Sziasztok,
beu,
nagyon helyes hogy megfogadod a tanácsomat
isteníteni fogsz még majd ha ott tartasz meglátod
nem is a szülésre fogsz gondolni hanem arra hogy de jó hogy hallgattam erre a gigire
úgy irigyellek a kandalló miatt,majd kölcsönadod egy-egy éjszakára????????????
nekem is a szivem csücske,csak nálunk nem lehetett megoldani,nagy szívfájdalmamra
szóval most kandalló nélkül kell leélnem az életemet
figyu,én erre a hőre nem tok mit mondani,annyira nem vagyok képbe
olvastad abarnázós kérdésemet?te meg arra nem tudsz mit mondani
?????????????
hát a barátnőmmel konkrétan nem is összevesztünk hanem én akadtam ki,mert olyan hangsúllyal beszélt velem hogy a szavam is elállt,pedig az nálam aztán ritka
és én ezt valhogy nem komálom,nem érzem magam nála kevesebbnek,nem tudom hogy engedhet meg magának valaki ilyet
a dédikémmel elvagyunk,szörnyű mindenkinek de ez van,remélem egyszer majd csak hozzászokunk
tudod az a baj hogy nekem ki van szolgáltatva és ő ezt érzi......és ennél nincs szarabb érzés,még akkor is ha én ugyekszem hog ne érezze
szerintem ez a gyogyós teóriád nem helytálló,már csak azért sem mert nekem mondta a dokim hogy egy nő akkor a leg fogamzókpesebb mikor abbahagyja a gyógyszert!mármint az első hónapban!és hogy nekik mind a 3 gyerekük így jött össze.és állítólag szoktak olyat is csinálni hogy ha valaki nem lesz terhes és nem bírja kivárni a 2 évet amíg elkezdenek vizsgálódni hogy közben felírják neki a gyogyót 3 hónapra és utána ha abbahagyja nagyobb az esélye hogy terhes lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem próbáltam,szóval nem okoskodom mert nincs saját tapasztalat ezt az ügyet illatően csak gondoltam leírom amit én tudok
Zafír,
de jó hogy vannak tüsződ
nagy gratula és nagyon szorítok értük
most már azért elkelne egy zebrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem nem kell babonásnak lenned,én sem vagyok az
és amúgy is minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!már megint érzem
puszkó,
gigi