Sziasztok!
Na visszajöttem, de szerintem nem sokáig.
Kata!
Krisztikém is sűrűn szopizik. Ma még tűrhető is, de tegnap 1,5 óránként cicizett, úgyhogy egész napos szoptatást tartottam
Csak szegény cicik bírják ezt nehezen.
Barbi!
Krisztikének is volt szemgyulladása, eléggé durva, és 7 hetes korában múlt csak el, mikor valami jó erős szemcseppet adtak rá. Mi is mosogattuk neki kamillával is. Nem tudom nálatok mennyire durva, de nálunk folyt a szeméből a váladék, hogy szépen mondjam. Nagyon tudtam szegénykét sajnálni. Remélem, hamarosan túllesztek rajta ti is.
Rómára nagyon irigykedem, annyira szeretném én is megnézni egyszer
Saxi!
Hű, nagyon jó neked, hogy ilyen sokáig alszik Lilián. Nem semmi, akkor te már végigaludhatod az éjszakákat
Mensiben igaza van szerintem Györesznek, valószínű a szoptatás miatt van, de ha bizonytalan vagy, akkor szerintem hívd fel a dokidat. Biztos ami biztos.
Há,
Györesz!
Szép nagy fiú ez a Norbi.
Szuper, hogy ez a szörcsögés nálatok is csak a szokásos babakori szörcsögés. De elég szörnyű hallgatni. Én ma már 4x szívtam le Kriszta orrát, mert nem kapott levegőt. És nem is csodálom ami kijön belőle. Mikor leszünk ezen túl?????
Mi ma megint nagyon sírósak vagyunk, bár most sikerült 2 körül elaludnia, és még mindig alszik.
Nekem viszont nem tudom, mi bajom van, de valahogy nincs semmi étvágyam, egyszerűen max ropit tudok enni, annyira fáj a gyomrom. Utálom ezt az érzést. Bár ez szokta jelenteni, hogy jön a tavasz. Jelez a fekélyem
Remélem, lassan itt lesz, mert én már nagyon várom.
Mi ma is 6 előtt keltünk fel, úgyhogy fogzás ellenére jó kislánykám van.
De úgy sajnálom szegényt. Folyton rágcsál, meg megfigyeltem, hogy ha fáj neki, először rágcsálja a szája szélét, utána kezd el nagyon sírni. De olyankor semmi sem használ. Na de majdcsak túlleszünk ezen is.
Ja, és még kérdezni akartam valamit. Nekem az elején sokat kancsalított a kislánykám, de aztán elmúlt neki. Mióta a kezét nézi, és ez a napjából nagyon sok időt kitesz, újra kancsalítani kezdett. Szerintetek ez még normális? Vagy ti is tapasztaltatok ilyet? Remélem semmi gond nincs, de nálunk apukámnak van egy nagyobb fokú szemtengelyferdülése, nekem meg egy kisebb, úgyhogy azért aggódom kicsit, nehogy Krisztikének is legyen.
Na mostmár tényleg befejezem.
Puszi mindenkinek
Anikó