Új privát üzeneted érkezett!

Jucus hatalmas gratula Pannához!

Részleteket kérünk!Kép
zanza

Jucus!
Nagyon gratulálok! Remélem minden rendben zajlott! Nagyon kíváncsi vagyok!

Kisün!
Dórinak is gratula! Mennyi idős most Dóri?

Hogy én is büszkélkedhessek kicsit, Timi ma csak 1X kelt fel éjjel szopizni magától (nem én keltettem) és fejnem sem kellett!
Kíváncsi leszek a holnap éjjelre!
Ja, és ma reggel levegőztünk egyet nyitott ablaknál!

Viszont még mindig fáj a fél arcom, kezdek aggódni, hogy mitől! Még a szemem is! Remélem nem a fogam vacakol!

Jó hétvégét mindenkinek!
Azért irogassatok! Én hétvégén is babanet függő vagyok!Kép

Ildi
ildi76

Jucus!
Nagy-nagy gratula Pannához! Kíváncsi vagyok én is a részletekre! Remélem minden rendben ment! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün!
Gratula a picikédnek is! Kép
Egyenlőre nincs új inof Jucuséktól.
neet
neet

Jucus

NAgyon nehéz lehetett neked,micsoda lelki erő kellett, hogy végigcsináld, de nagyon jó hír hogy megszületett a baba és jól vagytok mindketten.
Várjuk a beszámolót
És jobbulást
Meli
meli28

Lányok
Ma megyünk bébiörzőt venni, szerintetek melyik a jó.
Van értelme már most megvenni, végül is a szobánkan fog a picur aludni
Meli
meli28

Ja ezek kérdések akartak lenni, csak már az írásjeleket sem tudom használni, úgy felzaklatott Jucus története! De minden jó ha jó a vége
Meli
meli28

Sziasztok!
Már alig vártam, hogy újra géphez kerüljek!Pár választ írok, nem tudom elolvasni az elmaradt 2 hetet sajnos!!!
ANCSI!Igyál sokat mert a Doktorbácsink az orrodra fog koppintani!!(saját tapasztalat)
A horvátországi útról: én félidős voltam Bercikével, mikor voltunk az előző nyáron, de eléggé meleg volt, a napozás meg nem jó korlátlanul ilyenkor. Én is kicsit izgultam ,ha valami történnék kicsit messzebb vagyok a kórháztól mint az itthoni 10 perces táv...
Ja!Akit érdekel, sajnos még nem néztem utána, de chat-en van egy lány, akinek a férje horvátországi üdülőhelyen dolgozik(azt hiszem főleg telepített lakókocsival, de nem tudom biztosan)bővebb infó:http//:kastela.exceed.hu
Majd én is igyekszem utánanézni és beszámolok
LÉGZÉSFIGYELŐ: sajnos hiába csipog a ketyere, azt nem mindenki tudja mi a tennivaló ilyenkor, ha tényleg gáz van: Babysense készülék vásárolható ill. kölcsönözhető a Madarász u-i kórházból, ahol mellé előadást is tartanak úgy tudom ingyenesen és nem csak hozzátok vágják a gépet, talán hasznos lehet.Érdeklődni: Dr Szánthó Imre prof-nál lehet (tel után kell néznem mert nem otthon vagyok, de szerintem a Madarász kh tel-án tudnak további infót adni)

Képzeljétek, Bercike végre elindult!!!!!Már azt hittem, hogy a gimibe is 4-kéz-láb fog járni...Emellett iszonyú eleven, Anyukám szerint mi 5-en együtt nem értünk a nyomába...Szopi 1000-el, úgy tűnik gyanút fogott, hogy készülünk az egyeduralama megdöntésére. Múltkor eldugta az egész doboz Maternát....
Van valakinek tippje pelus ügyben?Kb 30 félét kipróbáltam, Berci rengeteget iszsik és ma regge, ahogy felemeltem az ágyból, csurr csurr, folyt a lábamosn a pelusból kicsurgó folyadék le egyenesen a szőnyegre....azért éjjel nem szeretnék ismét pelut cserélni!!!
VOTÍV! Mizu?Hazajöttünk!
Na puszi mindenkinek!Ja és a várólitán lévőknek is drukkoljanak a kismamik, hogy ismét gyarapíthassuk a pocakosok táborát!

Cili és Bercike(majdnem 15 hó)
bcickany

Jucusnak Gratula, talán az öröm némileg kárpótolja a szomosrúságát!
KONAKION!Az üveg nyakánál van egy pár mm-s bevégés, ahol 2 ujjal határozottan le lehet pattintani az üveg tetejét. Ha elporladna a vasmarokban inkább dobjátok el, nehogy gond legyen.
bcickany

mwg egy potty is van rajta, annak kell magadfele lennie

Kép
babarozsa

Ancsi!Még eszemben van az ígért táblázat, de technikai okai vannak!Itt nemtudok lemezt betenni, otthon meg netezni nem tudok bocs!
bcickany

Rekanak es Jucusnak, nagy gratula! Erot, egeszseget, tejcsit Kép Varjuk a kepeket, es szegeny Jucustol a reszleteket, ha kipihentetek a faradalmakat.

Votiv, beszereztem a homeos fuzeteket a patikabol. Es vettem valami konyvet is (ugyhogy mostmar nagyon penge leszek, ha mindent elolvasok), meg chamomillat. Aztan rajottem, hogy majd mehetek vissza arnicaert is, ami talan jo a hat- es derekfajasomra.

Mano, a mellszivo szerintem is kellhet, en egyaltalan nem tudtam kezzel fejni egy cseppet sem, az tiszta onsanyargatas, a konnyeim csopogtek csak olyankor...

Zanza, akkor ti valami eszaki torzs lehettek, a kutyatok is alaszkai Kép Szoval akkor nem tudunk egyutt setalni Kép

Ancsi, ennek orulok, szeretek szigoru lenni. De nem biztos, hogy az vagyok. Ha peldaul a gyerek mindenfele allatot hazahozhat majd, de nem mehet bulizni ejjel, az szigor? Ha lehet laptopja, PDAja, mobilja, de nem dohanyozhat, nem ihat, az szigor? Ja, es fulbevaloja sem lehet, szerintem ha a fulcimpajat tamadja meg ugyanolyan szornyu dolog, mintha a nyelvet vagy a koldoket... A dobermanomnak se vagatnam le a fulet meg a farkat. Micsoda szadista divatok ezek.

Szeritnem is valami turbos kocsit vegyel, ha anyos allja, mondjuk olyan tomlos haromkerekut, aminek bolygos az elsoje, cirka 150e Kép Hogyhogy a parodat is erdekli a tema?

Egyebkent rossz hirem van, ha nem vagytok hazasok, apa nem veheti igenybe az adokedvezmenyt. Mi csak hethos pocival eskudtunk, ugyhogy negy honap lerol igy lemaradtam. Ugyanis en is minimalberen voltam bejelentve, igy en nem tudtam igenybe venni, a parom meg meg nem volt a ferjem, igy o sem. Latod, a hazassagban elok gyerekei valahogy egyenlobbek a tobbi gyereknel, es valoszinuleg nemcsak az adokedvezmeny eseteben, ugyhogy gyorsan rohanjatok el es irjatok be a neveteket a nagykonyvbe.

Oxi, te meg ne emelgessel semmit! Vilagos?
moosejaw

Ildi,
Dóri 5,5 hónapos. Kép
kisün

Mano, a Brendon Ulloi uti boltja valoban a Nagyvarad ternel van (Ulloi ut 115/B, tel.: 2190326, h-p 10-18, sz 10-15, v 10-14), de en asszem majusban voltam ott es a mult heten telefonon nem sikerult elernem oket, szoval ki tudja megvan-e meg ez a bolt. Plane ha kozben felvasaroltak a MegaTosyt.

Kisun, gratulalunk Dorinak. Nalunk meg nincs negykezlab, ules is csak segitseggel. Viszont egesz nap megy a "bbbbvvvv", teli szajjal is, meg a hosszan kitartott igen magas hangu "aaaaaa". Kép Tovabbra is lehetsz "mindenmesekonyvbirtokosa", hiszen a Ne hagyd magad Florian! ifjusagi regeny, es meg mindig varjuk a bulvarcikkeket. Egyebkent afrikai vagy azsiai fecskek? Most kilottelek Kép Kép Ja, azt meg kiabald le, hogy mersz tomegkozlekedesben reszt venni a gyerkoccel?

Neet, mi volt ez a kovezes?
moosejaw

Moosejaw
arra rhus...valami jo

Kép
babarozsa

Cickany, ez a Berci micsoda huligan Kép

Baba a pottyos mondatod ertettem, de ami nekem szol, azt sajna nem...
moosejaw

ja, rajottem: rhus toxicodendron (merges szomorce), ugye?

azt nem tudod, ha a lurko a szeleknel gyakran felsir, de egyebkent nincs pocigondja, akkor arra mi lehet? patikusno nem tudta, chamomilla?
moosejaw

van egy szer: rhus... nem tudom a pontos nevet, de a fuzetben benne van
az jo a hatra, derekra

Kép
babarozsa

koszonom Baba, egyebkent mar tudtok pihenni a lanykaval? elvonult a siserehad? eves jol megy?
moosejaw

Újabb info a neet-híradóból. Kép
Jucus jól van, bár elég elhaló volt a hangja (du.besz.), azt mondta, találkozott Jujival, aki ma jön haza. Na, ha most jól értem, akkor Juji is megszült? vagy volt ez már téma, csak Jucus hírei annyira felzaklattak, h minden más kiesett.. ez esetben bocsi Juji, és gratula nektek is. Remélem, nem keverem a szezont+fazont...

Konakion: igen, felém van a pötty, próbálom hatátozottan törni, de... végülis azt csinálom, h előre leragasztom az ujjam, így csak a leragasztást vágom el. ragtapasz így is, úgy is fogy, de legalább nem hullajtom vérem az anyaság oltárán. Kép

Eszti SZEME KÖNNYEZIK, nekem reggel óta fáj, mintha árpa akarna ránőni. Kicsi elkaphatta. KAMILLA jó rá? Azzal mosogatom.

Moose: ha valaki kimondta, h Jehova, az istenkáromlás volt, ezért volt a kövezés, rémlik?? Kép

neet
neet

Moosejaw,
amint Votiv szállítja a bulvárhíreket, írom a cikkeket Kép
Dóri ülni még nem tud, csak négykézláb hintázik, amint ma dokitól megtudtam szakszóval "békázás"-nak hívják orvosi berkekben Kép szóval dóri békázik. De beszélni még nem tud annyira, mint nyulad.
Tömegközlekedés: dóri egyszer volt villamoson+buszon, ezt azért még nem nevezném tömegközlekedésnek, most fokozott influenza-veszély miatt nem viszem, mer hüje azér nem vagyok... nagyon Kép
Ja és Áááááááááááááááááááááááááááááá [szurdokba való zuhanás közben kiadott hang, nem összetévesztendő a vár nevével]

vera
kisün

Bocs,de megnéztem a Horvátországi állítólagos oldalt, de nem találtam meg a nyaralást, próbálok pontosabbat megérdeklődni.
bcickany

Neet, azt tudom, csak azt nem ertettem, miert irtad a multkor. Itt meg senki sem mondta, hogy J..... Egyebkent szivesen megneznelek allszakalban Kép
Konakion-bontas szerintem is remes. A konnyezesre en is kamillaznek, de hivj fel valami dokit es kerdezd meg.
Jujinak mar reg gratulalt mindenki, szerintem Te is, de ha jelentkezik majd ugyis ismeteljuk Kép

Kisun, nalunk a forgolodas meg a kuszas marhaul megy, ezert is fogok lassan felhagyni a pelenkazassal, tenyleg arra miert nem kaptam itt semmi otletet? Kép De nem banom, hogy meg nem maszik a holgy, mert a macskat meg nem borotvaltam le Kép
moosejaw

OFF TOPIC

régen imádtam csavarogni, fodrászhoz járni, élveztem, ahogy szárongatják a hajamat, most meg pénteken már azt vártam, hogy mikor lesz végre vége, különösen, mikor az alábbi majdnem elájulok eset történt:

egy szépségszalonban voltam pénteken fodrásznál, amikor egyszer csak bejön egy 50-55-ös figura, csípőben kissé erős testalkatú, nagy lógós kabátban, szakállal, és a manikűröst keresi. na gondoltam, biztos valami meleg egyed, inkább oda se néztem a továbbiakban.
a fodrász csaj tovább szárította a hajamat, amikor egyszer csak megállt a kezében a fésű. behúzott nyakkal néztem a tükörben, amint szemei nagyra kerekedtek, szája tátva maradt, majd hallom, hogy a manikűrös félig elhaló hangon kérdezi az imént érkező torzonborztól, hogy "ezek a saját körmei?"... mire az ember sértődötten mondta, hogy természetesen. a fodrász keze továbbra se mozdult, engem kezdett elfogni a pánikhangulat, így a fésűvel kifeszített fejemet kissé balra biccentve lehetőségem volt látni, hogy a férfi mindkét kezén egyenként körülbelül 30-40 centiméteres köröm van, kissé lefelé nőve, de nem túl karvalyosan.
ott ültem, a fodrász nem mozdult, a manikűrös reszkető hangon adta a tanácsokat, én pedig életemben először valóban azon gondolkodtam, hogy vajon álmodom-e, és hogyha igen, akkor mit tegyek, hogy felébredjek.
aztán a frizurás elnézést kért tőlem, tovább szárította a hajam, és hallottam, amint a manikűrös mondta a férfinak, hogy sajnos nem tud segíteni az egyik félre nőtt körmének kiigazításában, inkább forduljon egy másik szakemberhez. ő udvariasan felállt, felhúzta nagy lógós kabátját, és kifelé menet jól láttam a tükörből, hogy kezeit praktikusan hátul felfelé hajlítja, így hosszú karmai az égnek biggyedve tekintenek ki ruházata alól.
két percig senki nem kapott levegőt, és nők módjára első szavunk az "Úristen!" volt, de miután sem ő nem jött segítségünkre, sem én nem ébredtem fel, úgy éreztem, hogy nem bánom, hogy itt láttam életemben először ilyesmit, mert ha az utcán találkozom ilyesmi furcsasággal, azt hiszem, hogy el is ájulok abban a pillanatban.

ancsipancsi

Moosejaw,
macskát nem kell borotválni, szerintem hamarosan szegény úgyis epilálva lesz Kép
Pelenkázásra azért nem mondtam semmi okosat, mert nem tudok Kép csak csendben örvendeztem, hogy nálunk ez a probléma még nincs, aztán tegnap óta dórit nem lehet háton tartani, állandóan hasra fordul... talán, mint mondtam, egy harmadik kéz növesztése??? Kép

vera
kisün

Hu Ancsi, ez nagyon durva! En tobbet utcara se mennek... asszem. Milyen kornyek ez, ha kerulni akarom eztan?
moosejaw

Kisun, ma simogattunk ebet nagymamanal! Mindket fel elvezte, miutan latva lanyka szortepos technikajat, atvettem a keze iranyitasat Kép Pelenlazas: ah, jobb is igy, szamold csak ki, mennyit sporolunk, ha felhagyunk vele Kép Egyebkent igen, ha nem egyedul vagyunk itt, megkerem a 3-4. kezek tulajdonosat, addig beszeljen ki a fejebol a lanykahoz, hatha le tudja bilincselni egy percre...
moosejaw

Moosejaw,
szemkinyomás/fülletépés kisérlete nem volt? Kép na, most megyünk fürdetni, itt az ideje, hogy anyát-apát vízzel jól beterítsük Kép
kisün

Jucus neked ismételten nagyon-nagyon gratulálok, kíváncsi vagyok hogy végződött a történeted illetve miként ment ek a dolgok!? A fő hogy mindketten jól vagytok Kép Kép Kép
Ancsi ez üdítő élmény lehetett mit ne mondjak Kép
tul.képpen milyen volt a fazon, ápolatlan homleszi fajta vagy az ellenkezője? Nem volt ez kandi kamera?
zozi

MANÓ!
"Kezdje élezni ollóját! Januártól minden hónapban ingyenes, ajándék akciós kuponfüzetet talál az Anyák Lapjában 20 különféle termék kuponjaival. Nincs más dolga mint kivágni a kuponokat, és a Mega Toys Babaáruházban beváltani több 10 000 forintot takarítva meg!" --> ez iszonyat jó, és a termékek is!!! Nem tudod, hogy minden Anyák lapjában mindig ugyanazok a kuponok vannak? Vagy találomra ha veszek egy újságot, nem biztos, hogy lesz benne olyan kupon, ami érdekel minket??? Ójaj! Most látom, hogy ezek februárra érvényesek Kép Milyen kár, pedig kicsit később sok minden érdekelt volna (pl. utazó ágy is, meg ilyenek).

VERA!
Tényleg olcsóbban? Mert a börzén általában minden drágább, nem? Mintha rákényszerítenék a vevőket, hogy vegyenek má valamit Kép
Május 14., szombat 8-15h --> beírtam a naptárba, csodák csodája, hogy a párom aszondja, hogy ne hagyjam ki ebből! Kép

ILDI!
Biztos ettől a hülye időtől fáj a fejed, remélem a homeobogyók segítenek majd rajtad!

NEET!
Nagyon sajnálom Jucust, hogy pont most történt vele ez a tragédia Kép . remélem, hogy minél kevesebbet szenved, és a dokija is időben megérkezik.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most látom, hogy megszületett a Panna!!!!! :D Remélem, hogy minden simán ment, ahogy Ő akarta!

BCICKANY!
Amennyit tudok iszom Kép A táblázat ráér még sok hónapig!

MOOS!
Nem tudom mi van a párommal, a tömeget is utálja, meg a bevásárlást, úgyhogy az előbb felolvastam neki Vera bejegyzését a Bababörzéről, és mondtam, hogy majd kimegyünk az anyjával, mire ő: "Miért akarsz mindenből kihagyni? Menni akarok én is!!!" :DD jót röhögtem ezen. Amúgy pénteken nem bírtam ki, vettem egy nagyon édes bébizoknit. (ha már úgyis a harisnyásnál jártam) A szigorúságod eddig vicc volt, de most, hogy olvastam, nem engeded, hogy fülbevalója legyen meginogtam ... Kép : O Kép Sajnos a házasság nem úgy megy, mert a szüleink és még egyesek szeretnének ott lenni, és az minimum sok forint. Kép Pedig már tényleg meg kéne ejtenünk. Amúgy te minyimál után kapod a gyedet?

ancsipancsi

Zozi, Moos!
természetesen jó környék, a Skála mellett!! Kép
a figura nem tűnt semminemű ápolatlannak, hiszen akkor nem kereste volna meg azzal a manikűröst, hogy az egyik hétméteres körme elkezdett lefelé nőni, és fél, hogy karvallyá válik, és huss Kép
mindenesetre nem olyan fazon, mint akire buknak a nők, mert csípőben erősnek tűnt, szakállas, szóval ránézésre szórakozott professzor. így körmösbauerként már inkább egy horrorfilm főszereplője.

ancsipancsi

Moosejaw!
Áh, lehet, igen, tiszta hülye vagyok, kövezzetek bátran... Jujit, ha már hazaért, biztos a híre megelőzte, ezúton is bocsi,de inkább 2x gratuláljak, mint egyszersem... na, ezt kimagyaráztam! Kép

Pelus: nem próbáltad még azt a kisgatya félét? Tán Libero? Olyan belebújós, állítólag könnyebb kezelni, de én eleve Lib.ellenes vagyok. De hogy a DMes baby love milyen jó! Kép

Beszéltem védőnénivel, ha holnapig nem javul, dokibácsi. Miért áll fel a hátamon a szőr, ha azt a szót hallom, hétvégi ügyelet??? Szerencsére pont a saját dokink az ügyi holnap!
Szegénykém, itt magyaráz mag vigyorog, kis félszemű dzsó, nem is sejti, mit aggódok érte. Tökre könnyezik, teáztatom.
neet
neet

Moose, azért hetenként elöfordulunk ott, páromnak ilyenkor úgy is kötelezö a kutyasétáltatás.Kép

"a nyúl elött, vagy a nyúl után?"
zanza

Zanza!
A nyúl AZ! Kép
neet

Sziasztok!

Neet
ANyatejet csepegtess a szemebe!!!! mi azzal usztunk meg egy konnycsatorna atmosast! Monnyuk minden szopi utan 1-2 csepp. Tenyleg, ird mar meg hova kell ugyeletre menni innen? Total tudatlan vagyok, pedig tegnap este Jázi olyan csunyan kohogott,hogy majdnem elindultunk (a nemtomhova...). Mail jon? Kép

Ancsi
Ez azert iszonyat!Monnyuk sztem a leiras is allati jo volt!!!!! Kép

Jucus
Gratulalok Pannihoz! Kép Apukad Kép Remelem kozepen valahol megtalalod az egyensulyt..(remelem ertheto vagyok...)

Votiv
Te irtal bebiszitter/takarito nenirol? 22ker? Tudnal valami hozzavetoleges arakat dobni (mail cim a profilban, ha nem akarod ide).

Mi tegnap voltunk doki neninel, az eddigi 1-2-3 ora varakozas helyett 0 percet kellett varnom. Ez azert a luxus kategoria!!! Kép Mi Pannink is jol van, Jázi viszont beteg.Csak o nem akar tudomast venni rola---egesz nap porog mint a mergezett eger---

Norka (27+3)
norkini

Ancsi,
a bababörzén a gyártók csak körítés, az igazi vásár a használt holmikat eladó és megvevő szülők közt zajlik, ezért nem drágábbak az újak sem, sőt! Párod meg menjen, mert itt fog rádöbbenni, hogy úristen, milyen kicsi lesz ez az én gyerekem Kép legalábbis enyém így kiáltott fel, amikor az 56-os rugikat túrtuk Kép
Ja, én is zoknit vettem elsőnek... aztán belelendültem Kép

Neet, Moos, Zanza,
1...2...5 Kép

vera
kisün

bocs, MoosE
kisün

Neet,
remélem Eszti holnap jobban lesz, Norkini ötlete jónak hangzik!

vera
kisün

Moosejaw:
sajna nem
este cirkusz
most is, de a papaval van ugyanis nalam non stop szopi lenne, kezdek kifekudni, tegnap ejjel megint orankent keltunk
adtam lefejt tejet is
elozo este tapszert is kapott este, mert mar nem birtuk, attol is csak 3 orat aludt, utana 2 orankent
nem akarok neki adni, de mar ketsegbe voltunk esve
ma fejni sem tudtam csak egyszer, igy lett 50ml, hat nem sok
lehet, hjogy a tej is keves az este
hivtam a szopis tancsadokat, de nem lehet elerni oket, mar pentek ese sem, mi van hetvegen nem esznek a babak???

Kép
babarozsa

Babarózsa!
Én meg beked drukkolok, hogy összejöjjön egy (több) telipocakos szopi végre!

Kisün!
Köszi, holnap tuti doki lesz belőle. Alvás alatt összeragadt a kis szeme, aztán úgy mosolygott rám, egy szemmel,jaaaaaaaaaaj. Kép
1..2..5.. mi is az??

Norka,
Budafokra megyünk, a vill.megállónál van a rendelő, a Káldor u.ban. CSak asszem az ügyelet másik bejárat (47es vili, a Városházától az 1. má. azt hiszem, jobbra le az utcán.Vöröstéglás ép.) Mél majd megy, csak most már alszunk. Kép
neet
neet

Kisun, szemet, fulet nem bantottunk. A szamolast nem ertem. Vagy csak mar nem emlekszem?

Neet, igen, Norka otlete tokjo, ismeros is valahonnan.

Votiv, a hirdetod varrast nem vallal? Mondjuk nem noi szabaszat lenne, en a kanapemra szeretnek huzatot varratni.

Zanza, akkor lehet, hogy megis osszefutunk?

Ancsi, hat ez aranyos, termeszetesen minden lapban ugyanazok a KUPONok vannak. Tehat megnezed a honlapon, aztan ha nem latsz ehoban vasarolnivalot, akkor nem veszed meg. (Mellesleg mostanaban sokat javult ez a lap es vastagabb is lett.)

A GYEDet a minimal utan kapom, amiert ezuton is szeretnek koszonetet mondani a munkaltatomnak: *&ho@Łgy$ßazßaĐđki[b].sz$tßt˙&qR#va;... Kép Kép

Csatlakozom a klubhoz: en is ZOKNIt vettem eloszor Kép

ESKUVES szerintem nem gond, menjetek es maris kerjetek idopontot. Nem kell meghivni senkit, csak gyorsan beirkaljatok a neveteket, negyedora es kesz. Na persze gondolom nem ilyenre vagysz. De sajnos a gyerkoc es egyeb ugyintezesek miatt igen hasznos, es aztan kesobb tarthattok egy szep nagyot is. Mi addig halogattuk a dolgot (8 ev), hogy vegul othos pocakkal kezdtuk intezni, ez marcius volt, es azt mondtak a keruleti anyakonyvi hivatalban, hogy oktober, mire en, az nem jo, juliusban jon a gyerek. Allitolag mar decemberben elfogy az osszes nyari idopont (merthogy a kerulet nemcsak a hazassagkotesek, hanem a szuletesek es halalozasok anyakonyvezeset is vegzi, sok a melo, ezert csak szombatokon van esketes, ergo hamar elfogynak az idopontok). Szoval elmentunk egy kozponti hazassagkoto hivatalba, ahol csak esketessel foglalkoznak, igy hetkoznap is lehet, es mivel mondtuk, hogy kicsi lesz, igy sikerult mar majusra idopontot kapnunk. Csak a szuleink, a tesoink meg egy-egy nagyi volt, az utanunk jovo par meg csak ket tanuval jott. En eredetileg valami hegyteton a szabadban akartam eskudni, foldig irto karcsu hosszu ruhaban, nem olyan boszoknyasban, amiben akar hat vaskos labam is lehetne... na mindegy, igy legalabb azok sem voltak ott, akiket nem akartam volna elhivni es nem tartott sokaig es nem kerult sokba es raadasul irto muris is volt, mert peldaul nem akartuk hogy mas fuvarozzon minket es a parom vezetett, en mellette elol ultem es a varban ugy neztek rank a turistak, plane amikor megegyszer elmentunk elottuk, mivel elobb zsakutcaba hajtottunk Kép aztan amikor a Mammutban vegigsetaltam csutortok delben hethos pocakkal menyasszonyi ruhaban, mindenkinek leesett az alla... oket kellett volna lefenykepezni Kép Kép (mert ott parkoltunk, mivel a Szent Jupatban ebedeltunk). Na mindenkinek bocs a hosszu offert. Ancsi, intezzetek csak, es varom a tudositast!
moosejaw

Baba, LLLt en is nehezen ertem el osszel. Drukkolok, pihenj amennyit csak birsz. Szerintem nehany ilyen alkalomtol meg nem lesz cumizavaros (de LLL majd azt mondja neked, ha muszaj, poharbol itasd, ne cumival), nagyon kis okosak am, ugyesen esznek.

Neet, drukkolok nagyonnagyon Esztinek. Biztos hamar rendbe jon. Vigyazzatok ra! Egyebkent en a kezeket meg a labakat szoktam "behuzott" fogakkal harapdalni Kép Meg puszilni az arcat, labat, karjat, fulet, pocakjat, homlokat, nyakat... Hu, ha egesz nap rohangalni fog, aztan meg iskolaba jarni, akkor kit fogok puszilgatni? A masik ket kisnyuszimat? Kép Megyek, szolok is apanak... Kép
moosejaw

Sziasztok!

Az Üllői úti Brendon lerakat egy pár hete már megszűnt. A férjem egyik barátja a szomszédban lakik, aszonta jó nagy kiárusítás volt, de ami még így is rajtuk maradt, azt egyszerűen kirakták az utcára. A szerencsések komplett bútordarabokat túrtak.
orsolka

Nemtom ki kérdezte, de az Üllői úti Brendon bolt (Nagyvárad térnél) tavaly október végétől megszűnt :-(((
ada007

Moosejaw, hat lehet, hogy megprobalunk benazni a poharral
kiskanallal tejben furdes lenne ejszakaKép

Kép
babarozsa

de az a baj, hogy cicizni is akar termeszetesen, nem tul szeles a hatar, hogy mikor akar cicit csak, es mikor ehes
az a szuper mikor 1 orat szopik, es nem csak nyammog, lassan , de biztosan sziv, elalszik, aztan par perc mulva ordit
ejszaka ez a legjobb
en meg nem tudok mit csinalni, mint odaadaom neki megegyszer

Kép
babarozsa

Neet, Moosejaw,
hát nem emlékeztek az antiochiai szent kézigránátra, mellyel a nyulat pusztítják, és 3-ig kéne számolni, csak nem megy? Kép
vera
kisün

Baba, en nem probalkoztam poharral meg kiskanallal, mert annyit kinlodtam a szopival, hogy aztan mar ugy gondoltam, csinaljuk ahogy tudjuk, es kesz, vegulis eszik a gyerek, inkabb nem idegeskedem rajta, meg a gyereket sem idegesitem, hogy allandoan leveszem a cicirol, mikor rosszul kapta be es visszarakom es leveszem es visszarakom stb. (mert aszontak meg kell tanitani, hogy csinalja, ha mar cumizavaros lett). Az enyem is allandoan bealudt kozben, masfel orakat siman logott rajtam, ugyhogy sajnos nem tudok tanacsot adni. LLL szerint akar tizpercenkent tedd cicire, ha ehes, ha nyugos, ha almos, mittudomen, na ezen is kiakadtam es ilyet sem csinaltam. Vegulis csak az volt, hogy ahogy nott, egyre ugyesebb, gyorsabb lett. De azert mindenkeppen hivd fel oket, hatha nektek tudnak segiteni. Vagy lehet, hogy mas szervezetnek is vannak laktacios tanacsadoi. Bar ha ugyanazt tanultak, ugyanazt mondjak, meg biztos jol tudjak, csak nekem nem ment.

Kisun, ja, de! Na mostmar nem bantani a nyulakat!

Lattatok a Humana reklamot a teveben? Lehidalok. Hogy most mar nemcsak pelust, kremet stb. reklamoznak, hanem kesz tapszert is...
moosejaw

Piszok Brendon persze sehol nem reklamozta ezt a kiarusitast, mi? Pedig akkor ket nap alatt vegezhettek volna...

Ja, Kisun szeles am a repertoarunk: ga-a, áea, e-e, ba, öbvu, ábvu, heö, gaja .... tegnap csak a kedvenceket irtam Kép
moosejaw

Moosejaw,
dehogy bántunk nyulakat, csak nyulaknak álcázott szörnyeket Kép
Nálunk az ágúúú, gíííí, és a brümmögés a sláger!
Humana reklámon ráncolám vala az szemöldökim... nem semmi, szívesen csinálnék egyszer egy cici-reklámot is: csak előveszed, melegíteni sem kell, baba bekapja azt kész Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?