Conti,
Annyira drukkolok nektek! Remélem rájön, hogy a családja mellett a legjobb neki, ha meg nem így dönt, élete végéig furdalhatja majd a lelkiismeret.
Panda,
Jó hallani rólatok!
Forti,
Gratulálok a kisbabákhoz
, tényleg milyen picikék lehetnek, de a lényeg, hogy rendben van velük minden.
Ági,
Ne szomorkodj a suli miatt, én addig sem tudtam eljutni, mint te, én egyszerűen azt sem tudom megoldani, hogy suliba járjak. Persze most itt a pici, de előtte sem sikerült. Akkor még Lili olyan volt, hogy senkit (idegent) nem fogadott el, így ha apa nem tudott rá vigyázni, míg én távol voltam, akkor senki. Mivel péntekenként is kellett volna járni, és apa nem tud rendszeresen péntekenként itthon lenni egész nap, így most halasztásban vagyok. Remélem ha Bálint nagyobb lesz és Lili már ovis lesz, folytatni tudom majd. A tanulásos szitu ismerős, én is csak este tudtam tanulni, amikor már Lili aludt.
A napi rutin, főleg ezekben a téli hónapokban tényleg nagyon uncsi. Mi is várjuk már nagyon a jobb időt, hogy sokat kint lehessen lenni a kertben, meg lehessen mindenhová menni.
Micimackóval mi is így vagyunk, ha berakjuk neki a mesét, nem hajlandó nézni, viszont a Micimackós könyvekért odavan.
Lili szerencsére nem ilyen öltözködős, nála most az ajtócsukogatás megy nagyon, én attól kapok agybajt
.
Lili mindegyik színt ismeri már (sötét, világos, narancs, citrom...), néha úgy játszik, hogy mondja, hogy most iderakom a pirosakat egy kupacba, aztán ezt eljátssza a többi színnel is hiba nélkül. Nála most az újdonság, hogy mesét mesél nekem meg a játékainak
. Néha az előző esti diafilmet mondja el, néha azt hogy hétvégén hol voltunk, mit csináltunk. Kezdünk arra váltani, hogy esténként az ágyban, nem ő kéri a mesét, hanem ő mesél nekem
.
Nyuszi,
Akkor szórakozik ezzel a kalapos dologgal a barátnőm
. Egyébként sem hajlok rá, főleg nyáron a nagy melegben. Meg aztán ha csináltatok egy szép frizust, és réteszek egy kalapot, akkor abból nem sok minden marad
. És mivel náluk hivatalos rész nem lesz (azt külön fogják majd minden hajcihő nélkül intézni), csak a délutáni-esti party kerti ceremóniával, így valszeg valami estélyit kellene beizzítanom, ahhoz meg érdekesen nézne ki egy kalap
. Képek jöhetnek
!
Nagyon ügyi Emi a bilivel! Nálunk most sírógörcs van, ha megemlítem a pelus nélküliséget bármilyen szinten.
Ne is mond azt a reklámot, nem két perc volt amíg kíméletesen elmagyaráztam Lilinek az egészet, mikor megkérdezte, hogy mi az ott.
Beszti,
Nagyon ügyi vagy a rucikkal, meg úgy mindennel
, adj már nekem pár tanácsot, hogy 3 gyerkőccel hogy csinálod a mindennapokat, főleg a párod nélkül néha? Néha én még a 2-vel is alig bírok
.
Gumicukor,
De jó, gratulálok az új lakáshoz
! Most mi is arra hajlunk, hogy 1-2 év múlva inkább eladjuk majd ezt a házat és visszamegyünk Újpest környékére (Apuék is ott laknak). Apuéknak múltkor megemlítettük ezt, erre már el is kezdtek házakat nézni nekünk
, pedig mondtuk nekik, hogy amíg Bálint nem lesz kicsit nagyobb, addig mindenképp maradunk.
Na megyek, mert Bálint már kicsit elunta magát itt mellettem
. Nem is írtam, sajnos most mi is kicsit náthásak vagyunk, az egész család. Faljuk a gyümiket, vitaminokat, reggelente tömény, frissen készített gyümilét szoktunk inni Lilivel, néha magában, néha mézzel. Remélem így sikerül hamar túljutnunk rajta.
Puszi,
Ilke