Splendida!
Én megvettem a 12. héten a Terhességi Torna című "musical" 2. kiadását, végignéztem egyszer, nagyon jónak tartom, de a kisujjamat sem mozdítottam még, lusta dög vagyok és rá is faraghatok. Hányás stb. nálam sosem volt, úgyhogy nem is éreztem magam terhesnek egészen addig az UH-ig, míg nem láttam a kis fickót mozogni. Könnybe is lábadt a szemem.
Amúgy az Istvánba fogok járni, itt van a "szomszédban". Nekem csak a kedd és csütörtök a jó, amennyiben még délelőtt vannak a foglalkozások, de nem értem el a gyógytornászt fixálni az időpontokat és ez régi adat. Késő estig dolgozok, ezért írok ilyenkor.
Lehel úti babadiszkont? Egy ismerősöm azt mondta, hogy az Örs vezér téren van egy hatalmas bolt és nagyon szuper járgányokat lehet kapni... (tehát babakocsi ügyben - ha azóta be nem zárták, először oda megyünk) cím és név még nincsen, de ha kell, megkérdezem. Mi még nem vettünk semmit.
Hanee-chi
Nanu-nanu! Igazad lehet, én is el szoktam gondolkodni ezen az energiabigyón, de soha nem jártam csak úszni.
Amúgy 31 éves leszek szeptemberben... és ez az első gyerkőc, amúgy nála is 10perc kellett az UH-n kibogarászni, hogy micsodája van és még így is csak pillanatokra látszódott... Na, majd a 4D-n.
Amúgy egy csomó ismerősömnek az utolsó egy-két hónapban lettek hordó méretű mellei. Szerintem anyámnak sosem voltak, de mégis minden rendben volt az etetéssel, úgyhogy ne aggódj!
Babazene CD-t kérnék, írjak e-mailt?
Amúgy én és az öcsém is császárral születtünk és nagyon szépek vagyunk
Anya jól van szintén, de abban az időben elég hentesmunkát végeztek, keresztbe vágtak, mint egy cipót
Egyébként a 23. hétben - én onnantól vettem észre, lehet, hogy nálad hamarabb lesz - már simán szabad szemmel is láthatod, ahogy rugdossa a hasad a baba.
Most néztem meg az albumod, tök jó. Nagyobb a hasad 20 hetesen mint az enyém most! Ez nem ér! Rajtam a 20. héten senki nem látott még semmi változást... na jó, a melleimen kívül, de ezért ne legyen senki neurotikus, nem számít, fájtak mint a fene 12 hétig, alig bírtam aludni és biztos lett egy csomó plussz ráncom.
Sygnum!
A védőnőm hasonló célokat szolgál... eddig..., de ha a baba meglesz, azt mondja, hogy a gyermekorvossal fog mindig látogatni és az nagyon jól hangzik.
Judyt!
Nem egyszerű ikrekkel, gratulálok, én is kettőt akartam rögtön elsőre
Jók a képek, 4D lesz?
Vikó!
Jó hogy bementél, akármiislehetettvolna, akárki és akármit mondjon, nem jó aggódni!
Lara!
Nálunk is volt kopogás és szerencsésen pont UH-n, látszott, hogy a lurkó az, imádtam. Azóta már több egész repertoárja van a mozgásra.
Amúgy én is viszketek, lett a nyakamon egy hatalmas hámló folt és a vállaim is hasonló, úgyhogy kamillás babaolajjal bekentem, pikk-pakk rendbehozta - na, attól aztán olajos maradsz nem kevés ideig, de bevált! Sajnos az előtte lévő 2 napon folytatott Neogranormon kúrám - valószínűleg épp a hámképző hatása miatt - csak olaj volt a tűzre... akár egy zombi, de már rendben vagyok, szép az élet
Betsy!
A csokit nagyon ajánlják, bár mértékkel, nálunk még a szaloncukor megy
. Teljesen jó neked is meg a picinek is. Látszik rajta, jó a fotó!
Üdv mindenkinek, Timmba
(23+4)