Kisun, szemet, fulet nem bantottunk. A szamolast nem ertem. Vagy csak mar nem emlekszem?
Neet, igen, Norka otlete tokjo, ismeros is valahonnan.
Votiv, a hirdetod varrast nem vallal? Mondjuk nem noi szabaszat lenne, en a kanapemra szeretnek huzatot varratni.
Zanza, akkor lehet, hogy megis osszefutunk?
Ancsi, hat ez aranyos, termeszetesen minden lapban ugyanazok a KUPONok vannak. Tehat megnezed a honlapon, aztan ha nem latsz ehoban vasarolnivalot, akkor nem veszed meg. (Mellesleg mostanaban sokat javult ez a lap es vastagabb is lett.)
A GYEDet a minimal utan kapom, amiert ezuton is szeretnek koszonetet mondani a munkaltatomnak: *&ho@Łgy$ßazßaĐđki[b].sz$tßt˙&qR#va;...
Csatlakozom a klubhoz: en is ZOKNIt vettem eloszor
ESKUVES szerintem nem gond, menjetek es maris kerjetek idopontot. Nem kell meghivni senkit, csak gyorsan beirkaljatok a neveteket, negyedora es kesz. Na persze gondolom nem ilyenre vagysz. De sajnos a gyerkoc es egyeb ugyintezesek miatt igen hasznos, es aztan kesobb tarthattok egy szep nagyot is. Mi addig halogattuk a dolgot (8 ev), hogy vegul othos pocakkal kezdtuk intezni, ez marcius volt, es azt mondtak a keruleti anyakonyvi hivatalban, hogy oktober, mire en, az nem jo, juliusban jon a gyerek. Allitolag mar decemberben elfogy az osszes nyari idopont (merthogy a kerulet nemcsak a hazassagkotesek, hanem a szuletesek es halalozasok anyakonyvezeset is vegzi, sok a melo, ezert csak szombatokon van esketes, ergo hamar elfogynak az idopontok). Szoval elmentunk egy kozponti hazassagkoto hivatalba, ahol csak esketessel foglalkoznak, igy hetkoznap is lehet, es mivel mondtuk, hogy kicsi lesz, igy sikerult mar majusra idopontot kapnunk. Csak a szuleink, a tesoink meg egy-egy nagyi volt, az utanunk jovo par meg csak ket tanuval jott. En eredetileg valami hegyteton a szabadban akartam eskudni, foldig irto karcsu hosszu ruhaban, nem olyan boszoknyasban, amiben akar hat vaskos labam is lehetne... na mindegy, igy legalabb azok sem voltak ott, akiket nem akartam volna elhivni es nem tartott sokaig es nem kerult sokba es raadasul irto muris is volt, mert peldaul nem akartuk hogy mas fuvarozzon minket es a parom vezetett, en mellette elol ultem es a varban ugy neztek rank a turistak, plane amikor megegyszer elmentunk elottuk, mivel elobb zsakutcaba hajtottunk
aztan amikor a Mammutban vegigsetaltam csutortok delben hethos pocakkal menyasszonyi ruhaban, mindenkinek leesett az alla... oket kellett volna lefenykepezni
(mert ott parkoltunk, mivel a Szent Jupatban ebedeltunk). Na mindenkinek bocs a hosszu offert. Ancsi, intezzetek csak, es varom a tudositast!