
Hát nem éhezik a fiad!KépAranyos.Várom Patrikról is a fotót.Esetleg az asszonyságot is lefotóztad?Kép

Kata!
Puszi.KépMeggyógyult már a család?

Barbi!
Örülök,hogy ismét jelentkeztél!Kép
Elárulom,hogy Domit én is a hordozóba cipelem a lakásban.Így jön velem főzni a konyhába,takarítani vagy épp ruhát teregetni.KépA kiságyban ha fel van kb:fél órát bir ki egyhuzomban addig köti le a rácsvédőn a macik vagy a falon a nagy bohóc.És hát ugye ki szeretne,birna egész nap fekve lenni?Ja,és tv-t is szokott nézni Apával a hordozóból.KépMiért lenne rossz a gerincének?Hisz félig fekszik benne és pont csecsemőknek fejlesztették ki.Dinka a védőnőd.Kép
Küldöd a Római címet?

Jó sielést!Vigyázzatok magatokra!Kép
Gyere gyakrabban!

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Sys!

Ja igen a fejfájásra algopirint tudsz beszedni, ha szoptatsz, akkor ez az egyetlen ha jól tudom, amit be lehet szedni.
Legalábbis nekem használt és könyvben is ezt olvastam. Bár lehet, hogy tud valaki mást is amit még be lehet szedni.
De remélem már elmúlt a fejfájásod, mire megkapod a levelet.
Látod, még is csak kellett volna enned egy-két palacsintát, hidd el meggyógyított volna.
Pussz:
ANDI
tandi

Helló Dia!

Na hát, pizza, tudod milyen régen ettem rendelt pizzát.
Mostanában mindig Gyuri készítette a pizzát, de valahogy én ennék már olyat is amit végre nekünk készítenek.
Hát hallod úgy főztem, mint egy őrült.
Rohantam Noémihez, közben fölraktam a gulyilevest, aztán szoptattam, aztán kikevertem a palitésztát, aztán rohantam felvettem, aztán sütöttem egyet-kettőt, és végre itt volt anyu és segített befejezni az egészet.
Ha nem jött volna, lehet, hogy bedilizek.
Tulajdonképpen, rájöttem tényleg marha nehéz főzni még így az elején, természetesen lehet, hogy később már jobb lesz, de az is lehet,hogy sokkal nehezebb.
Bár akkor már járókában lesz és láthatja ahogy anya főzöcskézik, vagy legalábbis el lesz a játékaival.
Nem tudom, de el kéne sajátítanom Kovács Lázár profi gyorsaságát, talán akkor ki lehet bírni ezt a diliházat.
Most alszik cinci-finci, hála az égnek.
Az előbb képzeljétek megszólalt a tűzoltók szirénája, mert hogy még aki nem tudná a tűzoltóság mellett lakunk, szóval Noémi frászt kapott és elkezdett üvölteni.
Most megint csend van. Ki tudja meddig?.

Tök jó, csak nem mentek Rómába?
Az nagyon szép város.
Én is szívesen megnézném.
Most alakult egy olyan lehetőség, hogy augusztusban Dina sógornőm húga tudod Marcsi a táncoslány, elintézi, hogy a főnökének a villájába menjünk egy hétre Spanyolországba, repülővel mennénk és állítólag a tengerparton van közvetlenül ez a villa.
Hát tudod nagyon élvezném, én ugyan már voltam kinnt, de Gyuri még soha nem volt Spanyolországban.
Nagyon élvezné a dolgot. Mondjuk én meg még soha nem ültem repülőn, főleg nem egy 8 hónapos bébivel.
Hát meglátjuk.
Na most lazítok, írjatok lányok.
Puszi: ANDI
tandi

Sziasztok!!

Mica
Zolikának hófordulóra küldöm

Kép

de jó, hogy ti is taliztatok, nagyon várom a képeket. Alakulunk alakulunk.

Györesz
küldöm az almát amit napok óta ígértem Norbikának

Kép

remélem megfelelően piros. A fotózásom miatt ne izgulj, én nem igazán szeretem ha fényképeznek, szóval amíg lehet kibújok a képek alól. Pedig évek multán már szívesen nézegetem őket és sok sok minden eszembe jut az akkori önmagamról.

Andi

hát a palacsinta sütéssel tényleg nag yfába vágtad a fejszédet. Én nagyon ritkán jutok el a főzésig, de olyankor is tuti elrontok valamit, így kapkodva rohanva félrehúzva nem lehet szerintem normális kaját főzni. Bocsi husileves az megy így is.

Kajálás

tényleg nem tudom ki hogy van vele, de nekem még mindig tele a törpöm vele. Csomó dolgot nem bír Gigi, szinte csak natur dolgokat tudok enni, kezd egyre nehezebb lenni a dolog, s persze így már étvágyam sincs, amit ennék azt nem ehetek, amit ehetek azt meg már nagyon nagyon unom. Kivéve a krémest.

Dia
ez az alvás nem alvás dolog, sűrűn előszokott fordulni, hol sokat hol pedig kevesett alszanak szerintünk. De hidd el ők tudják, hogy mikor mennyi alvásra van szükségük.

Átaludt éjszakák
valahogy én nem várom, örülök ha éjszaka felébred. Ennek persze okai vannak 1 valahol olvastam, hogy amelyik baba éjszaka felébred annál kissebb az esély a cshalandóságra. Persze ez csak babona szerintem. 2 a havi ciklus elmarádásához szükséges dolgok közül az eggyik, hogy 2 szopi között ne teljen el 6 óránál több idő. S mivel a mensim nem hiányzik így nem is bánom, hogy nincsennek hosszabb szünetek a szopik között.

Ezt most elküldöm de folytatom tovább, hátha nem megy el akkor csak ennyi menjen pocsékba.
márti05

Sikerült, akkor folytatom.

Györesznél látogatóban
nagyon szuper volt végre, hogy megismerhettük egymást. Jó, hogy viszonylag közel lakunk egymáshoz. Norbika nagyon aranyos, olyan igazi kisfiú. Édes volt a két baba ahogy időnként egymást fogdosták. Györesz élőben is olyan aranyos mint itt, és szerintem sem vészes a +10 kilója. Persze nehéz elfogadni magunkat, de hát ez van.

Babaúszás
csütörtökön voltunk babaúszáson. Nagyon nagyon jó volt. Először a nagy zajtól meijedt és sírt Gigi. A vízben először nagyon anyámasszony katonája volt 1000-el kapaszkodott belém, szép lassan hozzászoktattam a dologhoz és mire elkezdődött a foglalkozás már élvezte a dolgot.
Tornáztatni kellett a piciket a vízben, énekekkel mondokákkal volt minden feladat. Aki tartja egy nagyon nagyon aranyos csajszi izig vérig benne van a picik szeretete és nagyon jó pedagógiai érzéke van. Bő 30perc foglalkozás után Gigi nagyon elfáradt és akkor kissé különcködtünk csak azokat a gyakorlatokat ismételgettük amik a legjobban tetszettek neki, utána pedig csak lubickoltunk. Foglalkozás után sírni sem volt ereje az öltözésnél, hazafele aludt , itthon szopizott egyett és kidölt, 3 órát aludt egyhuzamban. Persze nem ő volt vele egyedül, én is totál lefáradtam. Ma pedig iszonyat izomlázam van. Végre mozogtam egy nagyot!!!! Ja és a víz nagyon meleg volt, én forró vízben imádok fürdeni, a végére már nagyon melegem volt a vízben, szóval a picik biztosan nem fáznak benne.

Sok sok jó után ma elég rossz napunk van, tegnap hozta haza apa a finom friss házi kolbászkát és szépen esete bezabbantottam belőle, s mielőtt kiderült volna, hogy gázos reggel is jól bekajáltam belőle. Szegény kislányom pedig csak tekereg sír és utána rottyantgat de hatalmasakat.
Hát ezt írtam az előbb, amit már ennék azt nem tudok. Finom kolbászka el marad a krémes.
A másik pedig, hogy megint nagyon hevesen dugja a kezét a szájába, mindjárt meg is vizsgálom majd neki, nem tudom de olyan mintha felül lenne nagyon kemény az ínye.
Most kezdjük a fürdést, poci miatt elhúzodtak itt a dolgok, kissé eltolódott a délutáni alvás.
Mentem hancúrozni és pancsikolni.

Puszi mindnekinek
Márti

olyan jó, hogy ismét ilyen sokan vagyunk
márti05

Hali Andi!
Igen,tervezzük a Római utat.KépMár nagyon régen vágyakozunk oda.Tudod tavalyelőtt majdnem eljutottunk,de végül csak Velence és Firenze lett belőle.
Domi most szopizott,aztán közbe becsinált.Na,mondom ha megálltunk pelenkát cserélni akkor megfürdök és folytatjuk a szopit.Erre mire megfürödtem ő elaludt.KépKép
Most megyek kitakarítom a nappalit.Kép
Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Elfelejtettem írni,hogy Norbika nagyon hasonlít Rád!KépDe gondolom nem én vagyok az első,aki ezt mondja.
Kíváncsi vagyok,mit tudsz meg a homeós bogyeszről.

Márti!
Micával ismerjük egymást,de már rég nem találkoztunk és igaz,hogy csak rövid időre-de jó volt Velük találkozni!Kép
Nálam sajnos még a sokszor óránkénti szopi sem volt elég hozzá,hogy ne jöjjön meg.KépDe úgy tűnik a gyógyszer helyrebillent.Kép
Nekem is nagyon meg kell válogatnom,hogy mit eszek,pl.tejet már ezer éva nem ittam,a gyümiből is alig merek enni.
Jó lett volna Rólad is kép!KépMajd legközelebb!

Dia!
Köszi,most éppen senki nem beteg nálnuk(kopp-kopp Kép ).
Patriknak is vannak alvós-, és alig alvós napjai.Lehet,hogy jobb lett a pocija Dominak és nyugodtabban tud aludni.
Nem is mesélted,hogy válik be az új babakocsi?
Mica engem is lefényképezett,nem lesz nagy élmény a kép!Kép
(Persze Mica nem engedte magát lefényképezni!!!)

Barbara!
Szonjának teljesen rendbejött a szeme?
A közeljövőben szeretnék beszerezni babatornáztatót,Raulnál is nagyon bevált,egész pici korától.

Mica!
Örülök,hogy láttalak Téged és a legújabb kis barátomat,akit mégegyszer szeretettel köszöntök a hófordulón!!!Kép

Anikó!
Olyan régen írtál!Jól vagytok?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Köszi jól szuperál a babakocsi hétvégén felavattuk.Kép
Igaz,nekem az nem tetszik benne,hogy a tolóját nem lehet megfordítani .Kép

Mi az a babatornáztató??Valami olyasmi,hogy aláfekszik Patrik és játékok lógnak erről az izéről?Mert olyat most láttam a Rhosmanban 1500ft-ért.

Várom nagyon a képet!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jóestét mindenkinek!

Most szoptattam én is, de hát evés helyett néz rám és vigyorog. Egyem meg a szívét. Imádom.
Sokszor egy órás kézben tartás után még mindig úgy érzem, hogy legszívesebben le sem tenném. Olyan édes ahogy bújik és ragaszkodik hozzám, beletúrja magát a mellkasomba és mint ha azt mondaná: anya ne tegyél le még, na csak még egy kicsit, na jó sokat, tudod mit inkább soha ne tegyél le.
De hát a karom már leszakad, bár csak ne fájna ennyire igazából egész nap tartanám.
De azért most jó hogy alszik, általában ilyenkor már fel sem kel hajnal 3-4-ig, de legjobb esetben 1/2 6-ig alszik.
Szerintetek van olyan hogy a mensi csak egy pici ideig tart? Nekem ma jött meg két hónap után és olyan furcsa, gondolom még nem állt be a dolog.
Van is meg nem is. 22 napra jött kiszámoltam, hát ez sem az igazi, ez van.

Szia Márti!

Olyan sokat írtál, nem győzöm olvasgatni.
Jók azok az ábrák, nagyon cukik.
Hát tök jó hogy ti már taliztatok Györesszel, már tényleg nagyon uncsi itthon.
Főleg ma, hogy a férjem csak hajnalban jön haza, mindig csak a munka.
Sajnálom őt mert alig látja a kislányát és neki is úgy hiányzik.
Hát a főzésre visszatérve, azt hiszem egy jó darabig nem akarok palacsintát sütni, de azt hiszem mást sem. Nem szeretnék a lipóton kikötni.
A kolbász tényleg bevállalós, hát én nem merek ilyen kajákat enni, még a gulyáslevesből is kihagyom a fűszereket, természetesen teszek valamennyit, de szinte nem is érezni. Az a helyzet , hogy olyan ételeket főzök, amit én is bírok, mert amit én nem bírok, azt valószínűleg ő sem fogja.
Babaúszás, hát igen szerintem csodálatos dolog.
Annyira édesek ahogy evickélnek és akkor kapaszkodnak csak igazán az anyucikába.
Tudod én mostanában érzem azt, hogy olyan jó lenne megint terhesnek lenni, én nagyon élveztem. Még a hányós része is jó volt, mert legalább tudtam, hogy mitől hányok.
Nagyon szeretnék még egy kisbébit. Remélem az már kisfiú lesz, de ha még egy leányka azt sem bánom.

Szia Dia!

Szuper rátok fér egy kis pihi, Tomira aztán meg főleg, szegénykém a főnökétől már kész lehet, meg hát nem nagyon mentek sehová, mi sem, annyira várom már a jó időt. Én imádom a telet, de soha nem gondoltam volna, hogy még fogom utálni is.
Domika édes lehetett ahogy evés közben rotyogtat.
Még ilyenkor takarítasz, te jóég, hát próbálj meg pihenni, rádfér.

Nos puszika mindenkinek jóéjszakát, alucikáljatok jól én is elrakom magam holnapra. Azt hiszem mindenki ma jól elfáradt.

Szia Barbi!

Kellemes pihikét nektek vigyázzatok magatokra és Szonjára.
Jó síelést!
Aztán majd jelentkezz ám!

sziasztok és aludjatok jól lányok

Puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Annyira jó, hogy így feléledt a topik! Ezt már szeretem!Kép
Képzeljétek az én kicsi nem alvó fiacskámat már második napja kicserélték! Ugyebár átaludta az éjszakát, aztán délelőtt egy óra, délben a szokásos félóra, aztán délután még egy óra alvás. Amikor fél 4-kor felkelt, akkor gyorsan beletettem a kengurúba és lementünk egy órát sétálni! Azt hittem már nem fog aludni, azért is raktam a kengurúba, hogy hagy nézelődjön, de ott is elaludt! El sem hiszem! Utoljára talán 2 hónapos korában aludt ennyit!
Viszont szopinál kegyetlenül megszadiz! Állandóan ráharap a cicimre és tépi jobbra-balra! Régen is csinálta, de az olyan kis lightos volt, most valami kegyetlen! Már előre rettegek, hogy mi lesz velem, ha kibújik a foga! Cici nélkül maradunk!Kép
Most megint sütőtököt adtam Norbinak már 2. napja, hát imádja! De ma annyit nevettem, olyan mohó volt és hami közbe turta a kezét a szájába és kente szana-szét a jó kis sárga sütőtököt! A homloka is olyan volt és az orrából is úgy kellett kibányásznom a sütőtököt!Kép

Kép
Kép
györesz

Dia!

Igen,azaz!KépNagyon jól hangzik 1500Ft-ért!Jól nézett ki?Ha igen,holnap vetetek az anyósommal egyet!
Tök jó,mert amíg nem tud fogni,addig nézegeti a baba,utána pedig egy csomót tudja ütögetni-fogdosni,általában mindegyik szereti.
Raulét szét lehetett szedni és később külön-külön is tudott játszani a részeivel,nagyon tudom ajánlani!
Legalább ki tudtok menni!Feléd néz a baba a kocsiban,vagy háttal van?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Mica, Kata!
Ez nagyon szupi, hogy Ti is találkoztatok! Nagyon várjuk a képeket!!!!!

Mica!
Boldog hófordulót Zolikának!Kép

Andi!
Remélem nem hiszen, hogy egy kis kényes csajszi vagyok, aki siránkozik az alakja miatt! Én is tudom, hogy ez ezzel jár, csak mégis nehezen fogadom el magamat! Igazából attól félek, hogy mi lesz velem nyáron, mert most még jól el tudok bújni a ruhákban! Szóval hétfőtől többet fogok tornázni! Szerencsére tejem van rendesen!
Nem semmi 50 palacsinta! Úgy megtudnék enni vagy 10-et sok-sok nutellával!!!!! Nyam-nyam!Kép
Jó lenne veled is minél előbb találkozni! Ha valamikor jó idő lesz és lent leszünk, akkor lehet, hogy elsétálok felétek!

Dia!
Az alvás miatt ne aggódj! Ma már nekem is azon járt a fejem, hogy nem lesz-e beteg Norbi, hogy ennyit alszik, és Ő is két napja! Szóval valami lehet a levegőbe, vagy csak mostanra fáradtak el!Kép
Köszi a dícséretet!Kép

Márti!
Olyan aranyos, amit írtál! Fényezel itt a lányoknak!KépKépKép
Azt akartam is kérdezni, hogy milyen volt a víz, de már írtad is! Mostmár egyre jobban várom, hogy menjünk mi is! Majd megbeszéljük! De tényleg csak ha nektek nem okoz gondot, hogy minket is vinni kell!

Kata!
Kevesen mondják, hogy Norbi hasonlít Rám, inkább az apukájára!
Márti jobban utánanézett a homeós bogyó alkalmazásának, de nem lettünk okosabbak, mert mindenki mást mond!
Mindenki teljesen meggyógyult a családba?

Puszi mindenkinek
Györesz

Hú egész elfáradtam ebbe a sok írásba! De imádok írni, amikor ennyien itt vagyunk!Kép

Kép
Kép
györesz

Jóestét mindenkinek!

Most szoptattam én is, de hát evés helyett néz rám és vigyorog. Egyem meg a szívét. Imádom.
Sokszor egy órás kézben tartás után még mindig úgy érzem, hogy legszívesebben le sem tenném. Olyan édes ahogy bújik és ragaszkodik hozzám, beletúrja magát a mellkasomba és mint ha azt mondaná: anya ne tegyél le még, na csak még egy kicsit, na jó sokat, tudod mit inkább soha ne tegyél le.
De hát a karom már leszakad, bár csak ne fájna ennyire igazából egész nap tartanám.
De azért most jó hogy alszik, általában ilyenkor már fel sem kel hajnal 3-4-ig, de legjobb esetben 1/2 6-ig alszik.
Szerintetek van olyan hogy a mensi csak egy pici ideig tart? Nekem ma jött meg két hónap után és olyan furcsa, gondolom még nem állt be a dolog.
Van is meg nem is. 22 napra jött kiszámoltam, hát ez sem az igazi, ez van.

Szia Márti!

Olyan sokat írtál, nem győzöm olvasgatni.
Jók azok az ábrák, nagyon cukik.
Hát tök jó hogy ti már taliztatok Györesszel, már tényleg nagyon uncsi itthon.
Főleg ma, hogy a férjem csak hajnalban jön haza, mindig csak a munka.
Sajnálom őt mert alig látja a kislányát és neki is úgy hiányzik.
Hát a főzésre visszatérve, azt hiszem egy jó darabig nem akarok palacsintát sütni, de azt hiszem mást sem. Nem szeretnék a lipóton kikötni.
A kolbász tényleg bevállalós, hát én nem merek ilyen kajákat enni, még a gulyáslevesből is kihagyom a fűszereket, természetesen teszek valamennyit, de szinte nem is érezni. Az a helyzet , hogy olyan ételeket főzök, amit én is bírok, mert amit én nem bírok, azt valószínűleg ő sem fogja.
Babaúszás, hát igen szerintem csodálatos dolog.
Annyira édesek ahogy evickélnek és akkor kapaszkodnak csak igazán az anyucikába.
Tudod én mostanában érzem azt, hogy olyan jó lenne megint terhesnek lenni, én nagyon élveztem. Még a hányós része is jó volt, mert legalább tudtam, hogy mitől hányok.
Nagyon szeretnék még egy kisbébit. Remélem az már kisfiú lesz, de ha még egy leányka azt sem bánom.

Szia Dia!

Szuper rátok fér egy kis pihi, Tomira aztán meg főleg, szegénykém a főnökétől már kész lehet, meg hát nem nagyon mentek sehová, mi sem, annyira várom már a jó időt. Én imádom a telet, de soha nem gondoltam volna, hogy még fogom utálni is.
Domika édes lehetett ahogy evés közben rotyogtat.
Még ilyenkor takarítasz, te jóég, hát próbálj meg pihenni, rádfér.

Nos puszika mindenkinek jóéjszakát, alucikáljatok jól én is elrakom magam holnapra. Azt hiszem mindenki ma jól elfáradt.

Szia Barbi!

Kellemes pihikét nektek vigyázzatok magatokra és Szonjára.
Jó síelést!
Aztán majd jelentkezz ám!

sziasztok és aludjatok jól lányok

Puszika:

ANDI
tandi

Elfelejtettem írni, hogy holnap nem leszek! Megyünk a picurral apukájához, meg a másik nagyiékhoz! Vasárnap jövök!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Bocsika, megint én vagyok, nem bírom abbahagyni az írást, látom mire én küldtem el az üzimet, addigra már ezren írtatok.

Györesz!

Dehogy hiszlek én kényesnek, elárulom neked, hogy engem legbelül annyira idegesít az alakom, hogy azt ha valaki látná mit művelek itthon hülyének nézne.
Ahhoz képest ahogy kinéztem, most egy tehénnek érzem magam, és bele sem merek gondolni, hogy hogy fogok kinézni nyáron.
Akkora lett a csípőm, meg a fenekem, sőt a derekamról ne is beszéljünk.
Tudod én császárral szültem és alul a hasam akkora mint egy 4-5 hónapos terhesnek. Olyan mintha még mindig dinnyét csempésznék, csak most kissebbe.
Rettenetes érzés, hidd el én már szülés után 3 héttel nyavalyogtam és anyám leállított meg persze kedves családom, hogy fejezzem már be a hisztimet.
HÁt ennyit erről, szóval teljes mértékben megértelek, ez a része a szülés utáni állapotnak elég szörnyű.
De ha ez segít használj narancsbőr elleni zselét, én rákérdeztem 3 dokira is és mindenki azt mondta ,hogy nyugodtan lehet használni, még az Avonost is amiben coffein van, mert hisz van aki szoptatás közben kávét is fogyaszt, tehát annyi nyugodtan belemehet az anyatejbe, a gyerek maximum kicsit aktívabb lesz.
Merem ajánlani a Vichy liposint nagyon tuti, két hete kenem magam és már 2 cm lement a combomból a derekamból és a csípömből.
Persze ha nem eszem palacsintát akkor ez tényleg nagyon szép lenne, de hát sajnos bűnöztem.
Igaz én egyáltalán nem eszem mostanság édességet, inkább gyümit, almát, narancsot, naranccsal azért módjával, attól fájt egy picit a pocakja bébicseknek.
Azt hiszem kimerítettem ezt a témát.

Lányok az a játékszer nem lehet rossz amiről leveleztetek.
ja igen visszatérve Domi alvására, szerintem lehet valami az időben, a lányom még nem aludt ennyit egyhuzamban napközben.
Mi lesz még itt reggelig, anyám...........

Puszi:

ANDI
tandi

Senki ne nézzen hülyének de kétszer küldtem el egy levelemet, hát ez már a fáradtság azt hiszem.

Ja Györesz!

Oksi majd ha szép idő lesz gyere felénk és akkor lemegyek a babakocsival és egy nagyot sétizhetünk.
Telcsiszám: 06-20-2255-590, csörgess meg és látni fogom hogy itt vagy a ház előtt, és akkor lemegyek , vagy küldj egy sms-t ha indulsz otthonról és is elkészülök és akkor úgy megyek le.
Nagyon jó lenne.
Köszike.
Puszi
tandi

Sziasztok!

Hű, micsoda pörgés. Alig tudtam elolvasni. Nem is fogok tudni mindenhez hozzászólni Kép Dejóóóóóó Kép

Andi!
De jó, hogy te is írogatsz megint Kép
Mi a mentőállomáshoz lakunk közel, és már nálunk is volt olyan, hogy szegény kislánykám megijedt a szirénától. De mostanra egészen kezd belerázódni Kép
Ez az 50 palacsinta nem semmi. Jaj de megennék belőle egy párat.

Györesz!
Nagyon helyesek vagytok Norbikával. És tényleg nagyon jól nézel ki. Kép
Jaj de irigykedek ám, hogy ti már tudtatok talizni. De jó lenne, ha valaki lakna hozzánk is közel. Néha annyira vágyom a társaságra.

Kata!
Ma nem volt netünk, azért nem írtam, csak délután lett, de akkor meg apa nem volt, Krisztike meg nyűgi volt nagyon. Úgyhogy mostanra kerültem net közelébe. De annyira jólesik, hogy hiányoltál. Sok sok puszi érte, most nagyon rámfér, eléggé kibuktam a mai naptól.

Márti!
Néha én is elcsodálkozom a kislánykámon, hogy nem kéne ennyire sietnie a fejlődésben. Mondjuk ezt a fogacskás dolgot nagyon kihagynám. Jobb lett volna, ha tartja magát a családi hagyományokhoz, és csak 8 hónaposan kezd bele. Kép
Gigi annyira szép kislány. És ez a haj. Nagyon helyes vele. És látszik rajta, hogy mennyire kis vidám csajszi. Kép

Barbi!
Jó sielést nektek. Kép

Dia!
De jó, hogy ma te is ennyit írtál. Már annyira hiányoztál innen. Kép
Nekünk is nagyon jó volt először az infacol, de aztán nem használt. De utána magától is elmúlt ez a hasfájás dolog. Azóta sokkal jobban alszik nekem is Kriszta, pedig előtte volt, hogy egy órát sem. Úgyhogy mostantól jobb ha hozzászoksz Kép

Kaja: Én tegnap kipróbáltam a borsófőzeléket, mert régen azt sem tudtam megenni ezelőtt, attól is fájt a pocak, és képzeljétek, semmi. Tejcsit is ehetek, úgyhogy kezdem tesztelni, mi fér még bele. A végén lassan mindent kajálhatok majd Kép
Nagyon rossz, hogy tejet nem lehet csak max fél litert inni egy nap, mert nekem a fekélyemre isteni hatással van, de most ezt sem lehet rá innom. Kép De úgy vagyok vele, majd túlleszünk ezen is.

Hát lányok, ma délután nagyon megszenvedtünk. Szinte semmi nem aludt 2 óra után. Voltunk lent sétálni, nézelődött a kocsiból nagyokat, egy szó nélkül, de akkor sem aludt. Aztán hazajöttünk, kis idő múlva elkezdődött a fogfájás. Már a kocsiban láttam a kezdést, mert elkezdte piszkálni az ínyét és bugyborékoltatta a nyálát. Aztán nagy sírás. Kaja, de csak kicsi, mert cicit ilyenkor nehezen fogad el, majd játszani próbáltunk, de sajnos megint nagyon fájt neki. A vége azt lett, hogy 2 és fél órán keresztül folyamatosan sírt, nem lehetett sehogy megvigasztalni, és néha nagyon durva volt. Volt, hogy vele sírtam, annyira sajnáltam. És ez az ecsetelő sem használt igazán, csak időlegesen, kb.1 percre. Na most jól kipanaszkodtam magam. Ja, és az egészet tetézi, hogy apa is ma ment koncertezni, úgyhogy egyedül is voltam, nem is tudta senki átvenni. Nem volt egyszerű a dolog. De szerencsére mostmár elaludt.
És persze a tejem is nagyon kevés, az egyik cicimből szinte semmi nem jön. Akármit csinálok, egyszerűen kimerült a dolog. De még mindig nem adom fel. Bár nem egyszerű úgy, hogy a kislányom azt a cicit nem akarja elfogadni.
De hogy jót is meséljek, ma reggelre csúcsot aludtunk. 10-től reggel 8-ig aludt a kiscsajszim. Nem semmi volt. Kép

Na megyek most, próbálok egyet fürcsizni, rám fog férni nagyon.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!!

Ezek szerint ma nagyon alvós és nagyon nem alvós nap volt.

Anikó
szegény Krisztike, már én is kezdek rettegni a fogzástól. És ezek még csak az első fogak és milyen sok foga van egy embernek. Reménykedjünk benne, hogy nem minddel szenvednek majd meg.

Györesz
ez a nutellás palacsinta övön aluli volt!!! Imádom a nutellás palacsintát.
Olyan jó, hogy Norbika szépen aludt egész nap, ugye milyen jó? Biztos ma kevésbé gyötörte a foga. Homeos bogyi ügyben tényleg elég gáz a helyzet. Patikust már meg sem kérdeztem mert millióan voltak a gytárban, egyszerűbb kérdéseimre is segítséget kellett kérnie.

Gigi nagyon nyűgi volt, a délutáni nem alvása és az esti délutáni pót alvás szerűsége totál nyűgössé tette. Nagyon igényelt, persze apa szintén sehol, így míg vízet engedtem ... magára kellett hagynom és elég rosszul viselte.
Viszont szopi közben totál elaludt, nem kellett még az ágyikójában visszaaltatnom a csodacumival.
S megnéztem az m2 a Sandra Bulloc filmet nagyon aranyos volt, rég láttam már ilyen kis limonádét.

Kérdésem van, Gigi nagylábújján furcsán nőtt a köröm, multkor amikor levágtam próbáltam igazítani rajta, aminek az lett az eredménye, hogy begyulladt. Mit lehet rá kenni ami lehúzza, most mit csináljak a kömével?

Nem megyünk síelni, nem mertem bevállalni az ismeretlen terepet a picivel, helyette megyünk Salgóbányára ahol már sokszor voltam így tudom mit vállalok. Az benne a legédibb, hogy amikor teherbeestem és még csak sejtettem, hogy valami történik, akkor is pont ott voltam és szinte napra pontosan 1 év multán megyek ismét.
Tényleg 1-2 nap és 1 éve, hogy teherbe estem.
1 év alatt mennyi minden történt, te jó ég!!!!
Terhesség, szülés, babázás!!!!

Na megyek aludni mert már megint szófosás szófosás van

Szép álmokat mindenkinek
Márti
márti05

Kata
egy kép amikor még pocakos voltam

Kép

Na most már tényleg húzok aludni

Kép
márti05

Sziasztok lányok!

Györesz, Márti!
Bocsánat a gyerek-keverésért. Elég ciki, hogy ilyen gyogyi vagyok!
Jó nektek, hogy már tudtatok talizni. Ha elmúlik ez a ramaty idő, összehozhatunk egy nagy talit. Tudom már írtatok róla, csak olyan jó ezzel a gondolattal foglalkozni, mert akkor nem érzem magam ennyire bezárva.
A síelés még egy hét és én addig nem nagyon tudok kimenni Szonjával. Megint jönnek a mínuszok és nálunk még mindíg akkor hó van, hogy nem tudok közlekedni a kocsival. Van egy útszakasz, ahol csak a kocsik járják le a havat és ott kitörik a kocsi kereke! Kép
Mitől alszik nektek ennyit a gyerkőc? Szonja általában du. 2-kor fekszik le és akkor alszik este 7-ig, de délelőtt semmi. Néha beájulhatna egy kicsit!
Dia!
Nektek látszik már az ínyén, hogy jön a foga? Nálunk még nem!
A védőnéni a tévézést is tíltja, de én is úgy gondolom, hogy nem lehet egész nap feküdni!
Andi!
Megmondom őszintén nagyon jól esett, mikor benéztél hozzánk a kórházba. Szerencsére nekem utána sem volt gond a császáros sebemmel, de a mellettem fekvő két lány többet küszködött. Szerencsés voltam.
Nektek már megjött? Nekem még sehol semmi! Még egy ideig igazán várhatna. Kép
Szonja nagyon aranyos, én is teljesen el vagyok varázsolva tőle. Már folyamatosan gügyög, most épp Apukájának meséli, hogy mi történ vele az éjaszaka. Félelmetes figura!

Ha valakit érdekel a márciusi Praktika magazinhoz nagyon aranyos húsvéti matricákat adnak!

Puszi mindenkinek!
Barbara
babar

Sziasztok!

Barbi
semmi gond.
A tévézést mi alapból tiltjuk a picinek, mert a képernyőből áramló színek felbontása szerintünk nem tesz jót a szemnek még ilyen pici korban. Sokáig nézed a tévét vagy a monitort akkor neked felnötnek is elfárad a szeme, hát akkor egy pár hónapos csecsemőnek.
Szonja úgy látszik délután alszik szerintem semmi gáz nincs benne főleg, hogy akkor egyfolytában 5 órát alszik.

Gigi lába nagyon aggaszt, olyan buta vagyok tuti én vágtam le rosszul neki s most lehet, hogy megszadizzák majd a sebészeten. Jó kis hétvégénk lesz, ezen fogok agyalni végig.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Képzeljétek Gergőm nagyon beteg lett. Tegnap este még rohantunk az orvoshoz. Nagyon taknyos és köhög is. Szegénykémnek egész éjjel szinte 1/2 óránként szívtam az orrát. Még a doktornéni is megijedt és még beutalót is adott a Heim Pálba hogyha nem javul akkor vigyük be. Gondolhatjátok mennyit aludtam éjszaka.

Andi!
Kedvet kaptam a gulyáslaveshez meg a palacsintához úgyhogy ma az lesz a menü. Mondjuk én nem fogok 50-et sütni elég lesz a 20 is.

Megyek, mert most aludt egy kicsit, de ébredezik és megint tele van az orra.

Puszi
Sys
sys

Sziasztok Lányok, Jóreggelt Mindenkinek!

Barbi!

Atya ég, jó korán fönnt lehetsz ha már írtál 7, 44-kor.
Én össze-vissza aludtam, apuci reggel 6-kor hazaesett a fusi munkából, mondanom sem kell, hogy puszit akart adni, de még a számat sem találta el.
Szóval ebédig húzza a lóbört.
Noncsi bealudt rendesen, 7-kor etettem és már fél 10. Nem semmi, annyit alszik tegnap óta, hogy teljesen meg vagyok lepődve.
Örülök, hogy jólesett, hogy bementem hozzád, ez csak természetes, hisz megismerkedtünk.
Elgondolkodtam, hogy ti Nagykovácsiban laktok, az gyönyörű hely. Párommal voltunk ott kirándulni, én nagyon élveztem. Tényleg szép. Főleg télen.
Na jó a kocsival közlekedést leszámítva.
Noémi is gügyög már, meg újabban visitozik, meg röfög, állandóan orrhangot ad ki. Annyit szoktam rajta nevetni.
Nyáladzani már nyáladzik, meg az ökle állandóan a szájában van és szopizza a nagyújját, persze közben nagyokat cuppog, szóval éhes is szokott lenni, az inyfájás mellé. A fölső foginye már jó piros és duzzadt és a mellem ahogy rángatja hát kész vagyok tőle. Bele sem merek gondolni, milyen lehet, amikor már foggal szopizik, lehet, hogy újra kell majd tapétázni, mert lekaparom.

Anikó!

ÉN is örülök, végre van net itthon és hála az égnek éjjel-nappal mehet és írhatok nektek.
Nagyon jól esik, hogy örültök nekem, tényleg.
Már azt hittem megőrülök az egyedül léttől.
Én szinte mindig egyedül vagyok, csak este talizom a párommal, úgy 7-8 óra felé.
Hát ez van.
De úgy elmegy a nap, hogy észre sem vettem, hogy mekkorát nőtt az én lányom.
Téged sem irigyellek a mentők miatt.
De ki lehet bírni, ahhoz képest, hogy mi volt itt Szilveszterkor, égzengés kb. 3 órán keresztül, na azt bezzeg végig aludta. Ki is akadtunk a férjemmel.
Bezzeg másnap amikor csönd honolt, ő természetesen ordított, ki tudja miért.

Márti!

Nagyon csini voltál pocakosan, olyan aranyos vagy abban a ruciban.
Olyan jó terhesnek lenni nem?

Györesz!

Szerintem is nagyon jól nézel ki és Norbika is.
Szóval föl a fejjel, csini vagy és jó az alakod.
Semmi gond vele.
Szóval most örüljél, már elég sokan bíztatunk, látod.
Irigyellek ám Norbika miatt, annyira szép korban van, most nagyon édes, meg már annyi mindent érzékel veled kapcsolatban.
Az én kislányom még csak most kezdi fölfedezni az arcomat, olyan jó úgy szopiztatni, hogy néz és amikor rámosolygok visszamosolyog.
Meg már gagyarászik és visitozik. Hála az égnek elég közvetlen baba, akárki kezében megmarad, és másokhoz is beszél és mosolyog.
Igazából csak egy nap híjján nem Nyilas, hanem Bak kislány, de nagyon örülök, hogy így alakult, van belőle mindkettő, bár ez majd csak később derül ki igazán.

Dia!

Remélem nem fáradsz le nagyon a rokonlátogatástól, bár Domi szerintem élvezi, hogy ennyien kényeztetik.
Gyuri reggel 6-ra ért haza, gondolhatod még mindig húzza a lóbőrt, szóval jó sokat találkoztunk ismét.
Délután 4-re megyünk Imoláékhoz, valami csirkés rizstortát csinál vacsira. Még olyat nem ettem.
Ez a nőci olyan jókat tud sütni-főzni. Mindig elkérem a recepteket.

Nos azt hiszem eleget írtam, ránézek gyermekemre, hogy tényleg alszik még, vagy káprázik a szemem.

Sok puszi mindenkinek, ha esetleg csak hétfőn jelentkeznék, akkor neharagudjatok, de sokat gondolok rátok, és kellemes hétvégét mindenkinek.

Puszika: ANDI
tandi

Sziasztok!

Márti!
Nagyon csinos vagy a képen,tök jó ez a tunika!KépHol készült a kép?
Mikor vágtad Gigi körmét?A szélén van a gyulladás?
Előfordult már,hogy magamnak bevágtam így a körmöt,ilyenkor az történt,hogy pár nappal a vágás után kezdett a szélén begyulladni,mivel a köröm rosszul levágott hegyes széle kezd belenőni a húsba.Ilyenkor lefertőtlenítem a területet és alányúlok a hegyes körömvégnek és igyekszem levágni.Mikor sikerül,a hatás azonnali megkönnyebbülés.Utána megint fertőtlenítés következik.
Nem tudom Giginél ez történt-e,ha igen,próbáld meg ezt(már amennyire lehetséges).
Remélem Salgóbányáról hozol majd fényképeket!Kép

Anikó!
Örülök,hogy írtál Kép,annak viszont nem,hogy Kriszike így megszenved a fogacskával.Kép
Ha nagyon eldurvult a helyzet mikor Raulnak jöttek a fogai(főleg este szenvedett)volt,hogy kapott egy fél kúpot,vagy már később Panadol szirupot,így legalább egy darabig nem szenvedett.Persze nem sűrűn adtam,de volt,hogy egyszerűen nem lehetett megnyugtatni.

Sys!
Jobbulást a picinek!
Remélem nem lesz náthánál komolyabb baja!
Gyógypuszi megy!Kép

Mennem kell,jön Anyósom.Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Sys
mielőbbi gyógyulást nektek.

Andi
igen nagyon élveztem terhesnek lenni, egy gyönyörű álom volt az egész. Szívem szerint egész életemben csak terhes lennék és szülnék.

Kata
igen így már én is jártam, csak, hogy az okos könyv azt írja ha túl kivágod a körmöt akkor ránő a husi és begyullad. Szóval most akkor mi van túl vágtam, vagy maradt még levágni való.
Totál kivagyok miatta. Olyan messze még a hétfő, hogy valaki hozzáértő megnézze.
Kép Nizzában készült. Ezek után nem csoda, hogy álom volt a terhességem. A ruci nekem is nagyon tetszett, majd megvesztem, hogy vehessek csak mire nagy lett hozzá a pocim jött a hideg és alig tudtam hordani.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Aja mennyit írtatok!Én is íram az előbb egy hosszú levelet,aztán elszállt.KépMa semmi nem sikerül.Csináltam gyümilevest,erre cukor helyett sót tettem bele.Kezhettem előlről.Szét vet az ideg.
Sys!
Jobbulást kivánok picurnak!Jaj de szörnyű ha az ember gyereke beteg,főleg ha ilyen kicsi!Kép
Márti!
Te is igazán csini vagy!KépHát senki nincs olyan tehén mint én?Kép
Andi!
Szerinted mit főztem?Gyümileves és lepény.Amióta megadtad a lepény receptét minden hétvégén csináltam.KépMég nem unjuk.Kép
Gyuri már zsákkal viszi haza a fusi pénzt.Kép
Barbi!
Cím?Nem küldöd?ldicsi@freemail.hu
Egy kicsit fehér Domi íne.Hát én inkább válalnám,hogy havonta kitörik a kocsi kereke,csak olyan szép helyen lakhatnék mint te.Kép
Forgolódás:
Biztos azért tudja bejárni Domi az ágyat,mert hason alszik.KépA riasztó azért nem szól mert lefedi az egész matracot.KépPersze amikor odaszorul a rácshoz addig nyüszít csukott szemmel amíg anya felkel és odébb rakja.Kép
Örülök,hogy sűrűbben jössz!Kép

Mindenkinek jó hétvégét!Este jövök!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mivel Andi nem tud képet feltenni,így én teszek fel róla és Noncsiról.Remélem Andi nem haragszol érte.KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
az igen sós gyümileves, nagyon ügyi vagy. Hát ez a baj ilyen csecsemős hangulatban főzicskélni itt az eredménye.
Nagyon édik a képek, jó, hogy megosztotadd velümk őket. Olyan szép kisbaba Noncsi.

Györesz azért benézhetnél.

puszi
Márti
márti05

Márti!
Mi a helyzet Gigi lábujjával?Látszik rajta,hogy fáj neki?

Patriknak ma egész jó napja volt és remélem az éjszakája is az lesz!Kép
Holnap pedig csak babázok,Rusz és Raul elmennek csavarogni!Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Lányok!
Bocsi,hogy velem van tele a topik!De ezek a képek ma készültek és szeretném megosztani veletek.Persze az is van a dologban,hogy élvezem,hogy tudok feltenni képet Apa nélkül.Kép
Ja,és ma fürcsi előtt mérekeztünk és 5170g-ak vagyunk.KépPuszi.DiaKép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Sajnos mostanában nem nagyon tudok írogatni, mert a férjem a szakdolgozatát írja és állandóan kitúr a gép elől, így örülök, ha van időm elolvasni az írásokat. Kép

Márti,
Bernátnak is volt ilyen körömgyulladása, be is gennyesedett neki egy kicsit,Kép a védőnőnk a Septosyl nevű szemkenőcsöt ajánlotta rá, majd azért az orvosunkat is megkérdeztem ő egy gyógyszertárban kikevert antiseptikus kenőcsöt írt fel rá. Sajnos a pontos nevét nem tudom, de az antisept. biztosan benne van. Ha megkérdezitek a gyógyszertárostól ő biztosan tudni fogja, mellesleg ez kb. 50 ft-ba kerül, míg a másik 500-ba. Ha lelohad a gyulladás hámlani fog a bőre, ne ijedj meg. Akkor még azt tanácsolták, hogy egyáltalán ne nyúljunk hozzá, ne vagdossuk stb. csak kenjük naponta többször is. Esetleg megpróbálhatsz még párakötést is rátenni, hátha segít, valamint a jó kis népi gyógymód szerint paradicsomot kell rátenni. Nekünk végül meggyógyult nem kellett semmit csinálni a kenésen kívül, azóta is többször begyulladt már, szerencsére nem ilyen durván, mint legelőször, mert nagyon kis szerencsétlenül nő a nagylábujján a körme. Remélem hamar meggyógyul Gigi lábujja is.

Nagyon szép az összes baba. Kép

Sys,
jobbulást Gergőnek!

Dia,
a lepény receptjét leírnád nekem. Ha ennyire fini mi is kipróbálnánk!

Györesz,
semmi gond az alakoddal, ami plusszt meg érzel majd lemegy mikor Norbika elindul, én anno mikor Donát elkezdett járni 2 hónap alatt lefogytam 10 kilót, állandóan szaladgáltam utána, így jó kis edzés volt. Most is ebben bízom, bár még nem várom ezt a szaladgálós időszakot, olyan jó egyenlőre babázni, főleg azzal atudattal, hogy nagy valószínűség szerint már soha többé nem lesz rá alkalmam, csak az unokáimmal, az meg még nagyon odébb van.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?