Sziasztok ismét
Gemini: nekem jó, beirtam a naptáramba.. egyetlen kérdésem van már csak: Hol van ott a templom?
Johanna:
máricu 5-én lesz a tali! Addig már valahogy csak kibirod
Amúgy én nem dolgozm, de csak tegnap óta.. ezért több időm lett
Virga:
A császár utáni nemvérzést arra értettem, hogy úgy hallottam, hogy sima szülés után sokszor előforudl, hogy az ember már hazament a kórházból és még vérezget utána.. azt nem tudtam, hogy ez mitől van.. és lehet hogy tévedek
Végül is én még sosem szültem..
Nameg arra gondoltam, hogy mig a szülés után a szülést kell kipihenned, császár után egy műtétből kell felépülnöd.. fene sem tudja, hogy melyik a jogg, de a szülés biztos, hogy természetesebb. Na mindegy, ez van ezt kell szeretni
Vikó: jólvanna
Különben azóta voltam fürdeni és jobban megvizsgáltam magamat és rájöttem, hogy azért változott a mellem akkor is, ha nem nőtt.. kicsit teltebb lett meg a bimbóm is valahogy olyan más lett.. olyan kidudorodó
Egyébként én is felfedeztem ilyen bigyókat a mellemen.. nem is tudom minek hivjam őket.. fehéres szine van és olyan, mint egy pötty bármi. Na ezt jólmegaszontam..
Mircimama:
Én is zenéltem
Hmm lehet, hogy előkapom a gitáromat és elhúzom a manóm nótáját
Figyi! Azt irtad, hogy várod a találkát.. de nem jelentkeztél e-mailben.. kérlek, ezt pótold, mert annyi emberre szervezem, ahányan e-mailt irtak nekem..
hannak.judit@mailbox.hu címre jöhet a mail. Ez fontos, mert nem mindegy, hány főre foglalok helyet!
Én azt az egyet nem tudom már: Ha nem látom a babámat 24 órán át, hogy szoptatom meg? Nekem ez az egész teljesen homály..
Pipocska:
A kendőt netes hirdetésből szereztem
Szerintem nagyon jó vétel volt, kb. annyi látszik rajta, hogy kimosták párszor, tehát a szine már nem annyira élénk, mint volt. De nagyon szép így is
Szines csíkos! És jó minőségű.. tényleg látszik rajta, hogy nem csak úgy összedobták. Viszont jó baba illata van
Beikszeltelek a listámon, hogy kérsz babacd-t, de azért mailhetsz is biztos, ami biztos
Gyere msn-re ha tudsz! Én itt vagyok a gépnél
Egyéni találkát veled is szivesen szervezek bárhova
Johanna:
nem értek veled egyet! Tök jó nőnek lenni, szülhetek
Szoptathatok.. babázhatok.. pasiként ezeket nem élhetem át, sem a terhességet.. ez pótolhatatlan
Ja, és kérlek te is jelentkezz e-mailben ha a talira jönni szeretnél! és mindenki más is!!!
Sygnum:
A védőnőhöz nem fölösleges menni, ugyanis a TGYÁS/GYED/GYES folyósításához szükséges a terhességed alatt 3-szor meglátogatni őt, ezen kívül egyszer neki is el kell mennie hozzád. Nameg sosem fölösleges, mert mondhat okos dolgokat!
Judyt:
Szuperek a fotók! Főleg az ujjszopogatós
Most hogy igy néztem, eszembe jutott, hogy nekem is mondta a doktornő az ultrahangon, hogy szopizza épp az ujját, de nem láttam sajnos, mert én nem látom át ezt a 2D-s ultrahangot igazán
Lara:
A terhesség alatt a normális folyás fehér színű.. én mindenképpen megmutatnám a dokinak (attól, hogy a barátnődnek ilyen volt, még koránt sem biztos, hogy normális)..
Mmónika:
Szerintem ha nem érzed hogy viszket a bőröd és száraz, akkor egyelőre fölösleges kenegetned. Ez bőrtipustól is függ.. sejthető, hogy én minden fürdés után egy kiló krémet kenek az egész hasamra, mert akkora már, mint egy vizilóé és viszket és húzódik rendesen.. próbálom elkerülni a csíkokat és repedéseket
A mellem miatt csak azért aggódok, mert idegesít, hogy mindenki más egy tejcsárda, nekem meg még mindig pici.. én szeretnék nagyobb melleket
Lehet, hogy ez nálam inkább hiúsági kérdés, mint szoptatási
Azt tudom, hogy nem ettől függ a szoptatás...
Tmarie:
Azt most megmondom, hogy soha nem fogják a 2005-ben született babád után a GYED-et és egyebeket a 2005-ös fizetésed után számolni. A 2004-es után számolják. Ez jogszabály, ez alól nincs kivétel. Ha csak egy hónapig dolgoztál 2004-ben, akkor azt veszik alapul és átlagolják a ledolgozott napok számával (tehát ha mondjuk 2 hónapot dolgoztál, akkor az összes bruttó fizetésedet leosztják a ledolgozott napok számával, ebből levonnak x %-ot és a maradékot kapod naponta).
Szóval ha kevesebbet dolgoztál mint egy év, attól nem vagy hátrányos helyzetben! A lényeg, hogy a szülés előtti 6 hónap alkalmazottságod meglegyen.
Mzx:
Szerintem az általad megadott összegnél olcsóbban is lehet kapni több generációt kibíró babakocsit! Mi 26-ért vettünk egy ABC Design babakocsit (leértékelve) és szerintem ez is kibirna több gyereket ha vigyázunk rá.. jó massziv
hanee (20+1)