Új privát üzeneted érkezett!

Csajok

jó éjszakát mindenkinek!!Majd csak hétfőn jövök!!!Most 3 napot dolgozok egyben.Sokat írjatok legyen mit olvasnom!!

Beu!

Aztán jó hírre jöjjek ám!!Szorítok neked!!!

Szorítsatok nekem is.El kél!!!

Pussz!!
csanita

Bocsi, nem akartam úgy eltűnni, de besz.. a gépem Kép
Anita megkaptam az e-mailt, de nem tudtam megnézni, mert eldobott a net, de most megnézem! Köszi Kép

Kép
Kép
beuka

Anita nagyon jó ez a kép rólatok. Régóta vagytok barátnők?? A párod e-mail címéről küldted a képet?? Ha igen, akkor a keresztneve ua. mint az én páromé Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Anita most látom, hogy közben írtál, hogy elmész. Hát ez elég szörnyűn hangzik, hogy 3 napot dolgozol Kép
NAGYON szorítok ám én is Neked!!!! Kép

ZAfír Én nagyon bízom a megérzéseidben!!!Ma szedted be az utolsó closty-t?? És hogy viselted? MÉred a hődet??

MOst már én is megyek, mert a kedvese párommal szeretnék lenni ....
Holnap napközben megpróbálok benézni! Mindenkinek Jó éjt és szép napot holnap!!! A dolgozóknaka kitartás, hisz holnap már PÉNTEK!!!
Sajnos én megint dolgozom szombaton Kép
De este meg bálba megyünk!!
Na jó mostmár tényleg megyek!!

Juca, Carlos, Cirmike, Andi, Pocika jelentkezzetek!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Asszem,megint sikerült egy holtidőt kifognom... Kép Ilyen az én formám... Kép Nnnna, jó, megpróbálok nem negatív lenni! Ha már más nincs itt, akkor kénytelen vagyok én magam elszórakoztatni saját magamat. Kép Olyan furcsa, h eddig minden estére kitaláltam vmi jó programot, h ne kelljen rögtön hazajönnöm a munkából. Hiszen tudom, h itthon úgysem vár senki (de már csak néhányat kell aludni Kép). És ilyenkor, amikor meg hazaérek, akkor egyáltalán nem érzem magam fáradtnak... Kép (Persze, mert hiányzik a megszokott "testmozgás" KépKépKép) Szóval jönnék (mit jönnék, jövök is! Kép) ide Hozzátok, erre sehol senki... Kép
Jaaa, és a pasim aaaannyira édes, sok-sok sms-t küld nekem minden nap! És olyan kis kedveseket ír, h teljesen meghatódom! Kép Pedig én nem szoktam ilyen kis szentimentális lenni... Vagy ez nem is az?! Kép

Nnnna, reggel újra jövök! Addig Ti csak szexeljetek jó sokat! KépKépKép

Anita, majd küldj légyszi nekem is képet a profilomban lévő mailcímre! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Lolita!

A kolleganőm mesélte, hogy amikor elment orvoshoz, hogy megvizsgáltassa magát, azt mondta neki az orvos, hog ykicsi és hátrahajló méhe van, úgyhogy ne is védekezzenek, és adjon hálát az égnek, ha valha is teherbe esik. Ezen felbuzdulva nem védekeztek, és egyből állapotos lett. Azóta három gyereke van.
Csak azért írom, hogy nem kell az orvosok minden szavát szentírásnak venni... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok, én is itt vagyok de tegnap befejeztem a vámos munkát!!KépKép
Ma nem fogok dolgozni sokat csak épp a legszükségesebbet!
Hajni! merre jársz?? Tán gyűröd a lepedőt??
Anita én is kérnék képeket!!!!Kép
nicola79@freemail.hu

Kata!Ugye nem vagy annyira bánatos, hamar elmegy a hónap és már itthon is lesz a párocskád!!
Milyen sportot menedzsel?
nicola79

Proone!
Mi van Veletek??Ma hol aludtatok?Megnyugodott már az öreg??
nicola79

<center><font color="0000ff">Hőmérőzést abbahagytam erre a hónapra, nagyon zaklatottul sikerült ez a hét... Kép Meg most nem is tudom, hogy akarok-e babát, nagyon új a helyzet most, hogy visszaköltöztünk anyuhoz. rengeteget kell pakolásznom, anyu folyton jön, hogy de itt aztán házirend lesz, és 10-ig megfürödni és elcsendesedni! Kép Ehhez én régen hozzászoktam, úgyhogy nagy gond nem lesz vele. Meg legalább jobban ki leszünk aludva. Kép Jövö hét után megyünk egy hétre Hévízre! Kép Bátyámékkal, nekik van ott üdülési joguk. Kép
Puszi mindenkinek! Igyekszem minden hétköznap megnézni titeket, de most hétvégére búcsúzom! Nem tudom, mikor kerül át a gép hozzánk...

Kép</font></center>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff"> Jajj, szia Nicola! De jó, hogy találok itt valakit! Kép

Anyunál alszunk már egyszemélyes ágyon. Kezdünk összetörni. Kép
Após elég hülyén viselkedik egyébként. Ma reggel SMS-ben megkérdezte, hogy mi a programunk hétvégére a kutya miatt. Gondolom elmenne a barátnőjéhez, mi meg vigyük le a kutyát. Hát, elég randán beszélt hozzánk és rólunk, ezek után szívességeket kér... Szerintem undorító, de nem akarok haragtartó lenni, annak nem sok értelme van.
Mennem kell, mert kirúgnak a végén, hogy nem vagyok lent a gyerekeknél, amikor érkeznek. Visszanézek 10 óra előtt valamivel, de csak pár percre, és tényleg elbúcsúzom hétévégre!

Pá! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Jucaa!!!!!!Nem kaptam meg a képet,csak a szöveget!!!
Hajni , Ti megkaptátok??
nicola79

Sziasztok!
Proone, úúúúh, én annyira nem szeretek pici ágyon aludni... Persze, így jobban össze lehet bújni, de mégsem a legtökéletesebb... És lesz az anyukádnál nagyobb ágyatok? Végül mit válaszoltatok apósnak a kutyával kapcsolatban?

Nicola,
Ügyi vagy, h ilyen gyorsan végeztél a vámos melóval! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Nemsokára leszek, bár még nem néztem mennyit írtatok. Most olvasgatok egy picit Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na végre végigolvastam.

Én is csak a szöveget kaptam meg Jucától. Szerintem ezen a képen bújkál a baba Kép.

Lolita, én is úgy tudom, hogy semmi gond a hátrahajló méhvel, csak nehezít, de nem lehetetlenít. Kispárna a popsi alá, és meg is van oldva a dolog Kép. Iszonyat mennyiség az a 20 kúp.

Bea, a barack nekem is nagyon jól hangzik. Szerintem tökéletes.
Mit mondtál mikor tesztelsz újat?

Nicola, egyedül nem gyűrögetem a lepedőt. A párom fél 5-től nincs itthon, úgyhogy ......

Képzeljétek, tegnap megkérdezték melóba, hogy ki tud jönni szombaton, mert eléggé le vagyunk maradva. Természetesen az első kérdés az volt, hogy mennyi plusz pénzért. Erre meglepődve mondták,hogy ezért nem jár több. Kicsit meglepő volt a dolog. Ja, meg azt is mondták, hogy ha nem haladunk eléggé, akkor szakba fogunk járni. Ami ugye a délutános műszaknak nem annyira rossz, de szerintem természetesen szakpótlék nélkül. Különben hány szabadnapot kell adni egy héten? A szombat az munkanap??
Annyira nem érdekes csak kiváncsiságból kérdezem.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ilyen szép vidám táblákat tettem fel, hogy legyen kedvük a zebráknak beleköltözni Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni!
Ez a szivárványos eddig a legszebb! Kép
Kár, hogy már a 22. napon tartok. Kép

Kata!
Elég rémes a kis ágy, főleg hosszú távon... Mindig félálomban forgolódok, csak hogy le ne essek... Kép Ráadásul egyelőre egy üvegajtó mellett van az ágy, és bele is rúgtam éjjel az üvegbe, mikor belül aludtam. De azért jó összebújni, csak egyre jobban ropog a hátam... Kép
Kutyát vállaljuk persze, csak kissé furcsa, hogy após a 'törökbálinti tahók'tól szívességet kér...

Jó hétvégét mindnekinek, remélem, szombat este vagy vasárnap átkerül a gép, és többet lehetek itt!

<center>Kép</center></font>

KépKépKépKép
proone

Hajni!
Én ha alszom akkor is összegyűröm a lepedőt a páromról nem is beszélve!!KépKépKép
Komoly lehet az a munkahely!!Jövő héten délelőttre méssz??
nicola79

Hajni,
Nekem is nagyon tetszik a mai tábla. Kép A tavaszt juttatta eszembe. Ráadásul itt nálunk erőlködik egy kicsit a nap is. Kép Remélem, ki fog sütni! Az mindig úgy feldob!
Kép
Én úgy tudom, h ha 8 órában dolgozol, akkor 2 szabadnapot kell adjanak egy héten. És csak vasárnapra jár "szünnappótlék" (vagy vmi ilyesmi). De vmilyen szerződés-félét nem kaptatok?

A lepedőgyűrögetésről: én is reggel figyeltem, h szinte alig mozogtam éjszaka, az a takarók állapotából derült ki számomra, meg abból, h a pasim ágyneműjére sem másztam rá... Kép)

Este aaaaannnyit kellett Kép-nom, h már azt hittem, h ott fogok állni reggelig. Kép

Proone,
Nektek is job hétvégét, mint amilyen ez a hét volt! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Még úgy néz ki hogy nem megyek délelőttre. Bár biztosat már nem merek mondani semmire Kép. Kicsit kezdem nem tudni mi van, de majd összeáll a dolog Kép.

Proone, mi egy csomó ideig aludtunk egyszemélyes ágyon. A hálóban ott volt a hatalmas ágy, de mivel a tévé a nappaliban volt, és én minden este fürdés után átszáguldoztam a takarommal, így ott ragadtunk. A párom le is esett éjszaka egyszer Kép. Meg volt olyan, hogy a csípőcsontom meg a fejem oda volt préselve a falnak, nem is tudtam megmozdulni, a párom meg édesen aludt KépKép. Most valamelyik nap iszonyat hideg volt nálunk, és dupla takaróval aludtunk, olyan jó volt egész éjjel összbújva Kép. Szóval a jó oldalát kell nézni, nem azt hogy nem férsz el, hanem hogy a nagy ágyon nem aludnátok ilyen közel egymáshoz KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Örülök, hogy mindenkinek tetszik a tábla. Nekem is jobb kedvem lett tőle Kép.

Kata, nálunk teljesen borús az idő, még a fejem is fájdogál tőle. Semmi tavaszi hangulatom nincs.
Persze, írtunk alá szerződést, de csak péntekig szól. Szóval elvileg szombat vasárnap nem is dolgozom ott Kép. Nagyon jó nem? Akkor jól gondoltam a két napot, de lényegében nem tudnám rájuk bizonyítani a szombati munkát, mert akkor nincs is szerződésem. Szóval .....
Tegnap én is azt hittem ott öregszem meg a mosogató mellett Kép. Hogy tudnak ennyi edényt összekoszolni Kép. Mondjuk mi 5-en vagyunk, ha mindenki csak egy tányérból eszik már úgy is sok, de a pici öcsi, kb 20-ból KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Nálunk após a "mosatlangyártó". Kép
És tegnap szabadnapos volt, így el tudod képzelni, mi várt... Pedig mi csak 3-an voltunk otthon este és anyósom sem sokkal előttem ért haza (este 8 körül).
Nekem is fájt tegnap a fejem, de fürdés közben elmúlt. Eszembe is jutott, h lehet, h a kosztól fájt?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!Ha nincs otthon a párom én mindig a helyén alszom!!Érzem az illatát...

Hajni!Nálunk is szar idő van és a fejem és afogam is fáj...Kép
nicola79

Nicola,
Csak tudod, én nem szeretem a meleget éjszaka, a pasim meg eléggé fázós, így ő több takaróval alszik, én meg csak egy nyárival. Kép
Én csak a párnájához bújok hozzá! Annak is aaannnyira fincsi illata van! KépKépKép
Mitől fáj a fogad?! Kép Az nem jó!
Hess onnan mindenféle fog- és fejfájás! Kép Meg persze Hajnitól is! Kép Inkább menjenek felétek a zebrák (ha látom őket, arra küldöm őket! Kép)! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, ne csak küld, kísérd is el őket, mert csak úgy lehetsz biztos a dologban Kép. Na én osonok, összegyúrom a tésztát mert anyám kitalálta Kép. Nemsokára jövök

Kép

Kép
vkhajni

nő a bölcsesség fogam....
nicola79

Meg van fogszabályzóm is....azért is fáj...
nicola79

Hajni,
Félsz, ha bemennének a szomszédba, mi?! Kép
Ha vmi fincsi kajával vársz, akkor esetleg elkísérem őket... Kép Bár ma autóval vagyok, de abba asszem, nem nagyon férnének el... De jól nézne ki, ha az autó után kötném, nem?! Kép
Mi jó is lesz abból a tésztából?! Mert az ugye nem derült ki... Kép

Jajjjj, Nicola, ezt a bölcsességfogas dolgot már elfelejtettem, Kép vagyok. Kép Én még egy dolgot szoktam csinálni (és ezt is csináltam az alsó bölcsességfogam növögetésekor is, csak el ne áruld vmi orvostudományban jártasnak! Kép), ez pedig a szalicil. Kép Fültisztító pálcikát benyálazok, belemártom a szalicilbe és "ecsetelem" vele a fájós részt. Kicsit hülye érzés, de a nagymamim mesélte, h mivel idegölő (?!) hatása van, régen ezt használták... Szóval ha már minden kötél szakad, érdemes bevetni... Szerintem. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ja, a tésztábol a szokásos süti lesz. Amiről igértem fényképet de elfelejtettem Kép.

Már jól fel is húztam magam. Az hagyján, hogy a tegnapi vendégek után az összes mosogatnivaló ott lett hagyva. De amikor gondoltam előkészülök a tésztanyújtáshoz, azt hittem felrobbanok. Úgy szoktuk csinálni, ha már nem kell a nyújtódeszka (így hívják?) meg a sodrófa, berakjuk a kádba, aztán ha végeztünk lemossuk. Így is tettem kb 2 hete, mikor utoljára használtam. Csak közben hazaértek a fiúk. Este eszembe is jutott, hogy hoppá elfelejtettem elmosni, de láttam hogy a helyén van, gondoltam pici öcsi megcsinálta. Ma veszem elő és láss csodát a belső oldala tiszta tészta meg liszt. Olyan ideges lettem,hogy ha itthon van, tuti széttépem. Legalább úgy tette volna le, hogy látszon, hogy nincs elmosva. De nem. Most vakargathattam le róla a száraz tésztát. Még jó, hogy megszárad, nem elkezd penészedni, meg büdösödni. Most mennyiből áll az, hogy letusolja jó forró vízzel, mire levetkőzik, már meg is szárad és úgy rakja ki. A múltkor nem a helyére tette, azon is kiakadtam, de legalább tudtam, hogy nem tiszta.

Na jó nem dühöngök, inkább megyek nyújtani, mert nem leszek kész.

Kata, szerintem tök jól mutatnának a zebrák kocsi után kötve Kép. A szomszédba nem hiányoznak, úgyhogy inkább ide jöjjenek. Ígérem, ha hozod, csinálok neked fincsi hamit KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Ok, akkor délután az állatkert felé megyek és beszélek a zebrák gazdájával. Kép Csak ne röhögjetek nagyon, ha este a híradó bemutatja, h egy idióta nő ellopott az Állatkertből egy zebrát, aztán az autója után kötve elindult vele Tatabánya felé! Kép
Inkább nyújtsál, ne idegeskedj! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Végre kész a süti. Már csak anyunak meg kell töltenie Kép

Ha meghallom a rádióban, már szaladok is a ház elé és ott várlak. Olyan 11 körül érj ide vele, addigra bizti itthon leszek KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Szerintem a zárt osztályról is várnának kényszerzubbonnyal... Kép
kata1977
Hatvan

Ezek szerint megint egyedül maradtam... Kép
kata1977
Hatvan

Szia,
én még itt vagyok bár nem sokáig!!
Mindenkinek jó hétvégét, nekem meglesz holnap lezs a névnapom!!KépKépKépKépKép
Ma megyünk pizzázni!!

Jó és tartalma hétvégét!!

Zs.
nicola79

Nicola,
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Kép

És persze jó szórakozást! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

KöszI Kata!!!
Már tök jól tudsz ilyen jeleket irni/rajzolni!!Kép
nicola79

Nicola,
Most nézem csak, h a 300. üzid után "középhaladó" lettél. Kép Gratula! Kép
Lassan utoléred a "régi" Hajnit. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ezek a jelek/képek meg nagyon tetszenek nekem, így lementettem őket. Kép
kata1977
Hatvan

Húú mi történt itt??? Vége a munkaidőnek és mindenki eltűnt???

Biztos van jobb szórakozásotok is!

Egyébként sziasztok!!!
Ma sajnos nem tudtam jönni, mert iszonyatos napom volt!!! ja és holnap is kell mennem dolgozni. Reggeltől estig Kép Kép Kép és amilyen szerencsém van vagy nem fog megint működni a Net vagy bent lesz a főnököm!!!
Mi egyébként a 2005 karácsony utáni napokat dolgozzuk most le !!! Én elvileg napi 8 órában dolgozom, és ezért a szombati napért nem jár most semmi, hisz majd decemberben nem vonják le! Viszont ha addig valaki elmegy, azt leszarják, nem fizetik ki neki ezeket a plusznapokat. Bocsi, hogy így kifakadok, de nagyon elegem van a munkahelyemből!!!!!
NA de mi van VEletek??
Nolina merre vagy, már olyan régen voltál, mi van Veled???

Kata kitartás, már biztos nem kell sokat egyedül lenned otthon. Te baromira ügyes vagy, hogy ilyen képeket tudsz beszúrni!!! Nagyon édesek!!!

Nicola BOLDOG SZÜLETéSNAPOT!!!! igen a fogfájást már kifejtettem, hogy szerintem az egik legrosszabb fájdalom! Kitartás! Meddig lesz még fogszabályzód???

Hajni itt a hétvége, tessék ám otthon bepótolni az egész hetet!!!! Kép

Nálam a helyzet változatlan. Reggel 37,1 volt a hőm. Bár estefelé kicsit megijedtem, mert fájt a hasam picit. Lehet hogy mégis megjön Kép Ráadásul annyira félek, hogy a munkahelyi dolgok rámennek az egészségemre Kép

Kép
Kép
beuka

PRoone úgy látom még nem skerült megoldani teljesen a helyzeteteket, nagyon sajnálom Kép Kép
És anyudnál azonkívül hogy kicsi a hely miért nem jó? Sikerült már átpakolni nagyjából. Nem látod semmi eséyét, hogy picit engedjetek és visszaköltözzetek az apóshoz?? Ott kényelmesen elfértek, hátha sikerülne Őt levegőnek nézni.
Bár ez hülyeség, mert van Nekem egy munkatársam, akit utálok, már ha belép az irodámba feláll a hátamon a szőr. Hát ha még együtt kellene egy ilyennel laknom, fúúúúj. Szóval felejts el, amit mondtam a visszaköltözésről. Azért én még mindig szorítok, hogy találjatok valami normális megoldást!!

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!

Én még akartam jönni délután (mert mi pénteken is négyig vagyunk...), de megint döglődött a net... Kép

Nem semmi ám a Ti cégetek sem! Én az ilyen előre-ledolgozzuk dolgoktól teljesen ki tudok akadni! Szerintem felháborító, h ilyeneket megtehetnek. A dolgozó meg mi tud tenni?! ... Semmit... Tűr, sőt még örülhet is, h van munkahelye... Amúgy a héten én is egy csomószor kiakadtam a munkahelyemen, de igazából eddig hiába kerestem mást, nem nagyon találtam. Vagy amikor pl. találtam egy szimpit, akkor kiderült, h nem jelentenek be teljes összegre. Nnnnna, ez a másik, amit én bicskanyitogatónak tartok! Mert ok, én megtehettem, h nemet mondtam rá, hiszen itt a munkahelyem, de ha munkanélküli lennék, akkor tuti, h bevállalnék egy olyat, csak h legyen hol dolgoznom... Szóval ez botrányos! Teljesen hülyének nézik az embereket!
Meg amikor ugye úgy volt, h sztrájkolni fognak a BKV-s dolgozók, én akkor is felháborodtam egy kissé. Hiszen nálunk is megmondták, h mindenkinek 6 százalékot emelnek ebben az évben és kész. És mi persze nem sztrájkolhatunk! ... Még ebben is hátrányos helyzetűek vagyunk. De engem amúgy is mindig felbosszant, ha ilyen fizetésemelős sztrájkról hallok - hiszen van néhány olyan cég, amelynek a dolgozói sztrájkolhatnak és eredménye is lesz a dolognak, hiszen most is sejthető volt, h nem fogják hagyni, h leálljon a városban a tömegközlekedés...
Nnnna, jól belelovaltam most magam ebbe a témába, de azt hiszem, h borzasztó ez a kizsákmányolás, ami ebben az országban van!
De amúgy most nincs olyan rossz kedvem. Kép
Ha olvas még vki, akkor jó szórakozást! Kép
Beuka, Neked meg nagyon szorítok, h ne jöjjön meg, inkább a zebra miatt legyen az egész! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajok!!!!!!!! Kép
Már egy órája benn vagyok a munkahelyemen!
Jó mi? Pedig ugye szombat van!

Kép
Kép
beuka

Kata teljesen igazad van a sztrájkkal meg mindennek kapcsolatban!!
Sajnos én is összetehetem a kezem, hogy egyáltalán van munkahelyem, ráadásul egyből a főiskola után lett és megkapom a diplomás minimálbért. Szóval kénytelen vagyok nyelni. Ha ez nem lenne akkor otthol lógatnám a lábamat munknélküliként és próbálhatnánk a segélyből megélni, ami ugye lehetetlen.

Remélem ma nem magamma kell csak beszélgetnem!

Nolina Mi van Veled?? Hogy vagy???
Hajni Jössz ma?? Vagy egész nap pihensz, meg a hetet pótoljátok be??? Kép
Nicola BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!! Én azt hittem, Te Nikolett vagy?!?!?!?!?! Jó pizzázást!!!

Kép
Kép
beuka

Nicola
Nekem is jön a bölcsességfogam, mind a 2 alsó! Én Aperisan gélt kaptam rá. és nagyon jó. Be volt gyulladva, és 1 nap alatt lehúzta róla! Kitartás!!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

Időnként itt vagyok, bár egész nap vendégek lesznek. Nem nagyon bírom az ilyen hétvégéket.

A tegnapi kiakadásotok tágyán én is szoktam dühöngeni, de rájöttem nem érdemes. Ez van.

Na megyek is anyunak receptet keresni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én is rakok fel nektek kutyusokat Kép. Az első a Picur kutyus

Kép

Ő pedig a Stone kutyus

Kép

Ha akartok van még sok, sok kép róluk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni légyszi írj be alulra a táblázatba: 1 cn Kép Kép Kép Ja és légyszi azt is hogy 28-36 nap rendszertelen. köszi.
Nagyon szomorú vagyok! Kép Kép Kép Pedig úúúúgy biztam benne Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, úgy sajnálom Kép. Én is nagyon bíztam benne, hogy te leszel az első zebrás a táblában Kép, fel a fejjel, majd a kövi hónap tuti ott leszel Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bea!!
Annyira vártam már ,hogy meglegyen a gépünk és megnézhessem már,hogy mi van Veled , és olyan szomorú lettem most, nagyon sajnálom!! Annyira ne légy szomorú! Meddig dolgozol? Munka után mondd meg a férjecskédnek ,hogy szeretgessen meg a nevemben is! És menjetek el moziba, vagy vmivel lepd meg magad. A legfontosabb,hogy gondolj arra,hogy most majd szeded a Clostyt és nem fog így átverni a ciklusod és gyorsan csatlakozol Cirmihez.Kép Ha ez vígasztal , én még egy darabig gyógyszer nélkül próbálkozom. Ja és nekem is megjött csüt. délután,ma a 3. cn-n vagyok tehát köv. alkalommal csak 2 nap lesz köztünk és együtt izgulunk majd. A kedvedért megpróbálom megtanulni a figurás smiley-kat é s küldök neked. Buksi-simit akartam másik topikból bemásolni, de ehhez béna vagyok. De azért képzeld hozzá! Kép

Hajni, engem is pottyans le légyszi. 3. cn. Mellé meg 29-36. Köszi
nolina

Beuka KépKép Nálatok nagyon hamarosan lesz baba, én tisztán érzem!!! Most még a clostyval rásegít a doki, a cserepet meg hagyod a párkányon és tuti a sikerülni fog!Kép
Nolina, sajnálom, hogy Te is pottyansz.Kép Olyan szépen álltatok az tábla élén, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz hírekre kapcsolom be a gépet. Kép
Jövő hónapban már március, visszajönnek a gólyák, talán nekünk is több szerencsénk lesz. KépHát a hármasunk nem volt valami sikeres KépKép

Nolina azt szeretném Tőled kérdezni, hogy a gyógyszertárban lehet injekcióstűt meg fecskendőt kapni?
A főnököm ápolónő volt régen és ő beadná a tüszőrepesztőt nekem, ha szerzek tűt... Szóval csak ezért kell, még nem kaptam rá a drogokra...Kép De ha még néhány ilyen remek napom lesz, mint az elmúlt pár, akkor semmi sem kizárt

Z.

Kép
Kép
zafír

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?