Borbolya
Én semmivel se éreztem magam másképp a 36.hét után, mint előtte. Talán csak türelmetlenebb voltam már, mert nagyon babázhatnékom volt
Mi még simán az 56-os rucikat hordjuk, de a legtöbben még most 3 kilósan is elveszik keze-lába. Most pl. úgy alszik, hogy egy üres body ujj látszik ki a takaró alól
De van 50-es rugink is, ami viszont nagyobb, mint a többi 56-os
Én nem is a méreteket nézem, hanem ránézésre adom rá a ruhákat
Ildi
Örülök, hogy rendeződik a cukrod
Cicmerák
Azon én is sokat filóztam már, hogy hogy fért el bennem Kristóf
Rettentően irigyellek, hogy ilyen nyugis kismami vagy
Bár én se az miatt vagyok ideges, hogy mit hogy csináljak Kristóffal, hanem minden más miatt.
Ma megint kibuktam kicsit
Azon, hogy túlságosan megváltozott az életem. Pedig világéletemben erre vágytam, most mégse vagyok olyan boldog.
Hullafáradt vagyok, bánt, hogy nincs elég tejcsim és idegen anyuka tejét kell még hozzáadnom.
Ápolatlannak érzem magam, utálok zuhanyozni, attól én nem érzem magam tisztának, zsíros a hajam, szőrös a lábam. Nyomott vagyok. Rumli és piszokság van a lakásban.
Megőrülök a bezártságtól, a melegtől, ami a szobában van, mehetnékem lenne már bárhová, csak ki a szabadba. De nem 10 percre, és nem rohanva és mobiltelefonnal a zsebemben, várva, hogy mikor szólal meg, hogy menjek, mert felébredt Kristóf.
Még így is, hogy nappal itt van Dolfi kutyus, így sem az igazi. Nagyon hiányzik, hogy éjszaka nem szuszog itt mellettünk. Ráadásul megszakad a szívem, hogy az esti séták után folyton hozzánk akar hazajönni. És apum is mondta, hogy nem tud rendesen sétálni vele, mert folyton felénk akar eljönni és feljönni hozzánk.
Ráadásul valahogy apucival sem a régi már minden, ő is folyton fáradt, holott ő végigaludja az éjszakákat, még a sírásra sem ébred fel, ráadásul nem érti, én mitől vagyok ilyen leamortizálódott, és miért nem örülök, hogy itt van várva várt Kristófunk. Nem is lehet vele beszélgetni erről.
Na mindegy. Talán ha jön a szép idő és végre nagyokat sétálhatunk majd, akkor helyreállnak a dolgok
Babus