Hali!
Mi 12 éve vagyunk együtt, és két éve házasok.
Nekünk nem volt nagy esküvőnk, voltaképpen csak formaság volt, de mivel mindketten úgy éreztük, hogy kéne, összeházasodtunk. Viszont a gyűrűt egyikünk sem hordja, anyósék ki is vannak akadva.
A szocpolt mi is ki akarjuk majd használni, de még utána kell nézni, hogy hogyan lehet.
Én sem vagyok valami kívánós mostanában, ami az összebújást illeti, valahogy az állandó émelygés mellett nem igazán vágyom rá. Meg aztán a barnázás is megijesztett picit (nem szex után volt, de azért mégis). Szerencsére a párom megértő.
Edina,
én imádom a U2-t, de úgy gondoltam, hogy annyi idős terhesen már nem jó a babónak az a nagy hangzavar, ezért nem is próbáltunk jegyet szerezni, pedig úúúúgy mennék.
Hari,
az első terhességemnél nekem iszonyúan szurkált mindenhol, valószínűleg azért mert elég kötöttek a szöveteim, és nehezebben nyúltak. Most alig veszek észre valamit.
Kati,
én is olyan sírós vagyok mostanában, de azért az Elnök különgépe...
Nálunk is sok idő kimaradt az előző veszélyeztetett terhességem miatt, ráadásul szülés után nagyon nehezen jöttem helyre...
Kismama,
szerintem is menj el dokihoz az epét hányás miatt!
Ancsipancsi,
oké, tényleg sok lenne két egész kenyér, az először írt és elszállt hozzászólásomban tuti, hogy írtam, hogy szelet, de aztán nagyon siettem.
A piszkafaság nem jó egyáltalán, csak hosszú ruhát hordok, olyan vékony a lábam. A karomat is takarnám, mert néha megijedek tőle, amikor a tükörben látom
(és ez valójában komolyan így van), de azt már túlzásnak tartanám, ha hosszúujjút hordanék 35 fokban.
Szerintem 7-8 kiló kéne még nekem, és akkor jól érezném magam a bőrömben.
Valaki kérdezte még régebben, hogy mire jó a grapefruitmag kivonat a mosásnál: ez gombaölő tulajdonságú szer, és én nem csak belsőleg használtam, hanem a bugyikat és törüket is ezzel mostam, hogy biztosan eltűnjön a gomba. Hogy tényleg használ-e, nem tudom, de legalább úgy érzem, hogy megteszek mindent az egészségemért.
Megann,
jaj, nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen! Egyébként nem mindenkinek nő a hasa gyorsan, a barátnőm 12 hetesen vékonyabb volt, mint valaha, mondjuk ő minden nap hányt egyszer-kétszer.
Jó hétvégét mindenkinek!
Kóbor