Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsuzsa!

Szegény Zsófi Kép Jobbulást Neki!!!

Anikó
vakili

Szia Zsuzsa!Kép

Szegény Zsófi!Kép Remélem jobban lesz szegényke!
Bécsi filharmónikusokKép Már nem vágyom oda!Kép Nekem az is elég lenne, ha itt közel néha fújnék egy zenekarban. De amíg babázok, addig semmi zenekar.Kép
2,5 óra: babakocsiban képes rá! Igaz azért a 2 óra az átlag, de volt már 2,5 párszor. Ezért várom a tavaszt, akkor állandóan a teraszon fogom altatni a kocsiban.Kép

Hiányolás kiegészítés:köszi!Kép Tényleg mennyi mindenkiről nem tudunk!Kép

És gyorsan, mielőtt elfelejtem:

Süncsi, Linda
Boldog hófordulót Nektek és a babócáknak!

Anikó
Bencus térdelése: már meg sem lepődöm, hogy ezt is egyszerre csinálják! Nem véletlenül, hisz egy napra voltunk kiírva.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Na megjöttünk a reptérről, apa végre itthon, fürdés, vacsi, altatás megvolt.
Zsuzsa, köszi itt is!
Nanda! gratula! aki kérdezte: egy új műsor, mostanában indul a TV2-n , véletlenül én is rátaláltam a jelentkezésre, de én akkor már lekéstem :-) pedig lehet hogy lett volna kedvem, tán merszem is. Tán..talán. de a pontos dátumot kérjük.
Remélem a febr.15. jelentkezési határidőről nem maradok le, pedig a nyakamon van, és azt se tudom hova (na jó, ötlet van) tudjátok hogy kell érvényesíteni a gyes alatt lévők ingyenes továbbtanulását?
Ja, még1fő a II. ker.ből jelen..
Mese
és végre Levibaba is jelen.. KépKép

babafalva.hu vonalzó
meske

Meske
Levi baba tündéri!Kép Gyönyörű nagy szemei vannak!Kép
Apa itthonKép Akkor most van boldogság!Kép

Többiek?

Vali
Ma jön Anyósom...Kép Remélem túlélem a hétvégét.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hali-ho,
mert abbol most boven kijut nekunk.Kép

Mese,
hol laktok?En is szeretnek valamit tanulni,hol tudok ennek utannanezni,es erdeklodni?Nagyon edi Manokad van neked isKép
Hol volt apa?

Orsi,
Meg a nagy babakocsiban altatod Mokuskat,vagy mer az uj szerzemenyben?En most azon gondolkodom,hogy 3 kerekut kellene venni,mert ebben a hoban,es terepen azzal konnyebb kozlekedni.Ez a Bebe Confort ami van,szuper,de a nagy hoban,es itt az erdoben igen kemeny erofeszites,bar jo kis edzesKép-tologatniKép

Zsuzsa,
latom nektek megint kijutott a jobol.Hogy mit kaptak a gyerekek?Maxi es Maya is Fenistilt,Suprax-ot,Maxi Spiropent szirupot,Maya Ambroxol Q szirupot(kohogesre),es ha lazuk van en Nurofent adok nekik,szerintem jobb mint a Panadol.Hat ennyi,nagyon durva igy leirva,es nagyon nem orulok neki,de a homeopatiaval most totalis csodot mondtunk.3 hetig szedtunk mindenfelet,de nem lett jobb,sajnosKép
Jobbulast nektek!Kép

Aniko,
latom az ejszakaitok nem javulnak,kepzeld most en is 2 orankent kelek a Maxihoz-viszont a Maya jol alszik,kopp-koppKép-valoszinuleg a foga.Ma vettem eszre,hogy felul nem 1 foga jon,hanem egyszerre 3.Egy mar kint van,de ezekkel most nagyon szenved szegeny.Kép
Nem irtal Gergorol,mi ujsag vele?

Rita,
Vizes balesetKépKar hogy nem tudtad felvenniKép
4kezlab:Maxi ma megprobalt felmenni a lepcson,es 2 fokot sikeresen megmaszott egyedulKépEn le szoktam tenni a szonyegre a Maya mosdohozfelallojat,es nagyon ugyesen felkapaszkodik ra,majd lecsucsul.Jobbik esetben,mert valamikor at akar maszni rajta,es a buksijaval landol elore.Nagyon edesKép

Vali,
Olyan jo,hogy igy szeretik egymast a picurkakKépRegebben emlegettem a nyarat,es Velencet,remelem majd osszefutunk ott is veletekKép

Most ennyi,apaek visszajottek a szankozasbolKép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Sajnos nincs idom sokat irni, mert ma is holnap is venedgeink lesznek, epp a hidegtalakat raktam ossze, mielott a konyhat rendbe rakom ideugrottam szolni, hogy jol vagyunk...Sot, nem akarom elkiabalni, de ujra alszunk ejjel, pedig jon egy foga megint (a 3.-ik, de nem fennt, hanem ez is lennt ), nem engedi hogy szajaba nyuljak, tistzan latszik, de hogy kinnt van-e mar vagy meg van rajta egy hartya, azt nem tudom.

Kepeket megneztem, olyan jo latni ezeket a kis tokmagokat, olyan edesek...minden nap van uj arckifejezes, uj mozdulat, huncut szemvillanas, nem??? NEm tudom Ti hogy vagytok vele, en multkor nezegettem az ujszulottkori kepeit, akkora fiu lett mar... Imadom es ujra vagyom kisbabara is. Meg szulesre is.

BEtegeknek gyors gyogyulast, faradtaknak hosszu, ataludt ejszakakat kivanok! Ne haragudjatok, hogy csak ennyire efutotta most...
szoszi
szoszi

Nanda
Én a nagy babakocsiban terepezek és a kicsivel megyünk boltba, stb. A naggyal tök jól elboldogulok itt a hóban is. Sőt, én 1 kézzel tolom, mert a másikban a könyv van,
amit olvasok.Kép Szerencsére itt a kocsik jól letapossák a havat, így nem kell nagy hóban tolni, mert az gázosabb lenne.
Maxi 3 fogacskájaKép Szegényke, elhiszem, hogy megszenved velük! Jobbulást Neki! Pontosabban gyorsan jöjjön ki az a fogacska, mindegyik.Kép

Szöszi
JÓ vendégfogadást!Kép
Fog: ezzel mind megküzdünk most.
Én is így vagyok ezzel. Nézegetem Gergő újszülött fotóit és már annyira más, annyit változott. És hülyén hangzik, hisz még csak fél éves lesz, de már olyan nagy fiú!Kép És bizony én is nagyon vágyom már újra átélni a várandósságot és a szülést is!Kép Múltkor gondolkoztam rajta, hogy megértem a Prokopp Dórát, hogy 4x is szült, annyira fantasztikus dolog ez az egész!Kép
Átaludt éjszaka: irígykedem.Kép Nekünk még messze van, nagyon úgy érzem!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

köszönjük a dicséreteket!
Mégse jön a foga, volt egy kis nyűgösség, de elmúlt. Pedig már várom.

Nanda,
www.felvi.hu
itt van az összes infó, ami a felvételis kék könyben benne van. De előre hozták a határidőt, febr.15- ig (amíg a posta be nem zár), úgyhogy nincs sok hátra. Amúgy Medve u. közel a Dunához. De szeretnénk költözni hamarosan, mert itt nincs lift, és ház a cél..
Apa Prágában, aztán meg Varsóban munka munka, munka. Szinte minden héten utazik valahová :-(
De azért Amerikába nem jár, pedig oda vágyik mióta..
Hűűű, micsoda gyógyszerarzenál- én ezek közül csak a Panadolt ismerem- méééég..

Zsuzsa,
Férjemuram megmutatta végre melyik programmal is lehet kicsinyíteni, meg nem találtam volna.. végre én is tudok, de köszi!
Levike csak néz rám, és megy a nyüszi- nyüszi folyamatosan, eddig bírtam.
sziasztok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!
Szép nagy havunk van, pedig hiányzott a fenének.. Kép Direkt azért nem utaztunk haza Pécsre decemberben és januárban, mert akkor még bármikor nyakunkba szakadhat a hó, és rosszak lehetnek az utak (az a jó kis hírhedt 6-os út) Megbeszéltük, hogy február vége felé megyünk,akkor már majdnem tavasz van. Na nesze nekem tavasz! Kép Jövő hétvégén megyünk, apa kivett szabit is.. Kép Bár beszéltem a hugommal, és ott állítólag tegnap tavasz volt, de ma is szép enyhe idő van. Lehet hogy nem is egy égtájon élünk?? Kép

Szeretgető babusok: Igen, ezek a pillantok azok, amiért az összes éjszaki kelést, sírást-rívást, hisztit, fájdalmat, bosszúságot és depit elfelejteti az ember egy csapásra, pedig néha az idegösszeropanás szélére tud kergetni a lurkó. Aztán két kis meleg, puha kezével szép finoman megfogja kétoldalt az arcom, a szemembe néz, és a boldogságtól három ragyogó kis csillaggal a szemében rámnevet azzal az angyali mosollyal, amit csak egy ártatlan, tiszta lélektől kaphatsz. Ilyenkor néha még a könnyek is összefutnak a szememben a gyönyörűségtől!

Rita! KépÉn már csak ilyen bagoly típus vagyok, világ életemben éjjel "éltem", nappal csak "vagyok",a reggeli keléseim pedig messzeföldön híresek!KépSzerintem a zombikat az így ébredő emberekre nézve alkották meg az írók!Kép Kislányod produkciója!Kép Olyan kis buta vagy! Honnan veszed, hogy inni akart, lehet hogy melege volt és egy kis frissítőre vágyott, és azt látta a tv-ben hogy így csinálják a felnőttek. Kipróbálta, de értetlenül nézett, hogy mi ebben a jó?! Kép Köszi a felhomályosítást--> DJ TommyBoy Kép röviden és tömören: ACH SOOO!KépBevallom így 30-on túl már csak plakátokról és hírből ismerem a nevet, de ez az én hiányosságom, nem ő hírnevét akarom elvitatni! Kép Pedig "régen" akkora diszkópatkányok voltunk otthon, hogy az egész város ismerte a "bandánkat", elég komolyan hírhedtek voltunk.. KépErről nagyon nagyon sokat tudnék mesélni. De ezt el ne áruljátok a lánykámnak soha!!! Kép Aztán felkerültem Pestre, és itt nem volt baráti társaság.. Kép Azóta sem mondhatnám, hogy van, de már nem is igazán hiányzik, az igazi barátaim megmaradtak otthon! Kép Hú! Jól elkalandoztam.. Kép

Anikó! KépMegígérem, hogy ha lesz tali, mindenképen megpróbálok elmenni! Kép Az új hajamról készült fotó, de a.) alapban nem tetszem mostanában magamnak, b.) teljesen antifotogén vagyok, b.) apának külön tehetsége van hozzá, hogy a lehető leghülyébb helyzetből fényképezzen le, szóval inkább nem riogatlak benneteket magammal!.. Kép Kép Kép Mi már pénteken "Valentinoztunk", szerencsére a baba jól aludt az éjjel! Kép Kép Kép

Orsi! Láttad a Kalandtúrát a TV2-n? Madeiráról szól, és volt egy csomó zenész a műsorban! Kép Egyből Te jutottál eszembe! Kép Anyóshoz kitartást! Fogadd őszinte együttérzésemet! Kép Terhesség: nekem is nagyon hiányzik, sőt, pár napja még tesztet is csináltam, mert olyan furán éreztem magam, ugyan szedem a gyógyszert és szoptatok, de láttunk már csodát alapon hátha mégis becsúszott. Persze negatív lett. Nekem a szamurájmódszerű szülés miatt (=hasfelmetszés) azt mondta a doki, hogy jó lenne egy évet várni, utána meg jó lenne egy félévet melózni, mert a Gyed se sok, de a Gyesből még az éhenhalásra sem telne. Kép

Zsuzsa! Zsófikának jobbulást kívánok!

Mese! Levibaba nagyon szép, kicsit komoly fiatalembernek tűnik ezzel a jó sok hajjal! Kép Akkor ti is valentinoztatok apával?! Kép Továbbtanulás: sok sikert, de azért nagyon nehéz ám! Kép Én csinálom a fősulit, de nem kevés éjszakám bánta a vizsgaidőszakokat! Kép Tandíjmentességet a beiratkozáskor kell félévente megigényelni, munkáltatói ill., tb igazolással, felvételinél nem számít. Tudod, hogy kb. 2 utcányira laksz tőlünk?? Sőt, még szoktam is arra sétálni, mert azokban a kis utcácskákban nincs akkora autós forgalom és így bűz sem. A Henger u.-i rendelőbe tartoztok? Ki a dokitok?

Szöszi! Kép Jó hogy benéztél, de az arany egy ideje nem a tied, kicsit törhetnéd magad érte!! Kép

Most megyek, és odabújok kicsit apához, hátha ma is valentinnapozunk egyet.. Kép
Puszi
Macs
maccs

Szia Macs!Kép
Hát igen, azok a zenészek a kollégáim voltak 6 éven keresztül!Kép Mi is megnéztük a műsort, jó volt, de egy csomó pontatlanság volt bene!Kép Pl. a csellista srác felesége egyáltalán nem fuvolista, hanem zongorista, aztán az a magas hely, ahonnan lenéztek, az nem északon van, hanem délen, a kocsma ahol a ponchát itták, az nem Funchálban, a fővárosban van, hanem a mellett egy kis halászfaluban, mi is sokat jártunk oda.Kép A párom mindig csinál itthon ilyen italt, a haverok minden hazajövetelkor hoznak nekünk egy üveg cukornádpálinkát, most is van egy a bárszekrényben.Kép A zongorista srác, akivel a riporternő a piacon találkozott, nagyon jó barátunk volt és ma is az, egy hete volt itthon, találkoztunk is.KépMeg a kürtös sráccal is, ők is most voltak itthon látogatóban. Persze most mindenki eljön megnézni Gergőt.Kép Szóval jó volt látni őket, meg Madeirát, amit úgy ismerek, mint a tenyeremet.Kép Ha még ott lettünk volna, biztos mi is szerepelünk a filmben.Kép De én jobban örülök, hogy itthonról néztem a filmet és itt gügyörészett mellettem Mókuskám, aki miatt végül is hazajöttünk.Kép És egyáltalán nem bántam meg!!!Kép

Olyan szépen írtál az érzéseidről a babával kapcsolatban! Hát igen, mikor Gergő "puszit" ad és össze-vissza nyálazza az arcomat, az elmondhatatlanul boldog érzés! Meg amikor megjön Karcsi a munkából és Gergő teljesen extázisba esik, szinte repülne hozzá, úgy örül Neki!Kép

Most mennem kell, még hálóingben vagyok.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most gyorsan bejelentkezem. Jol vagyunk, minden rendben, bar az ejszaka Lili megint tobbszor kelt.

Nanda: Azert Lili meg nem olyan ugyes mint Maxi. Kép Meg messze vagyunk attol, hogy masszon, nemhogy lepcsoket. Kép

Macs: Lili tenyelg tudja, hogy abbol az uvegbol inni lehet. Kép Ma meg a kedves ferjem padlora tett kakaojat akarta meginni. Kép Hat kepzelhetitek hogy nezett ki utana! Kép

Mese: Levente gyonyoru kisfiu. Kép Ugy latom o is hajasbaba, bar a felso kepen nem lathato, az also kepen pedig beleolvad a hatterbe a haja. Kép

Es ime 2 kep. A felson eppen bemutatta a csaladomnak a tapsi-tapsit. Kép El voltak ajulva. Kép
Puszi mindenkinek Rita
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

KépKépKép
gondoltam, ha már jövök, legyen legalább arany
KépKépKép

Sziasztok,
végignéztem a fényképeket, és csupa gyönyörű gyereket láttam.

Vali,
a dobozos kép is valami csuda édes. A másikon meg Tomika arca annyira zabálnivaló, hogy többszöt visszakerestem a képre. Tényleg, nektek dupla akkora winch.méretre lehet szükségetek a dupla mennyiségű fotó miattKép

Rita,
ez a tapsikolás aranyosKép Nálunk a nyelvvel való csattingatás megy nagyon, meg a fejrázás (nem-nem-nem), és néha már a puszit is hajlandó utánozniKép

Anikó,
nagyon örülök, hogy találkoztunkKépKépKép annyira szorítok neked, hogy az éjszakáitok mihamarabb rendeződjenek!

Orsi,
megvan már az a tíz kiló?Kép Anikó mesélte, hogy hamarosan rászánod magad te is egy minitaliraKép gyakran mentek mostmár kettesben Gergővel ide-oda?

Nálunk - szokás szerint KépKépKép - takonykór van, mostmár szinte 2 hetente jön valami légúti vírus. Mire Dorka óvodába kerül, semmilyen fertőzés nem tudja majd ledönteni a lábáról, mindet felismeri majd a szervezeteKép
Tudománya tegnap kibővült a felállással, nagymamának sikerült is rögzítenie az eseményt, bár nem volt nehéz, mert 10x bemutattaKép Leülni eddig csak 1-2 alkalommal sikerült, ha én ültetem fel, akkor is eldől mint zsák 10 mp-n belül.
Viszont már bejárja lakást négykézláb és pakol, pakolKép ezt a dolgot nehezen tudom megszokni, hogy egyszercsak ott van mellettem a lakás másik pontján, követ engemKép
A hozzátápival pedig sehol sem tartunk...Dorka cicistaKép egy-két kanál alma, banán, néha sütőtökös krumpli...de a mennyiségKép

most el kell köszönnöm, vigyázzatok magatokra és a babákraKép

puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Bori!!!Kép
Végreeee! Már nagyon hiányoltunk! Kár, hogy mostanában kevesebbet jössz.Kép
Gratula Dorka felállásához!Kép Meg a négykézlábazáshoz is!
CicistaKép Örülj Neki! Majd fog enni mást is, de minél tovább cicizik, annál jobb! Én legalábbis így gondolom.
Lassan mi is elkezdjük a hozzátápit, nagyon kíváncsi vagyok!
Minitali: igen, már nagyon mennék Anikóhoz, csak a múltkor Neki pont akkor lett volna jó, amikor én nem tudtam elkérni a kocsit Karcsitól.Kép De remélem most már hamarosan eljutunk!
Kettesben mostanában nem magyon mentünk, csak együtt Apával. Úgy azért
jobban szeretem.Kép El bírnám viselni, ha Ő is itthon lenne állandóan, de akkor miből élnénk?
10 kiló azért még nincs meg, de múlt szerdán 9500 gramm volt.Kép Szerintem 6,5 hónaposan már lesz 10 kiló!Kép

Rita
Annyira édes Lili!Kép Tapsi-tapsi is cuki!Kép

Most megyek, mert Gergő feltűnően csöndben van, biztos valami olyat eszik, amit nem kéne.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most alszik Lili ebed utan, igy van idom irni. Kép Ma spenotot evett Lili. Kép Nem is keveset. Kép
Ebed utan letettem, es hihetetlenul elaludt. Pedig tok elenk volt. Letettem az agyaba, es elkoszontem. A kamerat figyelve felkeszulten vartam, hogy mikor menjek be, mert gondoltam sirni fog, hiszen nem tunt almosnak, de 5 percig nezelodott, beszelt, majd elaludt. Remelem most mar visszaterunk a regi rendszerunkhoz, ami a fogzas es a natha idejere felbomlott. Mar este is jol alszik el, cici nelkul. Ejszakak jok. Neha felsir, de visszaalszik 1 percen belul. Neha 1x azert felebred egy kis cicire, olyan fel ot korul, de azert alszik fel 8-8-ig.

Anita: nagyon orulok, hogy irtal. Nalunk is mukodik a nyelvvel valo csattingatas. Kép De szerencsere a NEM meg nem mukodik. Kép
Nagyon szepen fejlodik Dorci. Kepet nem lathatnank rola? Hozzank mikor jottok?
Ejszakak milyenek?

Orsi: Hozzam is johetsz majd. Kép A masik forumon olvastam az alvassal kapcsolatos irasodat. Van benne igazsag is, de van amiben en nem ertek egyet. Kép De hat ezert vagyunk kulonbozoek. Kép Velemenyem: Ha a baba felsir ejszaka, akkor ahogy irtad tobb oka lehet. Faj a pocija, rosszat almodott vagy ehes stb. De, lehet, hogy azert, mert megszokta, hogy neki olyankor kelnie kell. Szerintem a baba nem mindig azert sir, mert valami rossz tortenik vele. A baba sirassal kommunikal. Sir ha unatkozik, sir ha faradt stb..
En a Lilit 6 honaposan es 1 hetesen szoktattam arra, hogy ejszaka ne ebredjen fel es ne cicin aludjon el. Zavaro volt a hosszu ideju cumizasa a cicin. Ha szeretned Gergot leszoktatni az ejszakai felkelesekrol, akkor amikor felsir, hagyod 1-3 percig sirni, nem kell rogton bemenni es utana mikor bemesz, felveszed a valladra es visszaringatod, de nem szoptatod meg. Ha sir is egy kicsit a valladon, meg fog nyugodni es vissza fog aludni. Kesobb mar fel se veszed, hanem a hatat simogatva az agyban visszaringatod, egy kis enekkel. Legalabbis Lilinel mukodott. Es azert mert egy kicsit sir, szerintem a gyerek nem lesz erzelmileg bantva. Es ez babatol is fugg, ha nem szoktatjuk le idoben az ejszakai cicizesrol, akkor kesobb nehezebb lesz, mert kesobb mar fejlettebb, ertelmesebb lesz a gyerek es kepes lesz a csalad felett "uralkodni". Hiszen addig is megengedtek neki, nem voltak vele kovetkezetesek. Gergo mar olyan szepen fejlett baba, es olyan jol eszik, hogy szerintem nyugodtan elhagyhatja az ejszakai eveseket, szerintem nem azert kel mert ehes, hanem mert megszokta. De mindez csak az en velemenyem. Kép
Te jobban ismered ot. Kép
Szerintem nem fog ugy menni az ejszakai eves leszoktatasa, hogy egy picit ne sirjon. Kép
Ha megis, akkor te egy csuda ugyes mami vagy es elarulod nekunk titkodat. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Nem vitatkozni akarok. Csak a tapasztalatom. A nagyobbjaimat nem szoktattam le az éjszakai evésről. Maguk hagyták el. Csak ezt az "okos" aludni tanítós könyvek elfelejtik leírni. (Az Aludj velem!-et olvastam nemrég. Ez azt hiszem az Aludj jól, gyermekem! és a Suttogó között van félúton.) Ezzel nem azt mondtam, hogy aki úgy érzi, ne tegye, hogy leszoktatja. De általában ez megy magától is. Csak ki kell várni. És persze vannak a tényleg alvászavaros babák (ezek általában nem az éjszaka egy-két-háromszor kelő babák közül kerülnek ki), akiknek viszont tényleg szakemberre van szükségük. Mégegyszer mondom nem vitatkozni akartam, de nekem már kettő is leszokott teljesen magától az éjszakai evésről-kelésről.

Többiek! Gyönyörűek a képek.

Vali! Még mindig elbűvölőek az ikreid. És továbbra is minden tiszteletem a tiéd.

Anikó! Úgy örülök, hogy múlt héten végre sikerült a találkozónk.

Mac(c)s! Nem tudom, hogy tudsz a táblázatba bekerülni. Ugyanis más csinálta a táblázatot, mint aki a honlapot.

Nanda! Gyógyuljatok meg gyorsan!

Az újaknak! Üdvözlet a topikban.

Mindenkinek további szép napot!

Zita
pzita

Szia Zita!

Egyaltalan nem is vitatema. Kép Teljesen igazad van, de en mint kezdo anyuka nem tudhatom, hogy Lili mikor fog errol leszokni es egyaltalan leszokik-e magatol, mert ez nem biztos. Ismerek olyan 14 honapos babat is, aki meg 2x felkel ejszaka. Ha mar biztos vagyok benne, hogy Lili este jol lakik ugy, hogy ataludhatna az ejszakat, akkor legyen is ugy. Kép Mi is kipihentebbek vagyunk igy es nekunk ez nagyon fontos. Kép
Te neked szerencsesek a babaid. Kép Ezt mar irtam tobbszor is. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

El is felejtettem, hogy elinteztuk az utlevelet. Kép 1500 Ft illetekbelyeg, mindket szulonek jelen kellett lennie, es 1-2 heten belul postazzak.
Voltunk delelott az Auchanban. Lili vegigorditotta. Kép No nem sirassal, hanem jokedveben dumalt, sikongatott, de olyan hangosan, hogy mindenki minket nezett mosolyogva, egyesek nem birtak nevetes nelkul se. Kép
Na, megyek stepaerobikra.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Elnézést, hogy megint eltűntem. Igazából nem volt rá okom, csak annyira rossz kedvem egész héten, hogy magamba roskadtam.

Orsi: elküldtem neked a skype-azonosítómat, nem kaptad meg?

Puszi mindenkinek

Már egy kicsivel vidámabb Jerry
jerry

na mi van, sehol senki? :-)
ki kellett töltenem a jelentkezési lapokat, de rég csináltam már ilyet! még szakmai önéletrajzot is kell irjak, és az is csak félig van meg.. brrr. Levikének kibújt a fogacskája, legalábbis úgy érzem. A keze meg folyton a szájában, csámcsogja szegénykém, a csillapitó gél király, nagyokat nyammog rajta, ha kap- nekem is izlett :-)
Rita!

Mi holnap (azaz ma) megyünk VÉGRE! útlevelet csináltatni, megpróbálom kitaposni belőlük hogy 1 hét alatt kész legyen, akkor mehetnénk apával jövő héten Prágába 3 napra. Én már úgy mennék v.hová, végülis ott is lehet babakocsival sétálgatni :-)
Remélem sikerül..
Alvás téma újra:

Mese féle vélemény: minden baba egyéniség, de az tény, kicsit a szülei is alakithatják a szokásait.
Persze csak már ha nagyobb, előtte szerintem ha belegebedünk is, akkor is felkel éjjel, és felsir :-) szopi szopi szopi.. neki van igaza- én sem sürgettem, bár bennem volt az is, hogy picike, nem várhatom el tőle hogy kibirja, de tény, azóta vannak nyugodt éjszakáim, mióta alszik, jó, most talán a foga miatt felkel 2-3-szor éjjel, de vissza tudom altatni 1 perc alatt cumival, simogatással, csak elég gyors kell legyek, hogy ne keltse fel magát teljesen, mert akkor már nem becsapható :-) De előtte annyira hulla voltam az éjszakázástól, azt hittem már sose lesz vége. Szóval ebből csak annyit akartam kihozni (kicsit hosszúra sikeredett, bocs) hogy a baba is meg tudja tanulni, de segiteni kell neki egy kicsit. Nekem segitett a Suttogó, de csak azt használtam fel belőle, ami nekem tetszett, és amivel egyetértettem. De Gergő már biztos elég nagy :-) mi 6800 gr. voltunk múlt héten, 6 hó+ 1 hetesen mikor leszünk mi 9,5 kg..

Rita,
Lili ugye 7 hónapos?! tapsi korszak :-)
majd felteszek 1 képet, amin látszik is Levike haja. hajas babák :-)

Maccs,
ime még1 éjszakai bagoly.
igen, Henger u. Dr.Tóth Katalin a dokinénink, ti is ide jártok? Hol laktok? Ja, és igen, mi is valentinoztunk :-)) végre, a sielés ugyis elmaradt a hétvégén :-(

na most nagyon késő lett, megyek.
lehet enyém az arany? Vegyük úgy, mintha most keltem volna :-))) na jó, jó lesz a platina is..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Olyan csunya ido van ma. Kép

Jerry: miert volt rossz kedved? Hogyan tudnalak felviditani? Ha szeretned akar elmegyek hozzad is. Kép

Mese: Elvileg nem az onkormanyzat kesziti az utlevelet, hanem valamilyen kozpont. Rajtuk mulik, hogy meg tudjak-e idore csinalni. Praga. Kép Irigy-irigy. Kép
Lili most lesz februar 26-an 8 honapos. Kép Hogy szalad az ido! KépKepet varom. Kép Az arany termeszetesen a tied.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Látom, ezért csak kavart egy kis port az alvásos hsz-om.Kép De szerintem is tényleg az a legjobb, ha mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legjobb, ahogy ő érzi.Kép

Jerry
Az emilcímemre küldted? Az avocadosra? Mert azon nem jött semmi.Kép
Remélem azóta javult a kedved!Kép

Rita
Itt is szakad a hó.Kép Ma sem megyünk sétálni.Kép

Képzeljétek Gergő teljesen be van rekedve!Kép Megpróbálom ma kihívni a dokinénit, nem tudom betegség-e? Mert láza nincs, de a hangja már teljesen elment.Kép
Éjszakánk elég gyatra volt, cici mellett is nagyon sokszor felébredt.Kép Lehet valami baja, csak nem tudom, hogy a foga, vagy mas.Kép

Nem tudom ma hogy tudok jönni, szerintem nyűgi napunk lesz.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!

Szegeny Gergo. Kép Ird meg mindenkeppen, hogy mit mondott a dokineni. Nem lehet, hogy a hideg levegon egy kicsit dumcsizott a Gergo es berekedt? Remelem nem komolyabb. Gyogyuljatok!
Nem kavartal port. Kép Azert van ez a forum, hogy mindent megbeszeljunk. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Olvaslak Benneteket néha, csak se időm, se energiám jönni, meg minden.

Az alvással kapcsolatban: nekem a Madarász utcai alváslaborban mondták azt, hogy nem teszem jól, ha Bencsit nem szoktatom le az éjjeli felkelésekről és ha hagyom cicin elaludni. Az indok: mindenki felkel éjszaka, egy átlagos felnőtt 8-10x, de nem emlékszünk rá, mert rögtön vissza is alszunk. A babák először nem ilyen "hullámokban" alszanak és amikor kezdenek erre átszokni, akkor van az, hogy ők a rövid felébredéskor is felsírnak. Ha ilyenkor felkapkodjuk őket (én ezt tettem eddig) akkor nem tanulja meg, hogy hogyan kell visszaaludni, és évekig, extrém esetben egész életében problémás lesz neki a folyamatos alvás, azaz akár felnőtt korában is rossz alvó lesz. Legjobb erre nem rászoktatni, ha viszont már rászokott (Bencsi 10-12x kelt éjjel), akkor akár kéthetes éjjeli ordítással lehet csak leszoktatni róla. Egyetlen "szerencsénk" volt: Bencsi beteg lett (előtte 1 napig bírtam az éjjeli sírást), és a láz miatt Germicid-C-t kapott, ezzel végigaludta az éjszakát és azóta nem kel fel éjjel.
Tudjátok, ebben az egészben az a brutális, hogy én rontom el a gyerekemet, de aztán ő szív miatta, mert ő sírt volna végig két hetet akár. Na, mindegy.
Hát, nekem ezt mondták, mivel akkor már hetek óta nem aludt normálisan, és persze, mi sem. KépKépKép De egyébként ott is mondták, hogy csak akkor kezdjek bele a nemfelvevősdibe, ha úgy gondolom, hogy ez jó és ki is tartok mellette, mert különben csak rontok a helyzeten.

Orsi, jobbulást!

Mindenkinek puszi, a babák nagyon aranyosak.
Bocs, most megint nincs időm hozzászólni gyakorlatilag semmihez, asszem, sikerült rettenetesen elrontani ezt a Bendegúz gyereket. Ő egyetlen pillanatig nem játszik el magában, csak kizárólag ölben, vagy ha ott csücsülök mellette a földön, és ordít, ha hátatfordítok neki. Kicsit kimerítő néha, de ezt csak úgy súgva vallom be. Most aludt, de már hallom, hogy nyöszörög.

Puszi, Kinga
nyinike

SziasztokKép

Rita
Kép
Doki néni volt kint, szerencsére se a torka, se a tüdeje, tehát minden ok, valószínűleg a hangszálaira mehetett valami rá, így most calcimusc-ot kell adjak Neki, mert a dokinéni csak nagyon fontos esetben ad gyógyszert. Viszont azt mondta, hogy így ne kezdjek az almába a hétvégén, most csak szopizzon, akár többször is, mint eddig. Meglátjuk, hogy javul a calcimusc-tól, aztán kiderül.

Kinga
Olyan rég voltál!Kép Kár, hogy nem tudsz jönni, de megértem, ha kis Bendegúzod nem hagy.

Nekem ma megvolt egy jó kis kiborulás, már eléggé kivagyok.Kép Éjszakák mostanában nagyon gyatrák és most nap közben sem nagyon akar aludni, én meg már kész vagyok. Szóval sírtam egy jó nagyot, Gergő meg csak nézett, még röhögött is, mert nem tudta, hogy ez most micsoda.Kép De aztán valamire ráérezhetett, mert tök jól elvolt a játékaival!Kép

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Orsikám,drága!

Jobbulást Mókuskának,Te meg nagyon vigyázz Magadra!Kép Nem fogod elhinni,de pont most borultam ki én is.Szerencsére jött ma anyu,és tudtam egy kicsit lazítani.Egyébként én is közel állok egy jó kis idegösszeroppanáshoz.Kép
A sírás az jó,mert könnyít a lelkeden szerintem.
Sok-sok puszi Neked!!!!!

Mese,Te kis hamis!Valentinoztatok? KépGrat.a fogacskához! Kép Prága ügyben drukolok!!!

MOst mennem kell,mert nagyon üvölt Bencus! Kép

Zsuzsa!
Hogy van Zsófi??? Kép

Anikó
vakili

Szia Drága Legkedvesebb Pocaktársam!Kép

Nem lepődtem meg azon, amit írtál! Mi már mindent egyszerre csinálunk , mint a fiaink.Kép
Most estére a fejem fájdult meg, Neked nem fáj véletlenül? De komolyan!Kép
A sírás szerencsére mindig segít, én elég sírós fajta vagyok, de így hamarabb túl is teszem magam dolgokon, mint pl. a Hugom, aki magábazárja a dolgokat és ott emésztgeti.Kép Az sokkal rosszabb! Már jobban vagyok egy kicsit és holnap valószínűleg Anyukámmal és Gergővel bemegyünk Pestre kicsit lazítani. Remélem nem lesz nagyon gáz az út, mert nagyon mennék!
Talinkkal mi van?Kép

Rita
Jövő hétre mi is megbeszélhetnénk akkor egy talit! Kedd, csütörtök nem jó, amúgy bármikor. Délután mennénk, majd írd meg, hogy mi a legjobb időpont. Nekünk úgy 2 után az igazi.

Úgy döntöttem, hogy depimet zabálásba folytom.Kép Délután benyomtam egy csomó édességet, most meg fincsi zsömlét eszegetek. Legfeljebb a tükörbe nem nézek pár napig.Kép

Na megyek, még mosnom kell.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi, én is inkább kibőgöm magam, akkor hamarabb túl vagyok rajta. Talán 1,5 hete volt, hogy együtt ültünk Bencsivel a szőnyegén és együtt sírtunk.
Ma már együtt is zuhanyoztunk reggel, mert egyedül voltam itthon, hajam rettenet, dokihoz készültünk és Bencsi egy pillanatra nem eresztett. Így fogtam magam, becipeltem a szőnyegét a fürdőbe, letettem én meg nekiálltam zuhanyozni, hajat mosni a nézőközönségem hihetetlen örömére. Szerintem azt hitte, hogy ez a produkció megint az ő szórakoztatására szolgál...
Amúgy megmérték és 9300 gramm, Gergő ebből kiindulva hatalmas lehet.

Mindenkinek puszi, megyek, szunyok egyet.

Kinga
nyinike

Sziasztok! Kép

Orsi! Ne légy szomorú!Kép Mi mind tudjuk milyen baromi nehéz, hiszen egy cipőben járunk hónapok óta! Persze jó dolog, ha kisírod magad, de ha megengedsz egy észrevételt, szerintem ne a baba előtt sírd ki magad... Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy beteszem a kiságyba, ami egyenlőre még biztoságos számára, kimegyek a fürdőbe (az egyetlen hely ahol nem hallom, ha sír, ergo ő sem engem) beállok a zuhany alá, aztán ha jönnek a könnyek, hadd jöjjenek. És ha addig sír a kis Maca a kiságyba, hát 10 perc sírástól még nem nagyon lett komoly baja egy picikének sem..
Altatás ügyileg én csak azt tudom mondani, hogy a "lágykényszer" híve vagyok. Nekem kissúlyú babám volt, mégis 2 hónapos kora óta 6 órákat, majd egyre többet aludt. Mostanában párszor kelt éjjel, de legtöbbször buksisimi segített. Én úgy tudtam "leszoktatni" a kishölgyet a kelésről, hogy egyértelművé tettem számára, hogy éjjel, ha éhes -> gyors szopi, aztán mars vissza a kiságyba. Csak az akváriumlámpát kapcsoltam fel, nem volt peluscsere /kivéve extrém eseteket/, sem babusgatás, mellretettem, szopi, büfi, kiságy. És ha utána sírt, akkor is max. buksisimi a kiságyban. De kb. 3 éjszaka volt hiszti a szopi után. Így megtanulta, hogy az éjszaka alvásra való, és egyre ritkábban kelt. Nappal nem is altatom a kiságyban, mert az éjszakai "nagy" alvásra való, a nappali szunyóka más kategória. Szerintem Te sem lennél ilyen elkeseredett, ha éjjel többet aludnátok. Én úgy gondolom, ez megér néhány óra sírást, de ez az én egyéni véleményem.. Ha meg ez nem megy (mert én sem tudok minden téren szőrös szívű lenni) akkor próbálj meg napközben aludni a manóval együtt. Én nem szégyellem, hogy amióta megvan a manó sokkal rendetlenebb a lakás, de fontosabb hogy kipihent nyugis anyukája legyen a babának, minthogy patyolattiszta "élérehajtogatott" lakásban éljünk. (Bocs, az ha túl hosszú lett, nem okoskodni akarok, csak a véleményemet szerettem volna elírni.)
Kalandtúra: Én még nem láttam szinte egyetlen olyan újságírói alkotást ami pontos lett volna, tehát ezen meg sem lepődöm! KépLehet hogy hülye kérdés, de ott miért nem vállahattál gyerket? Anyagi okok miatt? Ha jól emlékszem a csellista mondta, hogy neki várandós a felesége..
Mókicádnak jobbulást a kis hangjára! Kép

Rita! Kép ivás ügyben csak kekeckedtem! Kép Tapsi-tapsi édes!Kép El tudom képzelni hogy olvadozik tőle a család!Kép

Anitabori! Cicizmus - hát hiába, én is mindig azt mondom, hogy ezekek a csöppségeknek még nem mindegy a csomagolás! Kép Az én manóm nem hogy a hozzátápit nem fogadja el, de a frissen fejt tejet sem a cumisüvegből. Kizárólag "azzannnya" a jó.. Kép

Jerry! Kép Te se búsulj! Kép Irgumburg! Szerintem ez a bolond idő is hatással van rátok,.. Kép Itt az ideje egy jó kis tavasznak kár hogy csak egy napig volt .. Kép Vegyetek ki egy pár óra szabadságot, hagyjátok a két szopi között este ott a manót apának, és menjetek el egy jó kis helyre ami felvidít: szauna, szoli, kozmikus, fodrász, kávézó, vagy csak fessétek ki magatokat és menjetek el egy órát plázázni, vagy akármi! Tudjátok: Loreál: mert megérdemlem!Kép Utána apa is lelkesebben segít a háztartásban is, mert rájön milyen ez csupán pár óra alatt is! Kép Nekem a sulinapok után örül mindig nagyon apuskánk.. Kép

Kinga! Kép Nekem is azt mondják, hogy elkényeztetem, az vesse ránk az első követ, aki nem csinált még soha hibát a gyereke nevelésében! Kép Persze lehet hogy kényelmesebb a szülő számára eleve nem elkényeztetni, de inkább kicsit elkényeztetett legyen, mint riged, hideg szürke gyerekkora! Kép Azért a hajmosást én alvásidőkre szoktam hagyni.. Kép

Meske! Igen, Henger u., de a Tímár doktornő. Mi Tölgyfa u. elején lakunk.. Kép/felőletek nézve a végén.. Kép/ Pontosan a Henger u. másik végével szemben a Margitpláza végénél. Kép Valentinozás Kép
Nekünk vasárnap esténk is olyan jó hosszúra sikerült, hogy apa másnap olyan kómásan kelt, hogy a kávét úgy tette fel főzni, hogy nem tette az ormány alá a kis bödönkét.. Kép Kép Kép

Na egy kis felvidításként küldök a srácoknak egy bombázót!Kép

Pusz:
MacsKép
maccs

Jó reggelt!

Jöttem egy éremértKépKépKép Megint elég sokára és nem is jegyzeteltem.

Nálunk is elég zavarosak most az éjszakák, remélem most már tényleg ez a fogzás, bár én még semmit sem látok, csak azt hogy bizony mi is kelünk éjszakánként. Visszaaltatás pedig kizárólag cicin történik, egyébként szerintem sírna akár reggelig is, ezt pedig nem hagyom. Pedig Botond aztán kajál rendesen egész nap, anyatejet is, meg egyebet is, ilyenkor mégis kell neki a szopi, így is elég hosszú a visszaaltatás, van hogy egy óra is. Egyébként Ritától ellestem az ötletet és két éjszaka már adtam neki lefekvés előtt Panadolt, amitől aludt is reggelig. Persze lehet, hogy enélkül is aludt volna, nem tudom. A másik amitől ébredni szoktunk az az, hogy előfordul, hogy a pisi kifolyik a pelusból.Kép Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, mert ez nappal nem fordul elő soha, a pelenkaméret tutti hogy jó és mégis...Na tegnap is ez történt, úgyhogy egy és kettő között fenn voltunk.Kép

Süncsi! Annyira de annyira örültem a felbukkanásodnak, csak pont írni nem tudtam akkor!Kép Ha olvasol kérve kérlek gyere amikor csak tudsz! Annyira kíváncsi lennék, hogyan váltottátok ki a szopit, magától hagyta el Andriska? Meg egyébként is hogy hogy vagytok, mi történik veletek?

Vali! A babáidtól na meg tőled is el vagyok ájulva! Annyira aranyosak így a képeken is, hát még úgy együtt milyen jó lenne látni őket!Kép

Nanda! Remélem akkor látunk a tv-ben titeket! ha tudod azért pontosan, hogy mikor lesztek, írd meg feltétlenül! Ez a betegeskedés meg most már tényleg elhagyhatna titeket!!!! Új kutyusban nem gondolkoztok? A mi spancink a Kuruclesi kennelből származott a Kuruclesi útról.Kép

Meske! Szia, azt hiszem még nem is köszöntöttelek itt. Levi baba nagyon aranyos!Kép

Rita! Lilinél újabb fodrászkodás volt? Hogy bírja egyébként? Már régen akartam kérdezni, hogy a lámpákban, amiket készítettél fénycső vagy izzó van?

Orsi! Éjszakák miatt annyira együtt érzek veled!Kép Mi nemrég óta kelünk, de már ez is fárasztó az elkényelmesedett anyukának, ilyenkor mindig rád meg Anikóra gondolok.KépKépNem is írok ezzel kapcsolatban semmit, csak sok-sok pozitív energiát küldök!!! Remélem jól sikerül a kiruccanásotok!!!

Anikó! Hát neked is csak sok-sok energiát, erőt és kitartást kívánok, mást sajna nem nagyon tudok küldeni!Kép Gergővel mi újság? Van már valami változás?

Maccs! A kishölgy tényleg egy igazi bombázó!Kép

Bocsi, most csak eddig jutottam, valaki hiányol!Kép

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Orsikám!
Nekem délután volt egy olyan fejgörcsöm a Corában....KépDe szerencsére hamar elmúlt.
Az volt az én bajom,hogy nem tudtam egy jót bőgni.Utána sokkal jobb szokott lenni.Ráadásul tegnap este egyedül voltam,Bencét 2 órán át cipeltem,aztán kiderült,hogy apa ma reggel korán elmegy,így nem tud segíteni.Pont ma reggel kellett már 7.15-re beérni az oviba a kori miatt,lesett a nagy hó,amit nagyon utálok.Gondoltam,na mi jöhet még??? Elromlott a lift,úgyhogy már bent álltunk felcuccolva,és nem indult.Kiszállás,ajtónyitás,lecuccolás,Bence a kézbe,táska a vállra,és le gyalog a 9-ről.Egy óra alatt jártam meg,a kezem már remegett,teljesen kipurcantam.KépHát ez a nap is jól kezdődött!
Hogy van Gergő rekedtsége?
Tali szerintem csúszik a jövő hétre.KépPénteken szülinapra megyünk.A hétvégét még nem tudom,nektek jó lenne? Vagy most jönnek a hugiék?

Macs:Én lehetek szomorú? Kép
Még hogy csak cici...Látom én,hogy mivel tömöd a pici lányt.Kép
Nagyon édes! Kép
Én nem merem Bencét otthagyni a kiságyban sem,hogy hajat mossak.Időnként úgy belehergeli magát a sírásba,hogy fel kell venni,mert alig kap levegőt.És úgy oda tud szorulni a rácshoz,hogy még sokáig meglátszik a helye a fején.
Altatás ügyben:én sajnos soha nem voltam az a következetes anyuka,úgyhogy biztos én unnám meg hamarabb ezt a módszert.Irigylem,akinek sikerül,de mivel tudom,hogy nem vagyok elég kitartó hozzá,inkább bele sem fogok,mert úgy meg nem érdemes,ahogy Kinga is írta.

Na,megint üvöltés van Kép

Puszi Anikó
vakili

Swen!!!! Kép

De örülök Neked!KépÚgy eltűntetek Szöszivel együtt.Kép
Éjszakáid Kép Üdv közöttünk! Kép Kép
Gergő úgy néz ki,hogy rendbejött,a teljes súlya még nem jött vissza,de étvágya már van,és ettől nyugodtabb vagyok.KépEgyébként a kedve is mintha jobb lenne azóta.Kép
Ez a pelus-dolog érdekes,mert nálunk is volt 1-2 hét,amikor minden éjjel öltöztünk,aztán elmúlt egyik-napról a másikra.És nem csináltam semmit máshogy.Az a sz@r,hogy ilyenkor meg úgy felébrednek,hogy nehéz Őket visszaaltatni.Kép
Kitartás Neked is! Kép Kép

Küldök Nektek képet.Mi így készülünk a Farsangra:
Kép
vakili

SziasztokKép

Mindenkinek köszi az együttérző üzeneteket!Kép Jól esett!
Úgy látszik Mókuskám megérezte, hogy Anyucija kicsikét kivan és tök jól aludt az éjjel.Kép Felébredtem 2 előtt és kerestem a gyereket az ágyunkban és nem értettem, hogy miért nincs ott.Kép Aztán rájöttem, hogy azért, mert még nem kelt szopizni. Átmentem, hogy lélegzik-e még, mert ilyet már nagyon-nagyon régen csinált! ÉS csak fél 3-kor kelt fel!!! És aztán aludt tovább, így én is nagyon jól aludtam éjszaka. És reggel is csak 3/4 7-kor kelt, de még 1/4 8-ig elvolt az ágyunkban, szóval szuper volt!Kép Ha ilyen lenne minden éjszaka én nagyon tudnék örülni!Kép

Swen
Már nagyon hiányoztál, hogy ilyen sokáig nem jöttél! Szöszi is eltűnt, remélem jól vannak!
ÉjszakáidKép Remélem hamar rendeződik!
Pisi kifolyás: nálunk is van néha. De amióta a Pampers Sensitiv-et használom szerencsére nagyon ritka. Csak ha nem figyelek oda rendesen, hogy hogy tépőzárazom oda. Ez a pelus szuper, most is iszonyú sok pisi volt benne, de semmi nem folyt ki! De sajnos csak az egyik Tescoban lehet kapni, sehol máshol. Itt Pesten legalábbis. Mindig külön túra bemenni pelenkáért.Kép

Macs
Bizony kis bombázó!Kép Csak nekünk már van menyasszonyunk, Rita Lilije.Kép
Kint szülés: nem akartam ott szülni. Kezdve ott, hogy nem nagyon bíztam az ottani orvosokban, nagyon sokat császároznak ok nélkül, csak mert úgy egyszerűbb. A másik, hogy ott nincs ilyen, hogy GYED, GYES. A zenekarba már 1 hónap után vissza kellett vona menni dolgozni! A suliban is csak 4 hónap volt. És én így nem akartam. KÉpzeld el, egy 1 hónapops babát rábízni valakire idegenre! A szoptatás is gázos úgy, szóval mivel én nem így képzeltem el a babázást, mindenképpen itthon akartam szülni. És a családom miatt is! Nem látták volna a babócát csak 1x-2x egy évben.Kép

Kinga
ZuhanyKép
SúlyKép Az is szép! Hát igen, Gergőt ebben nem lehet lekörözni. Ma este fogom mérni, tuti már 9600 fölött van!Kép

Remélem mindenki más jól van. Gyertek!!!

Nálunk gyönyörű nagy hó esett az este, Karcsi fotózott is egy csomót éjszaka, olyan szép volt. Úgy nézem fogunk tudni menni sétálni is. Szeretek a hóban sétálni, ahogy ropog a csizma meg a babakocsi kereke alatt, olyan jó!Kép

Most mennem kell, kis rekedtem nyüszög.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Anikó
FejgörcsKép Nagyon együtt vagyunk most mindenben.KépKép
Ma reggelKépKépKép El tudom képzelni, gondolom közben le is főttél egy párszor!Kép Nekem ma eddig nagyon jó a napom, remélem így is marad! Küldök belőle, jó?Kép
Kép annyira cuki!Kép Hát Bencus sem panaszkodhat hurka ügyben!Kép
Hétvége: nem most jönnek, mert most fognak költözni. De hozzánk is vendégek jönnek szombaton. A vasárnapot még nem tudom, megbeszélem Karcsival, aztán majd jelzem, ok?Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Orsi!
Milyen rendes ez a Gergő! KépMég én is beszélek apával hétvége ügyben,mert lehet,hogy anyukáját szeretné meglátogatni,nem tudom.
Én nagyon utálom a havat már gyerekkorom óta.Kép
1 hónap után doldozni??? Ezt el sem bírom képzelni.Én még most sem hagynám szívesen másra Bencust.Olvastad a Kismamát? Anyuka elment 1 hétre külföldre,a baba meg még bőven szopik.7 hónapos.Nekem furi volt,de hát nem vagyunk egyformák.
Azt hiszem,az én szüleim bele is betegednének,ha nem láthatnák ilyen sűrűn az unokákat.Van több ismerősük,akinél külföldön élnek a gyerekek,és olyan szomorúak.Kép Ilyenkor mindig eszembe jutnak Süncsiék,Ildikó ,Soraya,hogy milyen nehéz lehet Nekik is.Egy időben nálunk is felmerült,hogy esetleg...,de aztán jó,hogy nem jött össze.Legalábbis most már így gondolom.(Remélem senki nem érti félre,nem bántásnak szántam.)
Hurkák Kép Hát,megéreztem,mire hazaértem.Remegett kezem-lábam,és még a bugyimból is folyt a víz.Kép
Sajnos a kengurunknak annyira kicsi a lábrésze,hogy abba talán még harisnyában sem fér bele,nemhogy overallban.Aminek meg nagyobb,az 20.000 Ft,(ha jól emlékszem,azt írta Nanda),úgyhogy az nem lesz egyhamar.Kép Pedig mennyivel könnyebb lenne!

Tényleg,Nanda is régen volt! Kép

További szép napot Mindenkinek!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Most jottunk vissza egy nagy setabol. Szep havas ido van nalunk. Orsihoz hasonloan en is imadom a havat. Kép

Orsi: orulok, hogy depi elfujva. Kép Es, hogy jo ejszakatok volt. Kép Miert nem tudsz hozzank jonni valamelyik delelott? Vagy a napi seta-alvas miatt? Csak azert kerdezem, mert delutan, sok idonk amugy sincsen beszelgetni, es mar olyan sotet van. Kép Bar most ebben a nagy hoban, jobb ha nem is jottok. Kép Nem merem a felellosseget felvallani. Kép Rosszak erre az utak. Viszont ha te ugy erzed mobil vagy ebben a hoban es jol tudsz kozlekedni, akkor varunk barmelyik delutan szeretettel. Kép Itthon vagyunk. Kép
Egyebkent kene marciusra egy forumos talit rendezni. Kép

Macs: Gyonyoru a kislanyod. Kép

Swen: ejszakak. Kép Valoszinuleg fogak. Kép Nem tolem lested el a Panadolt. Kép En olyat meg nem adtam Lilinek. Kép Csak egyszer adtam Germicid C kupot, amikor nagyon nagy fajdalmai voltak, de akkor is csak 5 orat tudott egyhuzamban aludni.
A lampakban 2x 15 w-os izzo van. Speci izzok. Most mar jobb volt az ejszaka?

Aniko: eleg nehez lehet neked. Kép Remelem javulni fognak a dolgok. Kép Egyebkent en mindig ugy furdok, hogy Lili a hordozobol nez engem. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,
ne haragudjatok nem tudok most senkinek irni,de latom sokaknak igen rossz napjaik voltak.
Nalunk is sajnosKép
De tul vagyok rajtaKép
Maxinak 6 foga van,felul egyszerre bujt ki 3 es felall,ahol csak meg tud kapaszkodni.Mai nap termese:reggel azzal ebresztett minket,hogy,kiszedte a kisagy racsat,es azzal kalapalt.Kép

ALVAS:Azt hiszem mar irtam regebben,en sem vagyok egy kovetkezetes anyuka,ezert ha Maxi felkel atmegyek gyors szopi,es alszik is vissza.Szerencsere ez kb 10 perc alatt lezajlik,ugyhogy en is gyorsan visszaalszom.Ma pl.csak egyszer kelt ejjel,es reggel 7 utan meg visszatettem,hagy jatszon egy kicsit,de visszaaludt es 10-ig horpasztottKépAddig en havat lapatoltam,es nagyon jol esettKép

Seta is volt,bar kicsit felmergesitettem magam,az emberek lustasagan,hogy a kacsalabon forgo palotak elol nem derogal eltakaritani a havat,igy a babakocsival lehetetlen a jardan kozlekedni.KépBezzeg az autokijarat le van takaritvaKép

Most mennem kell,csinalom a Mayanak a farsangi jelmezet.Puszi,
Nanda
nanda

Sziasztok!

3 ora alvas utan. Kép
Az elso kepen latszanak a fogai.

Rita
Kép
Lili negykezlab, de konyokol:
Kép
Sapiban:
Kép

Kép
Kép
trita

Nanda
Én is havat lapátoltam ma és nekem is annyira jól esett!Kép Mondtam is Karcsinak, hogy átvállalom, legalább mozgok egy kicsit. El kéne már kezdenem tornázni, minden nap elmondom, aztán...Kép
Örülök, hogy jobban vagytok! 6 fogacskához gartula!Kép
ÁgykalapálásKép

Rita
A délelőttöt azért nem nagyon szeretném, mert a séta alatt alszik egyedül normálisan. Meg aztán Karcsi is akkor van itthon. Akkor majd kitalálom melyik nap az igazi a jövő héten és majd megbeszéljük. Azt hiszem fent van a Te számod is a listán , ugye? Van nektek otthoni telefon?
Képek tündériek!Kép

Anikó
Puszi Nektek. Akkor a talit majd megbeszéljük.Kép

Gergő hátrafelé mászik, a négykézlábazásból egyelőre eddig jutott.Kép De most egész jól elvan a játszószőnyegena játékaival.Kép

Voltunk ma bent Pesten Anyukámmal, vettem Gergőnek 1-2 cuki rucit.Kép

Most mennem kell, hiányol.
Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Maccs, igazad van, képtelenség nem elkényeztetni. Vagy nagyon erős jellemre vall.
Annyit Bencsi sosem alszik, hogy abba egy hajmosás beleférjen Kép
Hú, micsoda bombázó!

Anikó, én lehet, hogy a 4.-en elkezdtem volna a bőgést. Már nagyon napocskát szeretnék.

Orsi, mennyit mértél Gergőnek? Hihetetlen, milyen nagy, pedig nem is látszik dundinak a képeken.
Én múlt héten vettem egy halom ruhát, mert egyik pillanatról a másikra kinőtte az összeset, nagyjából 3 ruci ment rá. Minden új kellett, body, nadrágok, ingek, pulcsik, harisnyák, mind 86-os, csak a pulcsik 80-ok.
Most megyünk ki Ausztriába, autósülésért, mert a hordozóból alul-felül kilóg. Kép

Nanda, ágykalapálás Kép

Megyek aludni, mert takonykóros vagyok, szépen mindenki elkapta sorba Apától...

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Nagyon kevés időm volt a héten, s holnap már csütörtökKép. Sajnos a férjem ma jött haza, így egyedül is voltam a gyerekekkel, persze már kezdek teljesen belejönni a dologba.

Mi egyébként jól vagyunk. Tomika már bejárja négykézláb az egész lakást Kép, ezért balesetmentesítettünk a hétvégén. Alina is kezd érdeklődni ez irányban, de még csak próbálkozik, persze van bőven ideje.

Anitbori:Az én gyerekeim is megalapították a cicipártotKép. Ők rendesen esznek gyümölcsöt reggel, de ennek ellenére (főleg Tomika) addig rángatja a pólómat, amíg nem szopcsizhat, utána megnyugszik és megy a dolgára játszani.

Sajnos úgy néz ki egy ideig nem fogok tudni jönni. A betegeskedőknek GYÓGYULÁST!!!! ÉS SOK-SOK ÁLOMMANÓT!

Orsi: Azért jó, hogy túl élted Kép, Tőlem ŐT eltiltotta a férjem.

Vali
cvali

Hali!

Vali!
Nagyon jó ötletnek tartom a dobozokat, de mikortól használtátok? Már tudtak ülni úgy- ahogy, vagy még nem?

Hú, ahogy olvasom, sokan kivannak.. meg tudom érteni, én is voltam a sirás küszöbén, de lehet hogy a kismanó megérezte, mert megtanult aludni, és azóta olyan nyugisak az éjjelek, az a pár kelés most a fog miatt- nem is számit..

Kitartás gyerekek (azaz anyukák), az a legrosszabb érzés, hogy nincs segitség.. Nekem 1 átaludt éjszaka is elég lett volna, csak 1, de nem! Mégha apuka ott is van, segit, és ő kel a babához akkor is csak félmegoldás, mert neki nincs cicije, és ezt egy fél éves gyermek már pontosan tudja..
Igy hát KITARTÁS, KITARTÁS, KITARTÁS!!!

Rita!
Ha megjött az útleveletek, kérlek ird meg, én sűrgősségit kértem, azt mondták 5 munkanap, tegnap voltunk, hát, izgi.. Kedd du. el kellene indulnunk Prágába, ha nem jön meg hétfőn vagy kedden.. brrr.. apa mehet egyedül. :-( mi meg itthon.

Nanda!
Ti repültetek Maxival, hogy viselte?! Most ugyan nem repcsivel mennénk, de később, messzebb talán..

Maccs!
Ezért vagy te fennt éjjel!! Bomba, mi?! (én -amennyire emlékszem- szerettem ezt inni, na de mikor is volt az már..)

Orsi!
Teljesen megértem hogy haza jöttél- bár ott sokkal jobb a levegő :-) 4 hónapos baba nagyon ici-picike..és akkor visszamenni dolgozni..

Anikó!
Lift- horror, nem csodálom hogy kiakadtál.

na jóéjt, megyek, elteszem a mélyhűtőbe, amit ma anyuval főztünk, több adagot előre. :-)

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok! Kép

Először is! Boccsi!Anikó! természetesen neked is megtitlva a kikészülés! Kép De nálad nem is hangzott olyan véresen komolynak, végül is azt írtad, hogy közel az összeroppanáshoz, nem azt, hogy már összeroppantál! Kép
Reggel: fogd fel úgy, hogy ez egy jó kis edzés volt, és legalább mennek le a kilók.. Kép Bár nem tudom, hogy szükséged volt-e rá vagy sem. Kép Nekem a kis hét kilós seggét is nehéz cipelni a manónak! A kép ÉÉÉÉDES!!!! És mik lesznek farsangkor? ördög és bohóc hópihe?

Bókokat köszi/Orsi, Anikó, Rita, Swen, Kinga!/! Kép

Swen! Kép A francba, lebuktunk! Kép Mégis csak rábukik néha másra is mint a cici! Kép Holnap ha kicsit több időm lesz felteszem a szilveszteri képet is, az az igazi bukta!Kép

Orsi! Jobb éjszaka! Kép Visszavonom: sírj csak Gergő előttt, úgy látszik ő már olyan okos, hogy megérti, hogy mit csinálsz és gyorsan "megjavul" Kép - 1 hónaposan otthagyni a manó ! Kép brrr. még belegondolni is rossz, a mai napig alig tudom fél napokra itthagyni a picurkát Kép Nagyszülők: ezt nem tudom átérezni, mert hát látod mi itt maradtunk Mo.-n és mégsem látják a pécsiek.. Kép Kép Kép

Nanda! Kép Felállás- gratula! Kép Kiságyrács: jajaj! Kép csak nehogy egyszer arra ébredjetek, hogy éppen rajtatok veri el a port!Kép

Kinga! Kép Jobbulást a náthához!Kép

Meske! Kép Ez a palack nálunk is még abból a korból maradt meg amikor még ihattam! Kép Ebben szoktam a suliba vinni a pezsgőtablettás lötyimet, mert ez jól zárható. Múltkor a konyhában Lili kiszúrta magának, mert olyan szép élénk sárga, azóta el sem lehet venni tőle! Kép

Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk megvehetem neki a legdrágább fejlesztő játékokat, és mégis a legegyszerűbb dolgok a legjobb játékok. Az első és legkedvesebb játéka a rózsaszín Johnsonos popsitörlős doboz. Aztán nagyon szeretné a tescos zacsikat, de arra figyelnem kell, nehogy megfujtsa magát, no meg a piros győrikekszes zacsi, és most ez a bombás flakon. ki érti ezt?? Kép

Megyek aludni, holnap fogorvos kontra lyukak második forduló következik Kép Kép Kép

Pusz:
Macs
maccs

SziasztokKép
Sajna ma ekezetek nelkul kell irnom, csak a kis gepen tudok ma netezni.

Ejszaka: hat ahogy sejtettem csak egyet kaptunk ajandekba Mokuskatol, a mostani mar megint eleg razos volt.Kép En meg kivagyok teljesen.Kép Idegileg is elegge! Mikor lesz mar ennek a korszaknak vege~??? Segitseeeeg!Kép
Es a depim miatt tomom magamba az edesseget, hogy kicsit a hullamok fole tudjak emelkedni, de kozben meg majd jol meghizom.KépKépKép

Vali
Tulelest Anyosra ertetted?Kép
Kitartas! Amikor Teged olvaslak mindig lelkifurdim lesz, hogy en egy gyerekkel is kivagyok, Te meg olyan lazan csinalod kettovel! OLYAN UGYI VAGY!Kép

Kinga
Gergo sozsak 9670 gramm.Kép Azert a 10 kilot nem erjuk el felevesen, megnyugodtam.Kép Tenyleg nem latszik rajta, mert hosszu is, mar 71 cm volt, szerintem azota is nott egy centit. Majd azt is megprobalom megmerni.Kép
Mi meg 80-as bodyt es 74-80-as rugikat hordunk. De O is szepen novogeti ki a dolgait, mindig fedezek fel ujabb cuccokat, amik mar nem jok ra.Kép

Mese
Hat igen, a levego az szuper volt, nem is volt allergiam, mint itthon! De itthon jobban szeretek lenni! Sokkal jobban! Hiaba kevesebb a penz, de azert csak itthon vagyok, itt vannak a szuleim, a Hugicam. Es vegre egy tel, hogy szankozhattam!Kép Ugy hianyzott mar!Kép

Macs
Jatek ugyben: ugy nezem nalunk is ez lesz, minden mas sokkal erdekesebb Neki, mint a jatekai.Kép De ez termeszetes!
Latod, Gergot csak 1 ejszakara hatotta meg a sirasom.Kép Szerinted ma is sirjak Neki egyet, hatha?Kép

Most megyek, gyorsan kisutom a fasirtokat.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Látom végigvonult a depihullám rajtatok!

Nanda: majd figyellek, mint TVsztárt. Kép Én is gondolkoztam rajta, csak beláttam, hogy én nem vagyok elég dekoratív a képernyőre

Meske: Levibaba gyönyörű, dehát a név ugyebár kötelez (a férjem is Levente) bár most így belegondolva lehet, hogy őt már nem illetném ezzel a jelzővel.

Rita: Lili nagyon ügyes, csak irígykedem. Nálunk se tapsi, se túl sok mozgás.
Igen, gyere el hozzám! Bármikor szeretettel várlak, akkor is gyere nyugodtan ha jó a kedvem Kép
(Egyébként mindenkit szerettetel várok, ha úgy gondolja, hoyg megnéz minket, én sajnos nagyon nyúl vagyok és apa nélkül nem nagyon szeretek elindulni kocsival. A Belvárosban lakom, tehát ha csak erre van dolgotok akkor is be lehet ugrani, név és cím a szerkesztőségben - küldöm mailben)

AnitaBori: nem hiszem, hogy baj lenne, ha lassan haladtok a hozzátápival. Az anyatej a legjobb, és Dorka továbbra is rendesen gyarapodik.

Macs: fodrász, kozmetikus már nem is emlékszem mit jelentetenek. Pont a héten gondoltam, hogy milyen jól esne végre csinosnak és jól ápoltnak érezni magam, és nem úgy kinézni mint egy mosónő. A megvalósítás első lépéseként fitness-menüt rendeltem a jövő hétre Kép.
Hetente van ám nekem azért kimenőm is: szerdánként táncolni járok, és már folynak a diplomáciai tárgyalások egy újabb estéről.

Swen: kifolyik a pisi: nálunk is előfordul időnként. Van, hogy 2 hétig egyszer sem, aztán 2 napig folyamatosan. Jó a pelenkaméret, jó a pelenka és mégis.

Anikó: nagyon ééédes! Micsoda hurkák! Neked is kicsi Michelin-babád van, nem semmi lehet emelgetni Kép
A kenguruk általában 10 kilós súlyig jók, tehát arra már egyébként sem lenne érdemes beruháznotok.
Vannak a komolyabb háti hordozók (túra gyerekhordók) de azoknak még húzósabb az áruk

mennem kell, most ettünk, papi sétál a manóval, de a tisztábatevést megtagadja. A múltkor amikor táncolni voltam, kénytelen volt megtenni, de elmesélte, hogy az egész manó kakis lett Kép

Jerry
jerry

Sziasztok!

Most apa furdet, igy egy gyors bejelentkezes. Kép

Nanda: Gratulalok Maxi fejlodesehez! Kép Huha, mi meg ettol messze vagyunk. Kép Lilinek meg csak a kutyazas megy. Kép
Remelem most mar jobb napjaitok lesznek. Kép
Maya-nak milyen rucit vartal farsangra?
Nalunk is ugyanaz a helyzet mint nalatok, a leggazdagabbak nem lapatoljak fel a havat a hazuk elott. Kép De kiderult, hogy miert. Mert ok megfizetnek valakit aki majd ellapatolja, de az a valaki majd "valamikor" kijon lapatolni. Kép

Orsi: Nincs sehol a telefonszamom szerintem. De elkuldom neked az e-mail cimedre, csak add meg. Kép Es kuldok neked kis terkepet, meg leirast, hogy hogy kell hozzank jonni, de meg kell irnod, hogy az uj 2-esen vagy a regi 2-esen (ami a Vaci ut folytatasa es atmegy Dunakeszin) jottok.
Ejszaka. Kép Hanyszor kelt? Nem lehet, hogy a foga? Lili fogzaskor nagyon gyakran uvoltve ebredt. Kép Ne legyel depis. Kép Ha csak felkelt es nem volt kedve visszaaludni, vagy csak cicizni volt kedve, akkor lehet, hogy ezekrol le kene szoktatni?
Gyonyoru szep meretei vannak Gergonek. Kép Lili mellette szep nadszal karcsu kislany. Kép De vegul is ez kell Gergonek nem? Kép
Ruhameretben mi is ugyanugy vagyunk mint ti. Kép

Kinga: Amikor furdesz vagy hajat mosol tedd bele a hordozoba Bencsit. Probaltad mar?

Vali: szepen fejlodnek a babak. Kép Lili is rangatja a polomat, sot bebujik ala es a kis szajacskajaval keresi a cicimet, amikor cicizni akar. Kép

Mese: mindenkeppen megirom mikor jon meg az utlevel. Hat, remeljuk keddig megkapjatok, mi biztosan nem. Tenyleg jo lenne ha ki tudnatok menni a papaval. Kép

Macs: nalunk is kedvenc jatekok a muanyag uveg, fel par zokni, a jatekok cimkei, es muanyag fuggonykarikak. Kép

Jerry: varom cimedet. e-mail cimem: rjeney@cora-h.hu Kép
ne irigykedj. Kép Nalunk meg se maszas, se feallas es se jaras. Kép Lili most inkabb ertelmileg fejlodik mint fizikailag. Kép Van egy jatek, ami tepozaras kisebb darabokbol all. Azokat ossze lehet rakni es szetszedni. Eddig megtanulta, hogy szet lehet oket egyesevel szedni, ma megmutatta fulig ero vigyorral, hogy hogyan tudja visszatenni. Kép

Na, megyek apanak segiteni.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok! Kép

Depihullám Kép Hess-heeeessss! Kép Lányok, most már lassan tényleg vége a télnek, ami a babázás miatt hosszú és kimerítő volt. Figyeljétek meg, hogy napról napra tovább van már "világos" ha ezt a félhomályt annak lehet nevezni! Kép Jön a napocska és a meleg és a tavaszi bezsongás, és akkor aztán minden ooolyan happy lesz! Kép

Ma hibát észletem a mátrixban.. Kép Megismétlődött a múlt csüti délelőttöm: újabb 3 fog betömve, és újabb tetemes összeggel megkönnyebbedve értem haza! Kép Borzalmasak ezek a fogak, pedig nagyon ápolom őket, és a terhesség alatt is tömtek 2-őt, úgy látszik a babus kiszívja belőlem az össze kálciumot.. Kép És a legrosszabb, hogy alul a fog tövénél romlik, nem elég, hogy sajognak a tömés után a fogaim, de még a múlt heti fogínysérüléseimet is érzem még mindig. De legalább megint tudok majd fájdalom nélkül "bűnözni" Kép Na ennyi elég lesz a rémsztorikból, ezt is csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy mindenkinek meg van a maga keresztje!Kép Ha engem kérdeztek, a fogorvoslás helyett én azért szívesebben kelnék még most is éjjel a babához... Persze kibícnek semmi sem drága! Kép Kép Kép

Orsi!KépMa /pontosabban mostmár holnap/ne sírj, hanem a változatosság kedvéért mondjuk állj fejen, hátha az is hat rá!Kép /"szegény anya teljesen bekattant, egy kicsit hagyom pihenni"... Kép/ Azt nem is kérdeztem, hogy a "kifárasztásos" technikát próbáltad már?? Kicsit meg kell próbálni az esti lefekvés előtt kihúzni, amíg jó álmos lesz, jó hosszan pancsizni a fürdőkádban, a víz jól lefárasztja, még egy 10 percet játszani próbálni vele a lefekvés előtt, csak aztán alvás, volt akiknél ez bevált.. Kép
Kajálás és elhízás miatt meg ne aggódj, állítólag a kövér emberek nagyon vidámak. Kép Bár ennek a tudományos alátámasztásáról még nem hallottam.
Megértem, hogy nehéz, de olyan nagyon vágytál már te is a babára, ha nehéz éjjel kelni, próbáld meg felidézni mindig azt sóvárgást, amit a baba születése előtt éreztél, és mindjárt sokkal könnyebb lesz! Kép

Rita! Úgy bántott egész nap a lelkiismeretfurdi, hogy tegnap el felejtettem megdícsérni a képeket, pedig akartam, de már kicsit feszült voltam a fogorvos miatt. Kép Nagyon szép a lánykád ezeken a képeken is. Tulajdonképpen nagyon meglepődtem, /már megint a naiv tévhiteim...Nálunk közel s távol az én Lilim azt egyetlen kisgyerek a környékemen, utoljára 4 éves koromban a hugommal babáztam!/ és valahogy meg voltam győzödve róla, hogy a "ki bújt a foga" az olyan, mint a képeken, amikor 2 kicsi fehér egérfog kandikál ki a szájából. Kép Kép Kép Erre tessék, most döbbentem! /Persze ilyenkor már rájövök, hogy tényleg csúcs hülye vagyok.... Kép/ a legutóbbi ilyen látványosan nagy döbbenésem akkor volt, amikor a nyári babásokkal kezdtük megbeszélni, hogy ki mit vett már meg a kórházi cucchoz, és valaki rákérdezett, hogy hol lehet előlgombolós hálóinget kapni. Akkor esett le, hogy hűb.zz! nekem szoptatnom is kell majd, tehát nem jó az a hálóing amit vettem!!Kép Kép Kép Néha halál triviális dolgokban is úgy elvagyok varázsolva! Kép Kép Kép

Jerry - fitness menü.. Kép Szólj, ha csodákra képes, rajtam már csak az segítene!KépTánc: Tök jóóó! Pontosan milyen tánc? Mosónőérzet- Én mindig egy tejgyárral azonosítom magam, de pont ezért kell nekem is a kozmi és a fodrász ahhoz, hogy kicsit "teljesértékűbbnek" és kiegyensúlyozottabbnak érezzem magam. (És ugyan mi sem vagyunk túlzotttan eleresztve anyagilag, de pl. a szemöldök festés + gyanta, és szempilla festés volt 1500+ borravaló. Ezt azért ki lehet bírni havonta is...) Különben ezekben még extra jó volt, hogy bár én csak napközben tudtam menni, és vittem a babát, de ezeken a helyeken ált. sok nő + a fiatal tanuló csajszik dolgoznak, és végig babáztak, amíg én regenerálódtam, és kifejezetten élvezték a dolgot! Kép

Anikó! Remélem nem jött el a teljes összeomlás!!! Mókakacagást küldök neked is egyet!Kép

Pusz:
Macs
maccs

Szisztok!

Lili meg szunyal en mar fent. Kép De nemsokara fel fog kelni, mert neha neha kinyitja a szemet, de visszaalszik. Ma megyunk be a varosba, csinaltatok a hallokeszulekemnek illeszteket, mert ami most van, mar annyira kemeny es regi, hogy rendkivul sokat sipol, foleg amikor mosolygok es nevetek. Es en allandoan csak mosolygok es nevetek. Ferjem mar ragtapasszal ragasztana le a szamat, csak ne sipoljak. Kép En nem hallom, ugyhogy nem zavar. Kép
Jo idonek igerkezik a mai, ugyhogy lanyok fel a fejjel es irany a friss levego. Kép

Macs: egyik bartatnomnek is elkuldtem a "fogas" Lili kepet, de o aztan vegkepp nem latja a fogakat. Ugy tunik csak a hozzaertok latjak. Kép Nagyon orulok, hogy ilyen jo kedved van es ilyen sokat szoktal irni, de en mindig elborzadok, mikor meglatom hanykor irsz. Kép Elotte nem is szoktal aludni? Utana fekszel le es hanykor kelsz?
Fogak: Kép Szornyu lehetett. Nekem szerencsem van. Egy fogam se romlott meg. A hajam meg most kezdett el ujra regeneralodni, rengeteg 3-4 cm-es uj hajszalam van. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

ORSI!

BOLDOG FÉLÉVESSÉGET MÓKUSKÁNAK!!!! Kép
Én nem tudok olyan ari képeket felrakni,de ÉN VAGYOK AZ ELSŐ! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Orsi: En vagyok a masodik. Kép Gratualok Mokuska 6 honapjahoz. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Aniko Draga!Kép
Koszonjuk szepen!Kép

Macs
Jopofa, hogy pont irod a kifarasztast, mert tegnap Gergo egesz delutan nem aludt semmit, fel 2-tol este 8-ig fent volt. Akkor szopi kozben elaludt, de igy is felkelt fel 12-kor.Kép Nem tudom megfejteni, hogy miert. Sajnos hiaba probaltuk fel oran keresztul visszaaltatni, nem sikerult, igy ejfelkor cici es azon persze elaludt.

Rita
Sajnos nem hiszem, hogy le tudnam szoktatni az ejszakai szopirol. Tegnap csak azt probaltuk meg, hogy aludjon vissza fel 12-kor es ne szopizzon, de nem ment. Eloszor akartuk egy kicsit hagyni az agyaban, de annyira elkezdett sirni, hogy muszaj volt felvenni. De persze vallon sem aludt el, igy fel ora mulva ciciztunk. De ejszaka nem kelt sokszor, csak szopizott es aludt, igy tudtam en is pihenni.
Az emilcimem a profilomban is benne van.

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?