Juji, gratulalunk! Erot, egeszseget, tudod
Amit a tobbiek is irtak, forroviz, masszirozas, kulonbozo testhelyzetek, ez segit, es SEMMI IDEGESKEDES, de ha megis belazasodnal, akkor is tovabb kell szoptatnod, es a gyulladt mellbol eloszor, hogy uruljon. A lurko ezerszer hatekonyabb barmilyen mellszivonal es nem lesz semmi baja, ha lazasan szoptatsz, persze ez csak a mellgyulladasra vonatkozik. De azert mindenkeppen kerdezd meg a dokidat. Nekem ketszer is volt ehhez "szerencsem", 39C
de masnap mar 37C volt (persze augmentin, algopirin es jegeles szopi utan kellett, hogy ilyen gyorsan javuljon, illetve nekem egyaltalan nem volt csomos, csak langvoros, meg a laz, amin marhaul csodalkozott is az osszes doki a Hban, hogy ilyet meg nem lattak)
Neet, orulok, hogy jobban vagytok
Pipocs, tegnap neztem az ujszulott kepeket a lanykamrol es az jutott eszembe, amit te szoktal mondani es bar eros tulzasnak tartottam, pedig tenyleg: kispicurkoka
Zanza, most jottem ra, hogy meg ket hosok sem vagytok (ugye, szilveszter?). Es mar hetente cipelitek kisholgyet a nagyihoz? Miert nem a nagyi megy hozzatok? Igy nem is merek kulon programot csinalni nektek, ilyen telidoben ilyen aprokaval... De kesobb majd mar igen
Ruz, tenyleg a tehenet miert lottek ki? Az nem mondott semmi rosszat...
Ancsi, pontosan 34.521,- vagy 35.671,-, attol fugg 30 vagy 31 napos a honap. Hu, akkor ez a februar micsoda disznosag! Valojaban eddig TGYASt kaptam, GYEDet csak most fogok, de minimallenel tok ugyanaz az osszeg mindketto, ugyhogy ezekkel szamolhatsz.
Harom kozponti hazassagkoto terem van:
1. sz. 1067 Budapest, Teréz krt 13. (1) 3225472
2. sz. 1054 Budapest, Vértanúk tere 1. (1) 3319504, (1) 2694352
3. sz. 1014 Budapest, Úri utca 58. (1) 2143122, (1) 3561139
Mi a varban inteztuk, itt a felfogadas:
Hétfő: 14-18 óráig
Szerda:8-16-ig
Péntek:8-12 óráig.
Ha nem abban a keruletben eskudtok, amelyikben laktok, akkor a keruleti nepessegnyilvantartobol ki kell kernetek egy-egy igazolast, hogy hajadon, illetve notlen a csaladi allapototok, ez nem lehet egy honal regebbi asszem. Ez kell a bejelentkezeshez, tehat eloszor ezt intezd (nekunk ez ket perc volt es ebben a hivatalban egy lelek sincs soha, szoval varni se kellett), hogy ne kelljen rogton ketszer menned. A varban asszem kedden es csutortokon delelott, penteken delutan es hetvegen lehet eskudozni, szoval biztos el tudjatok meg intezni, egyebkent meg olyan szabalyok vannak, hogy minimum 30 nap mulva adhatnak idopontot, de indokolt esetben (amilyen a baba is!) lehet elobb. A magyarorszag.hu oldalon az ugyleirasok kozott megtalalod a hazassagot, de sajna mar feleannyi info sincs rajta, mint egy eve, amikor meg ekormanyzat.hu-nak hivtak. A hulye politikusoknak miert nem eleg a domain-t, a design-t, meg a sok mellebeszelest "frissiteni", miert kell az allampolgaroknak szolo hasznos tudnivalokat is ujrairni?