Új privát üzeneted érkezett!

Banyóci
Borzasztóan sajnálom! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Banyóci!

Őszinte részvétem. A szívem összeszorul, mikor ilyen szomorú hírt kell hallanom, főleg felőled!
ha megkönnyebbülne a lelked, nyugodtan írd le mi történt.
Sok erőt kívánok a gyászodban és remélem hamarosan beköltözi a 3. babátok a pocakodba és enyhíti fájdalmatokKép

sasha

Kép
sasha

Kedves Banyóci és családja!

Őszinte részvétem. Szívől sajnálom. Leírhatatlan lehet a fájdalmatok, erőt kívánok túlélni, feldolgozni!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Banyóci, nagyon sajnálomKép Ez a legrosszabb, ami egy anyával megtörténhetKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Banyóci!

Ez szörnyű, nagyon nagyon sajnáljuk és kívánunk sok erőt elfogadni, feldolgozni. És várunk vissza ha már érzel megadban ehhez elég erőt, hiszen ide tartozol.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Banyóci
Nagyon-nagyon sajnálom KépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Banyóci

Én is Nagyon nagyon sajnálom.

Andy
andy78

Banyóci,
Őszinte részvétemKép. Csatlakozom a többiekhez, maradj velünk!

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Banyóci!

Nagyon sajnálom! Fel sem tudom mérni, mit érezhetsz, pedig én is nemrégiben vesztettem el egy babát...De ő "csak" 8 hetes volt...Kép Nagyon sok erőt kívánok!

Timi
szabotimi

Banyóci,
Őszinte részvétem. A testvéreméknél is megtörtént ugyanez, ráadásul az első babánál, úgyhogy valamennyire át tudom érezni a helyzetedet... Sok erőt!
Zita
parazita

BanyociKép
Oszinte reszvetem,tudom hogy ilyenkor semmi nem segit,de nagyon sok erot kivanok nektek.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok mamik!

Valami vidám dolgot akartam írni, de hát sajnos nekem sem megy valami jól az életem.
Tegnap elvittük a Bettit a Tropicáriumba, nagyon élvezte, aztán megebédeltünk a kedvenc éttermünkben, sajnos a nagy nem jöhetett, mert beteg. Délután meg folyamatosan nyúztam a férjem, hogy döntse már el mit akar, ugyanis nála a labda, ha akar visszajöhet, ha nem, akkor adom el a házat és új életet kezdek a gyerekekkel de máshol. Jó kilátásokKép Hetek óta képtelen dönteni, nekem meg padló alatt van a lelki és fizikai életem. Na ennyi nyavalygás elég.

Remélem jól vagytok!
Conti (ha elválok a nick nevemet is megváltoztatom az biztos)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam, bocsánat. De az utóbbi 2-3 héten anyukámnál voltunk, hogy a rossz időben ne kelljen tömegközlekednem a gyerekekkel. Ráadásul 2 hét után ma ment Ádám először bölcsibe, mert arcüreg-és torokgyulladással volt itthon (anyu vigyázott rá).

Látom, köztetek is volt sok beteg.

Banyóci!
Kép. Sajnálom Kép.

Conti!
Én azért drukkolok, hogy megjöjjön a férjed jobbik esze, és hazamenjen. A nagylánynak jobbulást Kép.

Forti!
Gratulálok a sógornődnek! Mennyi időre születtek a babák?

Na, megyek, mert épp a munkahelyen vagyok, de már nagyon kellene hazafelé menni. Megint esik a hó Kép, pedig azt hittema múlt héten, hogy már kiesete magát.

Munden jót, igyekszem gyakrabban jönni,

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Jaj, Banyóci!!! Elsírtam magam Kép Kívánom, hogy minél előbb heverjétek ki lelkiekben ezt az egészet!!! És minél előbb beköltözzön a kismanó újra! Sok erőt kívánok nektek a továbblépéshez!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Banyóci
Őszintén sajnálomKép Sok erőt kívánok Nektek és remélem ha lesz erőd visszatérsz ide.

Judy

most nem is tudok többet írni, most értünk haza a nagyszülőktől a hosszú hétvégéről.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok Lányok

Olyan nehéz elkezdeni újra "csevegni", mindig Banyóciék járnak a fejemben. Egész hétvégén bennem volt a tragédiájuk, és ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy a problémáim mennyire eltörpülnek más gondjai mellett. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ilyen történhet és hálát adok a Sorsnak, hogy gyermekeim egészségesek. Ilyenkor mit számít, ha Márk hisztis és Nóri dackorszakban van. Ilyenkor még ennek is örülök, hiszen itt vannak velem és minden cselekedetük bizonyítja, hogy ÉLNEK. És ennél nincs fontosabb a világon....

Banyóci! Csatlakozom a többiekhez, ha lesz erőd kérlek gyere vissza közénk. És kívánom, hogy egy egészséges, gyönyörű kisbaba mielőbbi érkezése enyhítse fájdalmatokat.

Conti! Neked is nagyon nehéz lehet ez a helyzet, erre sem lehet semmi okosat írni. Remélem mielőbb megoldódnak a problémáid és újra boldog leszel.

Forti! Ikerbabák: végre valami jó hír, sok boldogságot a szülőknek. Milyen picikék!

Vigyázzatok Magatokra, puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Már jó régen jártam erre. Januárba lett volna az államvizsgám. Tanultam rá egy hónapot elég kínkeservesen mert a Petra és az Olivér még véletlenül sem aludna egyszerre és így nagyon nehéz volt. Apa is elég későn jár haza és ilyenkor meg kezdődik az esti program vacsi, fürdés. Ha véletlenül korábban jött akkor bementem a tételeimmel a szobába, hogy egy órácskát tanulok de 5 perc múlva a Petra dörömbölt az ajtón, hogy ?anya? és az Olivér meg mászott utána. Egyszerűen már úgy túl lennék rajta, úgy érzem soha nem tudom befejezni. És most jön a ráadás csütörtökön lett volna a vizsga és előző héten vasárnap az Olivér beteg lett. Olyan nyügi volt, hogy egésznap csak a kezembe volt és még így sem volt jó neki. Akkor azt gondoltam, hogy le van szarva az iskola a gyerekek a legfontosabbak de szerda este annyira kivoltam, hogy mit csináljak, olyan nagyon sok energiám benne volt már. Elmentem volna de az utolsó 4 nap elő sem vettem és nagyon kivoltak számolva a tételek, hogy mennyit kell tanulnom egy nap és még jó lett volna átismételni is. Úgy felstresszeltem magam, hogy a végén úgy éreztem, hogy már egyet sem tudok még azt sem amit előtte 2 perccel olvastam, a fejem is megfájdult, így itthon maradtam. Kb. 1 hétig még letargiába voltam de most már jobb. Nem is tudom, hogy mit csináljak nem halaszthatom el 10 évre míg ők megnőnek. A Legrosszabb az mikor a Petra jön oda hozzám, hogy ?anya ne tanuljál? és játszani hív.

Az ünnepek jól teltek, mindennap mentünk valahova. A gyerekek örültek az ajándékoknak de bővebben nem írom le mert már nem aktuális. Megpróbálok visszaolvasni, apa kimentett nekem 2hónapot.

Az Olivér egyre ügyesebb most volt 11 hónapos. Már egyedül tud állni kapaszkodás nélkül, még az is lehet, hogy elindul a szülinapjára. Hihetetlen, hogy mindjárt 1 éves lesz és olyan mintha csak most született volna.

A Petrácskával semmi különös nincs. Egyre több verset és éneket tud. Imád babázni, pelenkázza szoptatja, eteti. Reggel a ?Dani baba? velünk eszik, oda teszi elé a vajas kiflit, rám szól, hogy maradjak csendbe mert alszik a Dani, olyan kedvesen beszél hozzá és persze mindhova hozza magával. Múltkor kért tőlem krémet, be akarta kenni és én megkérdeztem tőle, hogy minek és erre ő ?kiszáradt a Dani bőre?.

Remélem lesz még találkozó mert szívesen elmennénk mi is. Néha már úgy besokallok, hogy egésznap nem történik semmi csak a szokásos közért, séta, főzés, takarítás és ugyanazok a játékok és várom az estét, hogy apa hazajöjjön. Biztos tavasszal azért jobb lesz.

Ági
petra2

Banyóci!

RészvétemKépKép, kívánok nektek sok erőt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Latom senkinek sincs kedve irni....

Magdi

Pont ezek a gondolatok jarnak azota az en fejemben is. Hogy milyen szerencses vagyok, hogy velunk semmi ilyesmi nem tortent eddig. Eszembe jut az a rokon hazaspar, aki 4 baba elvesztesen ment keresztul, mire vegre lett 2 egeszseges kislanyuk.(az egyik babat 8 honapos magzat koraban!!!)Kép

Forti

Gratulalok az ikrekhez a csaladodnak!Kép

Conti

Szurkolok, hogy minden rendbe jojjon es ugy legyen ahogy te szeretned.Kép

Kataa

Elfelejtettem megkerdezni a takaritonot, de felhivom, ok?Egyebkent nem oradijban fizetjuk, hanem 6 ezret kapnak alkalmankent, 140m2 a lakas, plusz ket kinti terasz,(egyik 36m2) es evente 3-4 ablakmosas.Ketten csinaljak, kb. 2 ora alatt vegeznek.

Ilke

Nagyon nem kulonbozik az angol eskuvo a magya rtol, hacsak abban nem, hogy az elobbi sokkal szolidabb. Marmint nincs az az ereszd el a hajamat, mint a magyar eskuvokon szokott. Szerintem unalmasabb is emiatt. Gondolok itt arra, hogy nincsenek ilyen regi jo kis bevett dolgok, mint a menyasszonytanc( es most nem a penzgyujtesre gondolok Kép), vagy az elloptak a menyasszonyt, vagy egyeb jatekok. Nekunk volt kint is eskuvonk, meg itthon is es az itthoni sokkal nagyobb buli volt es nemcsak azert mert ketszer annyian voltak.Kép AMugy a kintin nem sok kalapra emlekszem....de majd megnezem a fotokat megint.Ha akarod felteszek nehanyat az albumba...KépEs voltunk a parom egyik iskolatarsanak eskuvojen Skociaban es ott se volt kalap! Ugy latszik, csak a Negy eskuvo egy temetes cimu film forgatokonyv iroja talalta ki, hogy ez az angol divat.KépEn biztos nem ugy oltoznek, mint az angol nok, nehogy mar angolnak nezzenek...Kép(megjegyzem remesen oltoznek az angol nok es ez foleg a parom velemenye!!!)

Agi

Nagyon klassz, hogy irtal megint! Igazad van, ha nem erzed biztosnak magad a vizsgan, hagyd kesobbre, ne gorcsolj rajta!.ANyu meselte, hogy en is ilyen torpe voltam, mikor o vegezte az kozgaz egyetemet estin...Kép

Nagy hirem van, Emi vegre raszanta magat a bilizesre, ami ugy nez ki egyelore, hogy nem o szol, hanem ha raultetem, akkor termel a bilibe valamit. Foleg reggeli utan igyekszem belekakiltatni. Nagyon buszke am magara!KépUgy orulok, mert eddig kategorikus NEM volt a valasz minden probalkozasra.

Azt hiszem gratulalni fogok a kollegaimnak a nagyszeru Domestos reklamert, Emi ugy fel tole, hogy sirva rohan oda hozzam, ahanyszor meghallja/latja.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ági,
Hős vagy, két kicsi gyerek mellett tanulni... De azért ne erőltesd, ha kicsit lassabban megy, akkor lassabban megy.

Conti,
Remélem, hamar végetér ez a bizonytalanság, és kedvező lesz a végeredmény.

Kataa,
Ha szerdán délután tudtok jönni, szeretettel várunk!

Nyuszi,
Gratula Eminek a bilihez! Én is valami hasonló csodában reménykedem...

Már csak holnap meg pénteken melózok. Kíváncsi vagyok, elbúcsúztatnak -e....

Zita
parazita

Sziasztok!

Nehéz ilyenkor mit írni, főleg ha ránézek a gyerekekre...

Nyuszi!

Bilizés hol így, hol úgy. Már nem tiltakozik a bilitől, van amikor ő hozza, pisil-kakil bele, bugyit is hajlandó viselni (és lehúzva pisilni bilibe). Aztán van, amikor megint nem szól, egymás után több pelusba is belekakil és a pisi sem érdekli. Nem tudom, mi legyen. Most egyenlőre úgy csinálom, hogy ha valami produktum van, akkor nagyon megdícsérem, ha meg nem, akkor próbálok türelmesen viselni... Talán lesz valami, mert egyre többször veszem észre, hogy zavarja a pelus tartalma és kér tisztát (pisinél is), hátha rá tudom óvatosan beszélni, hogy a bugyi-bili páros jobbKép.

Ruha: házi gyártmány. Pólók (bodyk a kicsiknél) és harisnyák. Befestettem narancssárgára és megcsíkoztam feketével. Beni kapott füleket és arcfestést. A kisebbek csak azért nem, mert Nátán nem akart egyiket sem, Hannát meg én nem akartam festni, ne zavarja szopi és alvás közben. (Láttatok tigrist szopizni és aludni?KépKép Lefényképeztem...)

Conti!

Nem is tudom, mit kívánjak neked... Legyen úgy, ahogy te szeretnéd.KépKép

Zita!

Én most épp teljesen jól vagyok a három gyerekkel. Szuper, hogy vannak. És lesz valamikor negyedik is (ha a körülmények is úgy alakulnak, akkor talán augusztusban kezdődhet a projektKépKép, persze kérdés, hogy mikorra lesz megvalósulás). Már úgy tervezzük a lakást, hogy ő is elférjen, és ha felépül idén, akkor semmi akadálya sem lesz.
Az eleje persze egy kicsit húzós volt, de már belejöttünk. Időnként most is előfordul, hogy a két gyereknek egyszerre kellek (és esetleg kizárólagosan, mert mondjuk Hanna szeretné, ha felvenném, azért sír, Nátán meg azért, hogy ne vegyem fel, hanem egyedül ülhessen az ölemben), de kezelem.
Ráadásul a párom hetente kétszer vidékre jár... (Viszont több gép is segít, úgyhogy van, amikor én gyerekezek, a gépek meg épp helyettem dolgoznak (nagyon jó a mosogatógép és a szárító is, egy csomó időt spórolnak nekem)).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Panda
Sajna elég korán jöttek, április 01-re volt kiírva a sógornőm! Születésük után bekerültek az intenzívre, Ákosnak egy kicsi csövet tettek a nózijába, Bencét viszont segíteni kellett lélegezni. Az első éjszaka volt a kritikus, ha nem javult volna az állapotuk, át kellett volna vinni az I. sz. Gyerekklinikára. De ez már nem aktuális, mára mind a két gyerkőc csőmentes, és ma már kaptak egy-egy kanál hamit is! Kép Még 2-3 hétig bent kell lenniük, utána lehet hazavinni őket.

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Hogy egy kis jó hírrel szolgáljak:

Tegnap lefoglaltuk a kinézett lakást! Hétfőn megyünk és intézzük a papírokat, utána az ügyvédhez. Tegnap még biztos, ami tuti alapon elmentem az OTP Lakáshitel felhomályosításra (igaz szinte már mindent tudtam), de szerettem volna a két fülemmel is hallani, hogy akkor minden ok, és elviekben már csak rajtunk múlik, hogy belevágunk.
Ráadásul a törlesztőrészletet is sikerült letornázni, így ha még majd a tesóval otthon is leszek, akkor sem fog gondot okozni.
Ez a XVI. kerület Európa Lakókert, (akit érdekel, az itt megnézheti: http://www.europa-lakokert.hu)

Ha már tanulásról és vizsgákról van szó, én is fejembe vettem egy vad ötletet. Még nem tudom mi lesz a dologból, most infoszerzés megy. Lehet elkezdek egy fogtechnikusi sulit, elviekben van esti képzés is. kérdés, mennyire megoldható munka mellett, mert innen nem nagyon hiányozhatok. ha az esti összejön, lehet belevágok. 3 év lenne. meg mégiscsak közelebb lennék, ahhoz, ami szerettem volna lenni nagykoromban. meg a jelenlegi szakmámmal is lehetne ötvözni az ott tanultakat. és kiélhetem a manualitásomat is, nemcsak keresztszemezéssel, meg nem mindegy, hogy a munka az csak munka, vagy hivatás is. ez egyelőre még csak egy terv, még a páromnak sem dobtam fel eme nagyszerű ötletemet, lehet nem lesz belőle semmi, ki tudja, de legalább megpróbálom. az sem zavar, hogy lassan 30 leszek. persze lehet holnapra ezt az egészet máshogy gondolom.

Forti
Jobbulást az ikreknek!

Petra
Fel a fejjel, legközelebb biztos összejön az a vizsga, most tényleg nem voltak adottak a körülmények.

a párom ma reggel elrobogott vonaton Salzburgba, majd csak pénteken jön haza. Kezdek fáradni a hajnali 1/2 5ös kelés után.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Nekem sem volt kedvem tegnap irni,annyira rossz volt ez a hir.Plane miota anyukak vagyunk visel meg minden ilyesmi.

Ja meghat dolgoztam is,forditottam miniszterelnokunk egy hosszu beszedet az uj munkahelyre.

Nalunk az ejjeli szobatisztasagban is valtozasok vannak,2napja ejjel felebred es kimegyunk pisilni,tehat mar ezt is kontrollalja.Bar mar az elejetol nem pisil az ejjeli pelenkaba,de azt hiszem itt az ideje hogy ra se adjamKépKépKép
Persze fura hogy ejjel kelni kell hozza,de mindegy jobb mint az ellenkezoje,meg remelem nem lesz ez mindgi igyKép

Conti
Nagyon rossz hirek ezek is.Teljesen igazad van,dontse el, mert Te nem elhetsz bizonytalansagban.PErsze fontos hogy a csalad egyutt maradjon,es ahogy irtad ez nem is rajtad mulik.Szerintem ha gyerekek vannak akkor fontos a megbocsatas es ezt ertekelni kene a ferjednek is.Nagyon szoritok hogy vegre megoldodjon akarhogyis a dolog.Kép

Panda
Hogy alltok az epitkezessel?Nem lehet egyszeru ez a mindenhol lakasKépAz uj kozelebb lesz mindenhez?

Magdi
Igazad van,en is igy vagyok vele, semmit nem er a penz ha nincs egeszseg,szeretet.Annyian hajszoljak magukat a munkaban es idegeskednek mindenen.PEdig az elet olyan rovid es lenyeg hogy egyutt legyunk.(Hu ez most nagyon szentimentalisra sikeredettKép )

Agi
Milyen nagy mar OliverKépNe aggodj legkozelebb sikerulni fog a vizsgaKép

Forti
Gratula az ikrekhezKépEz eleg szep suly es annyira nem jottek koran.Tovabbi jo egeszseget es mihamarabbi otthonletet nekikKép

Nyuszi
Anyukam is ugy vegezte a Kozgazt hogy mar 3-an voltunkKép
A Domestos reklam borzaszto,de hatasos mert eloszor rogton mentem a wc-ket tisztitani,pedig nem is kellett volnaKép
Gratula Eminek hogy mar nem tiltakozik a bili ellenKép
Koszi ha felhivod nekem a takinenitKépNekem szerintem eleg lenne egy is mert a lakas csak 85 nm egy terasszalKépEn altalaban 2-3 ora alatt vegzekKép

Parazita
Sorry de a holnap nem jo mert anyukam jon hozzank delutan.Jovo heten mar dolgozom bent is ,majd megirom hogy melyik nap lesz OK.Remelem azert valami jo kis ajandek csak becsuszik neked a melohelyrolKép

Gumicukor
GratulaKépEs vegul melyik meret mellett dontottetek???

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Beszti,
Nagyon klasszul bírod a gyűrődést Kép. És szerencsés vagy, hogy a párod tudja biztosítani a megfelelő anyagi hátteret.

Gumicukor,
Hajrá, lakásprojekt! Miért pont fogtechnikus szeretnél lenni?

Zita
parazita

Kataa,
Indul a meló? Kép Akkor meleg csákányváltás lesz... Jövő héttől a H-Sz-P jó (K-Cs anyóséknál van Solymi).
Ajándékban nem reménykedem, inkább csak kíváncsi vagyok, hogy eszükbe jutok -e...

Zita
parazita

Sziasztok!

Képzeljétek elvittük a Petrát vasárnap moziba. Úgy gondoltam, hogy már nagykislány és a micimackóval nem lehet gond, Hát tévedtem. Kb ½ órát nézte mert utána jött egy olyan jelenet, hogy a sötét erdőbe mentek és nézték az elefánt lábnyomát, hogy ki lehet az, na itt elkezdett félni. Igaz a zene is olyan volt. Majd megpróbáljuk fél év múlva. Pedig az eleje tetszett neki, mondta is, hogy „ott van a nyuszi meg a csacsi és, hogy azt szeretem.”

Öltözés: a Petrától már néha agybajt kapok naponta kb 120-szor öltözik át. Bemegy a szobájába és kijön egy teljesen másik szettbe. Olyan ügyesen le-fel tudja venni a pulcsiját, bugyiját, zokniját, nadrágját. Csak sajnos már én nem tudom nyomon követni, hogy melyik tiszta és melyik koszos. Az sem segít ha reggel együtt választjuk ki. Percenként változik, hogy mibe akar lenni. Van valakinél ilyen akinek kislánya van?
Magdi: most értem oda az olvasásba, látom te is ilyen problémákkal küzdesz.

Kataa
Nekem is spirál van. A felrakás tényleg nem fájt csak nekem az a baj vele, hogy mikor megjön akkor annyira vérzek mintha szülnék. Mondjuk ezt te pont nem tudod annyira mert császár után én pl. alig véreztem. 5 hónapja van fent és van amikor hónap közben is vérezgetek. Akkor betét kell ami a nyakamtól a hátam közepéig ér és így is járhatok óránként WC-re. Ez biztos, hogy a spiráltól van mert nekem idáig semmi bajom nem volt, még a hasam sem fájt soha szerencsére az most sem. Gondolkoztam én is, hogy leszedetem de semmi jobb ötletem nincs. Én gyógyszert nem szedhetek. Marad a gumi az meg inkább szerintem arra való, hogy ha valaki felszed hirtelen egy fickót és sincs jobb megoldás. Én egy tartós kapcsolatban ezt nem tartom megfelelőnek hosszútávon.

Dió
Sajnálom ami veled történt, én mind a kétszer a MÁV-ba szültem ha érdekel akkor megtudom adni a telefonszámát és a nevét. Nem tudom, de ez most elég gyakori. Itt nálunk most az elmúlt pár hónapban 3 ilyen eset is történt és ez még csak a közvetlen környezetem. Szerintem várjál mindenképp nehogy megint így járjál. Mi sem tudtunk várni, dec-ben voltam a kórházba és már februárba újból terhes lettem ami a 9. héten megszakadt. Azt mondtják, hogy azért kell várni mert ahogy kikaparnak teljesen elvékonyodik a méhnyálkahártya és nehezebben tud megtapadni az újabb baba és ezért szokták javasolni a 3 hónapot mert kb ennyi idő kell ahhoz, hogy normális vastagságú legyen.
Gratulálok a vizsgáidhoz!

Rit
Gratulálok az új lakáshoz! Biztos a baba is csak az új lakásra vár és most már hamarosan beköltözik.

Magdi
A Petra tudja az alapvető színeket: piros, sárga, kék, zöld. Én olyanokat játszottam vele, hogy mikor építünk a duploból akkor mondom neki, hogy csak a sárgákat vagy pirosokat és így együtt kiválogatjuk. Az elején ő is többször eltévesztette de most már csomószor szín szerint épít. Ha rajzolunk akkor is mondom neki, hogy milyen színű krétát adjon.

Forti
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Nem tudom, hogy emlékszel e de tavaly decemberben mi is megjártuk a László kórházat (3hét). Hát ami ott van az tényleg katasztrófa. Volt egy kislány velünk egy szobába akinek nem volt ott az anyukája és este meg sem fürdették. Én tettem a cumisüvegébe teát mert arra sem vették a fáradságot. És a kajáltatás is úgy történt, hogy egyszer megpróbálták és ha nem kellett neki ment vissza az ágyába. Szegény gyerek még jó, hogy nem eszik egy idegentől, így is nagyon megviseli őket a kórház és ahogy hozzászóltak abban nem volt semmi kedvesség.

A barátnőm is most jött haza a kisfiával a Lászlóból (8 hónapos) három és fél hét után. Szegény többször hívott bőgve mert annyira kivolt. Azzal mentek be, hogy hólyag volt a kisfiának a szájába és nem evett meg ivott és, hogy ki ne száradjon. Előtte már voltak több kórházba de sehol nem fogadták mert azt mondták, hogy fertőző. Utána már véres volt a széklete is és elég magas láza is volt. A 3 hét alatt kapott 3 különböző antibiotikumot és csináltak többször székletvizsgálatot ami negatív lett. Mondta, hogy nem lehet, hogy tejérzékeny mert most váltottak tápszert. Nem voltak képesek megnézni, mondjuk nem tudom, hogy ez milyen vizsgálatból áll. A lényeg a lényeg, hogy úgy jöttek haza, hogy ugyanazok a tünetek most is mint mielőtt bementek.
Csics ugye Petike tejérzékeny, neki mik voltak a tünetek. Én elolvastam egy orvosi könyvbe és ugyanazokat írta ami a barátnőm kisfiának van. A könyvben az volt hogy a tehéntej fehérjére allergiás és ez bélgyulladást okoz ami véres széklettel járhat.

Banyóczi
Apa beleolvasott és mondta, hogy mi történt. Azt hiszem erre igazából nem lehet semmit mondani. Nekem azóta 4 év telt el és nincs olyan nap, hogy ne jutna az eszembe. Én nagyon kívánom, hogy minél hamarabb valamilyen szinten próbáld meg magad túltenni és hidd el az lesz a legjobb ha minél hamarabb újból terhes leszel.

Jó sokat írtam, ez csak azért van mert már jó régen jöttem, még annyi minden van de hagyok későbbre is.
Ja még valami annyiszor szó van a számítógépekről. Nem akarom reklámozni de apának számítástechnikai cége van. Ha kell valami akkor itt megtudjátok nézni: www.guga.hu (hardware árlista) és ingyenes házhozszállítás is van.

Ági
petra2

Kataa!
A nagyim melletti telken építkezünk Kép. Semmihez nem lesz közelebb, de legalább a mienk leszKép. Most egyelőre áll a dolog, tervezik a villany, gáz, víz dolgokat, ha végre lesz pénz, akkor folytatjuk. Különben tető alatt van rendesen, az értékbecslő 50%-ra értékelte fel.

Gumicukor!
Mi is az OTP-től vettünk fel hitelt, szerintem egész jó (még a régi, nem ez a mostani Fészekrakó), és az egész ügyintézés lement 4(!) hét alatt, bár most még kell várnunk egy hetet a Földhivatalra, de hamarosan "pénzhez jutunk".

Zita!
Ha vannak nők is a melóhelyeden, biztos eszükbe jutsz Kép. Mikor a férjem munkatársnője ment szülni, és kérdeztem rá a férjemtől, hogy terveznek-e valamit... Hiába, csupa férfi, ő volt az egyetlen csaj, senkinek nem jutott eszébe.

Panda

panda
Halásztelek

Conti,
Annyira drukkolok nektek! Remélem rájön, hogy a családja mellett a legjobb neki, ha meg nem így dönt, élete végéig furdalhatja majd a lelkiismeret.

Panda,
Jó hallani rólatok!

Forti,
Gratulálok a kisbabákhozKép, tényleg milyen picikék lehetnek, de a lényeg, hogy rendben van velük minden.

Ági,
Ne szomorkodj a suli miatt, én addig sem tudtam eljutni, mint te, én egyszerűen azt sem tudom megoldani, hogy suliba járjak. Persze most itt a pici, de előtte sem sikerült. Akkor még Lili olyan volt, hogy senkit (idegent) nem fogadott el, így ha apa nem tudott rá vigyázni, míg én távol voltam, akkor senki. Mivel péntekenként is kellett volna járni, és apa nem tud rendszeresen péntekenként itthon lenni egész nap, így most halasztásban vagyok. Remélem ha Bálint nagyobb lesz és Lili már ovis lesz, folytatni tudom majd. A tanulásos szitu ismerős, én is csak este tudtam tanulni, amikor már Lili aludt.
A napi rutin, főleg ezekben a téli hónapokban tényleg nagyon uncsi. Mi is várjuk már nagyon a jobb időt, hogy sokat kint lehessen lenni a kertben, meg lehessen mindenhová menni.
Micimackóval mi is így vagyunk, ha berakjuk neki a mesét, nem hajlandó nézni, viszont a Micimackós könyvekért odavan.
Lili szerencsére nem ilyen öltözködős, nála most az ajtócsukogatás megy nagyon, én attól kapok agybajtKép.
Lili mindegyik színt ismeri már (sötét, világos, narancs, citrom...), néha úgy játszik, hogy mondja, hogy most iderakom a pirosakat egy kupacba, aztán ezt eljátssza a többi színnel is hiba nélkül. Nála most az újdonság, hogy mesét mesél nekem meg a játékainakKép. Néha az előző esti diafilmet mondja el, néha azt hogy hétvégén hol voltunk, mit csináltunk. Kezdünk arra váltani, hogy esténként az ágyban, nem ő kéri a mesét, hanem ő mesél nekemKép.

Nyuszi,
Akkor szórakozik ezzel a kalapos dologgal a barátnőmKép. Egyébként sem hajlok rá, főleg nyáron a nagy melegben. Meg aztán ha csináltatok egy szép frizust, és réteszek egy kalapot, akkor abból nem sok minden maradKép. És mivel náluk hivatalos rész nem lesz (azt külön fogják majd minden hajcihő nélkül intézni), csak a délutáni-esti party kerti ceremóniával, így valszeg valami estélyit kellene beizzítanom, ahhoz meg érdekesen nézne ki egy kalapKép. Képek jöhetnekKép!
Nagyon ügyi Emi a bilivel! Nálunk most sírógörcs van, ha megemlítem a pelus nélküliséget bármilyen szinten.
Ne is mond azt a reklámot, nem két perc volt amíg kíméletesen elmagyaráztam Lilinek az egészet, mikor megkérdezte, hogy mi az ott.

Beszti,
Nagyon ügyi vagy a rucikkal, meg úgy mindennelKép, adj már nekem pár tanácsot, hogy 3 gyerkőccel hogy csinálod a mindennapokat, főleg a párod nélkül néha? Néha én még a 2-vel is alig bírokKép.

Gumicukor,
De jó, gratulálok az új lakáshozKép! Most mi is arra hajlunk, hogy 1-2 év múlva inkább eladjuk majd ezt a házat és visszamegyünk Újpest környékére (Apuék is ott laknak). Apuéknak múltkor megemlítettük ezt, erre már el is kezdtek házakat nézni nekünkKép, pedig mondtuk nekik, hogy amíg Bálint nem lesz kicsit nagyobb, addig mindenképp maradunk.

Na megyek, mert Bálint már kicsit elunta magát itt mellettemKép. Nem is írtam, sajnos most mi is kicsit náthásak vagyunk, az egész család. Faljuk a gyümiket, vitaminokat, reggelente tömény, frissen készített gyümilét szoktunk inni Lilivel, néha magában, néha mézzel. Remélem így sikerül hamar túljutnunk rajta.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ági,
Úgy látszik, ez az öltözködési mánia inkább a lányokra jellemző Kép)). Solymeszt egyszer is alig lehet felöltöztetni...

Panda,
Vannak nők is bőven... Majd meglátjuk. Persze azt is ki kéne gondolni, hogy én milyen búcsúfinomságot hozzak.

Zita
parazita

Sziasztok!

Túl vagyunk a bábszínházon, Nórinak nagyon tetszett, alig akart eljönni. az elején mondta, hogy "nem jó", de gyorsan lekötötte a figyelmét az előadás.Kép Most már nem félek a Halász J.-tól sem. Ott majd táncizunk egyet.

Ági! Nálunk le van zárva a ruhásszekrény, így nem tud átöltözni a Nóri. Egyébként kezd javulni a helyzet, ha pisihez levetkőzik, akkor már ő akarja megtörölni a nunit és fel is akar öltözni "Anya nem kell segíteni" címszóvalKép Önállósodik a kis hölgy!!!

Főiskola: Én szeptemberben kezdem az utsó évemet, hát nem tudom mi lesz... Egyre kisebb az esélye, hogy Nórit felveszik az oviba, beszélgettem egy anyukával, neki júliusi a kislánya, van kistesó is, és nem vették fel tavaly őket. Nóri meg ugye szeptember végi. Na mind1, protekcióval lenne helye Erzsébeten, de az meg messze van. Nem tudom hogy tudok majd tanulni és diplomázni 2 gyerekkel.

Mindezek után, kicsit ellentmondva önmagamnak, de azért tök komolyan írom, hogy Gumicukor HAJRÁ!!! Tanulni soha nem késő és ha szeretnéd csinálni, akkor ez egy nagyon jó szakma, még keresni is lehet veleKép
Lakás: Örülök, hogy sikerül!!!

Márkról régen írtam, pedig igazi nagy gyerek már ő is. Még nincs 10 hónapos és egyedül sétálgat szépen egyensúlyozva. Nagyon huncut, igazi zsivány kisfiú lesz belőle, egyfolytában jár a szája, babanyelven órákig képes velünk beszélgetni. Szép nagy baba, 2 hete 9100grammnak mértük, az evőkéje a mai napig jól szuperál. Ha kanalat lát, egyből jön és ÖRÜL!!!Kép
A tesók édesek együtt, "kergetőznek", kukucskálósat játszanak, civakodnak, stb...

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Parazita
Hat nem a MOM-ba megyek,ez a Sportok Haza a Recsei mellettUGyhogy szomszedban leszekSot a munkheylemen nem is tudjak hogy dolgozom ket helyen,mert ugye elvileg csak naluk tehetnemIgy jartak ha nem kellek ket baby kozottMult penteken a bulin is kerdeztek hogy nem unatkozol otthon amig Alex bolcsiben van?Hat csak mosolyogtam hogy ha ti az tudnatok
Majd jovo heten kiderul mennyire leszek hulla,de valamit megbeszelunkVagy ugyis jo hogy Ti jottok hozzank,melo utan elugrom ertetek
Alexnel en kaptam egy jo nagy osszegu vasarlasi utalvanyt,a masodiknal mar nem olyan lelkesek a kollegakKép

Agi
Nem semmi PEtra az oltozesselVicces lehet,persze gondolom neked nem annyiraJo otlet lehet egy zarhato ruhasszekreny
Szerintem gond van a spiraloddal ha cikuls kozben si verezgetsz.Hat bar csaszi volt de en is kaptam jocskan a gyerekagyi verzesbol,na azt nem szeretnem havontaEgyebkent nekem szules elott mindig fajta hasam,ha nem szedtem gyogyszert.Ovszer nekunk sem szimpi hosszutavonNekem teszik az hogy a ferfi kapjon injekciot de az en mindenben engedekeny ferjem errol hallani sem akar,vajon miert?

Panda
Aha ertem,de legalabb nem mentek meg messzebbKépMeg az epitkezest is konnyebb igy levezetni.Vezetni nem probaltal meg?Vagy felsz a teltol,egyebkent meg en is pedig mar 7 eve van jogsim de a telet nem birom megszokniKép

Ilke
Es miert akartok visszakoltozni???Messze van minden vagy leginkabb a szuloi segitseg? Kép
Jobbulast nektek csaladilagKép

Magdi
Latom Te megoldottad Nori oltozkodeset a szekreny zarralKépSzuper hogy tetszett neki a babszinhaz,vegig elult egy helyben?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Magdi,
Elkeserítő, hogy ilyen nehéz az óvodai felvétel. Remélem, Solymival nem lesz gond, bár ő i szeptemberi.

Kataa,
Te kis huncut... És mit dolgozol?
Ha elvinnél minket, az jó lenne, mert nagyon kíváncsi az új kéglitekre Kép
Hiába második baba ez, a munkatársak és a munkahely újak Kép, de meleg hátbaveregetésnél többre nem számítok...

Zita
parazita

Sziasztok

megvolt a 4 hós oltás, szegény Kisgét szokás szerint jól megviseliKép
kint olvad minden ezerrel Kismalac nagygé bele is hempergett a latyakbaKép

Magdi
Mi is érdeklődtünk ovi ügyben. Az egyikben botrányos volt az óvónő, azt mondta, mivel Gergő október végi, talán januártól próbálkozzunk, de annyi a gyerek, mint égen a csillag és kihalásos alapon lesz csak hely, vagy protekcióval. nem tudom az ilyen minek megy óvónőnekKép a másik az nagyon tetszett, egy pici ovi, meg fogjuk próbálni azért. Gergő mind2 helyen bőgött, hogy ott akar maradniKép

Ilke
JobbulástKép

Gumicukor
Graula az új kéróhoz és sok örömet hozzáKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok, nem vesztem el, csak elköltöztem Kép Múlt 7vége + előtte péntek, tehát 3 napon keresztül hurcolkodtunk. Közben pakolásztunk is, de azért még most is úgy állunk ,hogy cuccaink egy része dobozokban. Dodi szobája az egyetlen, ami készen, kipakolt állapotban és a kis lakója irtóra élvezi a dolgot KépKép Egyenlőre még kissé tábori körülményeink vannak pl. nincs konyhaszekrény, csak salgó-polc, nincs kád csak zuhanyozó és nincs fűtés a konyhában és az előszobában Kép de lesz ez még jobb is. Jelenleg a régi, fele akkora lakásunkban jobban elfértünk mert ott volt egy csomó beépített tárolón, most ezek még hiányoznak, úgyhogy az egyik kisszoba full dobozraktár. Azért élvezzük a méreteket és erőt gyűjtünk a felújításhoz, amit várhatóan április elején kezdünk. Azért belegonbdolva kissé húzós, hogy min fél évig még "dobozlakók" leszünk, de olyan jó lesz, mikor készen leszünk és minden olyan lesz, amilyet mi szeretnénk!

Kataa
gratula aszobatisztasághoz!!! már alvás közben sem kell pelus???

Gumicukor
Pont én is e mellett döntöttem tavaly, úgyhogy tudok infokat: totál esti képzés nincs, csak levelező, ami heti 1 nap. de mondjuk a legtöbb melóhelyen ezt még el lehet intézni. Pesten a Práter utcában (VIII) van az a suli, ahol meg lehet csinálni így, máshol csak nappali van, ill az orvosi egyetem elvégzése után azt hiszem 5.-től, de gondolom ez a része nem érdekel. Kép Félévente kell fizetni, 170 rugó félévente és azt hiszem májusig, de lehet, hogy márciusig (az biztos, hogy m betűs hónap Kép) kell jelentkezni.
Sok jóval nem kecsegtetenek, ha Pesten akarsz elózni, akkor gyakorlatilag 0 az esély, inkább az orvosisakat szeretik + iszonyúan sok fogtechnikus van már most, nehéz bekerülni a körbe. Vidéken talán még jobb a helyzet, de az az utóbbi évek egyik sikerszakmája volt, jelenleg túlkínálat van. Többek között ezért mondtam én is le róla, pedig tök jól elterveztem, hogy milyen klaszz kis "otthonülős" szakmám lesz. de azért hátha neked bejön, sok sikert!
Megnézegettem a lakóparkot is, jó zöldnek néz ki és jó a kilátás a hegyekre!

Magdi
Mi Dodi 14 hónapos korában voltunk vele először színházban - az nem bábszínház vol ugyan, a Dzsungel könyvét néztük - és végig élvezte az agyát rajta, tapsolt nevetett - bár akkor még sokat nem értett eblőle, de határozottan tetszett neki. Most jutottunk oda, hogy megint elmegyünk ugyanerre, mert most meg már értené is.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Köszi az infót! Hát az orvosi része érdekelt volna, ha anno felvesznek és nem a szemét osztályfőnökömön múlik a dolog... de akkor fogorvos lennék. azért gondoltam erre, mert mégiscsak közelebb lennék álmaim munkájához, meg elég jó a kézügyességem is, biztos szeretném. elvileg még protekcióm talán lehetne a fogorvos barátnőm révén, ha az elhelyezkedésre kerülne sor. meg akár nemzetközi szinten is érdekelne a dolog. pár napja küldtek tájékoztatót, de ott éves szinten ennyi a tandíj, és heti 3 nap az elmélet és gyakszi is van. neked a gyaksziról mit mondtak. innen nem nagyon akarom őket felhívni, mert nem kell itt hallania seninek mire készülök. A Práter utcaira gondoltam én is egyébként.
Hát ahogy láttam, nem annyira otthonülős szakma, mert elég sok műszer, kütyü kell, amit vagy egy külön szobában lehetne megvalósítani, vagy sehogy, illetve fogtechnikai laborban ülve. én voltam régen sokat a fogorvos barátnőm apukájának a munkahelyén, uis az apukája fogtechnikus, elég sok bizbasz van.

gyes alatt nem ingyenes?

mehetnénk együtt fogtechnikázni Kép
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Gumicukor

hurra, uj lakas!Kép
Nem semmi, hogy 2 gyerkoc melle belevagnal a tanulasba!Kép Hogyhogy az ofon mulott az orvosid? Nem adta meg valamibol az 5-ost?

Rit

Jo is az uj kero.Mi is dobozoltunk honapokig, mert felig berendezett albibol vettunk lakast es butorunk az nem sok volt.Kép

Ilke

Anno mi is neztunk Ujpesten hazat, eleg huzos az aruk. De en onzo modon orulnek, legalabb kozelebb lennetek hozzank.Kép
Jobbulast, mindenkinek!
Eminek is most volt egy kisebb natha, de nagyon gyorsan kiheverte szerencsere.Kép
A kalap a magyar nyari melegben duplan meggondolando.Kép

Beszti

Nalunk egyelore Emi csak akkor termel a bilibe, ha en raultetem. Ez reggeli utan es este furdes elott mindig van, hogy megszokja a rendszeresseget es napkozben is nehanyszor. Meg nem o kezdemenyezi, de ne mar ezzel is elegedett vagyok, egyelore.KépProbalom gyengeden "eroltetni" a dolgot, nem tolom le, ha visszalep, vagy visszautasitja, es jol megdicserem, ha ugyeskedik. En a bugyipelussal keltettem fel az erdeklodeset, egyelore azt szereti viselni. 3 napja hasznaljuk es egyre kevesebb jut abba, egyre tobb a bilibe. De mint irtam, ez egyelore az en unszolasom eredmenye.Kép

Nagyon kis kreativ vagy a jelmezekkel, es ugyes, hogy 3 gyerkoc mellett meg ilyenekre is van idod.
Nem semmi, hogy ,mar a 4. -et tervezitek.

Agi

Emi sem hajlando Micimacko dvd-t nezni, mert a meseben a Nyuszi (Kép) undokoskodik a tobbiekkel es vannak benne felelmet kelto jelenetek.

Magdi

Tok jo, hogy igy jatszanak egyutt a tesok. Nalunk nem igazan ez a helyzet, bar azert mar elofordult. De most az van, hogy miota Danny mobil, vagyis maszik mint golyo, Emi feltekenysege felerosodott es elveszi tole a jatekokat, meg persze o is visit,ha Danny vetodik ra pusztan szeretetbol, vagy egy jatekert.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Rit
Gratula az új pecóhoz! Sok boldogságot benne, és egy pocilakót! Kép

Ilke
Önzetlenségből én is örülnék ha visszaköltöznétek Újpestre. Kép Kép

Ági
Igen most már emlékszem a ti kórházi élményetekre! Nem semmi hely, remélem soha többet nem kell ott megfordulnunk.

Conti
Drukkolok nektek!!!!

Zsuzsa
Köszi, már jobban van Levi, legalább is az egyik részről. Már elmúlt a tüdőgyuszija, nem köhög és az orra sem folyik hétfő óta. Viszont holnap kell megint visszamenni ismét az I. sz. Gyerekklinikára, mert a májfunkciós vérvétele ismét nem lett jó, sőt kifejezetten rossz lett az értéke. Úgyhogy holnap ismét megszúrják és holnap beszéljük meg a dokival hogy milyen kezelés kell Levinek! Tisztára frászban vagyok.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Hiába neteznék, épp akkor nem megy, amikor van rá időm...

Akkor itt az alvó tigris:
Kép

És itt az újra felébred (vidám, mert újra bárkit meg tud harapni Kép):
Kép

Gumicukor!

Lakás: Kép. Én már a múltkor, mikor említetted, megnéztem a honlapját. Mekkora mellett döntöttetek?

Zita!

Tudom, hogy szerencsés vagyok.KépKép

Ági!

Gumi: felszed hirtelen egy pasit?KépKép Mi eddig "kigumiztuk" a gyerekek közötti időt, azt nem tudom, hogy mi lesz, ha már nem akarunk épp többet...

Kataa!

Az LLL tanácsadóknak nem kötelező kimenni emberhez. Van aki megteszi, de senkit nem köteleznek rá (ennek az is oka lehet, hogy ők ezt társadalmi munkából csinálják (ingyen), így a kimenetel költségeit is nekik kellene állni). Hivatalosan telefonos tanácsadással foglalkoznak, ill. a képzettségük alapján jogosultak LLL baba-mama csoportot indítani (de ez sem kötelező).

Ilke!

TanácsotKépKép?
Házimunkában talán az az egyetlen, hogy nem szabad halmozni dolgokat, hanem amit lehet, rögtön meg kell csinálni.
Gyerekekkel viszont nehezebb. Az talán jó nekem, hogy csak egy gyerekem kicsit nehezebb eset, a másik kettő nyugodt, jól kezelhető. Benivel ugye már mindent meg lehet beszélni, meg hallgat is arra, amit mondok neki (igaz néha erélyesebben kell szólni). Hanna meg még egyenlőre akkor is jól elvan, ha a kezemben tartom és rágcsálhatja az ujjamat.
De egyébként ha csak a két kisebb van itthon, akkor Nátán is jól elvan, a legtöbbször akkor balhézik, ha már Beni is itt van.

Magdi!

Ugye mi már túl vagyunk az első ovis élményünkön. Nekem se vették fel oviba korábban Benit (nem is bátntam meg utólag, mert semmiről nem maradt le, és teljesen be tudot így is illeszkedni az óvodai életbe), csak most amikor már 5 éves volt és kötelező volt felvenni.
Most kezdődik a következő lépés, mert most (mivel mindenki azt mondta, hogy nem érdemes oviban tartani, hisz folyékonyan olvas) kezdődik az iskolaválasztás.
Itt is kérdés, hogy felveszik-e, mert egy olyan suliba akarjuk adni, ahol többszörös túljeéentkezés van. Már volt "felvételizni" (na ez nem olyan véresen komoly a felvételi, csak játékosan), eredmény pár hét múlva.
De persze nekem azért nem volt gond, mert nem tanultam, a kettő egy nem tudom, hogy megoldható...

Rit!

Költözés: Kép. Azért bátrak is vagytok, én nem tudom, hogy dobozolnék hónapokig. Persze az ember mindenre képes...KépKép

Nyuszi!

Nálunk eredetileg is 4 (esetleg 5) volt a terv, csak a mikor volt kérdésesKép...

Forti!

Májfunkciós értékek:Kép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Parazita
Mar irtam korabban, hogy az egyik Sport Szovetsegben leszek marketinges macaKépVB lesz osszel es a szervezeshez vettek fel.Persze apu ott dolgozik mar evezredek ota es ugy jottem a kepbe hogy bementem neki segiteni valamit es akkor kerdeztek hogy ha en igy rerek akkor johetnekKép Fura mert nehanyan azt hiszik hogy meg mindig apuci kislanya vagyok ,hiszen 20 eve ismernek Kép
A vicc az egeszben hogy munkam resze lesz keresni egy jo grafikust/ Hat nem jut eszembe senkiKépVajon miert? KépKépKép
Neked Solymi hany evig fog oviba jarni?Mert ugye ok kestek igy ezert gondoltam hogy hagyom a bolcsiben osszel es akkor meg mindig lesz 3 ev ovija.
Persze akkor ez lesz a legjobb hogy ti jottok hozzank.Majd pontositunkKép

Judy
Es lazas is volta kicsi vagy csak nyugi?Hat jobb is ha amsikba probalsz meg bejutni Gergovel,mert gondolom ilyen elfasult ovonohoz nem szivesen adnadKépEs hany ilyen vanKép

Rit
Na akkor mostantol elvezitek a kulonalvas elonyeitKépKép
IGen mar a delutani alvashoz sincs pelus es nem is volt balesetKépEjjelre meg adok ra ,bar nem pisil bele ugyhogy meg a hetveget megvarom es az is lekerulKépKiraly hogy tovabb nem gazdagitom a DM-tKépEn a multkor kiszamoltan kbra hogymennyibe kerult eddig a pelenka+popsitorlo+tapszer.kozel 400e ft,jo mi?: )

Nyuszi
Koszike de mar megoldodott a taki neni kerdesKépMarika elvallalta.Olyan rendes,mert persze nem akart elfogadni penzt,mert nincs ra szuksege,de aztan megegyeztunk hogy inkabb elfogad csak en ne engedjek idegent a lakasbaKépKar hogy mar csak juniusig jarhat hozzank Alex ugyben .Megprobalom majd vele megbeszelni hogy penzert jojjon utana is mert Alex imadjaKép
Gratula Eminek,ez is jo hogy legalabb sikerul ha raul.Nekem honapokig nem volt semmi,bar nem is voltam vele kovetkezetesKép

Zsuzsa
Szegeny TI es Luca babaKépRemelem mostmar minden Ok lesz es darabig elkerulitek a korhazat.

Forti
Nagy drukk holnapra,biztos minden rendben leszKép

Nem is irtam hogy egy nagyon jo barinomnek osszejott vegre a baba 3.inszemre,egy napon volt az eskuvonkes azota probalkoznak,annyira drukkoltam neki es most ugy orulokKépKép

A szomszed telken megkezdodott az epitkezesKépPersze jo hogy lesz egy szep haz aminek a kertjere latunk majd,csak birjuk ki az 1 ev zajtKép

Tegnap este egy olasz etteremben ettunk anyuekkal.Alex nagyon elvezte az elo zenet,tatott szajjal nezte.A vegen az enekes kulon neki enekelt,O meg rakezdett a Csiga-bigaraKépKépvisszaenekelni,megmutatva hogy O is tud azert valamitKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Beszti
Ertem en,csak Iboly honlapjan olvastam hogy penzert is kijar ha segitseg kell.Hat oszinten megmondom nem hinnem hogy nekem eleg lenne a telefonos segitseg.Szerinted egy dula jo megoldas lenne???Ez az ami miatt egy kicsit tartok a tesotol.Annyira fajt akkor a mellgyuszi hogy inakbb szulok 5.*Képcsak azt valahogy elkeruljemKépPersze olvasok majd meg minden ,de ki tudja hogymennyire leszek megint ki az egesztolKépAzert kene egy okos aki helyrerak az elejenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Gumicukor
Hajrá új lakás és tanulás!
Gyes alatt nem minden suli ingyenes. Meghatározott számú kismamát vesznek fel, de azt nem tudom, hogy mi alapján válogatják ki az ingyeneseket.
Tavaly én is mentem volna iskolába, de megtudtuk a jelentkezés beadása előtt 1 nappal, hogy jön a Tomi, úgyhogy nem adtam be végül a lapot.

Rit
Gratula az új lakáshoz. És kitartás a dobozos élethez. Mi is ezt csináljuk minden évben (újítgatjuk fel a lakást) Tavaly nyáron 1 szobában laktunk, mert a másik kettőt újítottuk fel, most nyáron pedig két szobába költözünk, mert a maradék szoba jön + csinálunk egy gardróbszobát, tehát megint szét lesz verve a lakás fele.

Kataa
Irigykedek az étteremért, már nem is tudom, mikor voltunk utoljára. Aranyos lehetett Alex, ahogy visszaénekelt.

Nálunk dögrováson van a család nagyobbik része. Két gyerek meg én. Apa hazahozott valami vírust, úgyhogy most rákötöttem a két gyereket az orrszívó-porszívóra, tegnap este mindhárman lázasak voltunk. Klassz.
Na mennem is kell, a kicsi nem kap levegőt
Puszi

Szilcsike
szilcsike

Hali!

Gyors leszek, majd még jövök, csak közzéteszek egy állásajánlatot a cégünknél, ha vkit érdekel, szóljon:

A HR osztály azonnali belépéssel bér- és társadalombiztosítási ügyintézőt keres. Ha családi, vagy ismeretségi körötökben ilyen - legalább 5 éves gyakorlattal rendelkező - szakember van, és az illető munkahelyet akar váltani, kérlek, segítsetek nekünk azzal, hogy szóltok neki a lehetőségről! További részletek a fenti linken találhatók. Kapcsolattartás: Munkácsi Klára, Colnárné Marika

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi,
Nagyon ügyes Márk, hogy egyedül járkál márKép.

Kataa,
Hát a költözésnek sok oka van. Valahogy semmi sem úgy alakult, ahogy elterveztük, meg a ház átépítése is jóval több lenne, mint ahogyan mi terveztük. Egyedül a nagy kert (240-es), ami miatt nagyon tetszik itt nekünk. Hát majd jövőre meglátjuk, de ha ebbe belevágunk, akkor ott már remélem sokáig maradunkKép.

Judy,
Nem semmi ez az óvónőKép. Mi jövő héten tervezünk egy hasonló sétát, kíváncsi vagyok nekünk mit fognak mondani. Lili is nagyon rá van izgulva az oviraKép.

Rit,
Gratula az új lakáshoz, és kitartás a felújításhozKép!

Nyuszi,
De édes vagy, hogy örülnél nekünkKép. Hát jó is lenne, akkor biztosan gyakrabban tudnánk talizni. Képzeld ma vettem észre, hogy bújnak a tulipánok a kertben!

Forti,
Remélem hamar rendbe jön Levi, majd írj, hogy mi volt a dokinál.
Aranyos vagyKép, hát majd jövőre eldől, hogy maradunk vagy megyünk-e.

Beszti,
Nagyon cukik a képekKép!
Kimuztátok, ez jóKép, mi isKép. A fogibogyót még mindig nem kezdtem el szedni, valahogy nem bírom magam rászánni. De hallottam valami hüvelygyűrűről amit havonta kell felrakni és nem kell hozzá doki, otthon is lehet. A fogamzásgátlás.hu címen van azt hiszem róla info, de még nem néztem meg.
A házimunkát én is megoldom valahogy, igazából Lili változik mostanában sokat és szinte egész nap azt igényelné, hogy az ölembe legyen és még csak ne is nézzek másra csak rá. Azért nem egyszerű megosztani úgy a figyelmet, hogy Bálinttal se csak az etetések és a tisztába tevések alkalmával foglalkozzak, és Lilivel is eleget legyek. Most meg azon aggódom, hogy mitől lehet az, hogy majdnem minden este kihányja a vacsit. Viszont napközben soha sincs gond az evéssel, szépen és eleget eszik. Beszéltem a dokival, ő azt mondta, hogy szerinte lelki eredetű, valszeg szeretne a középpontban lenni jobban. Néha még mindig felriad éjszaka sajnos. Tegnap meg azt mondták a tv-ben, hogy a gyerekkori félelem természetes, minden gyereknél előjön, de ha valamihez elkezdi kötni egy gyerek, akkor az azt jelenti, hogy amikor nincs a szüleivel nem érzi az érzelmi biztonságot, szóval gond van a család érzelmi életével. Így most azon agyalok, hogy hol lehet és mivel a bibi. Apa és az én kapcsolatom rendbe van, még csak veszekedni sem szoktunk, valszeg ott kellene keressem a hibát ahogy vele foglalkozunk. Apa pl. amikor hazajön, szinte csak vele játszik, ő fürdeti, minden nap diavetítőznek, meséznek, mindent amit Lili kér. Ja és mostanában nem kakil, tegnap előtt már kúpot kellett neki adnunk, volt nagy hiszti vele. Szóval most szinte mindennel gond van, evés, alvás, pociKép. Bocsi, hogy így belemerültem, csak most kicsit aggódok. Erről jut eszembe, tegnap amikor vittem ki Lilit reggelizni, átölelt és azt mondta, hogy anya ne aggódj értem, mit mondjak elsírtam magam. Pedig előző este 1x említettem meg neki, hogy aggódok kicsit miatta, amikor kihányta a vacsit.

Kataa,
Jó lehetett ez a Csiga bigázásKép.

Mi úgy néz ki, hogy gyógyulunk, Lilinek ma már egyszer sem kellett megtörölni az orrát. Bálint elintézte pár hapcival, nekem még reggelente fáj kicsit a torkom, de egyre jobb, apát meg minden nap egy rakat gyümivel meg vitcsivel indítom munkábaKép, így ő is megúszta 1-2 gyengébb nappal.
No megyek keresztszemezni, márciusban lesz apu szülinapja és elterveztem, hogy hímzek neki egy kártyatartót hozzá illő poháralátétekkel, mivel náluk gyakran van kártyaparti.
Hétvégén lesz a Millenáris Parkban Gryllus V. Maszkabál előadás, az a Minimaxon szokott lenni és Lilinek nagyon tetszik, valszeg elmegyünk. Azt hiszem 14.00-től lesz, nincs kedve valakinek még jönni? Ma felhívom és megkérdezem tőlük a részleteket.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kataa,
Véletlenül tudok egy jó grafikust Kép)) (pontosabban grafikai műhelyt).
Most már nem szeretném bölcsibe adni Solymeszt, hogy ne kelljen megint váltani... Azért gondoltam, hogy jöjjön egyből az óvoda. Persze csak ha felveszik, és ha hajlandó bejárni.
De ha nagyon jól bírom a strapát itthon a kettővel, akkor lehet, hogy csak jövőre adom be.
Mellgyuszid akkor is volt, ha mindig fejtél? Mondjuk nekem is volt 2,5-szer, úgyhogy tudom, miről beszélsz... Remélem, most kimarad majd.

Ilke,
Szegény, nem lehet könnyű se neked, se Lilinek. Ő így fejezi ki magát, mások agresszivitással. (Sajnos félek, hogy Solymesz az utóbbi módon fog reagálni...) Előbb-utóbb csak túllesztek rajta. Addig is sok türelmet!

Zita
parazita

Beszti
És jól elvolt veletek 5 éves koráig Beni? Mert amúgy nekem nem teher, hogy itthon lesz a Gergő és én is tudok vele mondókázni, rajzolni, stb..csak a társaság miatt adnám be oviba, állítólag 3 évesen már igénylik, a családon/barátokon túl is a közösséget.
Nagyon arik a tigriseidKép Annyira hasonlít Hanna NátánraKép

Kataa
Lázas is volt első éjjel, úgyhogy kúpot kapott.
Második gyerkőccel könnyebb lesz a szopi, legalábbis nálam eddig simán ment, kopp-kopp...A csecsemősök/védőnő milyenek? A Szoptatás c. könyv is nagyon jó, én most azt olvasgattam és sok jó tanács van benne. Az LLL-nek vannak szopis baba-mama csoportjai, ha tényleg személyes kontaktust szeretnél majd.

Gumicukor
Fogtechnikus szakma Sopronban is nagyon menő, minden sarkon fogorvos van, de meg is élnek, mert még mindig átjönnek az osztrákok.

Zsuzsa
BetegségekKép Drukk, hogy ne legyen több ilyenKép

Ilke
Lili pocakKép nálunk is nagyon ragaszkodik hozzám Gergő, sokszor kell felvenni, meg a lépcsőn fogni a kezét....

Forti
Mi volt a dokinál?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Délelőtt megjártuk a klinikát, a doki érzésem szerint hülyére vett, a hét elején a telefonban azt mondta hogy Levinek a vérvétel eredményén az alkalikus foszfatáz mérhetetlenül magas. Erre én szívbajt kaptam, mire ő: semmi gond, kezelni kell a gyereket.
Ma amikor rákérdeztem hogy milyen kezelésre gondolt, hülyén nézett rám és azt mondta hogy ez nem igényel kezelést, biztos félreértettem valamit. Mondtam neki hogy miről beszéltünk telefonon, erre megint ez volt a válasz: Biztos félreértésről van szó, nem mondtam hogy kezelni kell a gyereket, azt mondtam hogy követni kell! Vagyis hogy folyamatos ismételt vérvétellel kell figyelemmel kísérni az érték változását! Azt is mondta hogy ennek semmi tünete nincs, ez vírusfertőzéstől van, és majd elmúlik.
Nem igazán értem, mert a Lászlóban amikor megtudták hogy magas ez a foszfatáz érték először azt mondták ráérünk majd itt Fóton foglalkozni vele, utána pedig emiatt nem akarták kiadni a kórházból, mondván hogy ebbe bele is lehet halni. Utána itt a klinikán ment a kapkodás, ma pedig megint úgy kezelték a dolgot hogy semmi komoly!! Nem értem!!!!!!!!! Levi hétfőn mehet bölcsibe. Ha vírus okozta ezt nála akkor az nem fertőz? Lehet vele közösségbe menni? Mi van ha nem megy lejjebb ez a magas érték? A tököm telival az okos orvosokkal, hogy ők mindent tudnak, a szülőknek pedig nem mondanak semmit csak egy-egy mondatot odavetnek. Meddig fogják szúrkálni Levit? Most kedden lesz eredmény, ha nem lesz jó, csütörtökön ismét megszúrják?

Na befejezem a durrogást, köszi mindenkinek az érdeklődést.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

FortiKép Ez a legrosszabb amikor össze vissza beszélnek. Szerintem ha nem ennyire veszélye s dolog kár hetente 2x szurkálni, olyna gyorsan úgysem megy le az az érték. Nálam úgy emlékszem 3 hét volt kb a betegség után.

Látom téma az ovi:

Én is nézelődöm, mert még nem döntöttem hogy marad Emma bölcsiben vagy megy oviba. Csak a kerületben 18 ovi van, de még nem sikerült olyat találnom ami minden szempontomnak megfelelKép Még rágódom rajta. lehet marad bölcsiben, igaz ennek egy nagy előnyét látom, hogy 15-en vannak nem 30-an egy csoportban. Viszont oviban másképp tudnak velük foglalkozni.ű

Judy!

Sokan nem értenek biztos egyet, de én úgy vettem észre Emmán hogy igényli a közösséget. De nem egész napra, kb 9-12-ig, akkor nem kell ébreszteni, és nem kell otta aludnia. Legalábbis nekünk a beszoktatás eddig a pontig ment könnyen és zökkenőmentesen és eddig volt az hogy élvezettel ment. Amikro ott kellett aludni meg amikro már reggel kelni kellet az nehezebb volt, ahhoz kellett ez a 4 hónap kb hogy stabil legyen és most már szerti. ha itthon vagyunk akkor ő rögtön nyafog hogy vigyem el valahová, mondjuk lehet ez nektek más mert van kert. Úgyhogy én ideális esetben (ha nem kéne dolgoznom) 9-12-ig biztos vinném már 3 évesen oviba.

Forti!

Szerintem úgy értették hoyg a vírus okozta hogy az emelte meg az értéket, de már elmúlt a vírus cska az érték rendeződik lassabban, úgyhogy nem hiszem hogy fertőz.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Tegnap 2 üzim veszett el az éterben, most elmentem az irományt, aztán amikor sikerül elküldeni, akkor juhéj!!!

Kataa! IGEN! Nóri nagyon ügyesen végigülte az előadást, az elején mondta, hogy "anya, nem jó", de aztán teljesen belefelejtkezett a műsorba.
VacsiKép

Nyuszi! A hozzászólásaidból nekem nagyon az jön le, hogy a bili kérdés nálatok központi téma, és bár finoman, de mégis ráerőlteted Emikére. Ha rosszul látom bocsi.
Van egy barátnőm, hasonlóan értelmes, okos kislánnyal, mint a te Emid. Másfél évesen folyékonyan, szépen beszélt a kislány, viszont a szobatisztaság csak 3 évesen sikerült nekik. Akkor a kislány döntötte el, hogy elhagyja a pelust, szinte egyik napról a másikra. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd ilyen is van. Szerintem Emike nyáron pikk-pakk szobatiszta lesz, ne aggódjál miatta.
Tényleg nem vagyunk egyformák, én a beszéd miatt aggódtam (Nóri szinte előbb lett szobatiszta, minthogy szépen beszéljenJ) és az is mára a múlté, behozta a kortársait, sőt.. egész nap jár a szája. Ugye nem bántottalak meg????? Nem az volt a célomKép Kép Kép

Ilke! Mennék szívesen, de most félek az influenzától. Ha jobb idő lesz és nem lesz ennyi baci a levegőben bármilyen buliban benne vagyunk.Kép
Ez a hányás dolog továbbra is nagyon ijesztő

Domestos reklám: Nálunk Nóri SEMMITŐL sem fél, az az izé a reklámban egy "kukac". Mondjuk apa horgászik, így gyakran találkozunk mindenféle csontival meg egyéb guszta etetőkajákkal. Nóri azokat is vígan megfogdossa, nyáron bogarakat gyűjtögetett, és egyszer kaptam tőle egy gilisztát. Így csak én undorodom szép csendbenKép

Forti! Szegény kicsi Levi. Nektek aztán tényleg jól kijutott. Orvosok hozzáállásaKép Kép

Minden beteg babónak és anyukának jobbulást!!!

Beszti! Kis tigrised nagyon aranyos.
Ovi: Ha nem lenne sulim nem is ragaszkodnék annyira hozzá, a gyerektársaságot meg lehetne oldani másképp is. Néha elnézem, olyan kis picike még a Nóri is, szívem szerint otthon tartanám még egy évet, de az eszem mást mond

Rit! Új lakáshoz gratula!KépDobozban-lakás: hamar vége lesz, és tök jó a cél, amiért érdemes végigcsinálni.

Na, megpróbálom elküldeni a levelet
Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Judy!

Talán még emlékezhettek, hogy én szerettem volna beadni korábban is. Szerintem ez gyerekfüggő is, Beni szerette mindig is a gyerektársaságot, meg a legnagyobb is volt a családban, nem volt egy darabig játszótársa itthon.
Nátánnál már más lenne a helyzet, mert ugye amikor ő oviba menne, addigra már Hanna is egy éves lesz, és ugye Beni is itt van délutánonként. Ráadásul Nátán kicsit félénkebb először gyerektársaságban. Szóval vele nem rohannék 3 éves 1 naposan az oviba, hogy "most már azonnal vegyék fel"Kép.
Egy esetben biztosan megtettem volna azt, hogy beiratom 3 évesen, de ez már szintén nem kérdés: ha Beni még oviban maradt volna, és olyan vegyes csoportban, mint most, akkor azért beirattam volna Nátánt is.
így pár hónap alapján egyértelműen azt mondhatom, hogy Beninek semmi hátránya nem származott abból, hogy itthon volt ennyi ideig. Az óvodába teljesen beszokott (csak pár pici gondja volt: a csoportos viselkedés formáit ugye nem tudta itthon elsajátítani (pl. hogy kell "ovisan" menni az utcán párosával, nem egyszerre kell felszállni a buszra minden gyereknek, stb.)), és az óvodai munkái alapján egyértelműen a legjobbak között van.

Ja, és ha még nem unjátok, itt van pár kép az "óvodás" Nátánról (látszik, hogy ha Beni még ovis lenne, akkor Nátánt mennyire könnyű lett volna oviba adni)
Tánc
Ül az óvodai szőnyegen
Közös evés Beni óvodástársaival

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?