Új privát üzeneted érkezett!

Elmentem, sziasztok.

A második Flector után már egész jól vagyok, csak egy kicsit bekábultam Kép.

Írjatok sokat

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Keresek olyat aki olyan kaliberű mint én de nincs olyan...Kép
Tőled még azért kérdeztem meg hogyha akarsz rendelni az OTTOBÓL, NEKED ELÉG LENNE A 36-as méret. Ha nem olyan extra nagy melleid vannakKépKépKép
Én 174/64 vagyok!Ki olyan mint én???KépKép
nicola79

Elképzeltem, ahogy Hajni "leszedálva" dolgozik! Kép

Nicola,
A barátnőm (aki kolléganőm is) alapjáraton pont ilyen paraméterekkel rendelkezik akkor, mint Te. Bár most kicsit többet nyom, mert babát vár. Kép
A képeken úgy nézett ki, h extra nagy melleim vannak?! Kép Köszi a bizalmat! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Nem ugy nézett,mivel ki azokat én nem figyeltem!!!!KépKépKép
Nem tudom mekkora melltartót hordassz!!
nicola79

Szóval ez csak feltételezés volt de én a képen pont ekkorának képzeltelek el, a súlyodra és magasságodra gondolva!KépKép
nicola79

Nnnna, szépen kimagyaráztad! Kép Így lett az enyhe bókból enyhe kritika... KépKépKép
kata1977
Hatvan

Bocsi!!!Nem akartalak megbántani!!
Most akkor nagy van vagy kicsi???KépKép

Én lépek, legyetek nagyon rosszak, hétfőn talizunk!!

Jó hétvégét!!!Kép

Sziasztok!!
nicola79

A kicsinél egy kicsivel nagyobb. Kép
Neked is NAGYON kellemes 7végét!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kár, hogy leléptél, Nicola, de azért leírom a méreteimet. Kép
Legjobb emlékezetem szerint 170 cm magas voltam legutóbb, mikor mértük, és majdnem 60 kg.
Írjak mellméretet is? Kép Elég legyen, hogy C kosár, de lassan fel kéne próbálnom egy D-set, mert néha kicsinek érzem... Kép Nekem elég lenne a B és C határa. Kép
Ha már ez szóba került... gondoltok arra is sokszor, hogy mik fognak megváltozni majd rajtatok a babától? Én mondjuk attól félek leginkább, hogy a mellem nagyobb lesz, vagy lógni fog. Tudtok erre praktikákat, vagy miket, hogy hogyan lehet a legeredetibb állapotot megtartani? Én mos egész elégedett vagyok magammal, nem szeretnék nagy változásokat, ha lehet... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Az én férjecském mindenáron szeretne bent lenni szülésnél. Mondogatja, hogy nagyon fog sajnálni engem...

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Tegnap voltam tüszőnézőbe és... kettő szép nagy tüszőm van. Kép KépKép (Anita, újabb hasanlóság az életkor meg a sárga nappali mellettKép)
Ma a főnököm beadta a tüszőrepesztő szurit (régen ápolónő volt egy diliházban Kép)
Sajnos nem vagyok 100%-os, de sok gyümölcsöt eszem, meg aszpirib C-ket iszom. Eddig azért nem döntött le a lábamról a betegség.

Ma a kollegáimmal elmentem a Götcz Bababoltba, iszonyat nagy leárazás van, mert megszüntetik a céget. Vettem egy alvómanót és egy oroszlános csengőt a jövendő kicsikémnek. (Gondolkodtam, hogy ne vegyek-e kettőt, tekintettel a két petesejtre Kép
A párom ki volt rajtam akadva, szerinte ez balszerencsét hoz. De remélem nem így van, csak nem tudtam megállni.Annyira nem élem magam bele a dologba, csakhát egyszer valahogy majd csak lesz babánk és neki kell majd..

Nolina a gyógyszertáros nő ki volt akadva, hogy ő honnan tudja, milyen injekciós tűt és fecskendőt adjon ehhez a szurihoz..Kép Összefutott az egész patika, meg kérdezgették, hogy nincs, aki beadja, tök kellemetlen volt.
Kár, hogy nem egy városban élünk, tök jó lenne Hozzád járni Kép
Proone, Neked nagyon jó pihenést és feltöltődést! A munkahelyedről hogy tudtál egy hétre elszabadulni?

Z.

Kép
Kép
zafír

Kata,

szülőszoba:próbáld meg meggyőzni a párodat hogy menjen be,egy életen keresztül bánhatja ha azt kihagyjaKépKépKépannyira összekovácsol két embert már eleve a terhesség is,hát még a szülés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és hidd el neked is szükséged lesz ráKépKépKép
nekem volt fogadott szülésznőm,fogadott orvosom,mégis olyan jó hogy ott volt a férjem,hatalmas élmény volt ígyKépKépKép
én már tapasztalatból beszélek,higgyetek nekem,a bölcsnekKép

Hajni,
sajnálom hogy mejöttKépKépKépKép
de örülj annak hogy nemcsak együtt ünnepeljük a szülinapunkat,együtt is......KépKép
még egy közös vonásKép
nagyon el vagy tűnve amióta dolgozolKépKép

Beu,
kösziKép

még nem küldetem képet de igyekszem

anide,
mail ment!

sajnos nincs időm túl sokat mesélnem,a lényeg hogy összevesztemn egy barátnőmmel?????szóval depi vagyok,olyan rosszKépKép
majd még mesélek ha érdekel valakitKép
cupp
gigi
Vendég

<font color="0000ff">Zafír!
Gratulálok a tüszőidhez! Remélem, nem hiába vannak. Kép Én is sokszor gondolkodom, hogy vegyek valamit a leendő babánknak, de eddig még meg bírtam állni. De szerintem ahogy megtudom, hogy baba lesz, azonnal rávetem magam a boltokra. Kép
Munkahelyemről azért tudtam elszabadulni, mert a napközis társam van olyan kedves-aranyos, hogy cserél velem. Én is volt már, hogy helyette voltam - igaz, az orrsövényét műtötték, de még leszek is helyette, mert ezzel nincs vége az orrprocedúrájának. Azt mondta, két hetet kell lennem helyette majd...

Gigi! Én még nem is láttam a fiacskádról képet! Légyszi küldj nekem is!</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Nézte valaki ma este a Fókuszt? Az volt benne, hogy Afrikában népszokásként a 6-8 éves kislányok nemi szervét megcsonkítják, hogy ne élvezzék a fiúkkal az együttlétet! Borzasztó!
A legdurvább változatot részletezték (csak akinek van gyomra, az olvassa tovább): kivágják a csiklót, kivágják a kisajkakat és a nagyajkak 3/4 részét. Ezután összevarrják, csak egy gyufaszálnyi rést hagynak. ÁÁÁÁÁ! Nagyon durva és elszomorító, hogy így bánnak egymással az emberek. Ráadásul ezt a nők csinálják egymással. El se tudom képzelni, ezek után hogy lehet egy férfival ágyba bújni (csak erőszakkal szerintem) és hogy lehet így szülni??? Szétszakad??? gondolom... Azt is mondták, hogy a menstruáció is borzalmasan fáj, mert ezen a kis résen nem tud rendesen távozni a vér, és még a pisilés is kínzás nekik.
Hát... örülök, hogy nem oda születtem!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!!

Nem voltatok valami aktívak!!!Nemrég értem haza a munkából,kicsit fáradt vagyok!!De gyorsan vissza olvastalak benneteket.

Beu!!Ezen a héten tényleg elkerültük egymást!!Nekem is sok volt a munka,meg sz.. volt a net is,nem tudtam jönni.

Zafír!!

Látod ennyi hasonlóságot!!!!!De jóóóóóó!!!
Nagyon drukkolok nektek!!Remélem a tavasz meg hozza a babákat!!!Sok-sok babócát!!!Én csütörtökön megyek dokihoz,meg beszélni hogyan tovább.Holnap kezdem szedni a clostit,azt mondta a doki ha nem jön a baba akkor petevezeték átjárhatóság áprilisba.Na de ezen még nem gondolkodtam mivan ha nem jó????Meg kérdezhetem merre laksz pesten???

Na megyek,további jó éjszakát.Vasárnap jövök,holnap nem vagyunk itthon!

Pussz mindenkinek.
csanita

Helló csajok!!!!

én már megint dolgozom UTÁLATOS!!!! Kép Kép

olvasok, aztán jövök! Tegnap nem volt időm rohadt sz... napom volt, este meg hulla voltam.

Kép
Kép
beuka

Na itt vagyok!

Proone már bizonyára elindultatok Hévízre, de én így a távolból nagyon jó pihenést kívánok Nektek!!!! És akciódús hetet !!!! Kép

Nicola de Krk szigeten pontosan hol voltatok?? Ezzel a "teszt" szóval jól megtréfáltál! Mire rájöttem, hogy az Internet tesztelésére gondolsz!! (nem babásra )

Hajni nagyon sajnálom, hogy megjöt Kép Kép Kép
A Flector egy fájdalomcsillapító tabletta?? Mert én Flectorba csak tapaszt ismerek, ami izom, szalag, meg csontfájdalomra van!

Kép
Kép
beuka

Kata holnap délelőtt sajna nem lesz otthon a párom Kép Kép De tök jó, hogy a te Kedesed nem megy most Angliába! Ti még hasznot is húztok ebből a nyomorult hidegből!! Kép

Zafír De jó, hogy van 2 tösződ!!!!! Remélem sikerült jól megrepeszteni, aztán meg ....Kép
Biztos nagyon szép dolgokat vettél tegnap! Én nem merek még semmi babacuccot venni. Még a babaszobát is teljesen fehérre meszeltettük és semmi bútort nem veszünk addig bele.

Kép
Kép
beuka

Juca én megfogadom a szülőszobás tanácsodat, hisz a tapasztalat elég nyomós érv!
Miért vesztetek össze a barátnőddel?? Hogy vagytok a dédivel??

Képzeljétek az egyik csapattársam terhes lett. Már 2 éve próbálkoznak és egyszercsak összejött. Szerinte azért nem sikerült eddig, mert nagyon sokáig, folyamatosan szedett gyógyszer és mostanra ürült ki.
Sajna én is ettől tartok, mert ha jól számolom 17 éves korom óta szedek gyógyszert (6 éve!!!) és a végén már a legerősebbeket. Most már úgy bánom, hogy szedtem, de akkor még nem tudtam, hogy ilyen baj lehet bebőle Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Megint én. Úgy látszik, ma magammal beszélgetek.

Képzeljétek! Tegnap kész lett a kandallónk!!!!!
Annyira szép! Majd otthonról megpróbálok felrakni képet!!

Ja és rájöttem, hogy a normál hőm 36,8 és 37 között van! az utóbbi napokban ennyi volt!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok,

beu,
nagyon helyes hogy megfogadod a tanácsomatKépKépKép isteníteni fogsz még majd ha ott tartasz meglátodKép nem is a szülésre fogsz gondolni hanem arra hogy de jó hogy hallgattam erre a gigireKépKép

úgy irigyellek a kandalló miatt,majd kölcsönadod egy-egy éjszakára????????????Kép
nekem is a szivem csücske,csak nálunk nem lehetett megoldani,nagy szívfájdalmamraKépszóval most kandalló nélkül kell leélnem az életemetKép

figyu,én erre a hőre nem tok mit mondani,annyira nem vagyok képbeKépolvastad abarnázós kérdésemet?te meg arra nem tudsz mit mondaniKép?????????????

hát a barátnőmmel konkrétan nem is összevesztünk hanem én akadtam ki,mert olyan hangsúllyal beszélt velem hogy a szavam is elállt,pedig az nálam aztán ritkaKép és én ezt valhogy nem komálom,nem érzem magam nála kevesebbnek,nem tudom hogy engedhet meg magának valaki ilyetKépKépKép
a dédikémmel elvagyunk,szörnyű mindenkinek de ez van,remélem egyszer majd csak hozzászokunkKép
tudod az a baj hogy nekem ki van szolgáltatva és ő ezt érzi......és ennél nincs szarabb érzés,még akkor is ha én ugyekszem hog ne érezzeKép

szerintem ez a gyogyós teóriád nem helytálló,már csak azért sem mert nekem mondta a dokim hogy egy nő akkor a leg fogamzókpesebb mikor abbahagyja a gyógyszert!mármint az első hónapban!és hogy nekik mind a 3 gyerekük így jött össze.és állítólag szoktak olyat is csinálni hogy ha valaki nem lesz terhes és nem bírja kivárni a 2 évet amíg elkezdenek vizsgálódni hogy közben felírják neki a gyogyót 3 hónapra és utána ha abbahagyja nagyobb az esélye hogy terhes lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem próbáltam,szóval nem okoskodom mert nincs saját tapasztalat ezt az ügyet illatően csak gondoltam leírom amit én tudokKépKép

Zafír,
de jó hogy vannak tüsződKépKépKépKép
nagy gratula és nagyon szorítok értükKép most már azért elkelne egy zebrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem nem kell babonásnak lenned,én sem vagyok azKép és amúgy is minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!már megint érzemKépKép

puszkó,
gigi
Vendég

<font color="0000ff">Beuka!
Köszi a jókívánságokat! Elvileg délután indulunk csak, most voltunk bevásárolni. Bátyáméknak akadt egy kis dolguk, azért csúszunk.
Nem is tudtam, hogy a gyógyszernek vannak ilyen hatásai, hogy ha sokáig szedem, akkor utána sokáig hathat... Én 2002 nyara óta szedemtem 2004 októberig. Bő két év.
Azt honnan lehet tudni, mennyire erős a gyógyszer? Nekem Meliane nevű volt felírva.</font>

KépKépKépKép
proone

Nemrég értünk haza a vásárlásból, és egy sor autó jött dudálgatva. Mondom, nézzük meg a menyasszonyt. Elöl lévő kocsiban csak a vezető ült. Utána lévőben sem volt senki fehér ruhás, már mentek el mellettünk, mire felkiált a férjem, hogy "EZ AZ ÚJ SWIFT!!!!" Elöl egy új piros Suzuki Swift ment. Kép

KépKépKépKép
proone

Elolvastam Gigit is a gyógyszerről... Egyik kolleganőm mondta, hogy ő így esett teherbe, hogy abbahagyta a gyógyszert és közvetlen utána. Szóval lehet benne valami. De a magzatot ez nem károsíthatja...?

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Most pedig búcsúzom!

<center>

Kép</center></font>

KépKépKépKép
proone

Proone, jó utat nektek. A kedvetekért még a nap is kisütött Kép

Mindjárt jövök, csak megkeresem Anikó sms-ét és bemásolom Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szóval, Anikó sms-e: "Szia! Ma voltam dokinál tüszőnézőben(11.cn) és van egy 22 mm-es tüszőm!!! Kép És ez még nő! Kép Sajna még mindig nincs időm netezni, puszi a többieknek is! Zebra?"

Zafír, neked is gratula a tüszőcskéidhet, remélem ők már átváltoznak babává, vagy legalább az egyikük Kép.

Velem semmi nincs, még egy picikét görcsölgetek.
Erről jut eszembe.
Bea, a Flectort a párom kapta a lábujjára mikor el volt törve. Azt mondta a doki hogy ez egy nagyon erős fájdalomcsillapító. Én vízben oldható por formájában szedem, nem tudom van e belőle tabletta.

Juca, nem tűntem el, csak ritkábban jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gartulákat és jókívánságokat, hátha valami csoda történik velem, bár nem nagyon hiszem.
Sajnos egész éjjel nagyon rosszul voltam, a vírus mégiscsak elkapott, most is pocsékul vagyok. Ilyen szerencsélen csak én lehetek, végre itt két szép tüsző, erre én megint beteg leszekKépKép
Amúgy se vettem észre, hogy megrepedtek volna. Kép

Beu, én sosem szedtem gyógyszert, már kamaszkoromban is tartottam attól, hogy nehogy bekavarjon, aztán tessék...szóval emiatt ne aggódj!

Örülök, hogy Anikónak is lesz tüszője a clostytól és hogy Hajni hírt adott róla.

Most megyek ebédelni, bár semmi étvágyam, majd még jövök..
Z.

Kép
Kép
zafír

Jó étvágyat neked. Mi pizzát rendeltünk ebédre. Lusták vagyunk főzni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Helló!
Ma is rengeteg a munkám, úghogy alig jövök Kép

Juca: természetesen kölcsönadom egy két éjszakára!! De aztán tessék ám előtte a földön .... Kép
Így akkor emgdőlni látszik az én teoriám a gyógyszerről. Nem is tudom, hogy ez jó, vagy nem?!?! Akkor mi lehet a baj? Na mindegy majdcsak kiderül.
Nagyon nagyon szégyellem magam, de nem tudom, hogy mi volt a "barnázós" kérdés!
Igazad van a barátnőddel kapcsolatban is. Tessék rendesen szólni az emberhez!
Továbbra is sok erőt és kitartás a dédihez és puszi a Bálintnak!!!

Proone akkor most már tényéeg jó utat!!
Én UTÁLOM!!!!! az új swiftet!!!!!
Már nem a kinézete, hanem a munkám miatt!!

de jó, hogy Anikónak is van tüszije!!!!
HAJRÁ!!!!

Hajni fáj még most is a hasad??

Kép
Kép
beuka

Na, küldök egy táblát, mert egy picit uncsizom.

Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, küldök egy táblát, mert egy picit uncsizom.

Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lányok, most valahogy extra mennyiségű táblát kaptatok KépKép. Bocsi érte Kép. Nem tudom hogy hogy csináltam. Kérdezett mindenfélét, én meg kattogtattam Kép.

Bea, már egy kicsit jobb, mert vettem be nemrég még gyógyszert.
Várom a teljesen kész képeket is Kép

Kép

Kép
vkhajni

Micsoda, Kata a 35. napon van? Nem gyanús ez? De ők még nem is akarnak babaát, ugye?
Szerintem Incit és Andit ki kéne venni a táblából, már nagyon rég nem jelentkeztek, ezek biztos nem valós infók. Carlottával is mi lehet?

Juca most jut eszemebe, hogy én még meg se tudtam köszönni Bálint képét, mert mindig szarakodott a net.
Remélem az összes clostys baba ilyen gyönyörű!Kép

Hajni, milyen az Apeh? Hogy áll a házikó?

Szegény Beuka, azért Téged sem irigyellek, ilyenkor is dolgozni...Kép
Z.

Kép
Kép
zafír

Nem tudom mi a helyzet Katával, valószínű a multkori tévedésem miatt azon ügyködik hogy elérje azt a 65. napot Kép.

Jó a társaság, úgyhogy jól érzem magam Kép. A házikóban még mindig vakolgatunk. Megyek is lassan öltözni és száguldozunk kifelé. Majd este még jövök.

Én is gondolkodtam rajta hogy ki kellene őket venni, majd ha visszajönnek esetleg, akkor visszairatkoznak, csak a ti megerősítésetekre várok, nemám azt mondjátok, hogy bunkó vagyok.

Na mentem nappalit, meg hálót takarítani. Sötétedés környékén jövök, addig írjatok sokat.

Bea, te meg küldd el nekem lécccci a kész falakról a képeket. Kíváncsi vagyok a hálóra nagyon, hogy más színt mutat e képen a kész. Úgy elmennék megnézni Kép. Különben a lépcsőtök nagyon tetszik Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én megjöttem. Nem mondhatnám, hogy túl sokat írtatok azóta Kép. Itt leszek, ha valaki jön.

Kép

Kép
vkhajni

Megjöttem!!
Munka után elszaladtunk egy nagyáruházba és megvettük a kilincseket, a lámpákat, a WC ülőkét, meg a fördőszoba szekrényt Kép alakulunk Kép)

Hajni holnap küldök képeket, csak le kell még töltenem. Bár szerintem a háló neked még mindig nagyon sárga lesz Kép de nekünk tetszik!
bent vagy kint vakoltatok?? Erre ma nagyon szép idő volt! Nálatok??
én is egyetértek azzal, hogy ki kellene venni a táblából a lányokat. Elég kényes kérdés ez, hisz mi van, ha megbántódnak, de szerintem ennyi idő alatt egy sor vagy bármi jel érkezhetett volna tőlük. Ha újra jelentkeznek visszakerülnek. Igazából Neked is sokkal könnyebb lenne a táblázatot kezelni.
BOCSI LÁNYOK, DE JELENTKEZZETEK!!!!

Kép
Kép
beuka

Nekem teljesen mindegy kezelés szempontjából, hogy bent vannak e. Akkor őket is talonba teszem mint Jucát. Szóval akkor szerintetek Andit és Incikét vegyem ki, Carlottát meg kérdőjelezem meg?
Belül vakolunk, majd én is hozok képeket, csak egyszer már nem kellene elfelejtenem elvinni a fényképezőt. Most tök jó kockás a fal.
Remélem nem sértődtél meg, hogy nem tetszik a háló. Nem akartam rosszat mondani, de te kérdezted a véleményem. Majd nem olyan sokára remélem te is elmondhatod a tiedet Kép.
Ja meg villanyt is szerelünk közben. Ide-oda betesszük a gégecsöveket, meg ilyenek.

Olyan jó neked, hogy már ilyeneket válogattok Kép. Én is akarok már KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni agyáltalán nem haragszom, hogy megmondtad a véleményed, sőt.. Azért kérdeztem. Én nem várom el, hogy mindenkinek tetszen az, ami nekünk. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene, akkor tök egyforma házban élnénk, meg öltözködnénk...
Szóval nyugodtan mondd meg a vélmeényedet!!!
Ne félj olyan hamar el fog jönni nálatok is a "véghajrá" hogy csak na!! Várom a képeket!! TEssék azt a fényképezőgépet a nyakadba kötni Kép
szerintem tedd azt a táblával!!

Kép
Kép
beuka

Ok, ezt teszem a táblával. Örülök, hogy nem haragszol.
Nem lehetne ma küldeni a képeket Kép. Annyira kíváncsi vagyok.
A fényképező a nyakamba lesz fürdés után, abban fogok aludni KépKép. Már mi is mindent megcsinálunk amit pénz nélkül lehet, aztán ha jön a pénz, akkor lesz munka dögivel. A párom így is fél nyolcig kint szokott lenni hétközben. Úgy szeretnék házassági évfordulónkkon költözni Kép. Valószínű nem lesz belőle semmi, de olyan jó lenne. Vége lehetne már ennek a télnek.

Erről jut eszembe, ugye a kandalló is rajta lesz a fotókon Kép?

Kép

Kép
vkhajni

Sajna nem tudom ma föltenni, de ígérem holnap küldöm!!
Ha már úgyis a dényképezőgéppel alszotok nem lehetne ....... Kép na jó ez rossz vicc volt Kép Bocsi
ÉN nagyon szorítok Nektek, hogy a "nászéjszakafordulót" már a házban töltsétek!!!!
A banktól várjátok a pénzt?? Mikorra ígérték, vagy nem mondtak semmit??Ugye jól emlékszem hogy nemtek is rendesen beintettek?

Kép
Kép
beuka

Jól emlékszel Kép. 8 helyett 6,4-et kapunk. De most a szocpolt várjuk, azt mondták, egy hónapban csak egyszer hívják le az államtól, de mi még semmi szerződést nem írtunk alá. Szóval 1-2 hónap és már lesz is pénz Kép.
Köszi a szorítást, én is nagyon-nagyon bízom benne Kép.

Nahát, nahát, hogy te milyen fényképeket szeretnél KépKép.

Na, megyek fényképezni, csak neked. Holnap jövök valamikor, legkésőbb sötétedés után.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!

Hajni tudtok ma valamit csinálni?? Nálunk szakad a hó és fúj a szél. Bár benn biztos meleg van, gondolom ott dolgozgattok.
Én nem értem ezt. Mi amikor kértük a szocpolt 1 hónapon belül lezajlott az egész, és ki is fizették 90%-át. Viszont a hitelügyünk már jó régóta húzódik, azt nem nagyon akarják fizetni (nekünk 3 helyett 0,6-ot adnak) szerencsére mindkét család tud nekünk kölcsönözni Kép ebben tényleg nagyon nagy szerencsénk van.
Küldtem neked e-mailt néhány új képpel.

Kép
Kép
beuka

Megpróbálom beilleszteni a képeket:
Kép

Kép
Kép
beuka

Sikerült!!!
Bár egy picit nagy lett bocsi!!!Kép
itt van mégegy:

Kép

Kép
Kép
beuka

Megkaptam a képeket, válaszoltam is.
Nálunk nincs meleg a házban, csak annyi az előny hogy nem nagyon fúj a szél. Ugye ablakok nélkül nehéz fűteni Kép Nemsokára kimegyünk egy kis időre, de nem sokáig, mert szerintem én egyre betegebb vagyok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Tegnap azért nem jöttem, mert Zalaegerszegen voltunk az én kis drágámmal! Kép Nagyon jó volt és annnyira szép volt a táj! Arra még totál havas volt minden! Kép Visszafelé viszon sütött a nap végig és nekem ez annyira tetszett! Kép Végre mindjárt itt a március is! Kép (az a kedvenc hónapom és akkor van a szülinapom is Kép)
Jaaa, és én is potty... Kép Pedig tényleg hajtottam a 65 napra! KépKépKép Szerintetek lehetséges pszichésen befolyásolni a menstruációt?!

Zafír,
Szurkolok a tüszőknek, h repedjenek meg (oooolyan régen volt már zebránk...), aztán Ti meg akciózzatok gőzerővel!!! Kép

Gigi,
Lehet, h sokat segítene, ha bent lenne a pasim a szülőszobán, de Ő nagyon-nagyon nem bírja az ilyen véres-szenvedős dolgokat... Kép Persze addig még akár ezerszer is meggondolhatja a dolgot! Majd a terhességem alatt még úgyis rengetegszer át fogjuk szerintem beszélni ezt az egészet. Kép Úgyis meg kell még egyeznünk a gyerekeink nevében is. Kép

Beuka
Nagyon szép a kandallótok! És nekem tetszik a fal színe is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Látom, senki sem van itt éppen... KépKép
Vagy nektek is neccesen megy az írás? Az előzőmet nem akarta elküldeni, de nem hagytam annyiban! Kép
Most egy kicsit át kell adnom a gépet a pasimnak, de asszem este még benézek. Vagy ha nem, akkor holnap a munkahelyről! Kép
Milyen jó is Proone-nak, eszébe sem kell jusson a munkahelye! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Kérlek ne vegyetek ki a táblából!!!! Kép
Sajnos igenis valós ez a cn.!
Csak nem nagyon tudok mostanában internet közelbe kerülni. Amikor meg igen, akkor azt olvasom, hogy ki akartok paterolni! Kép Kép Kép

Voltam dokinál múlt hét csütörtökön. Írt fel egy gyógyszert: Trisequens. 28 db- os, és minél több gyógyszer hatására jön meg, annál nagyobb a hormonális zavar. Már 10- et beszedtem, de még semmi. Kép Ha megjött, jelentkeznem kell nála, és ír fel egy tüszőérést segítő gyógyszert, amit az 5. cn-tól kell szednem. Már nagyon várom, de most már csak megjön, nem?

Zafír! Gratulálok a tüszőcskékhez! Remélem megemberelik magukat és megrepednek!

Hajni! Hogy tetszik az új munkahelyed?

Igyekszem sűrűbben jelentkezni, de addig is ne vegyetek le a tábláról, jó!

Puszi: Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi, örülök, hogy jelentkeztél, de azt sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel. Bocs, hogy azt írtam, hogy vegyünk ki a tábliból, de ezt nyolcvan valahányadik napot tényleg nem hittem volna. Kép Remélem hamarosan helyrejösz.

Tegnap nálunk hatalmas buli volt, ami ma fél négyig tartott. Én elég sokat ittam, mert már elegem van, hogy háromnegyed éve nem iszom... igaz csak a bort, meg egy gyűszűnyi kokuszlikört.

Amúgy nekem úgy tűnik, hogy már megint nem volt tüszőrepim Kép Nem értem miért, korábban minden hónapban volt. Ha ez pénteken az uh-án beigazolódik, akkor tényleg kifaggattom a dokit, hogy mi a fenétől van, és csináljon már valamit.

Beuka gyönyörű a kandalló, nekem nagyon tetszik. Már látlak Téged téli estéken ahogy előtte csücsülsz és mesélsz a gyerekieteknek. Kép

Kata szerintem is befolyásolja a menstruációt az ember pszichéje. Pl. nekem már kétszer is jött meg 34. napra, mert a 33.-ig nagyon szurkoltam, hogy ne jöjjön meg, addigra meg kész ténynek vettem a babásodást..Kép Másrészt régebben volt olyan nekem, hogy nagy megrázkódtatásnál (elhagyott a szerelmem, meghalt a nagymamám) "soron kívűl" megjött...

Z.

Kép
Kép
zafír

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?