Új privát üzeneted érkezett!

Ráadásul most, hogy beszéltünk róla nekem is elkezdett megint fájni mintha valaki kötőtűkkel szúrkálna, fene a jódolgátKép Van aki azt mondja, hogy valami szalagok nyúlnak, az üzemorvos azt mondta "helyet kér a baba". Minden esetre kellemetlen egy dolog, jó lenne ha minél hamarabb abbahagyná és nem ijesztegetne.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Bocsi, hogy belekotyogok, egyel fentebbi topicbol, de szerintem epét hányni egyáltalán nem természetes! Kép Sokat hányni, egész nap émelyegni azt kismamiként igen (13. hétig én is rókáztam sokat), de szerintem az epe elég komoly dolog. Én megkérdezném a dokimat ha a helyedben lennék! Föleg, ha eddig nem volt gond az epéddel.

A szurkálás normális dolog, tényleg nyúlnak a méhszalagok, csak görcsölni "nem szabad"

Mindenkinek jó pocakosodást:
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Aludtam ma délután 3 órát. Pedig éjszaka is rendesen aludtam.

Mi 10 hónapja vagyunk házasok, előtte 4 évig jártunk. Nekem nagyon pozitív élményem van a házasságról, mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár tudom, hogy a világon nekem van a legjobb férjem Kép Ő is nagyon várja a babót.

Jobbulást a hányósoknak, rosszullevőknek!

Ti mennyire kívánjátok mostanában az összebújást párotokkal? Én korábban olyan nagy étvágyú voltam, most meg valahogy nem esik jól. Illetve csak ritkán van hozzá kedvem.

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, Bodza 9+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!
Ma egész nap valahogy nem tudtam megnyitni az oldalt.
Rólunk: mi 2,5 éve ismerjük egymást, és gyakorlatilag azóta mi együtt is élünk. 15 hónapja házasodtunk össze.

Kati,
Igen, a Szendrő Eszterhez járok Kép
Irigyellek a koncert miatt. Én a U2-ra akartam volna jegyeket szerezni, gondoltam meglepem a férjem a szülinapjára 2 jeggyel, de későn kezdtem el keresni, és már rég elfogott. (Megnyugodtam, hogy 1 nap alatt. Kép )

Kismama,
én is csak azt tudom mondani, mint Minyu, hívd fel a dokit!

Tmarie,
nem ismerem a kencét amiről írtál, de mondanék valamit. Amit terhesség előtt írtak fel, azt szépen mind tedd el. Nem hiába van a használatira ráírva ami rajta van. Csak azt használd amit a doki kimondottan javasol. Nekem volt ilyen bajom még az előző terheségem kapcsán. (Strandon voltunk, és utána fedeztem fel ezt a nyavaját)Az orvosom felírt olyan kúpot, amit terhesség alatt lehet használni, és közben a férjem is kapot kencét, ezenkívül a kóra idejére letiltott minket az összebújásról.
Pécelen valóban nincs semmi 20M alatt. De amiket néztem új lakásokat azok is 15 felett vannak, és akkor inkább a ház. Na de mivel csak hétfőn megyünk a bankba, így lehet, hogy semmi nem lesz ismét belőle.

Bodza,
én mostanában nem nagyon kívánom az összebújást, de ez így volt a Bálinttal is. Később pedig engem zavart az új formám, mindenhol gömbölyödtem Kép főleg hastájban Kép szerencsére a férjem megértő, ő is tudja, hogy a hormonjaim most mások. Na most nem részletezem a szoptatás alatt is mivel vívódtam...... Kép

Hari,
üdv itt Kép

Képzeljétek, olyan rosszat érzek. Na semmi komoly, csak: én császárral szültem a Bálintot, és elég érzékeny vagyok a hasi műtéti sebnél az időjárási frontokra, és ma egész nap olyan fura, rossz szurkálást éreztem, erre látom az időjárásjelentést, hogy jön a hó, na remek....

Falina,
mi van veled? mit mondott a doki? írj hamar!

Most megyek, lefekszek egy kicsit olyan fáradt vagyok.

Szép estét!

Edina
11+1

nedinabp

Sziasztok!

Lanyok!
Van meg valaki, akinek nemigen nott meg meg a hasa rajtam kivul???
En 10+5 vagyok!
Megigerem hogy ha hazaerek tobbet irok, de most nagyon ideges vagyok, mert nem nagyon akar noni a pocim!
Csinaltam delben egy terhes tesztet, 2 csikos lett de a 2. halvanyabb!
Azert lehetett mert egy oraval voltam elotte WC-Segitsetek!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Nedinabp,
Nekünk is kell hitelt felvennünk (nem is keveset), miböl gondolod, hogy nem kaptok? Igazából ezen nem izgulok, pedig lehet, hogy kéne?
Nálam detto az volt, mint nálad az elsö babával. A 16. heti uh-on kiderült, hogy a lepény fedi a belsö méhszájat, ráadásul a kezdettöl nem záródott rendesen, így nem szexeltünk végig. Söt, szülés után 2 hónappal kezdtük újra. Mit mondjak, ez idö alatt sok minden megváltozott e téren... csoda, hogy a mostani babót összehoztuk, ráadásul elsöre!

Hari,
Tavaly nyáron igen kritikus idöket éltünk, és nem nagyon hittem benne, hogy túljutunk rajta. A párom egyántalán nem akart még egy gyereket, és csak nagy sokára sikerült rábeszélnem, hogy legalább próbáljuk meg, de mintha kínoztam volna... Eddig egyébként folyton mondogatta is, hogy neki ne is panaszkodjam, mert nem akarta az egészet, aztán úgy egy hete helyre álltak a dolgok.
Te egyedülállónak számítasz, vagy nem éltek együtt?

Kismama,
Szerintem sem bíztató, ha epét hánysz, föleg, ha nem elöször. Vigyázz magadra!
Jó éjt mindenkinek,
Kati
Vendég

Hali!

Mi 12 éve vagyunk együtt, és két éve házasok.Kép Nekünk nem volt nagy esküvőnk, voltaképpen csak formaság volt, de mivel mindketten úgy éreztük, hogy kéne, összeházasodtunk. Viszont a gyűrűt egyikünk sem hordja, anyósék ki is vannak akadva.Kép A szocpolt mi is ki akarjuk majd használni, de még utána kell nézni, hogy hogyan lehet.

Én sem vagyok valami kívánós mostanában, ami az összebújást illeti, valahogy az állandó émelygés mellett nem igazán vágyom rá. Meg aztán a barnázás is megijesztett picit (nem szex után volt, de azért mégis). Szerencsére a párom megértő.

Edina,
én imádom a U2-t, de úgy gondoltam, hogy annyi idős terhesen már nem jó a babónak az a nagy hangzavar, ezért nem is próbáltunk jegyet szerezni, pedig úúúúgy mennék.

Hari,
az első terhességemnél nekem iszonyúan szurkált mindenhol, valószínűleg azért mert elég kötöttek a szöveteim, és nehezebben nyúltak. Most alig veszek észre valamit.

Kati,
én is olyan sírós vagyok mostanában, de azért az Elnök különgépe...Kép Nálunk is sok idő kimaradt az előző veszélyeztetett terhességem miatt, ráadásul szülés után nagyon nehezen jöttem helyre...

Kismama,
szerintem is menj el dokihoz az epét hányás miatt!

Ancsipancsi,
oké, tényleg sok lenne két egész kenyér, az először írt és elszállt hozzászólásomban tuti, hogy írtam, hogy szelet, de aztán nagyon siettem.Kép A piszkafaság nem jó egyáltalán, csak hosszú ruhát hordok, olyan vékony a lábam. A karomat is takarnám, mert néha megijedek tőle, amikor a tükörben látomKép (és ez valójában komolyan így van), de azt már túlzásnak tartanám, ha hosszúujjút hordanék 35 fokban.Kép Szerintem 7-8 kiló kéne még nekem, és akkor jól érezném magam a bőrömben.

Valaki kérdezte még régebben, hogy mire jó a grapefruitmag kivonat a mosásnál: ez gombaölő tulajdonságú szer, és én nem csak belsőleg használtam, hanem a bugyikat és törüket is ezzel mostam, hogy biztosan eltűnjön a gomba. Hogy tényleg használ-e, nem tudom, de legalább úgy érzem, hogy megteszek mindent az egészségemért.Kép

Megann,
jaj, nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen! Egyébként nem mindenkinek nő a hasa gyorsan, a barátnőm 12 hetesen vékonyabb volt, mint valaha, mondjuk ő minden nap hányt egyszer-kétszer.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan irok kicsit, nehogy teljesen elfelejtesetek Kép

Udv az ujaknak!

Megann, Ne viccelj mar, 10 hetesen meg nem kell nonie a hasadnak, ne izgulj!!!!! Egesz biztos minden rendben! Nekem sem nott igazabol a hasam, inkabb csak puffadt kicsit, meg hat a combomra derekamra feljott par deka Kép, de az ugye hurkakat jelent, nem szep kerek pocit Kép

Kobor, hiaba panaszkodsz, azert en irigy vagyok nagyon, hogy nem vagy hajlamos a hizasra Kép

Rokica,
mi 10 eve vagyunk egyutt Kép, 2,5 eve vagyunk hazasok, a hazassag igazabol nem nagyon valtoztatott a kapcsolatunkon, talan egy kis idore uj lenduletet adott, mert azert a kritikus 7. ev nekunk bejott...

Nekem amugy mintha icipicit mulna a hanyinger, el ne kiabaljam Kép

Puszi mindenkinek,

Poci (12. het pontosan)
pocika

Megann!

Ne aggódj! Mindenkinek másképp nő a hasa! Bár nekem ne nőne! Még 6 hétig titkolni kell a munkahelyemen.

Egyébként én nézegetek más fórumokat is, ahol sok képet raknak fel a pocakos anyukák, és vannak olyan alkatú nők, akik 9 hónaposan is alig néznek ki terhesnek, és vannak olyanok, akik szinte azonnal pocakosodnak. Szóval szerintem nyugi. Kép Élvezd még egy kicsit a floridai napsütést. Ráérsz majd itthon a hóban aggódni. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari,
akkor te már 8hetes 3napos lehetsz kb. szerintem!Penna és Pgsuska közé kerülnél a táblázatba,ha van kedved írjad vagy irasd be magad te is.
még az új csajok is "terhesebbek" nálunk Jucc és PipacskaKép!
Megann,
én 7+5vagyok és sehol sincs pocak,én is kivagyok!!!Kép

Ma egész nap takaríthatok egyedül(a párom dolgozik),mert vendégek jönnek este,a babáról persze nem tudnak,még nem is fognak,a boltba is egyedül mehetek,kocsi sincs,sütit is sütök nekik...nyaf-nyafKép....és a nap se süt,hogy jobb hangulatom legyen!azt hiszem,kakaóra állítom a jó kis hifinket és táncra perdülve ugrok neki a dolgoknak...elsőre kirohanok a boltba,legalább veszek egy ici-pici boldogságot(csoki képében) is!csak egy picitKép
na sziasztok,lálálá-dúdúdúúú

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jaj miket írok,HARIKÁM!pont,hogy 5nappal késöbbi vagy,mint én és moost vagy pont 7hetes,vagy valami ilyesmi...BOCSIKA!!!akkor nyomás a sor végéreKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
ne aggódj! 10 hetesen még nem kell gömbölyű pocaknak lennie! Mindenkinél máshogy látszik, ez alkati kérdés is. Van egy könyvem: Kismamák nagykönyve, ebben azt olvastam, hogy a 12.héten még elvilesg változatlan a has, és a 16.-on kezd gömbölyödni. Ne idegeskedj, azt a baba is érzi. Gondolj bele, még olyan picike, még bőven elfér, nem kell még neki nagyobb hely Kép
Sétálj, pihizz, érezd jól magad!

Kati,
a hitellel kapcsolatban:eddig is kaphattunk volna, csak 50% önrészt kértek vagy egy másik ingatlant fedezetül.(ami azt jelentette volna, hogy pl az anyuék családi háza+az új amit meg akartunk venni teljes jelzálog alatt lett volna,és ha netalán valami gond lenne, és nem tudnánk fizetni az anyuék háza is ugorna) Viszont ami jó, az az, hogy a szocpol 2,4M ft, céges kölcsönre nem számíthatunk, mert vállalkozásunk van, és ez így nem műkszik. Na de hétfőn már okosabb leszek.

Ma megyünk moziba, már nagyon várom! Kép

Reggel akartam kávétfőzni, és elromlott a kávéfőző, remek, mert még alig több mint 1 éves, még jó, hogy garanciális. Most kereshetem a számlát.

Jó hétvégét!

Edina
(11+2)

nedinabp

Sziasztok Lányok!!

Bocsika, hogy tegnap eltűntem, bekötötték az Adsl-t. Nekem még ilyen régi modemes cuccom volt, ezzel legalább sokkal gyorsabb.
Szóval úgy érzem elég nagy terhet vettem a nyakamba ezzel az esküvő dologgal állandóan mennünk kell valamit intézni.
Jövöhét pénteken megyek ultrahangra, aznap választom majd ki a ruhámat.

Nemesek! Sajnálom, ezt a fejfájás dolgot, főleg azért mert nem igazán értek egyet az orvossal és azt hiszem saját bőrőmön tapasztalva nem is szabad nekik mindent elhinni. Nem uszítani akarlak, de ha én akkor nem megyek el akupuktúrára akkor mára már beszedtem volna egy tonna Algot, és úgyanúgy fájna a fejem. Én nem bántam meg, hogy ezt tettem , senki nem javasolta, de ismerem magamat.

Tmarie! Ismerek elég sok tatait, lehet, hogy ismerem a barátnődet is.

Falina! Köszi az infót az utróról. Nekem most nincs barnázás hála Istennek, de kicsit tartok tőle, ha kezdem elhagyni majd, lehet, hogy lesz. Én mindig kinlódtam régen is köztes vérzéssel, ezen is az akupunktúra segített. Én ebbe hiszek és rengeteg könyvet olvastam el erről.Nem reméltük a párommal, hogy mostanság terhes leszek és annyira hírtelen jött a hír, hogy mégis, hogy alig bírtuk elhinni.

Jó hétvégét Nektek Lányok! Zsuzsannáknak pedig Boldog Névnapot!

Zsuzska
7+0

Kép
pgsuska

Lanyok!

Koszonom!Ti ugy meg tudtok nyugtatni!Kép
Mar annyira ideges vagyok!
Ez lesz vegig???
Mindig szet fogom izgulni az agyam az uh-k elott??
Vagy lehet hogy csak azert vagyok ilyen paragep, mert ezen a heten kellett volna mennem uh-ra, csak most az utazas miatt csuszok egy hetet...
Ebbol csak nem lehet baj, ki is irta hogy ot csak a 12. heten akarta latni az orvos?
Valamelyik kulfoldre szakadt hazank lanya volt, ha jol emlekszem....

Szoval megprobalok lazitani....
(Csak kepzeljetek, talaltam nagyon franko kismamagatyot vekony tavaszi hosszu 16 USD, labszarkozepig farmer vekony vegre jo szinu, klassz fazonu 25 USD, hat nem tudtam otthagyni oket, es en kis pesszimista Képmegindokoltam magamnak, hogyha ezzel a babaval tortenik is valamiKép, akkor is lesz szuksegem ilyenekre kesobb. REMELEM NEM ROSSZ OMEN HOGY VASAROLTAM!)
Itt vasarnaponkent van nagy learazas, mar elore dorzsolom a tenyeremet holnapraKépKépKépKép
Ja es vettem egy nagyon jo Columbia csizmat sielesre 80 USD!!!

Kép

Kép
megann

BOLDOG NÉVNAPOT ZSUZSKA!!!
Vendég

Sziasztok!

Megann, őszintén szólva irigyellek, hogy az a gondod, hogy nem látszik a pocid (ez vicc)Kép, mert én azt várom, hogy mikor fog a BABA MIATT látszódni az enyém, mivel most is látszódik, mintha 5-6 hónapos lennék, de ez csak hájKép és ez nem viccKép

Szerintem a mi történetünket senki nem tudja überelniKép 19 évesen lettem terhes (1,5 éve voltun együtt) 6 hónapos voltam mikor szétmentünkKép, majd 3 évig csak vasárnapi apukaként látogatott minket. Addig anyuéknál laktunk. Akkor jött a fordulópont, kibékültünk, majd fél évre rá esküvőKép Ez volt lassan 3 éve. Ez összesen 8 év, és már majdnem 3 gyerekKép
Egyébként mi is hitelt kell felvegyünk, ráadásul hasonló módon, mint ahogy Edina írta, de attól mi is félünk. Igaz mi majd 3 gyerekre vehetünk fel szocpolt, de sajnos a párom jövőre már 35 lesz, tehát ha esetleg mégis felemelnék a fészakrakóban az egyik korhatárt 35 évre, akkor is sietnünk kell majd.
Na írtam kisregénytKép
Boldog Zsuzsanna napot!!!

Dia 9+3

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Mi 5 év után házasodtunk össze 1,5 éve.

A rosszullét most 2 napja enyhült, előtte szinte minden másnap semmi nem maradt meg bennem amúgy 6 kg ment rólam le -megjegyzem volt miből-.
Hétfőn megyek dokihoz, remélem enged dolgozni menni szerencsére nincs pecsételés egyáltalánKép)!!
Már tegnap du és ma egésznap voltam suliba csak a buszozás megy nehezen amúgy jól bírtam a dolgot.
gviki

Megann,én voltam,akire nem kiváncsi a dokija,bár majd úgysem lesz más választásaKép.a 6.on látott,és a 12.en megyek legközelebb.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Most én fogok sikitani! Múlt kedden voltam 12 hetes, azóta kétszer hánytam! Nem arról volt szó, hogy mostanra kéne enyhülnie???

Nyaff.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

megnézegettem a többi topikot,főleg,amikben a Péterfy kórházról és a dokimról van szó és tökre megnyugottam,egész jó a véleményKép

amúgy én szegény Rokicával ellentétben egész jól vagyok,néha szúrkál a pocim(nem vészesen) és már iszonyú elegem van a hasonfekvésből,fáj a cicim.de ezek csak amolyan na nehogy már ne legyen vlmi bajom dolgokKép

tegnap megint sütöttem sütit,most a kedvenc legegyszerübb csokis,sütimet csináltam,Mmmm....nagyon fincsi lett!
csak egy szavatokba kerül és írom is a receptet,akinek sütnivaló kedve van,no meg sütnivaló esze,hogy istenit egyen!
7+6

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok, mostanában egyre többször rámjön olyan rosszullét, hogy majd elájulok. Egyszercsak alig kapok levegőt, lezsibbadok, hirtelen fájni kezd a fejem, szédülök. Megmértem a vérnyomásom, az rendben volt, de a pluzusom 96, pedig nem ugráltam. Lehet hogy ez ugyan csak frontérzékenység, mert anyumnak is van ilyen, de ő már 50 felett van, én még csak 27 éves vagyok! Szerencsére hamar (15 perc) alatt elmúlik, mintha mi sem történt volna.
Szerintetek????

Ma megyünk Bp-re a Vígszínházba!! Kép Már várom nagyon!

Még a pénteki dolgokhoz szólnék annyit, hogy a szexet én nagyon-nagyon kívánom, jobban mint előtte, és ez így volt az első terhesség alatt is. Csak ne legyek álmos hozzá!

Ne aggódjon akinek még nem nő a hasa! Majd fog! Nekem se látszik semmi, csak estére amikor felpuffadok.

Cirmike
9+2

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok Lányok!

Mizújs Veletek?? Rokica?? Minden ok? Tetszett a nem hízási történeted.
Csillam! Nagyon eltűnél, úgye nincs semmi baj??
Köszönöm lányok a jókívánságokat!

Minden rendben van velem, iszonyatosan jól érzem magam a bőrőmben. Nincs semmi bajom.Pénteken megyek ultrahangra.Már nagyon várom. Kiváncsi vagyok, hogy mekkora lehet már a pici.
Estére is már kezdem érezni, hogy nem érzem jól magam, mert felpuffadok, és nagyobb lesz picivel hasam. Amúgy még rajtam sem látszik semmi, mármint, hogy nincs hasam.
Arra, is baromi kíváncsi vagyok, hogy hány kilót fogok összesen felhízni. Meg azt sem tudom igazán, hogy hány hetes terhes vagyok.A utolsó menstruációm dec 17-én volt. Elvileg 9 hetes és 2 napos lennék, ehelyett kereken 7 hetes vagyok.
Valaki megtudja nekem mondani lányok közületek, hogy ilyenkor mi számít? vagyis melyik számolás szerint fogok 40 hetes lenni??
Melyik időpont szerint fogok szülni?? Köszi lányok! Szép Vasárnapot! Puszi

Kép
pgsuska

majd amikor a kőc jönni akar Kép

ancsipancsi

Sziasztok!
Holnap megyek uh-ra, remélem minden rendben. Mikortól tudják megmondani, hogy fiú vagy lány-e?

Pgsuska,
ezzel a számolás dologgal én is bajban vagyok. A naptár szerint 13+4 vagyok, a legutóbbi uh szerint még csak 13+1. Azt hiszem, ez a pár nap semmin sem változtat. Úgysem akkor fog jönni a babó, amikorra ki van írva az ember.
Vendég

Zsuzska!

A 40 hét az utolsó mensi első napjától kezdődik, DE azt veszik alapból figyelembe, hogy a mensi kezdetétől 14 napra volt a peteérés és fogantatás is, ami pedig mint tudjuk nem feltétlenül igaz! Ha pl hosszabb a ciklusod, akkor a baba később fogant (tehát kisebb és fiatalabb) mint ahogy azt ők a mensi szerint kiszámolják. Egyszerűbb, ha tudod, mikor "készült" a gyerek, és hozzáadsz két hetet a számolás kedvéért.

Amúgy a legjobban nevelt gyerek is ritkán érkezik pont arra a napra amire kiirják, az átlag terhesség 37 és 42 hét között mozog, és az átlag ELSŐ terhesség hossza 41 hét.

Nekem is sokféle dátumot mondanak attól függően, mi alapján számolják, de én tudom, hogy a baba december 6-án készült, igy a várható születésnapja augusztus 30. De ha 41 héttel számolok, akkor szeptember 7, és ha figyelembe veszem, hogy ezek átlagok, akkor oda lukadok ki, hogy a gyerek jó esetben valamikor augusztus vége/szeptember eleje felé fog megérkezni. Kép

Ez nem egy egzakt tudomány. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Zsuzska boldog névnapot!!!Kép
Gratula az Adsl-hez, jelentősen megkönnyíti az internetezést. Nálunk is ez van, egész nap be van kapcsolva a gépemKép, és nem idegesít, hogy egy órát tart egy-egy letöltés.

Szerintem a dokik mindig azt fogják nézni amit az uh mond, egy-két hét eltéréssel ők nem foglalkoznak (mármint, hogy hány hetes vagy). Én legalábbis azt számolom amit a 8 hetes uh mondott, pedig akkor 1 héttel fiatalabb volt.

Tegnap én oroszkrémtortát készítettem,az elsőt életemben.Még jó,hogy nem halasztottam mára, mert egész reggel és de. hánytam és rosszul voltam.Kép. Pedig már én is elhagytam a bűvös 12-t.
ROKICA! kitartás én veled vagyok.(és a wc kagylóvalKép Kép Kép)

Nemesek
Ne izgulj tuti minden rendben lesz!! Tudom könnyű mondani,mi kedden megyünk a 12 hetes uhra és nálam is van egy kis félsz. Elkísér a párod?

Cirmike
Nekem az alacsony vérnyomás miatt van sokszor szédülésem.(80/60)Nem lehet,hogy hirtelen állsz fel?
A kismama könyv azt írja a zsibbadásra "A megnövekedett mennyiségű testfolyadék nyomja az idegeket és inakat.Tartsa föl a kezét és csavargassa az ujjait!"Ha sűrün előfordul azért kérdezz rá a dokira.

Jó éjszakát mindenkinek!

12+1

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Most semmit nem írok, mert megyek aludni, csak gyorsan el akartam előtte olvasni, mit írtatok, de észrevettétek, hogy Falina nem írta, hogy mi volt a dokinál? Kicsit aggódom!

Falina,
hol vagy?

Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Na csak hogy ne irigykedjetek annyira, egy par napja elviselhetetlenul faj a fejem.Kép
De marha erdekes modon csak este fele kezd ra!
Gondolom ez az en keresztemKép
De azt hiszem meg igy is szerencses vagyokKép
(Szegeny Rokica, Kismama es tobbiekKép, akik hanykolodosak)

Holnap utan indulunk hazaKép
Kicsit banom is, de orulok is, mert mar nagyon mennek az orvoshoz hogy megnyugtasson, hogy minden ok!Egyebkent hanyatt fekudtem es megprobaltam kitaperolni a mehem, azt hiszem megtalaltam egy kicsit kemenyebb reszt, nem pont kozepen de majdnemKép
Remelem ez jo jel!

Megann 11+0

Kép

Kép
megann

Sziasztok őszi babások!

Elnézéseteket kérem, hogy ide tolakodtam, én a nyári babás topicban szoktam írni.
Betolakodásom oka az, hogy egy picit reklámozni szeretnék valamit:
Csináltam egy kisbabás-kismamás portált, amin ugyan egyelőre még kevés dolog van, de idővel szeretnék minél több dolgot feltenni: cikkeket, érdekességeket, olvasói hozzászólásokat, véleményeket! Kérlek látogassátok meg, egyelőre egy cikk van fent, de azt hiszem az is elég hasznos (a munkavállalók jogairól szól a terhesség alatt).

És ha érdekel titeket a dolog, kérlek küldjetek nekem ultrahangos felvételeket e-mailben a hannak.judit@mailbox.hu cimre, mert egy a magzati korokról szóló cikkhez szeretnék minél több fotót gyűjteni és kitenni majd a portálra. Szóval ha valakinek van jól sikerült képe, küldje el bátran Kép

A portál cime: http://www.gportal.hu/kiskrampuszok

Sok szerencsét mindenkinek!

hanee
hanee

Sziasztok!

Lányok ,igaz én is ritkábban írtam ,de azért olvastalak benneteket!
Főleg Falinát várom vissza,de nem jelentkezikKépKépKép
Remélem nincs semmi bajKép

FanilaKép : Tessék jelenkezni,mert szét idegeskedjük magunkatKép

Az uh-ról anyi,hogy mikor én 11+1 napos voltam,akkor az írta a papíromra ,hogy 10hetes terhesség!
Megvizsgáltam a képet és ott az adatoknál Pl..:így volt írva: Bpd 44mm alatta :9hét 3 nap + - 14 nap=
a szülés várható időpontja 05/08/31
Viszont a Clr szerint : 31mm alatta: 9hét 6 nap
szülés várható időpontja:05/08/28

A két érték két külön időpontot adott meg,ebből Ő kikövetkeztette ,hogy 10hetes terhesség!

De mikor a 4-D uh-n voltam 12+2 naposan,ott már az értékek is pont ennek megfelelően változtak!
Tehát ott már azt mondta a doki ,hogy pontosan 12+ 2 hetes vagyok!Behozta a lemaradástKép

De szerintem ez végig változha + - irányba isKép

Az adott uh-kép mindig az éppen aktuális hetet fogja mutatniKép
Remélem nem voltam túl bonyolult ,és lehetett érteni valamit belőleKép

MegannKép

Sajnálom ,hogy fejfájós lettélKép
Nekem is volt egy időszak ,de már elmúlt.
Remélem nálad is szűnik hamarosanKép

Boldog névnapos ZSUZSKAKép

Ne aggódj értem,kutya bajomKép
Nemnagyon történt velem semmi,azért nem írtamKép

De majd holnap: megyek uh-raKép alig váromKép

Este bundáskenyeret ettem RuszlivalKép
A párom azt mondta ,hogy ha ettől nem hányok hát semmitőlKépNem hánytamKép

Csilla 14+3
csillam

Megann!

A terhességi teszt csikjaival kapcsolatban! Az a hormon, amit a terhességi teszt mér, a második hónap alatt csúcsosodik mennyiségileg, utána rohamosan csökken a mennyisége. Ha akarod, mutatok neked táblázatot róla! Rémlett valami, de meg kellett néznem a régi élettan könyvemben, és olyan büszke vagyok magamra, hogy még emlékeztem rá, de ez mellékes. A lényeg hogy ne aggódj, ha halványul a csikod, ez normális csökkenés a hCG nevű hormon szintjében.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

11 hetes korban már nem baj, ha halványul, de mikor nekem 6 hetesen halványult, az baj volt. 11 hetesen ha minden oké, már nem kell tesztelgetni.

ancsipancsi

Sziasztok,

Kép Csutortoktol nem engedett fel a rendszer. De most bepotoltam, megha nem is tudtam elolvasni mindent, annyit irtatok.

Nedinabp: peneken megerdeklodom, mivel pont menni akartam sajat reszre is. OK?

Tmarie: Igen Marie franciaul.
En Toulouse es Bordeaux kozott lakom pontosan, egy kisvaroskaban Nerac a neve. Nagyon jo utat kivanok, Parizs csodas. En marciusban fogok menni 1 hetre. Milyen alkalombol utazol ide?

Nemesek:A fiam 99 juliusi. Az a furcsa, hogy ezzel a terhesseggel meg augusztus 10-re vagyok kiirva. Par napos elteressel uazon a napon estem teherbe. Mindkettovel novemberben. Mi is karacsonykor mondtuk el a jo hirt neki. Azota mindenbe beavatom. Megtapizza a hasam estenkent, rengetegszer neztunk mar konyveket, ami ezt magyarazza nekik, hogyan fejlodik a baba es en elviszem marcius elejen az uh-ra is, hogy lassa o is a testverket. Normalis esetben itt tudjuk meg, hogy fie-e vagy lany es a vilagert sem szalasztanam el, hogy o is ott legyen velunk es lassa a sajt szemevel.
Trisztan nem keri ezt toled, hogy vidd magaddal?
Nem feltekeny?
Az enyem annak ellenere, hogy nagyon varta, kezd egy kicsit az lenni, miota mar latszik a hasamon.

Rozsafankot sutottem hetvegen es nem alltam meg, hogy ne egyem magam degeszre. Eredmeny +1 kilo.Kép
Letojom, belatom ez a formam. Nem tudom mi lesz a vege. Ma fogyokurara fogtam magam. Megfogadtam, hogy csak light-os dolgokat eszek egy par napig. Szenhidrat nelkuli napok.
Majd meglatjuk, az elhatarozas szep, de mindjart del es a reggeli ket db ketszersulten kivul meg csak vizet ittam. Kopog a szemem. Remelem kibirom a delre kituzott salataval.Kép
Na nem untatlak tovabb titeket
Udv
Aniko
15+5

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!! En most kapcsolodom Hozzatok, bar bevallom, nezegetem mar egy ideje a topikot suttyomban Kép
Viszont ma voltunk dokinal, es most mar hivatalos hogy 5 het es 5 napos vagyok. Persze ezzel tudnek vitatkozni de mondjuk hogy igy van.
Mi most kulfoldon elunk, Algirban es egyelore meg az sem tuti hogy itt szulok, vagy otthon.
Mindenestre kovetem a forumot, es ha valaki valami nagyon jo dokirol ir, arra lecsapok legkozelebbi hazalatogatasokkor (marciusban egy het, juniusban egy honap)
Tovabbi jo onmegfigyelest mindenkinek Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok, lányok,
nos, bekövetkezett, amitől tartottam: menthetetlenül lemaradtam. Ezt az oldalt még nagyjából visszaolvastam, de a hétvégi termésre rá sem merek nézni. Rengeteg...

Amúgy meg a táblával nem is a frissítés a 2gond" hanem az újak beírása, mert ahhoz folyamatosan olvasni kéne a topicot, hogy kik akarnak újonan feliratkozni.Kép A másik topicban ahol először pocakosodtam, volt olyan, aki a 35. héten jelent meg, szóval még nagyon-nagyon sokan leszünk...Kép Az időpontokat nem én számolom ám, az automatice "frissül" minden nap, nem kell vele számolgatni vagy ilyesmiKép

Ma voltam vérvételen hál' Istennek nem lettem rosszul, pedig szokok. De nagyon ügyes volt a srác, aki levette.
Az én émelygésim elmúltak, vagy legalábbis ritkultak, kb 1 hétig voltak gyakoribbak, de lehet, hogy a homeobogyeszok is segítettek, mert így a 9. héten még javában benne kéne, hogy legyek.

Falina remélem, minden rendben veled.
Lányok, akik újak vagy új adatot raktak fel az előző táblához képest, lécci lőjetek e-mailt, akkor becsüszóra beírok mindent/mindenkit, de az 5 napot visszolvasni nem tudomKép Elnézést...

dosap@freemail.hu, de akár a profilomban lévő címre is jöhet. Köszi!
<!--attachment: 2005__szi_bab_k1-158081.unk*attachment_icon.gif*application/x-msexcel*18.4**2005+%f5szi+bab%e1k1%2exls --><center><pre>
Kép
2005 őszi babák1.xls (18.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

üdv
Penna 8+6
penna

Sziasztok!

Egyre többet foglalkoztat, hogy mikor bejelentem végre a munkahelyemen hogy terhes vagyok (még 5 hét!!!), akkor mit is mondjak nekik tulajdonképpen?

Tegyem a hülyét, hogy hát kéremszépen tabletta mellett sikerült, és eddig fel se tűnt, azért nem szóltam, vagy ez túl átlátszó? 18. héten leszek...

Vagy próbáljak minél kevesebbet mondani? Csak annyit hogy terhes vagyok, aug végére/szeptember elejére kiirva, azt annyi?

Vagy legyek esetleg őszinte, hogy azért nem mondtam eddig, mert féltem hogy próbaidő alatt kirúgnak?

Ti hogy csinálnátok?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Penna, köszönjük, hogy írogatod a táblázatot! Infó még a táblához: 25 éves vagyok, és Bp., XIII. ker-ben lakom.

Jövő héten utazunk Németországba 2 hétre. Remélem babó is jól fogja bírni a 12 órás utat. Bár ha elviseli, hogy 8 órákat ülök benn a munkahelyen, akkor ez ahhoz képest üdülés lesz neki is.

Töltött paprikát ettem ebédre. Hmmm...

Nyúlné! Jöhet a csokis süti recepted! Én szívesen kipróbálnám!

Megann! Én kifejezetten örülök, hogy még nem nőtt a hasam, mert ez azt jelenti, hogy minden rendben van a súlyommal is, meg tudom, hogy pont az nem lenne normális, ha már a 8-10. héten nagy pocakja lenne az embernek. Majd hallgatunk még téged a 38. hét körül arról nyafogni, hogy mekkora bálnának is érzed magad, nem? Kép Szóval szerintem örülj, hogy nem szedtél még föl túl sokat.

Bodza 10+0

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Pénteken már írtam Nektek, de elszállt. Nem volt időm pótolni, mert indultunk "nyaralni". Most ittvagyok. Isteni volt, annyira jó egy kis kikapcsolódás, kényeztetés! Persze a diétámnak annyi, pedig 3 hónapja szigorúan betartottam, de azt a kajadömpinget nem lehetett kibírni! Lányok, ha babával, babákkal akartok egy jó helyre menni: Kolping Hotel, Alsópáhok. www.kolping.hotel.hu
Jó drága, de isteni! Mi mondjuk még csak márciusban, és most próbáltuk, nem tudom, nyáron milyen lehet, biztos többen vannak, de több a lehetőség is. És minden van, ami egy babának, kisgyereknek kell. Szóval isteni volt!

Mi a párommal 14 éve vagyunk együtt, fél év után költöztünk össze, és 3,5 éve volt az esküvőnk. Valóban nem változott az esküvővel semmi, a gyerekkel sokkal több. Én mindig kisebb étvágyú voltam szex terén, mint a párom, de a terhesség ezen még rontott, és ő ezt nehezen viselte/viseli. Ezért is halogatta a kistesót, félt, hogy megint ínséges idők jönnek. Én meg "megerőszakoltam magam", és engedtem, hogy neki jó legyen, aztán jó kis barnázás lett belőle másnap, amitől persze frászt kaptam. Balázsnál is volt ilyen, nyilvánvaló, hogy elvette a kedvemet a dologtól. Én igyekszem, hogy vele jót tegyek, de sokszor panaszkodik, hogy ez így neki kevés Kép
Persze értékeli, hogy igyekszem. / főleg a hányinger,és egyéb kellemetlenségek ellenére/. Nekünk is volt egy nehéz időszakunk, ősszel elköltözött Apa tőlünk, de szerencsére elég hamar rájött, hogy itthon, velünk lesz boldog, de azért van tennivalónk etéren. Kicsit aggaszt, hogy fogom megadni, amire vágyik, nem olyan megértő, mint szeretném. Na, nem untatlak Benneteket!

Falina, jelentkezz, mindenki aggódik!

Szép napot mindenkinek!
jucc

Rokica! Szerintem kezdd el valahogy, aztán majd adódik a helyzet. Ezt nem lehet eltervezni előre. Majd látod, hogy mennyi információra van kapacitásuk. Sok sikert hozzá!

Én ma akarom bejelenteni a kolleegáknak. A főnök már tudja.

Kép

Kép

Kép
bodza

A doki nem engedett dolgozni menni ezúttal a sok rosszullét miatt. Tegnap és ma már megin nem madat meg bennem szinte semmi.

Penna! A hrosszullétre milyen homeopátiás bogyeszt szedsz? Sajna a patikában ahol voltunk épp nem volt ilyen készítmény csak a nevét írta fel a gyógyszerész. Köszi az infót!
gviki

Sziasztok!

Pénteken még jó sokat írtam, de mind elszáltt és ami a legrosszabb, nem is tudtam elérni ezt a site-ot Kép(

Ma voltam védőnőnél, könyvecskét sajnos nem kaptam, azt egy másik védőnő fogja majd adni (a kerületi). Remélem, hogy meg fogom majd találni, hogy kihez is tartozok...

Nyulné!
Neked is írtam Kép
De most megismétlem, mert nem olyan hosszú , sőt még pluszba is írok, amit ma megtudtam Kép
Ime a régi: Én Tarnóczi dokinál.
Asszem együtt fogunk járni mindenféle előadásokra Kép persze, ha Te jársz majd. De én mindenképpen szeretnék tornára meg valami előkészítőkre járni. Csak 1 héttel előztelek meg
Az új: ma megtudtam, hogy mától kéthetente vannak előadások a korházban. Márc. 7-én lesz a következő, amelyre én mindenképpen el szeretnék menni: a szülésnők bemutatása lesz és ott meg is tudunk velük ismerkedni Kép
A terhestornával kapcsolatban csak annyit tudok, hogy most nem indul, mert nem volt elegendő a jelentkezők száma.

Rokica!
Nekünk tavaly nyáron volt az esküvő (2 év 2 hónapja vagyünk együtt) és mi nagyon jól érezzük így magunkat! Kép Mindenkinek merem ajánlani az esküvőt! Kép

Hari!
Üdv itt Kép
Nekem is jan. 12-től egészen jan. végéig nagyon fájt a pocim, sőt néha annyira kibirhatatlanul... olyan érzésem volt, hogy eleven vágnak. Nekem a doki magnézium pezsgőtablettát ajánlotta.

Bodza!
Én is nagy étvágyú voltam, Kép de miután annyira kibirhatatlanul kezdett fájni a hasim, attól kezdve semmi nem volt Kép , de most nem is szeretném kockáztatni, mivel egyszer egy kicsit véreztem is Kép

Zsuzska!
Utólag is boldog névnapot!
A barátnőm is kiváncsi, hogy ismer-e Téged Kép
A neve: Tóth Kata.

Anikó!
már régen meg akartam nézni Párizst. A férjemmel beszélgettünk és úgy döntöttünk, hogy elutazunk Kép Tavaly el is kezdtem tanulni franciául és nagyon tetszik Kép

Penna!
Én is ma vérvételen voltam és nem ájultam el (pedig elég rosszul viselem). Neked ez az első volt (nekem igen).

Rokica!
Én nem mondanám próbaidő alatt, utána meg ugysem tudnak kirugni, csak ha "engeded"...

Tmarie
9+1
tmarie

Rokica! én ezt úgy oldottam meg, hogy tettem a hülyét, és mondtam január közepén, hogy hát kb. 1 hónapos terhes vagyok :D (akkor voltam 11 hetes), mert augusztusban szülök. és ezt akkor elfogadták, mert nagyjából így számoltak ők is Kép. te meg megmondod, hogy szeptember elején szülsz, fel se tűnik nekik, hogy már 3 hónapos vagy :D . persze később egy kolléganő mondta, hogy nem úgy kell számolni, ahogy én, Kép jót röhögtem, mert tudtam én is, de én aszontam, hogy: nézzétek, december közepén nem jött meg, kaptam januárra ip-t a dokitól (nagyon elfoglalt :D ) és most derült ki, hogy terhes vagyok tényleg. ennyi.

Jucc, sajnos ezen nem tudsz nagyon segíteni, sőt! ha nagyon erőlteted, csak megutálod majd a dolgot!!! valahogy a párodnak is fel kéne fognia! nekem is volt korábban egy "erőszakos" pasim Kép, és nem bírtam vele, a napi 1 adagjával Kép Kép Kép (mégis sokáig együtt voltunk)

ancsipancsi

Tmarie! nekem a nődoki javasolta, hogy (noha nincs viszerem) használjak kompressziós harisnyát a repülőúton!

ancsipancsi

Rokica, Ancsipancsi!

Hogy ti milyen kis okosok vagytok!Kép
Koszonom, koszonom, koszonom!!!KépKépKép
Mar egesz megnyugodtam!

Ahogy felkeltem(nektek du. 3) nekem reggel 9 ora, egybol hivtam a dokit, hogy bejelentkezzek hozza, uh-ra!
Hat nem olyan egyszeru a dolog, mint gondoltam, mivel az en dokimnak nincs korhazi hattere, egy masikhoz megyek aki az Uzsoki fodokija, vele fogom megbeszelni, hogy mikor menjek 12. heti uh-ra.
Kicsit furi lesz a helyzet, mert meg mindig nem tudom kinel es hol fogok szulni, de hat ezt a vizsgalatot most kell megcsinalni nem kesobb.
Egyebkent mar mindenki tudja, hogy hol es kinel???
Csak en vagyok olyan raeros???

Rokica!
Szerintem mondd azt hogy a sok negativ esemeny miatt ami a kornyezetedben tortent, nem akartad elkiabalni es babonabol vartad meg a 18. hetet!
A magam reszerol en oszinteseg-parti lennek, de en sokszor rafaztam mar a nagy oszintesegemmel.
Egyebkent szerencsere meg van idod agyalniKépKép

Bodza!
Az hogy nem nott a hasam, sajna nem azt jelenti hogy nem hiztam!
Eddigi szamitasaim szerint 2,5 kilonal tartokKép
De ezt igyekszem betudni annak, hogy Amerikaban mindig felszedek 2 kilot amikor kijovunk 2-3 hetre!Kép
Viszont egy egy oszinte pillanatomban rajovok, hogy azert ez most nem igy van, mivel tok keveseket birok csak enni, mert olyan hamar tele van a pocim, legalabbis igy erzem!
Viszont itt minden csupa cukor..., most nem fogom vissza a kenyereszegetest sem, ugyhogy valahol indokolt a hizas...
Na de majd otthon remelem normalizalodik a helyzet!

Apropo, nem tudom mi a helyzet otthon de toroltek egy csomo jaratot hetvegen is Amerikabol Europaba a havazas miatt, ugy tudom most is esik.....
Marpedig nekem tenyleg haza kell jutnom valahogy!!!

Megann 11+1

Kép

Kép
megann

Ancsipancsi!
Milyen az a kompressziós harisnya? Nem lesz abban melegem április végén?
tmarie

Tmarie!

Letezik kompresszios harisnya de zokni is. Nalunk itt kint kiirja a nogyogyasz de meg az altalanos orvos is - igy olcsobb. Mindenfele tipus letezik a vastagtol egesz a vekonyig. J'espére que j'ai pu t'aider!Kép

Udv
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Á, elszállt amit írtam.Kép
Namégegyszer

Viki
A rosszulléteim típusa alapján Cocculinet (kombinált szer) és Cocculus Indicust vettem. Végül is a kombináltat szedtem, 3x1-et ír a könyvem, így szedtem 3 napig, aztán már csak 2x1, aztán még 2-3 alkalommal vettem be, amikor rosszul voltam, pár napja nem is kell. Ezt egyébként "utazási betegségre" is ajánlják, tengeribetegség, autóban-repülőben rosszullét, hányinger...Van benne Cocculus, Nux vomica, Tabacum, Petroleum rectif., amik egyenként is jók, csak kül. típusú hányingerekre. (A Tabacumra - dohány - emlékszem konkrétan, azt akkor ajánlják, ha kifejezetten szagokra vagy érzékeny.)

Megann
á, itt gáz az idő, napközben itt egy csomót havazott...én ottmaradnék a helyedben a napsütésben és a papagájok köztKépKépKép

Tmarie
Igen, nekem is az első vérvételem volt. Bár az előző terhességemnél asszem a 30. hét körül volt még egy és passz, (azt is csaka zért, mert külön rákérdeztem, hogy nem kéne már?) pedig ha jól tudom minden trimeszterben kellene csinálni. Sőt, nekem terheléses cukrot se csináltak, pedig már akkor is túlsúlyos voltam, sokat híztam és ez rizikófaktor a terhességi cukornál. (Nem mintha hiányozna a cukros lötyi...brrr.)
De remélem ez az orvos kicsit alaposabb.Kép

Rokica,
először is nyugodj meg, sztem tök természetes, hogy véded a s*ggedKép már bocs a kifejezésért.KépAztán azért is nyugodj meg, mert tuti tudják majd, hogy miért vártál idáig, ha az én beosztottam a próbaideje után jelentené be, én is tisztában lennék a helyzettel. De ez nem ciki! A járulékokat végül is a tb fizeti (javítsatok ki, ha nem, de úgy tudom) max 1-2 kisebb összegű hozzájárulás van, amit a passzív állomány után is fizetni kell.
Úgyhogy szerintem csak jelentsd be, de amint lehet!! Onnantól védett vagy, nem küldhetnek el, akkor sem, ha tegnap járt le a próbaidőd, és egyáltalán, semmilyen indokkal.
El tudom képzelni, hogy kínosnak érzed, de hidd el, ha visszamész, ha akarnak, lelkifuri nélkül kitesznek, amint tudnak (de ne így legyen!!)
Sajnos farkastörvények uralkodnak, és az őszinte emberek ideje lejárt.
(Bocsi a negatív felhangért, de a hugimat pont most tették ki a próbaidő vége előtt 1 nappal, mert kellett a helye egy ismerősnekKép Pedig szegény kitette a lelkét, egy csomót túlórázott - ingyen - és hát nagyot koppant.)

üdv
Penna
penna

Sziatok Lányok!

De jó itt úrja köztetek. Nem győzlek Benneteket olvasgatni.
Nemesek! Szoritok Neked a holnapi ultrahangon, bizti minden rendben lesz.

Nyúlné! Hogy vagy mostanság?? Közérzeted milyen?? Hányinger??

Rokica! Köszi a számolást és nektek is lányok most már kicsit jobban belelátok a dolgokba.

Kismama! Köszi a jókívánságokat!

Falina!! Már nagyon izgulok, mi van veled?? Te hasonló idős terhes vagy mint én, remélem, nincs semmi baj.

Csillam! Végre előkerültél, és örülök, hogy nincsa semmi gond, bizti az a sok honfoglaló. Én is imádom. Megyek is majd játszani. Köszönöm a jókívánságokat.

Pipacsvirág! Mi újság Veled?? Hogy vagy?? Régen hallottam rólad.

Tmarie! Sajnos nem ismerem a barátnődet, bizti sokkal fiatalabb mint én, más évjárat valószínű. Tatáról általában a saját korosztályomat ismerem.

Amúgy jól vagyok. Nagyon jól érzem magam bőrőmben. Nem fáj végre a fejem, hála akupuktárának. Tényleg, Nemesek, fáj még a fejed???
Várom nagyon a pénteket, megyünk uh-ra Pestre újra. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Hála Isten nincs barnázásom, az utró elmulasztotta, és azóta sem fordult elő. Csak ne lenne ennyire mozgás hiányom, és ez a rohadt hó is esik és még sétálni sem tudok.Alig várom, hogy kocoghassak amikor már túl leszek a krízis időszakon. Meghalok a mozgásért.Ezt tette velem a 20 év intenzív sport!

Na szép Estét lányok!

Zsuzska

9+3 amúgy 7+1

Kép
pgsuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?