Új privát üzeneted érkezett!

@mrshope:

minden rendben lesz :)

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

Mrshope! Mint a tesztelèsben igen jártas szemèly nyugodt szívvel írhatom, hogy ezek a tesztek tök normálisak. Ès mèg telefonon keresztül is látni hogy igenis erősebb a 14. Dpos.

Igen, ilyenkor 2 naponta látni jobban a változást.

Szerintem semmmmmmi ok pánikra. Nyugodj meg! Igyál egy fini teát ès próbálj meg lazítani.

caroline4

Na szóval, ha ma még csak a 14. DPO vagy és a 25 kimutatta akkor az jó, 13. DPO 10es teszt volt ugye? csinálj azzal is ha van még és akkor látni fogod azon az erősödést egyértelműen :) De szerintem hamarosan jön Caroline és megerősít ;)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@sjucus13:

Igen, teszteltem, olyan negatív mint a huzat. Pedig próbáltam mindenféle fény felé fordítani , de akár honnan is néztem, bizony negatív volt. Sebaj, lesz ez még pozitív is.
Te hogy vagy??

mano900

@caroline4:
@kiscsillag201:
@dinyus:
Ohh, lányok! Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon sokat jelentenek most nekem!!!!!
@Kiscsillag: Az egyik fotón a 25-osbol van tegnapi-mai, a masik foto a 10-esbol van tegnapi-mai. A teszt pisilos reszehez irtam oda, hogy 13/14 dpo.
@Caroline: Valójában èn arra számítottam, hogy 14. Dpo korul mar eros csiknak kellene lennie a 25-oson. (Amikor pozi tesztre vartam, ezt kepzeltem be valamiert) Mikor normalis, hogy eros csikos?
Hálás köszönetem nektek!!!
mrshope
Budapest

@mrshope:

A 25. teszten látszik az erősödés, sztem 2 nap múlva már erősebb lesz jóval. Nagyon szervezet függő, hogy kinél milyen ütemben növekszik a hcg szint.

kiscsillag201
Dunaújváros

@mrshope:
A kék 25ös a rózsaszín 10es teszt. Itt voltam nemvart napján. 11.dpo volt első pozitív tesztem nagyon halványan.

kiscsillag201
Dunaújváros

Nem nem. Ez szinte sosincs így. Èn a 18. Dpon teszteltem olyan erőset, amit meg tudtam mutatni a fèrjemnek. Mert èn anno különleges módon akartam a tudtára hozni hogy újra apa lesz. Ehhez olyan kazettás tesztre volt szükségem, amin erősen látszott a második csík. Ès ezt csak a 18. Dpon èrtem el. De mèg akkor sem volt ugyanolyan erős mint a control csík.

caroline4

@kiscsillag201:
@caroline4:
Köszönöm lányok, megnyugtattatok, sokkal jobban erzem magam mint reggel. :-)
Tesztelek szepen tovabb, es nyomom a progeszteront. Mivel a pozi teszt ota 90/50 a vernyomasom, remelhetoleg atalszom az egesz napot, hogy hamarabb legyen holnap reggel :-)
Caroline, kitartás a vizsgálatokhoz!
Nagyon nagyon koszonom megegyszer!!!!!!!
mrshope
Budapest

Ezek a tedutjeim 4 èvvel ezelőttről. Besárgultak már de aut láthatod hogy nekem mèg a 16. Dpon id igen halvány volt. A 18. Dposon már a fèrfiak is kettő csíkot látnak. :lol:

caroline4

@mrshope:
En is megkerestem a tesztjeimet!A leghalvanyabb a nemvart utan 2 nappal keszult es utana ketnaponta csinaltam!Tehat a tied teljesen jo!Es volt h en is masnap is teszteltem de ugyanolyan halvany volt,jobb kivarni a ketnaponta tesztelest!

mimkosz
Budapest

mimkosz
Budapest

Szerintem az ritka hogy vki a 9. Dpon pozit teszteljen. De velem tavaly ez is megtörtènt. Abban a ciklusban nem voltunk csak 3* együtt ès onnan számolva is 9. Dpon volt először pozi. De ugye ott volt vmi bibi, mert szívhang egyszer sem volt.

caroline4

Ez volt az a korai teszt tavalyról. Ès hiába erősödött szèpen míg vègül már erősrbb volt a tesztcsíkom, mègsem èletkèpes baba volt.

caroline4

@caroline4:

Hogy van a picurkád? Remélem már jobban!
Hányra is mész ma a dokihoz a vizsgálatra? Jelentkezz ám utána mindenképpen, hogy mit modnott!

ecsibe

@kiscsillag201: Fraxiparint kapok, az vényköteles, és bőr alá kell szúrni, mint az inzulint.

Tegnap este én is ezen paráztam, hogy túl halvány, de a ma reggeli megnyugtatott, en 25-öst nem próbáltam, mind 10-es, úgyis az a lényeg, hogy

sjucus13

Erősödik :-D

sjucus13

sjucus13

Végre apa is elhitte! Az eddigiek szerinte nem voltak pozitívak, és nem is igazán mutatta ki, hogy örülne. :roll: :-D

sjucus13

@sjucus13:
Mondom èn, hogy a fèrfiakat csak az ilyen győzi meg rendesen.

Ecsibe! A kislányom egèsz jól van. Nem fáj semmilye. De az ètvágya mèg nem az igazi.
Itthon maradunk a hèten már.

A vizsgálat ma este 20:00 kor lesz. Fèlek picit. Gondoljatok majd rám.

caroline4

@sjucus13:

Ez bizony erősödik :D
ecsibe

@caroline4:

Hamar rendbe jön. Pihengessetek csak otthon! Jövő héten meg úgyis szünet, lesz idő regenerálódni :)

Gondolunk Rád! De ne izgulj, nem fog fájni! Tényleg csak annyi az egész, mint egy nőgyógyászati vizsgálat. Semmivel sem kellemetlenebb. És biztosan minden rendben van!
ecsibe

@panda01:

Szerintem idd továbbra is. Sok helyen olvastam, hogy a terhesség korai szakaszában is sokat segít.

mano900

@panda01:
Óvatosan azért az ivasaval. Magnéziumot szedjed mindenképpen.

kiscsillag201
Dunaújváros

@sjucus13:
Vegig szirnod kell magad ?
En is azt kaptam a csaszar utan,en hasba szurtam!Amigy baromi draga!

mimkosz
Budapest

@mimkosz: az majd kiderül, hogy meddig kell, de a 12. hétig tuti, aztán meglátjuk, mit mond a hematológus. Azt nem is tudom, hogy itt mennyibe kerül, de majd megírom. ;-)

sjucus13

@caroline4:
Gondolok rád, kívánom, hogy minèl hamarabb túl legyèl rajta!!
Majd írd meg utána, hogy hogy vagy!
mrshope
Budapest

Ok. Írok utána. De nagyon izgulok. Nem a fájdalomtól fèlek legjobban, hanem a doki kedèlyállapotától. Fèlek ha meglátom újra előjön az a rossz èrzès amit átèltem hètfőn. Olyan rossz volt.

Majd jelentkezem.
caroline4

@caroline4:
Mesélj. Túl vagy rajta? Mit mondott a doki?
ecsibe

Túl vagyok rajta. Egyáltalán nem fájt.

caroline4

Mindkèt petevezetőm átjárható. Szèp szabályos a mèhem. a doki már-már túl kedves volt.

caroline4

Holnap majd bővebben beszámolok.

caroline4

@caroline4:
Szuper hírek :) jó pihit, várjuk a beszámolót holnap.

kiscsillag201
Dunaújváros

Ez nagyon szuper hír! :-)
ecsibe

@caroline4:

Szuper hír, kiváncsian várom a részleteket.

dinyus

Na itt is vagyok. 

Tegnap úgy kezdődött, hogy este 8-ra voltam odarendelve. 8 előtt meg is érkeztünk, aztán 8-kor kikísért egy pácienst a rendelőből a váróba, elköszönt tőle és egy másik hölgyet behívott előttem, de nekem odaszólt, hogy nagyon siet. Ezt többször elmondta, hogy siet és hamar én jövök már.

8 után pár perccel én is következtem. Naaaaagyon kedves volt, azt se tudta, hogy kedveskedjen. Kezet fogott velem vagy 4x. Két kezében tartotta a kezem. Minden elmondott a vizsgálat előtt, de ezeket már tudtam. Aztán egy nőgyógyászati vizsgálattal kezdett, mindent rendben talált. Aztán következett a vizsgálat. Semmit sem éreztem. Szólt, hogy ez most fájni fog. Vártam, vártam, kérdezi, na? én meg mondom semmit sem érzek. 

Egyetlen egyszer éreztem egy szúrás jellegűt (mint mikor ovum van) a jobb oldalon. Ott lehet picit nehezebben ment át kontrasztanyag, de mindkét petefészkemnél átott kifolyt folyadékot. Ennek a folyadék halmaznak a méretét leméregette, lefotózta. Elmondta, hogy lehet hányingerem, szédülhetek a vizsgálat után. De semmi nem volt. Kezemet fogva kísért el a pár méterre lévő öltözőig, hogy nehogy elszédüljek. Közben többször kérdezte, hogy jól van Caroline? (itt az igazi nevemet mondta :)) Minden rendben? nem szédül? Aztán a leletkiadás volt, megbeszéltük, hogy ő 3-6 hónap próbálkozást mond, aztán javasolt lehet egy inszemináció, ami szerinte több mint valószínű, hogy sikeres lenne. 

Mindent rendben talált, a hormonokat is. 

Mondtam, hogy voltam korábban uh-on ahol jelezték, hogy a bal petefészkem polycisztás jellegű. Azt mondja, hogy akkor elmondja, hogy az új deffiníciója ennek, az, hogy ha valakinek 32 mm-nél nagyobb átmérőjű a petefészke és benne 12 vagy annál több tüszője van, akkor az polycisztás. Nekem ugyan nagyobb mindkét petefészekm, de sokkal 36 mm-es és alig 6-8 tüsző van mindkettőben. Szóval a legújabb def. szerint az én petefészkeim igenis normálisak. 

A méhem szabályos formájú, sehol nincs nyúlvány, vagy hepe-hupa (ezt másképpen mondta), ami nehezítené a teherbeesést. 

Minden rendben. És túúúúlságosan kedves volt, nekem már ez volt zavaró, és a végén szemembe nézett és mondta, hogy pozitív eredményről visszajelzést vár, de komolyan... és megsimogatta az arcomat. Amúgy 35.000 Ft-ot kért és én pont annyit is adtam. 

Na ennyi. Ja! és még a végén megkérdeztem, hogy mikor lehetünk együtt a férjemmel, erre azt mondta, hogy leglább 5 napig nem. De igazából nem is ajánlják a próbálkozást abban a ciklusban, de 5 nap után próbálhatjuk. Hát nem nagyon győzött meg. Erről még gyűjtök infót. Vajon nem lesz baj ha már ebben a ciklusban próbáljuk, ha persze pont ovu környékén már együtt lehetnénk, mert az 5. nap a 13. napomon lesz.

Mit mondtok? Tapasztalat valakinek? 

9. cn

caroline4

Azt kifelejtettem írni, hogy egy rajzszög feje, annyit véreztem csupán.  Éjjelre kiment a fájdalomcsillapítók hatása és fájdogált a hasam, a méhem és a petefészkem sávjában, de olyan furi fájdalom ez, olyan mintha beütöttem volna a hasamat, mintha valaki hasbarúgott volna. Még egy kicsit az izomláz és a feszítés között van ez a fájdalom. Fura. de nem elviselhetetlen, csak pár perces ülés után kicsit nehéz kiegyenesedni. Erre már nem fogok gyógyszert szedni.

Amúgy bejöttem dolgozni, mert a kislányom jobban van, és anyósomra bíztam. 

caroline4

@caroline4:

Az a lényeg, hogy minden rendben van. Már ezzel is beljebb vagytok! :)
Nekem nem mondta a doki bácsi, hogy abban a hónapban ne próbálkozzunk, sőt kifejezetten javasolta.
Az 5 napot maximum a bacik könnyebb feljutása és a pocakod regenerálódása miatt tartanám fontosnak. De én tuti nem hagynám ki ezt a hónapot!

Lányok, nekem még semmi. Az utro hozza a hatását. 32. napon vagyok, még két nap az ellenőrző tesztelésig. Aztán új, pihenős hónap kezdődik! Tegnap este azt hittem, hogy utro mellett is meg fog jönni, de aztán semmi.

Többiek, ki hol tart?
ecsibe

@ecsibe:

az nagyon jó jel, ha már úgyérezted így ciklus vége felé, hogy mindjárt megjön. persze a z utro nem hagyja. De a mindjárt megjön érzés babás jel is lehet. Én nagyon szorítok. 

caroline4

@caroline4: nagyon örülök a jó híreidnek, ezek után bennem is az a kérdés fogalmazódott meg, mint mimkoszban, lehet tényleg apánál lesz a megoldás kulcsa.
Ecsibe, ahogy Caroline is írta,a mindjárt meg fog jönni érzés lehet babás tünet, nálam is jelentkezett, szedem is a magnéziumot.
Amúgy arra a következtetésre jutottam, hogy a barátcserjétől nem fájtak a melleim, mert most hogy már nem szedem, kezdenek egyre érzékenyebbek lenni. Ma kezdjük szúrni a vérhígítót, végül Fraxiparine helyett clexane-t kellett iratnom, mert ez a könnyebben beszerezhető, de ez lényegében ugyanaz. A tíz darabos 0.4 ml-s 3.45 Eur volt, remélem nem kell majd végig szúrni azért. Ja és még nem is írtam, hogy jövő hét szerdán megyek ultrahangra, már csak az endokrinológushoz kell bejelentkeznem.

sjucus13

Eddig több helyen is azt olvastam, hogy mèg az átjárhatósági vizsgálat ciklusában együtt voltak ès baba lett.

Eddig úgy vagyok vele hogy kivárjuk az 5 napit aztán próbálkozunk.

caroline4

@caroline4: Ez nagyon izgi! Akkor visszaszámlálás indul, és aztán október 31-én(?) meg hajrá-hajrá. Az meg egyébként pont az én szülinapom lesz! :-)

sjucus13

@caroline4: Ezek szuper hírek!
Szerintem is próbáljátok meg a hónapban!
Sok sikert!

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:

veled miújság? Erősebb már a teszted? Muti!

caroline4

Fú lányok jó sokat írtatok, anyósom karambolozott és nem volt időm követni a dolgokat rgy pár napig!
Caroline nem semmi amin átmentél de az a lényeg hogy minden rendben!
Ecsibe izgulok érted, nem sok van már hátra a tesztelésig! Szorítok neked!
A kismamáknak boldog baba várást és várjuk az UH képeket!
Nekem kedden du. megjött, így tegnem kellett mennem a dokihoz! Szerencsére negatív a HPV eredmények, elkezdtük a szurikat! Tegnap meg is kaptam az elsőt, jövőhét csütörtökön kell mennem újra uhra
moncsika79
Szentendre

Caroline
Nekünk az átjárhatósági után kimondottan ajánlotta a doki az együttlétet, terhes is lettem csak sajnos angyalka lett! Lassan a férjed is megy a vizsgálatra és arra is fényderűl!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

Remélem nem történt komoly baj anyósoddal!

Gondoltam Rád, hogy vajon hol tartasz, megkaptad-e már a szurikat és milyen lett a HPV eredménye! Örülök, hogy minden oké! :) Te hogy kapod a szurit? Szedsz mellé closty-t is? Neked kell a szurit beadni vagy mész és a doki adja be?

Én holnap tesztelek. Olyan aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok értem. De egyáltalán nem élem bele magam, az utronak könyvelem el a kését, így ha még mindig negatív, akkor talán könnyebben viselem.
Holnap lesz nálunk cserepezés, legalább nem lesz sok időm agyalni az eredményen!
ecsibe

Hello lányok!

Azta mennyi minden történt! Babyboom lesz 2017ben! Nagy gratula minden pozitesztelőnek és boldog babavárást. Tudjátok,mi a fura? Eddig hiába örültem,mindig bennem volt egy kicsi "miért nem én" érzés, de most nincs. Biztos hülyének fogtok nézni, de én teljesen biztos vagyok benne,hogy ebben a hónapban , legfeljebb ebben az évben én is babás leszek.
Tegnap kalandosan hazaértünk a wellnessről,ami nagyon jó volt,végre volt időnk egymásra, viszot hazafele lerobbant az autó, ismerősök húztak el, aztán mások dobtak haza este. Nagyon dühös vagyok a családra is ,mindkettőnk részéről, magára a helyzetre is, mert idén a dupláját költöttük az autóra,mint amennyit ér és 2 hónap mire meglesz az új, erre megint megáll alattunk..

De nyugtat a tudat,hogy a wellnesst nem rontotta el, elvileg pont megfelelő időben voltunk együtt,vannak szúrkálások, de az mindig, úgyhogy nem élem bele magam túlságosan, de mikor hazaértünk és láttam,hogy megint nincs net, belement egy tüske a kezembe és megindult a szarlavina, arra gondoltam,hogy ahol ennyi lócitrom van, ott lesz egy póni is :D úgyhogy jöjjön az a baba, mert mindent megbocsátok a sorsnan akkor.

Nincs időm sajnos mindenkinek reagálni, de csodàlattal olvaslak benneteket. Mnnyi erő és kitartás ❤️ Caroline , örülök,hogy minden rendben, a tesztre váróknak kitartást , a próbálkozólnak pedig sok összebújást :D

19.cn
bsophiana

@bsophiana:

"ahol ennyi lócitrom van, ott lesz egy póni is " ---> számomra ez volt a hónap, sőt az év mondata :D:D:D:D:D
Ezen  akkorát nevettem, hogy csak na :D:D:D

dinyus

@bsophiana: mi is welnesselni voltunk ebben a hónapban és két héttel később pozitívat teszteltem! ;-)

sjucus13

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?