Sziasztok!
Szép nagy havunk van, pedig hiányzott a fenének..
Direkt azért nem utaztunk haza Pécsre decemberben és januárban, mert akkor még bármikor nyakunkba szakadhat a hó, és rosszak lehetnek az utak (az a jó kis hírhedt 6-os út) Megbeszéltük, hogy február vége felé megyünk,akkor már majdnem tavasz van. Na nesze nekem tavasz!
Jövő hétvégén megyünk, apa kivett szabit is..
Bár beszéltem a hugommal, és ott állítólag tegnap tavasz volt, de ma is szép enyhe idő van. Lehet hogy nem is egy égtájon élünk??
Szeretgető babusok: Igen, ezek a pillantok azok, amiért az összes éjszaki kelést, sírást-rívást, hisztit, fájdalmat, bosszúságot és depit elfelejteti az ember egy csapásra, pedig néha az idegösszeropanás szélére tud kergetni a lurkó. Aztán két kis meleg, puha kezével szép finoman megfogja kétoldalt az arcom, a szemembe néz, és a boldogságtól három ragyogó kis csillaggal a szemében rámnevet azzal az angyali mosollyal, amit csak egy ártatlan, tiszta lélektől kaphatsz. Ilyenkor néha még a könnyek is összefutnak a szememben a gyönyörűségtől!
Rita!
Én már csak ilyen bagoly típus vagyok, világ életemben éjjel "éltem", nappal csak "vagyok",a reggeli keléseim pedig messzeföldön híresek!
Szerintem a zombikat az így ébredő emberekre nézve alkották meg az írók!
Kislányod produkciója!
Olyan kis buta vagy! Honnan veszed, hogy inni akart, lehet hogy melege volt és egy kis frissítőre vágyott, és azt látta a tv-ben hogy így csinálják a felnőttek. Kipróbálta, de értetlenül nézett, hogy mi ebben a jó?!
Köszi a felhomályosítást--> DJ TommyBoy
röviden és tömören: ACH SOOO!
Bevallom így 30-on túl már csak plakátokról és hírből ismerem a nevet, de ez az én hiányosságom, nem ő hírnevét akarom elvitatni!
Pedig "régen" akkora diszkópatkányok voltunk otthon, hogy az egész város ismerte a "bandánkat", elég komolyan hírhedtek voltunk..
Erről nagyon nagyon sokat tudnék mesélni. De ezt el ne áruljátok a lánykámnak soha!!!
Aztán felkerültem Pestre, és itt nem volt baráti társaság..
Azóta sem mondhatnám, hogy van, de már nem is igazán hiányzik, az igazi barátaim megmaradtak otthon!
Hú! Jól elkalandoztam..
Anikó!
Megígérem, hogy ha lesz tali, mindenképen megpróbálok elmenni!
Az új hajamról készült fotó, de a.) alapban nem tetszem mostanában magamnak, b.) teljesen antifotogén vagyok, b.) apának külön tehetsége van hozzá, hogy a lehető leghülyébb helyzetből fényképezzen le, szóval inkább nem riogatlak benneteket magammal!..
Mi már pénteken "Valentinoztunk", szerencsére a baba jól aludt az éjjel!
Orsi! Láttad a Kalandtúrát a TV2-n? Madeiráról szól, és volt egy csomó zenész a műsorban!
Egyből Te jutottál eszembe!
Anyóshoz kitartást! Fogadd őszinte együttérzésemet!
Terhesség: nekem is nagyon hiányzik, sőt, pár napja még tesztet is csináltam, mert olyan furán éreztem magam, ugyan szedem a gyógyszert és szoptatok, de láttunk már csodát alapon hátha mégis becsúszott. Persze negatív lett. Nekem a szamurájmódszerű szülés miatt (=hasfelmetszés) azt mondta a doki, hogy jó lenne egy évet várni, utána meg jó lenne egy félévet melózni, mert a Gyed se sok, de a Gyesből még az éhenhalásra sem telne.
Zsuzsa! Zsófikának jobbulást kívánok!
Mese! Levibaba nagyon szép, kicsit komoly fiatalembernek tűnik ezzel a jó sok hajjal!
Akkor ti is valentinoztatok apával?!
Továbbtanulás: sok sikert, de azért nagyon nehéz ám!
Én csinálom a fősulit, de nem kevés éjszakám bánta a vizsgaidőszakokat!
Tandíjmentességet a beiratkozáskor kell félévente megigényelni, munkáltatói ill., tb igazolással, felvételinél nem számít. Tudod, hogy kb. 2 utcányira laksz tőlünk?? Sőt, még szoktam is arra sétálni, mert azokban a kis utcácskákban nincs akkora autós forgalom és így bűz sem. A Henger u.-i rendelőbe tartoztok? Ki a dokitok?
Szöszi!
Jó hogy benéztél, de az arany egy ideje nem a tied, kicsit törhetnéd magad érte!!
Most megyek, és odabújok kicsit apához, hátha ma is valentinnapozunk egyet..
Puszi
Macs