Szia Beuka!
Én még akartam jönni délután (mert mi pénteken is négyig vagyunk...), de megint döglődött a net...
Nem semmi ám a Ti cégetek sem! Én az ilyen előre-ledolgozzuk dolgoktól teljesen ki tudok akadni! Szerintem felháborító, h ilyeneket megtehetnek. A dolgozó meg mi tud tenni?! ... Semmit... Tűr, sőt még örülhet is, h van munkahelye... Amúgy a héten én is egy csomószor kiakadtam a munkahelyemen, de igazából eddig hiába kerestem mást, nem nagyon találtam. Vagy amikor pl. találtam egy szimpit, akkor kiderült, h nem jelentenek be teljes összegre. Nnnnna, ez a másik, amit én bicskanyitogatónak tartok! Mert ok, én megtehettem, h nemet mondtam rá, hiszen itt a munkahelyem, de ha munkanélküli lennék, akkor tuti, h bevállalnék egy olyat, csak h legyen hol dolgoznom... Szóval ez botrányos! Teljesen hülyének nézik az embereket!
Meg amikor ugye úgy volt, h sztrájkolni fognak a BKV-s dolgozók, én akkor is felháborodtam egy kissé. Hiszen nálunk is megmondták, h mindenkinek 6 százalékot emelnek ebben az évben és kész. És mi persze nem sztrájkolhatunk! ... Még ebben is hátrányos helyzetűek vagyunk. De engem amúgy is mindig felbosszant, ha ilyen fizetésemelős sztrájkról hallok - hiszen van néhány olyan cég, amelynek a dolgozói sztrájkolhatnak és eredménye is lesz a dolognak, hiszen most is sejthető volt, h nem fogják hagyni, h leálljon a városban a tömegközlekedés...
Nnnna, jól belelovaltam most magam ebbe a témába, de azt hiszem, h borzasztó ez a kizsákmányolás, ami ebben az országban van!
De amúgy most nincs olyan rossz kedvem.
Ha olvas még vki, akkor jó szórakozást!
Beuka, Neked meg nagyon szorítok, h ne jöjjön meg, inkább a zebra miatt legyen az egész!
Pusz:
Kata