Zsebi, Hanee!
Azért vigyázzunk ezzel a "templom a csarnokkal szemben van" kijelentéssel, mert szerintem a csarnokkal szemben a metróállomás, illetve a Duna, majd a Parlament van. Szóval nem szeretném, ha az esti hírekből értesülnénk, hogy Haneet kifogták a jeges Dunából!!!
Egyéként, csak hogy kiéljem idegenvezetői véremet, azt mondják, hogy a Szent Anna templom Budapest legszebb barokk temploma. Hát, nekem vannak fenntartásaim ez ügyben. Egyáltalán a "barokk" és a "szép" szerintem két egymást kizáró fogalom, de ezt csak az én véleményem ...
Megy a szám...mármint a telefonszám
Zsebi!
Tegnap voltam okoskodáson, nem volt rossz, csak majdnem bealudtam. Meg egy kicsit furcsán éreztem magam, mert mindenkinek akkora pocakja volt, mint egy HÁZ
, én meg ott a nyafka kis 20 hetemmel eltörpültem, mintha csak külső megfigyelőként lettem volna jelen
. Viszont ebből is látszik anyai buzgóságom
, hogy lám én már ilyen "pöttöm" hassal is elmegyk informálódni
De jó volt, mert tényleg mondtak okos és hasznos dolgokat, meg az újszülött osztályra is felvonultunk (nem volt semmi látvány, ahogy kb 20 terhes nő vonult együtt, még a kórházban is megmosolyogtak mindet - képzelem mi lesz a kismamatalin!
)
És a legfontosabb: következő előadás,a mire megyek: március 1., szülőszoba-látogatás. No ez nagyon érdekel! Nem jössz??? És te, Lara???
Zsebi, gondolom jógára még mindig nem jöhetsz, mi?
Kendősök!
Április 1. 16 óra megbeszélve a csajjal. Azt modnta, 6-8 embernél több nem menjen, mert különben nem tud mindenkivel foglalkozni, és akkor meg az egész nem ér semmit. A helyzet az, hogy mi (Vikka, Hanee, Pipocs+1 (?), Gemini+1, Viki, Mircimarca és Oxigén) már így is 8 v 9-en vagyunk, és akkor Rokicát, Bogárkát és Vandát még bele se számoltam.
Megoldás lehet még, hogy valakinek nagy lakása van, ahova mindannyian beférünk, és akkor ott tarthatnánk, és a csaj is maradna több időt, hogy tudjon mindenkivel foglalkozni, csak ehhez tényleg kellene egy nagy lakás. És akkor mondjuk megbeszélhetnénk akár a péntek 5 órát is, Rokica is odaérne, és mindenki jöhetne, aki a 8 főbe már nem fért bele. Valaki tud segíteni?
Ha ez összejön, akkor viszont mindenkinek előre be kellene szereznie a kendőt, hogy tudjon mivel gyarkorolni. Ha valaki bevállalná, tök jó lenne, de mi 34 nm-en élünk, egy kicsit sűrűn lennénk a lakásunkban.
Gem
19+6