Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kata,
most olvasom a táblát tegnap Patriknak hófordulója volt. Irgum burgumm!!
Tejcsiben és egészségben gazdag hófordulót Patriknak.

Györesz
hát azt hiszem a mai sétátok elmarad.
Gyönyörűen esik a hó, csak 1 baj van vele, hogy lassan március van és nem december.
Szerdán dulután lehet, ha az idő is engedi. Jön a doki néni utána szopi és akkor átmegyünk, ha tudunk, ez 2 után lesz egy picivel.
Próbálj meg egy tükröt tenni Norbika közelébe, hogy észrevegye benne magát, Gigi azért imád forgolódni, hogy lássa a babát benne.

Ma ismét megpróbáltam apa gépét tönkretenni, mostanra tettem rendbe, ezért tüntem el.
Gigi kissé nyűgi, kéne kakilnia, csak az a baj, hogy kivételesen elfelejtettem mikor kakilt utoljára. Szóval most fogalmam sincs hány napja aszalja magában a salakanyagot.

Barbara
ti Szonját miben sétáltatjátok majd a hegyekben?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Kata
hófordulós Patriknak

Kép

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Kata!
Késtem egy napot! Boldog hófordulót Patriknak!!!!!

Márti!
Nagyon örülnék, ha jönnétek szerdán!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz
mekkora már Norbika?

Képzeljétek el tegnap ismét kiskádban fürdettem Gigit, nagyon nem tetszett neki, olyan lelkiismeret furdalásom lett tőle. Amikor kihoztam a fürdőből és rájött, hogy tuti nem lesz nagyvíz őrjöngött, pedig utána jön még egy kis gügyögés és krémezés amit szeret. A kádban is el el pityeregett, de akkor kicsit lelocsoltam és oké volt. Majd ma este kárpótolom.

Nagyon álmos a hangulatom, semmihez sincs kedvem
valahogy ilyen lassú vagyok ma
Kép

puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem. Sajna mi tegnap óta megint nagyon nyűgik vagyunk. Alig alszik Krisztababa, pedig nagyon fáradt. Most sikerült letennem, de most is fel-felsír alvás közben. Megint elkezdődött a nagy menet, nagyon fáj a foga szegénykémnek. De majd csak túlleszünk rajta. Nektek hogy viseli a melegfrontot a baba? Bár a forgalomból tekintve, hogy senki sem jön szinte ma, úgy tűnik, hogy nehezen.

Kata!
Utólag is Boldog Hófordulót Kép

Márti!
Én is csigalassúnak érzem magam, és a fejem is szétmegy. Kép

Puszi mindenkinek, majd később még jövök, és többet írogatok majd, persze ha Picur engedi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Köszönöm Patrik nevében a köszöntéseket!KépHiába,már a kisebb fiam is komoly negyed éves!Kép

Barbara!
Remélem hamar rendbejön Szonja szeme!Patriknak is volt ilyen,a szemcsepp hamar helyrehozta.Van,aki azt mondja,hogy nem jó kamillával törölgetni a szemüket,mert van,hogy ilyen pici baba allergiás rá.
Patrik még soha nem aludt éjjel ilyen nagyot,irigy is vagyok!KépNákunk a kialakult rendszer kb. egy hétig tar,aztán páros lábbal rúgja fel a nagyságos úr!Kép
Raulom márciusi,így nagyon furcsa nekem ez a bezártság,Vele pici korától sokat tudtunk kint lenni.

Márti!
A lufik nagyon tetszettek a fiúknak,köszi!Kép
Akartam már kérdezni,hogy a nagykád mellett térdelni szoktál,vagy hogy csinálod?
Nekünk olyan mély,hogy nem tudom hogy fognám benne Patrikot.
Kaki sikerült?

Anikó!
Patrik is nagyon nyűgös,elindultunk a boltba,de vissza kellett fordulnunk,mert olyan ordítást rendezett...Képcsak nehezen nyugodott meg.
Krisztike is sűrűbben cicizik most?

Györesz!
Mi volt a tanácsadáson?Ugye nem éhezik Norbika?!Kép
Milyen éjszakátok volt?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Kata
kaka még sehol sincs, de eszembe jutott, hogy multhéten hétfőn kakilt, szóval már 8. napja hordozza. Fürdés kevés víz van benne, a feje alá beteszek egy 3ba hajtott kifogót, s így ha fekszik a kádban semmi baja sem lesz, persze figyelni kell rá, nehogy véletlenül átforduljon, de még nem volt rá példa. Állok mellette, vagy gugolok.
Rendszer az nálunk is változó föleg éjjel. pár napig 6órákat aludt most megint 3-4 óránként kel, de a nappalok már elégg stabilak, persze órát nem állítanék hozzá.

Györesz
remélem a tanácsadóban nem tanácsoltak el tőlünk.

Pussz
Márti
márti05

Sziasztok!

Na voltunk tanácsadáson! Norbi már 7,08kg és 65cm, szóval fejlődik szépen! Modtam dokinéninek az állandó szörcsögést, de azt mondta, hogy valószinűleg az orrmandulája van megnagyobbodva, ez nagyon gyakori kisbabáknál! Megvizsgálta, de semmi baja! Szóval szörcsögünk tovább!

Márti!
Akkor jöhettek Gigivel, Norbi biztos nem beteg, nem fertőz!
Miért nem fürdeted állandóan a nagykádba? El is hiszem ha megsértődik!Kép

Kata!
Bár a Mártit kérdezted, de azért én is válaszolok! Én térdelek a nagykádnál, mert különben leszakadna a derekam. Rakok a térdem alá egy párnát, mert sajna a térdem is elég ramaty, de így jó!
Norbi egyszer kelt éjszaka! Már nem is várom, hogy megint átaludja az éjszakát, már annyira hozzászoktam, hogy ismét kelünk éjjel!

Na mennem kell, mert nem tetszik neki, hogy ott hagytam!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nektek is lassú ma a babanet? Vagy csak az én gépem rendetlenkedik?

Szed valaki valami homeos bogyót a tejtermelődés érdekében? A Laktoherb tea nem jött be nálunk mert fájt tőle a hasa Gergőnek.

Még mindig tök jót alszunk éjszaka. Mondjuk most már nem 1/2 5-kor kel hanem 1/2 4-kor, de így is többet tudok pihenni. Nagyon ügyes gyerkőc. Most a kakával sincs gond, simán kijön. Sőt tegnap olyanokat pukizott mint egy felnőtt.

A Norbi féle update diétát meg lehet találni itt az interneten? Jó lenne nekem is egy kicsit leadnom, mert kislányom tegnap kedvesen lekövérezett. Pedig csak 65 kiló vagyok ami pont 10-el több, mint amihez a ruhatáram passzol. Kénytelen vagyok venni egy nadrágot, mert hát nem mehetek mindenhová szabadidőruhába.

Mikortól kezdtétek a nagykádban füedést?

Puszi mindenkinek!
Sys
sys

Szia Sys!
Nekem is nagyon lassan jön be a babanet!!!
Én az Urtica Uriens 5CH homeós bogyót használom 2x5-öt egy nap! Nekem nagyon bevált! Volt hogy elfogyott és nem szedtem egy-két napig és érezhetően kevesebb volt a tejem! Meg én a Fitolac tejserkentő teát iszom!
Norbi egy hát híján 5 hónapos és kb. 2 hete fürdik nagy kádba! Márti babája viszont egy hónappal fiatalabb Norbinál és ők még előbb kezdték!!!!! Norbi imádja!!!
Itt megtudod nézni, hogy melyik élelmiszer melyik csoportba tartozik:
http://www.norbi.hu/index.php?p=update

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Kép

Végre megint tudok írni egy pár sort,múlt héten nem működött a net.,hiába akartam írni nem sikerült.

Liliána egy hete átalussza az éjszakát,este 1/2 10-kor legkésőbb már alszik és reggel 8-ig csöndben van,de ma még erre is ráhúzott mert csak 9-kor ébredt.Persze ilyenkor szörnyen éhes és egyszerre kiszívja mind a két cicit.Én is többet tudok pihenni még így is,hogy éjszaka egyszer felkelek kifejni a tejcsit.Hajnalban felteszem a bimbókiemelőt és ebbe csurog a tej míg fel nem ébred.Ma amúgy is úszok a tejben mert már eddig 90ml lecsúrgott csak úgy szopi közben.

Most mind a ketten alszanak így van egy kis időm írogatni.Visszaolvasni még nem tudtam.De remélem mindenki jól van.

Lányok olyan jó nézni,hogy napról napra okosabb és ügyesebb,de nem csak a kicsi a nagyobbik is rohamos okosodásnak indult,már gyönyörűen rajzol és kezdik érdekelni a betűk.Minden nap kérdezi,hogy mikor mehet oviba,úgyhogy tavasszal kezdjük,annak ellenére,hogy csak szeptembertől akartam vinni.

Lányok normális dolog szoptatás alatt a löketszerű mensis vérzés?Már kezdek egy kicsit aggódni,két napja tart de nagyon erősen vérzek,pedig soha nem szokot ilyen erős lenni a mensim.Még szülés után sem véreztem ennyire.

Én is a nagykádban fürdetek és azóta imád pancsizni,addig minden este órdítot,most fordítva van akkor órdít ha kiveszem,pedig hagyom őt jócskán lubickolni.

Na eldugulok nehogy sok legyen belőlem egyszerre.
Mindenkit sokszor puszilok,ha tudok jövök.Saxi.
saxi

Javítás!

Órditot helyett órdított,bocsi.

Saxi.
saxi

Szia Saxi!
Örülök, hogy megint itt vagy!
Ezek szerint neked már megjött? Szerintem szoptatás alatt a lökettszerű vérzés normális lehet, hiszen a szoptatás méhösszehúzódást okoz!
Tavasszal is lehet kezdeni az ovit? Én azt hittem azt is mindig csak szeptembertől!
Nálunk is az volt, hogy fürcsi után üvöltött Norbi, de a napokban ez valahogy elmaradt! Amikor kiveszem a vízből akkor pityereg egy kis ideig, aztán semmi! Ennek nagyon örülök, mert utáltam hallgatni, ahogy torkaszakadtából sírt, ráadásul az én fiacskám ilyenkor előszeretettel hanyagolja a légvételt!
Most gyorsan keresek egy táblázatot, mert nem tudom pontosan, hogy mennyi idős Lilián!
Megvan! Hű már Ő is mindjárt 3 hónapos! Annyira gyorsan nőnek!!!
Bogi milyen a hugocskájával? Nem féltékeny? Szeretgeti?
Nálunk is voltak átalvós idők, de ez már a múlt! Norbi ismét egyszer-kétszer, de van hogy háromszor is felkel!
Fogacskával hogy álltok azóta?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Igen sajna most jött meg először de ez egy horror.Neked még nem?Ha így van nagyon irigyellek.Igazad lehet erre nem is gondoltam,hogy lehet a szopi miatt lökődik a vér,akkor megnyugodtam.Bár jobban örülnék ha minél előbb elmúlna mert nagyon idegesít.

Az ovit kezdhetjük amikor akarjuk mert már elvileg októbertől hivatalosan óvodás csak én nem akartam vinni.De az ovis létszámban már benne van mintha járna.

A nem veszek levegőt sírás közben nálunk is működik,a férjem sokszor úgy megijed,ha ezt csinálja,hogy kiabál nekem,hogy anya gyere gyorsan már megint lilul a gyerek.Szóval úgytünik nem egyedi dolog,azért valahol megnyugtató,majd biztosan kinövik de addig is szereznek nekünk néhány izgalmas percet.

Igen 27.-én lessz 3 hónapos,már nagyon cuki.Bogi imádja őt,nem féltékeny állandóan ölelgeti cumit ad neki,de főleg nagyon vigyáz rá.Ha valaki meg akarja nézni a kicsit ahoz kell a Ő beleeggyezése de még így is hozzáteszi,hogy nem szabad megfogni mert még nagyon kicsi.Szóval tündéri vele.Annyi van,hogy neki is kell adnom minden nap egy kis anyatejet mert követeli.Azt hittem,hogy nem fog neki ízleni de tévedtem azt mondja,hogy nagyon finom.Még szerencse,hogy bőven csurog le így minden nap adok neki is egy kicsit.Ettől nagyon boldog.Lehet,hogy ez azért van mert Őt nem igazán tudtam szoptatni.

Az eggyik fogacska kibújt és már a másik is nagyon fehérlik.Szerintem pár nap és áttöri a ínyét.Norbikának már van foga?

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Na visszajöttem, de szerintem nem sokáig.

Kata!
Krisztikém is sűrűn szopizik. Ma még tűrhető is, de tegnap 1,5 óránként cicizett, úgyhogy egész napos szoptatást tartottam Kép Csak szegény cicik bírják ezt nehezen.

Barbi!
Krisztikének is volt szemgyulladása, eléggé durva, és 7 hetes korában múlt csak el, mikor valami jó erős szemcseppet adtak rá. Mi is mosogattuk neki kamillával is. Nem tudom nálatok mennyire durva, de nálunk folyt a szeméből a váladék, hogy szépen mondjam. Nagyon tudtam szegénykét sajnálni. Remélem, hamarosan túllesztek rajta ti is.
Rómára nagyon irigykedem, annyira szeretném én is megnézni egyszer Kép

Saxi!
Hű, nagyon jó neked, hogy ilyen sokáig alszik Lilián. Nem semmi, akkor te már végigaludhatod az éjszakákat Kép
Mensiben igaza van szerintem Györesznek, valószínű a szoptatás miatt van, de ha bizonytalan vagy, akkor szerintem hívd fel a dokidat. Biztos ami biztos.
Há,

Györesz!
Szép nagy fiú ez a Norbi. Kép Szuper, hogy ez a szörcsögés nálatok is csak a szokásos babakori szörcsögés. De elég szörnyű hallgatni. Én ma már 4x szívtam le Kriszta orrát, mert nem kapott levegőt. És nem is csodálom ami kijön belőle. Mikor leszünk ezen túl?????

Mi ma megint nagyon sírósak vagyunk, bár most sikerült 2 körül elaludnia, és még mindig alszik. Kép
Nekem viszont nem tudom, mi bajom van, de valahogy nincs semmi étvágyam, egyszerűen max ropit tudok enni, annyira fáj a gyomrom. Utálom ezt az érzést. Bár ez szokta jelenteni, hogy jön a tavasz. Jelez a fekélyem Kép Remélem, lassan itt lesz, mert én már nagyon várom.
Mi ma is 6 előtt keltünk fel, úgyhogy fogzás ellenére jó kislánykám van. Kép De úgy sajnálom szegényt. Folyton rágcsál, meg megfigyeltem, hogy ha fáj neki, először rágcsálja a szája szélét, utána kezd el nagyon sírni. De olyankor semmi sem használ. Na de majdcsak túlleszünk ezen is.

Ja, és még kérdezni akartam valamit. Nekem az elején sokat kancsalított a kislánykám, de aztán elmúlt neki. Mióta a kezét nézi, és ez a napjából nagyon sok időt kitesz, újra kancsalítani kezdett. Szerintetek ez még normális? Vagy ti is tapasztaltatok ilyet? Remélem semmi gond nincs, de nálunk apukámnak van egy nagyobb fokú szemtengelyferdülése, nekem meg egy kisebb, úgyhogy azért aggódom kicsit, nehogy Krisztikének is legyen.

Na mostmár tényleg befejezem.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!

Nekem Bogi kancsalított sokáig,én kértem egy beutalót a szemészetre mert nálunk a férjemnek van fénytöréses problémája ami miatt szemüveget hord.A doki megvizsgálta de nem talált nála semmit aztán szépen elhagyta a kancsalítást.De azért örülök,hogy megmutattam orvosnak.

Az éjszaka tényleg jó,de még egyszer felkelek éjjel fejni,néha olyan álmos vagyok,hogy nagyon nehezemre esik,de különben nagyon fáj a cicim ha nem fejem ki.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Hát elég mozgalmas éjszakánk volt! Norbi felkelt 2-kor, 4-kor, fél 6-kor, fél 7-kor és háromnegyed 8 óta fent van!
Képzeljétek tegnap átfordult a hasáról a hátára! Igaz, hogy csak egyszer, na de akkor is! Próbálkozott még csak már nem ment neki! Ideges is volt!

Saxi!
Nekem még szerencsére nem jött meg! Remélem egy darabig még hanyagol!
Bogi nagyon aranyos lehet, ahogy a kishugát pátyolgatja és nagyon tetszik ez a teci dolog! Igaza is van, hamár a hugi anya tejcijét issza, akkor még szép, hogy neki is jut!Kép
Norbi foga már több mint egy hónapja jön! Néha nagyon kínozza, néha észre sem venni! Már jócskán ki van fehéredve az inye, de fogacska sehol!

Anikó!
Akkor Ti sem náthásak vagytok? Krisztikének is a normális szörcsögése van? Engem néha úgy zavar, főleg amikor nem tudok leszívni semmit, bár mostanába elég ügyes vagyok!
Azért tessék enni, még akkor is ha fáj a gyomrod, mert aztán nem lesz tejecske!
Norbi is kancsali miközben nézi a kezét, de azért mert annyira közel rakja a szeméhez! Szerintem ez normális, én ezen még nem agyaltam!Kép

Márti!
Jöttök ma? Nagyon örülnék!!!!!

Tettem fel új képeket az albumba! A piros-fehér felsős fiúcska Norbi, ezek egy hónappal ezelőtt készültek! A másik kisfiú 4 héttel idősebb Norbinál, de olyan mintha az én fiam lenne a nagyobb! http://babanet.hu/album/main.php?album=4281&page=3

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi!
Akkor igyekszem én sem aggódni a szeme miatt, amíg nem muszáj Kép
Nagyon édes Bogi ezzel a tejcsidologgal. Kép

Györesz!
Én sem aggódnék a szeme miatt, csak azért teszem mégis, mert apukámnak elég komoly baja van ezzel, én is kicsit örököltem, bár nálam nem vészes, és féltem, nehogy Maszatka is örökölje.
Nálunk is normál szörcsögés van, dokinéni szerint nincs megfázva, de nálunk muszáj néha 4-5 alkalommal is kiszívni neki, és jön is belőle.
Igyekszem enni is, bár tegnap nem vittem túlzásba, délben egy kis leves, este meg egy kis müzli meg alma. Nem könnyű, ha annyira szarul érzed magad, de a kislánykám miatt erőltetem. Nagyon rossz, hogy nem szedhetem a fekélygyógyszerem, szopi mellett nem lehet.
Megnéztem a képeket. Most is elejétől végéig, és döbbenet, milyen szép nagy haja van Norbikának Kép Márti kislányával jól fog kinézni. Két szép nagy hajú babó Kép Látom, Maléves plédetek van, az a kék-zöld színű. Nekünk is van ilyen itthon Kép Nagyon szép nagy fiú ebben a szerkóban.

Képzeljétek, ma reggel fél8-ig aludt az én kislánykám. Evett, játszottunk és most megint visszaaludt. Közben volt egy fogfájás rohamunk, vigasztalan sírással. Annyira sajnáltam szegénykét.
Na de most megyek teszek-veszek a lakásban, mert lehet, hogy később már nem lesz hajlandó alukálni, mert kialussza magát Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Patrik négyszer ébredt éjjel.Nem eszik ilyenkor túl nagy mennyiségeket,tehát biztos,hogy valami kínozza.Szerencsére mindig könnyen visszaalszik.
Főleg a nappali evésekkor olyan,mintha a tejtől azonnal fájni kezdene a hasa és a cicit kiköpve sírdogál.
Régebben,ha szopizott utána elégedettnek tűnt.Kép

Györesz!
Szép súlya van Norbikának!KépNagyon tetszettek a képek,tényleg nagyfiú már!KépÜgyes,hogy átfordult!Raul volt olyan,hogy borzasztóan bosszantotta,ha valami nem sikerült Neki.Kép
Az Urticát ezek szerint folyamatosan szeded és a teát is iszod?
Lhet,hogy én is kipróbálom valamelyiket,bár eddig még nem kellett semmit bevetnem.
Ma remélem eljutok a dokihoz és talán lesz megoldás a megkergült hormonjaimra.Kép
Azt hiszem Nálunk is így történik majd a nagykádazás,mint Nálatok!

Saxi!
Ez aztán a maratoni éjszakai alvás!Kép
Te használsz valami tejszaporítót?
Már sajna nekem is megjött.KépNeked nem csökkent a tej átmenetileg?
Bogi is nagyon aranyos,remélem élvezni fogja az ovit és teljesen elfelejtette a rossz emléket!Kép

Anikó!
Patrik is bebandzsít,ha közelről nézegeti a kezét,de ha Nálatok előfordult szem-probléma,lehet,hogy érdemes lenne megnéznie Krisztikét egy szemésznek és Te is megnyugodnál.
Még mindig váladékozik az orrocskája?Tűri a kiszívást?
Fekély.KépFolyadékot azért tudsz bőven inni?

Márti!
Puszi.Kép

Most mennem kell.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Végre sikerült rávennem apát,hogy segítsen felrakni egy pár képet.Itt megnézheti akit érdekel http://www.juropnet.hu/~kese/kepek/page_01.htm
Most sajna nincs több időm,de ha tudok még ma jelentkezem.

Mindenkinek szép napot,puszi Saxi.
saxi

Anikó!
Nagy haja az én fiamnak? Csak volt! A piros-fehér felsős fiúcskát nézted? Azóta már annyi haja sincs! Nagyon hullik neki és világosodik is!
Én is kb. 3x szívom Norbi órát, de néha semmi nem jön, néha meg elég sok! De hát a dokinéni biztos tudja!
A Maléves pléd a nagymamáéké!
Gyomorfekélyed van?Kép Te szegény! Biztos nagyon rossz lehet! Erre nincs valami homeós bogyó amit szedhetnél szoptatás alatt?
Szegény Krisztike jól megszenved a fogacskájával! És belegondolni is rossz, hogy még hány fog fog kibújni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Igen én folyamatosan szedem a homeós bogyót és a teát is iszom!

Saxi!
Megnéztem a képeket! Tündériek a lányok! Legjobban az a kép tetszett ahol fekszenek egymás mellett az ágyban!

Norbi reggel háromnegyed 8 óta fél órát aludt! Talán most sikerült megint elaludni!
Jönnek ma hozzánk a Mártiék! Csinálunk majd képeket és majd felteszi ide, hogy Ti is lássátok a kezdődő románcot a lurkók között!Kép
Ma felhívott a Márti, hogy jönnek, aztán mondtam a fiamnak, hogy jön a Gigi és csajozhat majd, erre Ő teliszájjal nevetett!Kép

Majd este jövök!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!

Szedem az urticát de csak minden második héten.Egy hetet mindíg kihagyok mert azt mondta a védőnő,hogy így sokkal hatékonyabb.Lehet benne valami mert a Boginál nem igazán volt tejem most meg van bőven.Én is észre vettem,hogy a mensi első napján kevesebb volt a tejem de másnapra visszaállt a mennyiség.Nagyon remélem,hogy Bogi jól fogja magát érezni az oviban,ez egy másik óvoda nem az ahol a rossz élmények érték.
Nálatok meggyógyultak a lurkók?Remélem már jól vagytok.

Györesz!

Örülök,hogy tettszenek a lányok,azt a képet én is nagyon szeretem.Norbika már udvarol?Nem lessz ez egy kicsit korai?
Bizony ez a fogzás nagyon húzós,mire a húsz tejfog kibújik még lessz egy pár nehéz napunk és éjszakánk.Boginál a rágófogak voltak nagyon húzósak,lázas volt hasmenése volt és állandóan sírt.Szóval készüljünk fel mert nem egy könnyű dolog.

Puszi mindenkinek,Saxi.

UI:Mi van Diával és Gigivel,tud valaki róluk valamit?
saxi

Sziasztok!

Az én Gergőm is bandzsit, de az az érdekes, hogy csak akkor amikor távolabbra kerül tőle valami. Lehet hogy én is megnézetem mert nekem sem jó a szemem.

Úgy látszik ma nem az én gyerekem az egyetlen aki nyűgös. Ma szinte még semmit sem aludt napközben. Viszont éjjel megint 1/2 5-kor evett csak. Nem tudom mi lehet ma vele. Front van?

Tényleg méricskéli még valaki hogy mennyit eszik a gyerek? És ha igen akkor mennyit?

Üdv
Sys
sys

Sziasztok!

Saxi!
Dia szokott írni, csak ritkán, bár eddig azért minden nap írt egy keveset és most tényleg egy pár napja mintha eltűnt volna!
Gigi sajnos egy kicsit depressziós lett, most próbál rajta túljutni azt hiszem! (bocsi Gigi, ha rosszúl tudom!)

Sys!
Én már nagyon régóta nem mérem, hogy Norbi mennyit eszik, ígyhát fogalmam sincs, de amikor még mértem Norbi mindig alul teljesített mégis hízott rendesen, úgyhogy szerintem felesleges is!

Tegnap voltak nálunk a Mártiék! Nagyon tündéri a kislánya! Norbinak is tetszett, bár elég szégyenlős volt!Kép Míg az én fiacskám félszegen nézett Gigire és nyúlt felé, addig Gigi nevetett, dumált és járt keze, lába! Így elsőre Norbi nem akarta lerohanni!Kép Gigi nagyon szép nagy baba! Egymás mellett feküdtek és senki nem modta volna meg, hogy egy hónap korkülönbség van köztük! Márti csinált képeket, majd biztos tesz fel!

Márti!
Nagyon örültem, hogy itt voltatok! Nagyon szimpi vagy és a lányzó is gyönyörű! Remélem még sokat találkozunk! Gyertek máskor is, bármikor!!!
A képeket ha tudod majd küldd el! Köszi!!!

Képzeljétek! Tegnap mivel megint nem lehetett írni ide így nézegettem az arcivot. Főleg azokat a napokat amikor már közel voltam a szüléshez és az azt követő napokat olvasgattam! Tegnap döbbentem rá, hogy én azóta sem olvastam vissza szokat az írásokat amikor már a kórházban voltam! Annyira megható volt, ahogy mindenki izgult értem és drukkolt nekem! Nagyon jó volt visszaolvasni, még el is pityeregtem magam!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Tegnap két írásom is elszállt, aztán meg ma reggelig netünk nem volt. Azért megpróbálok most írni, hátha sikerül.
Minket is elért, hogy a tisztábatevésért harcolni kell. Kedvenc foglaltossága, hogy forog oldalra. És képzeljétek, tegnap többször is a csörgőt, amit odaadtam neki, átvette a másik kezébe. Nagyon kis ügyes volt Kép Tegnap meg ma reggel is nagyon játékos napunk volt, este úgy elaludt, hogy csak néztem. Az apucija nagyon kifárasztotta a drágámat Kép

Kata!
Sikerült eljutni a dokihoz? Mit mondott?
A szemével még várok kicsit, de ha fél éves koráig nem javul, akkor szerintem inkább megmutatom egy szemésznek. A fekélyemre meg tudok inni, sőt, tegnap már jobb is volt. Csak az nem mindegy, hogy mit eszek. Ilyenkor a semmi a legjobb Kép
Az orrszívást Krisztike hol jobban hol rosszabbul tűri, ma reggel a rosszabbul volt jellemző. Ma is fél7-kor arra kelt, hogy nem kap levegőt. Pedig tutira aludt volna még. Ha veszünk párásítót, apa már dolgozik az ügyön, akkor szerintem jobb lesz a helyzet.

Saxi!
Édesek a kislánykáid. Az a kép tényleg aranyos, ahol egymás mellett vannak. Kép A nagyobbik kislányod pedig igazi kis hercegnő már Kép

Györesz!
Azt a fiúcskát néztem. Ezeken a képeken még egészen nagy haja van. Kép Egyébként Krisztának is kihullott a haja, főleg ahol a legtöbbett fekszik, hátul egy foltban teljesen, és még egy csíkban, ahogy a fejét szokta mozgatni. Kép
Mártival összehoztátok a találkozót? Hogy tetszettek egymásnak Norbi és Gigi? Kép

Sys!
Én még néha meg szoktam mérni, ha úgy tartja kedvem, vagy ha úgy érzem, hogy kevesebb a tejem, akkor kíváncsiságból. Olyan 150 és 200 között szokott lenni a mérés eredménye. Egyébként csak azt szoktam nézni, hogy hetente eleget hízik-e. Te még szoktad mérni?
Tegnap mi is nehezen aludtunk. Frontok voltak, állítólag kettős fronthatás tegnap is ma is. Úgyhogy ez okozhatta a nemalvást.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Györesz!
Közben látom, te már megelőztél, hamarabb írtál Kép
Irigykedem, hogy ti tudtatok találkozni. Én már annyira várom az áprilisi találkozót. Úgy hiányzik a társasági lét, meg titeket is annyira meg akarlak már személyesen is ismerni.
Én is szoktam néha visszaolvasgatni. Néha rámtör egy érzés és annyira szeretném újra átélni a terhességemet és ez annyira jó, hogy vissza tudjuk nézni. Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Nincs időm rendesen olvasni, de az előbb megütötte a szememet: Györesz! Homeós bogyót nem szabad hosszan rendszeresen szedni. Akut esetben, utána csökkenteni, tüntek el, bogyó kimarad. Akkor is, ha a tejről van szó!!! Különben megfordulhat a hatása.

Nálunk ma csend van,. Tomibaba havazás másnapjn mindig alszik. Többieket meg kitettem a hóra, hadd edződjenek.
sofka

Sziasztok!

Tegnap végre eljutottam orvoshoz,szt mondja nem lát semmit,meglátjuk a rákszűrés eredményét is.
CERAZETTE-t írt fel,szedte már valaki?

Márti,Györesz!
Remélem lesznek képek!Kép

Saxi!
Köszi,már jól vagyunk!Kép
Látom Lilikének is nagyon tetszik a nagykádazás!Kép

Anikó!
Milyen párásítót vesztek?

Dia!
Tényleg,úgy eltűntél!KépRemélem minden rendben!Kép

Egyedül vagyok a két banditával Kép,mennem kell.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Nagyon idegesítő ez az állapot itt a babaneten.Ma már kb.40-szer próbáltam belépni sikertelenül.Ha pedig valahogy sikerül megírnom a levelet tuti,hogy nem tudom elküldeni.Azért próbálkozom hátha,de sajna nincs olyan sok időm.

Liliána végre elaludt,szegénykét egész nap a foga kínozza,most bekentem neki dentinoxal,és végre megnyugodott.Boginál meg nagy hírem van,végre leszokott a cumiról.Már két napja alváshoz sem kéri,olyan büszke magára,hogy Ő már nagylány.Persze ezerrel dícsérve van úgyhogy haladunk szépen.Még az sem zavarja,hogy Liliána időnként cumizik,főleg most a foga miatt szereti rágni.

Köszi az infót Diáról és Gigiről,remélem mindketten jól vannak.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.

Nem merek többet írni,mert ha elveszik megőrülök.Kép
saxi

SZiasztok lányok, helló Dia!

Most végeztek a UPC-ek végre van internetem.
Amikor csöngettek pont szoptattam.
Ciki de le kellett raknom szegénykémet és csak egy óra múlva folytathattam tovább.
De most már minden rendben leszámítva a sírást ami az etetés után következett.
Mit csináltok, bár hülye kérdés, mit lehet csinálni azon kívül, hogy etetsz, pelusozol, alszotok és természetesen, ha van egy leheletnyi időd főzöl.
Megyünk szombaton Imoláékhoz, nagyon szeretne már babázni, de mondtam neki, hogy csak úgy megyünk, hogy ha már teljesen kigyógyultak a begsiből.
Ha mentek Mezőre nagyon vigyázzatok ebben a hideg időben, nehogy megfázzatok.

Szia Györesz!

Én vagyok Dia barátnője Andi, velem sms-eztél, emlékszel? /CSepel, Királymajor/

Hogy vagytok, hogy bírod, bár neked már ahogy olvasom nagyobb a gyermeked.
Mi pont tegnap múltunk két hónaposak.
Lassan öt kilógrammosak vagyunk, de már csak 150 gramm és elérjük.
A fürdést Noémi is nagyon élvezi, bár ugye őt még tartani kell a kiskádban, de nagyon el van benne. Először megijedt aztán egy nagy sírás-rívás után minden rendben lett, ma már imád fürödni.
Na jó most egyenlőre ennyi legyetek jók, sajnos eddig tartott a nyugalom, megint sír......

Puszi és írjatok.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Sofka!
Akkor most hogy szedjem? Sokáig csak 1x5-öt szedtem naponta, de amikor úgy éreztem, hogy kicsit kevesebb a tejem akkor 2x5-öt és azóta is úgy szedem egy pár hete! Még nem fordult meg a hatása, de akkor odafigyelek! Akkor most szedjek csak 1x5-öt, aztán meg semmit? Valaki azt írta, (már nem is tudom ki) hogy egy hétig szedni, aztán egy hétig nem és úgy a hatásos! Akkor most hogy kell? Tök jó, hogy ezeken semmi tájékoztató nincs! Köszi, hogy írtad!

Márti!
Köszi a képeket! Küldjél még!
Olvastad Sofkát? Te is minden nap szeded a homeós bogyeszt, nem?

Anikó!
Igen annyira jó, hogy bármikor visszaolvashatjuk a terhességünk történetét! Én a szülést élném át újra! Annyira sajnálom, hogy nem készült kép róla, hogy minden annyira hirtelen, gyorsan történt! Persze jó volt, hogy nem szenvedtem annyira meg, de így valahogy nem tudtam úgy igazán megélni az eseményt! Nem rég leírtam a szüléstörténetemet a legapróbb részletességgel ahogy emlékszem és azt is olyan jó visszaolvasni! Én még szeretnék szülni! Csak kérdés, hogy kitől?KépKépKép

Kata!
Én nem szedtem még ilyen gyógyszert! Biztos minden rendben lesz!
Kitartást a fiúkhoz!
Képeket majd Márti teszi fel!

Saxi!
Gratulálok Boginak a cumileszokás miatt! Add át neki!J

Írtam ma a Giginek egy sms-t, mert mostanába olyan sokszor gondolok rá, csak mindig féltem, hogy zavarom! Visszaírt! Olivér jól van, de Ő sajnos elég rosszúl van, sajnos még gyógyszert is kell szednie és dokihoz jár! Írta, hogy ne haragudjon, hogy olyan hirtelen eltűnt! Írtam neki, hogy nagyon várjuk vissza és reméljük, hogy tavasszal Ők is el tudnak jönni a talira. Ő is reméli, de most elég rossz a helyzet! Nagyon drukkolok neki, hogy hamar rendbe jöjjön!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Andi!
Hát hogyne emlékeznék! Gondoltam is rád a napokba!
De jó, hogy tudsz írni!!!Kép Csak sajna 3 napja szarakszik a babanet és alig lehet írni!
Hát igen, Norbi már 1-jén 5 hónapos lesz! Már kész nagyfiú! Szoktam már adni neki almát, sütőtököt, nagyon szereti!
Szép nagy a kislányod! Ha tudsz tegyél fel képeket, hagy lássuk! Jó baba Noémi? Sokat alszik nappal? És este? Szopik rendesen? Van elég tejcid?
Melyik dokihoz jártok?
Márti is Csepeli ám! Tegnap találkoztunk előszőr! Remélem majd veletek is tudunk találkozni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Teszek fel gyorsan egy táblázatot, amig még lehet!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Sys Gergő 2005. január 13. </pre>

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Keddtől próbálok írni nektek,de mindig azt írta ki,hogy karbantartás miatt nem fogadja el a levelem.KépPedig egy jó hosszút írtam.Kép
Este visszajövök,de most hív a fiam.Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

3 napja csak reménytelenül írok nektek de elküldeni nem tudom sose.
Teszek fel 1-2 képet hátha most elmegy.

Kép
márti05

Szia Györesz!

Nappal egyáltalán nem hajlandó aludni, talán egy órát aztán így este fél 11-ig ennyi, utána végig alussza az éjszakát jó esetben reggel fél hatkor kel fel. De rosszabb esetben hajnalban még etetek fél háromkor.
Sokat szopizik, van, hogy 170 grammot kiszív egyszerre 20 perc alatt, aztán meg visszabukja természetesen a kis mohó. De hát addig jó amíg ennyit eszik.
Jó alvó éjjel, de néha csámcsog, cuppog és beszél magában, van hogy erre ébredek, mert én külön alszom vele a szobájában, a férjem szegény meg egyedül a hálóban. Sajna.
De már megszoktuk, igazából, úgy vagyunk ezzel, hogy az ember azért vállal babát, mert hát mindent a gyermek érdekében, hát ez is egy ilyen dolog, hogy megszokás kérdése.
Bár tudod nem mondom, hogy nem hiányzik a férjem, nagyon is szeretnék vele aludni, csak nem merem egyedül hagyni bébicseket.
Ti hogy alszotok, milyen a fiacskád szobácskája, vagy együtt alszotok ti is?
Ha nem vagyok indiszkrét, ha jól emlékszem a pároddal mi újság van? Kibékültetek már, vagy még nem rendeződtek a dolgok?
Látogatja kisfiad, vagy már együtt is éltek, tudod le vagyok maradni egy hangyányit.
Mártival is talizhatnánk, majd, csak már alig várom, hogy jobb idő legyen, megőrülök a bezártságtól. Kezdek bekettyózni.

Szia Dia!

Na végre már azt hittem, hogy ennyi időd van aludni :-))) Jó vicc, ha..ha
Szóval azért majd hogy ha ráérsz gyere, Gyuri most ért haza, de el is küldtem rögtön vásárolni, mert már semmi sincs itthon, amiből főzni tudnék.
A telefonszámunk tudod már az új, amit leírtál.
Végre, éppen ideje volt már.
Gondolom, most Gyuri éjjel-nappal netezni fog, így is hajnalban feküdt, most akkor szerintem már le sem fekszik :-))))
Domi aludt már végre, Noncsi most alszik hála az égnek, van egy kis időm, de már kikészített ma egy kissé.
Arra nem volt időm, hogy pisilni menjek.
Amikor itt volt a UPC-is manus, majdnem bepisiltem.
KÉpzeld Budának Gyuri szerzett volna egy állást Dubainál és ez a hülye Laci arra nem vette azóta sem a fáradtságot, hogy bemenjen tárgyalni Dubaival.
Pedig felvették volna.
Tiszta hülye. Mondtam Gyurinak, hogy Buda meg sem érdemli, hogy segítsenek neki egyáltalán.
No mindegy, ez volt az utolsó lehetősége Budának, már mindkét helyről kiesett. Gondolhatod, ezek után sem Udvarhelyi, sem Dubai nem veszi fel.
No majd jelentkezz.

Most gyorsan lefürdök.

Pusszancs nektek aztán írjatok, még ma valamikor biztos hogy idejutok a gép elé, majd kitúrom Gyurit.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Most akkor tényleg hogy kell szedni ezt a bogyót? én is vettem, de tök rossz, hogy nincs ráirva semmi.

Kata!
Én is ugyanazt a gyógyszert kaptam mint te. Nekem csak vissza kell szoknom arra, hogy mindennap be kell vennem. Hát mit mondjak több kevesebb sikerrel.

Ma voltunk tanácsadáson és úgy megdicsértek minket, hogy dagadt a mellem. Gergő 60 dekát hízott 2 hét alatt. Most 4840 gramm és 55 és 1/2 centi. Én meg állandóan aggódtam, hogy eleget eszik e.

Györesz!
Látom a nagyobb gyerkőcöket is betetted a táblázatba. Én is mondanám akkor a lánykámat: Renáta 2000 október 28.

Márti, Györesz!
Szépek nagyon a gyerkőcök. Esküvő mikor lesz?

Puszi
Sys
sys

Vissza jöttem!Kép
Szóval Domi már 4950g volt szombaton.Kép
Sajna,2-kor még felkel enni aztán bejárja reggelre a kiságyat.Ma elkeztem adni a pocakjára az INFACTOL-t,eddig úgy néz ki jó neki.Sokkal nyugottabb és szinte csak kajálni kellt fel ma.Lehet,hogy ettől?Használja valaki még?
Viszont fogzik amitől folyton nyáladzik és a keze könyékig a szájában van.Kép
Én:
A menszim nem jött meg 13.-án.A bal csípőmnél becsípődik időnként egy ideg,ami a talpamig lenyilal majd megőrülök tőle.Tejcsim változatlan.Rokonok jönnek mennek,még kb:májusig jönnek a babanézők.KépKép

Barbi!
Köszi,érdekel a Római szállás!KépGyere gyakrabban!Szonjának jobbulást kivánok!Kép

Andi!
Üdv újra a neten!KépMa amikor letettem a telcsit,kb:5 perc múlva már aludt is Domi és délben kellt enni.Aztán aludt tovább és most fél 7-kor kelt.Szóval jó ez a szer,javaslom Noéminek is.KépMondta Imola,hogy mentek hozzájuk.Minket is hívott,de nincs kocsink.Kép

Saxi!
Gyönyörűek a csajszik!Kép

Györesz!
Hú,mekkorra fiad van már!Olyan vagány a szerkója.KépMár én is úgy várom,hogy így öltöztessem Domit rugik helyett.

Kata,Márti,Anikó,Sys,és a többiek!
Sok sok puszi!Kép

Ja!KATA!
Én is azt a gyógyszert szedem.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Itt van Andi Noémie és az én Domim.Kép
Pusz.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Kép

Kép
Kép
lldicsi

Bocsika,hogy sok képet teszek fel,de most tanultam meg,hogy kell.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!
Én is egyszobába alszok még Norbival, pedig aludhatnék a másik szobába is, de én így vagyok nyugodt és hát nincs is kivel aludja, akkor meg mirét ne aludhassal a fiammal! A gyerkőc apujával azóta is külön vagyunk! Volt egy próbálkozása, akkor egy kicsit újra összemelegedtünk, de mégsem működött! Amúgy jól megvagyunk, talán jobb is így! Hetente egyszer vagy kétszer jön a fiához!

Sys!
Szép súlya van a fiacskádnak!
Most én sem tudom, hogy hogyan szedjem a bogyókat!
Máris beírom a lányzót is a táblázatba!

Andi, Dia!
Nagyon cukik a babók! Látom már Ti is összeboronáltátok Őket!Kép

Dia!
Domi is nagyon szépen fejlődik!
Én használtam az elején az Infacolt, nagyon jó volt egy ideig, aztán sajna már az sem segített, de lehet, hogy neked jó lesz!
Én már csak éjjelre adok Norbira rugit, mert imádom így öltöztetni, mindig ilyen cuccokat veszek!
Bocsi, de nem bírom figyelmen kívül hagyni: Jó nagy kukija van a legénykének!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Beduhodtem a forumra, sok irasom ment karba.. igy most csak kepet rakok fel, majd holnap irokKép

Kép

Kép

Kép

Mica
mica

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Kép
Kép
györesz

Szia Mica!
Nagyon aranyosak a fiaid!
Látom Zolika sem éhezik, jó húsban van!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Látom Domi sem mindig rugiba van! Nagyon kis vagány!
Imádom az ilyen képáradatot!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajszik!

Jaj olyan édesek a gyerkőcök, nem győzöm bennük gyönyörködni.
Hogy raktok fel képeket lányok?
Valaki le tudja írni nekem?
Köszike előre is.

ANDI
tandi

Sziasztok!
Györesz!
Hát igen,van szerszám méretünk.Kép
Domi különben hálózsákban alszik.Kép
Megnéztem az albumot,tök jó alakod van.Ügyes vagy..)

Andi!
Én segítenék képet feltenni,de így bonyolult elmagyarázni.Az a lényeg,hogy kicsinyíteni kell először.Én 600-ra" szoktam."De Gyuri majd biztos segít.Kép
Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?