Új privát üzeneted érkezett!

Könyvtár, helyes. nálunk is dobozban az egész, csak a babás könyvek vannak elől, de már bekrepálok tőlük
na nemmintha annyi időm lenne olvasgatni
meg ha van is, akkor is inkább Titeket olvasgatlak Kép

Szia Meli, homeós bogyókkal kapcs. a kórházi dokinéni adott a babócának Arnicát Kép teljesen le voltam nyűgözve!

szüléshez ajánlják táguláshoz a Cimicifuga 5CH-t és a Caulophyllum 5CH-t félóránként 5 golyócskát, felváltva (nekem nem használt, de Ildinek azt hiszem igen)((bár, nekem még az oxytocin sem használt))
és utána a gyors regenerálódáshoz persze Arnica, a terhesség utsó 2-3 hetében már szedhető 9CH-ban, mert érfalerősítő (jó a visszerek ellen is), a szülés után meg vérzéscsillapító, ekkor a 15CH higítás ajánlott
gátsebhez pedig Staphysagria 30CH (császármetszéshez is)

én mindezeket szedtem, a gátsebemnek egy hét alatt nyoma se volt, és hamar lábrakaptam Kép

a Boironnak van egy ingyenes brosúrája, melyet minden homeós gyógyszertárban tartanak, a neve Homeopátia babáknak, mamáknak I-II. (I a szülés előtt, II utána)
na nem reklámozom többet a Boironékat Kép
tényleg, Moose, megszerezted már?

Neet, hát ez nagyon jó hír. és akkor most kevesebbet lesz otthon veletek? Kép
puszilom Eszti feje búbján lévő egyik kedvenc hajtincsemet

votiv 8)
votiv

Jucus, végre. már frászt kaptam

Rózsalekvár: a Herbaházban vettem
török
és íííííszonyúúúú finom
de Te már ne császkálj sehová, Jucus, majd én viszek neked a H-ba! Kép
sömösözni nem tudsz kifelé? az gyorsabb, mint a mél

Ildi, neked is vigyek? nagyon rákaptam a sétázásra Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Sömösözni is tudok!De gondoltam,hogy küldök képet emilre!
nem császkálok csak hógolyózni és a Mamához és shoppingolni...KépEgy 3 éves mellett nem lehet lustálkodni!

Jucus
20170114224602

Votiv!
Oké, hozhatod!Kép
Meg fogom kóstolni! Láttam egy újságban, otthon megcsinálni elég macerás lehet!
ildi76

Férjem is informatikus, diplomával. Azt több mint félévig no melo. Sok sikert a többi hasonszőrűnek is, ha valaki, én tudom, milyen nehét állást kapni. És mennyi idő kell hozzá, és ha ez a vezető ágazat, akkor mi lehet a többiben?? Kép

Jucus!
Ez hízelgő! Várom a híreket,h továbbpasszoljam. Kép

Votiv!
Puszi ment a buksira. Mi meg a gödröcskékre akkor, jó? Kép
neet
neet

Votiv!

Az ismerkedős témához visszatérve!Én is utálom,hogy idős nénik(bü..s ba...ák)köszöngetnek sőt mi több tapizzák a gyereket.Én egyszer úgy összevesztem egy ilyennel a játszótéren.Hogy veszi a bátorságot,hogy benyúl a babakocsiba?És egyáltalán!Soma sem szereti ha idegenek kérdezgetik meg köszöngetnek neki.

Jucus
20170114224602

Neet,
nagy-nagy örvendezés!!!Kép

Meli,
üdv. Mosószer: én domal babamosószerrel mostam, abban nincs illatanyag stb., de én érzékeny bőrű vagyok, és sajnos baba örökölte Kép

Votiv,
ha majd lesz babakocsid, akkor sokkal jobban fogod ezeket a közeledéseket fogadni... akkor rugni is tudsz Kép Dórinak (véletlenül) rózsaszín anorákja van, így nemtévesztés nincs, majd az öccsénél Kép bár állandóan nórizzák.

Jucus,
már nincs sok hátra, 20-a, ugye? Mikor mész be?

vera
kisün

Hello lányok
Köszönöm a szives fogadtatást!

Votiv
Köszi a segítséget. Megpróbálom a brosúrát beszerezni. Na meg nem árt a szülésznőmet is megkérdezni. A férjem biztos rosszul lesz, ha elkezdem magam bogyózni, nem híve a (szerinte) varázskütyüknek!. De nem izgat, nem neki kell kiszenvedni a babuskát.
meli
meli28

Vera!

Igen 20-a és reggel 9-re megyek be!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, Réka nevében is!

Votiv, két homeopátiás gyógyszertárból is elhajtottak, mikor ezt a kiadványt kerestem.Kép

Neet, gratulálok a férjednek!
zanza

Kisün

Köszi neked is
meli28

Kérdés:evőeszköz mellé tányért is vigyek be a H-ba?

Jucus
20170114224602

Mi??? Zanza, hol voltál? mondd meg azoknak a taplógombás hernyótalpas genyamókoknak a címét. odamegyek és leteszem az Isti ma reggeli végre-kakis (de még mennyire!!!) pelusát a pultra

én a Lajos utcában és a Széna téri paitkában is találtam, s vszínű a gazdagréti tériben is kell lennie

Juscu, tányért, egyet vigyél. elég egy mély - hogy a levest át tudd tölteni abból a randa műanyagbiliből
a főételt meg tányérban hozzák, a hideg vacsorához meg jó a mély is

Jucus, Kisün, szóval azt mondjátok, ez már mindig így lesz???? kár hogy nincs egy pitbullom
odakötném a babakocsihoz Kép
ha rám van kötve a gyerek, legalább nem tapiznak
hihetetlen, hogy ebben a világban mindenkinek van legalább egy fia/lánya/unokája/unokaöccse/keresztfia stb., aki volt gyerek és akiről egyből tud mesélni. naggggyon érdekes.

Ildi, ok! Kép

na pá mindenki, megyek, flörtölök egyet álmomban valami jó pasival Kép

votiv 8)
votiv

ui
hűűű, Jucus holnap lesz nagykorú Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Zsoltinak 7 foga van, de most eléggé leállt. A hátsók még nem kezdtek kibújni, de bámulatos ügyességgel megrág minden ételt amit adok Neki.

Sétával kapcsolatban: Zsolti szereti az öreg néniket, bácsikat, nagyokat mosolyog rájuk, így engem sem zavar. Akkor viszont nagyon felmegy a pumpa, ha benyúlnak a kocsiba és simogatják az arcát, kezét kérdezés nélkül. Nem is értem, hogy veszik a bátorságot. A másik ami nagyon zavar, ha többen megyünk babakocsival, rendszeresen beszól valaki, hogy miért foglaljuk el az egész sétányt, sőt van aki direkt nekünkjön. Pedig nem foglaljuk el, sőt mindig igyekszünk egymás mögé, vagy egymás mellé húzódni, ha még valaki jön. Nem tudom egy gyalogosnak babakocsi nélkül mekkora hely kell, de nem hinném, hogy nem fér el egy babakocsi mellett.

Ildi!
Megmértem a csatlakozó átmérőjét 3,5 cm, így, ha ennél kisebb a porszívó csöve, akkor jó bele.

Meli!
Én rendes mosószerrel mostam, azt hiszem éppen Ariel volt akkor itthon.

Jucus!
Az ügyeletes szülésznő biztosan ott van és ő értesíti az orvosodat. Én hívtam a szülésznőmet és az orvosomat is rögtön telefonon, mert úgy beszéltük meg. Kérdezd meg a dokit, hogy szerinte hogy csináld. Mire beértünk a szülésznőm már bent volt és az orvossal is megbeszéltük hányra jön. A főbejáraton kell bemenni, az hiszem a második "keresztutca" jobbra, ennek a végén megtalálod a liftet és fel a másodikra. De ki van írva, úgyhogy nem fogjátok eltéveszteni.

Zanza!
Nagyon aranyos a babóca!
pesztus

Zanza, Votív, kösz a helpet!
Zanza, olya édes a kisbabád, mint a húgom volt anno.

Neet, gratula a férjednek, hogy ebben a túlkínálós időszakban talált melót.

A
14 Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Elkapott valami rossznyavaja, fáj a torkom Kép Remélem kikúrálom magam, méz, csipkebogyó rulez Kép

Ildi, Neet: Ennyire nagy a túlkínálat? Az én párom is programozó, rendszerfejlesztő (izébigyó Kép) Körbekérdezek ma, nálam landolt egy-két rendszergazdai állás, megnézem aktuálisak-e még.

Jucus: Nagy a drukk, a párom is érdeklődött, hogy vagy (nálunk is megy a mesélés esténként, hogy áll a topic Kép)

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Kép
babarozsa

Jucus!
Mél ment. De azt azért ideírom (hátha mást is érd.), h Votivval ellentétben a lapostányért vinném, ha újra mennék. (Votivom, azért nem veszünk össze ugye?Kép )
A levest (már ha le bírod szenvedni a tetejét a műanyag hordozónak, amiben adják) kieheted abból, különben mosogathatod a tálkádat. A vacsi: 1 zsömle 1 minivajjal vagy a reggeli: 2 kenyér egy halál zsíros felvágottal, sokkal jobban ehető lapostányérról. Kép Szerintem. Én mélyet vittem (olyan tálkaszerűt), azt nem is volt jó nekem. De 4 napot úgy is ki lehet bírni, ha a tenyeredből eszel, persze, ha nem muszáj....
Poharat vittem, de minek? A reggeli lötty műanyag hordozóban jön, a vizeket, üdítőket meg ittam üvegestül. Fogmosás: tenyérből.
"Egyedül" vagyok itthon, féjem DOLGOZNI ment! Kép
(Egyedül= Eszti, Marci, én)
neet (lonely.)
neet

Oxigén!
Gyors Jobbulást!
neet
neet

Votiv!

Már 15-én betöltöttem a 18-atKép

Oxigenapának üzenem,hogy imádom és még egyben vagyok!

Jucus
20170114224602

Babarózsa!
Gyönyörűszépséges! Komolyan!!
neet
neet

Szia Ildi,
igen annal a dokinal, de nem szoltunk neki rogton
vasarnap mentem be, de csak hetfon talalkoztam vele, es szulesznom kozbenjarasara nem inditotta meg elobb a szulest
mar nem tudom mit szoltam be, de jeleztem, hogy fajt, es hogy ne igy csinalja, persze nehez 2 fajas kozben beszelni

a szulesznom tokeletes volt, sot utana is beszelgettunk a szulesrol, kis pszichologiaKép

helyzet, most tiz korul fekudtunk 1 ig alvas, de valamiert nem megy a szopi ezert gyakran ebredunkKép
cumizavaros lett?
reggel at kellett adnom nem birtam tovabb, aludtam egy orat
az egyik mellem szetment, mert csak abbol evett
most sem lehet letenni a parom oleben alszik, reggel rendesen evett, ejszaka az egyik cicibol csak cumizott, kiesett a szajabol, rangata a fejet, aztan mar olyan duhos lett, hogy en is sirtam, mert nem tudtam cicire tenni ugy kapalozottKép
ugyhogy izgi

Kép
babarozsa

Neet, kosziKép
a parom szerint ram hasonlit, hat majd meglatjuk

Kép
babarozsa

Tányért akkor még kigondolom.

Babarózsa!

nagyon gyönyörűek vagytok a képeken!

Mi most el jobbra Somával a nagyihoz mert 2 napja volt utoljára és rohamot kapott,hogy Ő a Jutka mamához akar menni.Anyósomnak meg meg sem akarja mutatni majd Pannát csak apósomnak.Ciki kicsikét.

Jucus
20170114224602

pesztus, imádom Zsolti hét fogát Kép a legjobban az tetszik benne, hogy épp páratlan Kép

ez a lökdösődés hihetetlen. szerelek a kocsira faltörő kosokat is. vagy a kerékre pengéket, mint a Ben Hurban.

Ancsi, hát nincsmit.

Jucus, azt hittem 18-án 15. azért hurrá... Kép

Babarózsa, jól választottál apukát, az összes gyereke gyönyörű. De a legszebb Emília, mert tényleg rád hasonlít jobban Kép És olyan szép (Baba)rózsás bőre van! Kép
a cicidre nagyon vigyázz. akkor inkább adj neki cumit, ha dudlizni akar, nehogy kisebesedjen a bimbi, hjaj

votiv 8)
votiv

a tegnapi kedvenc beszólásom ez volt:
"Milyen aranyos kisbaba! És hogy lóg a feje!"

votiv 8)
votiv

Oxi, jobbulást, tényleg.
C-vitamin, nagy tételben?

votiv 8)
votiv

Neet, erről a nagy tételről ti juttok eszembe Esztivel Kép (meg a kaki-ügy Kép)
nehogy nekem kismamabetegséges legyél ám, most hogy papinkód elment a bányába Kép
szólj, ha gáz van, rendelek neked csippendéleket, és vidulunk
na, nem féltelek ám, hiszen még maradt egy "férfi" a háznál Kép
tegnap sétánál láttam két biglikutyát, jópofák voltak, de ketten összesen feleannyira se néztek ki jópofának, mint a Marcipán. hiába, ez a családi jóképűség...

votiv 8)
votiv

Votiv!
Érdemes egy olyan ételhordót is bevinni, amit tudsz mikróban melegíteni! Van a H-ban mikró! Ha valaki hoz kaját, akkor meg tudod melegíteni! A kórházi kajától éhen lehet halni! 1X hoztak vmi pörköltet három kocka hússal!

Pesztus!
Köszi!

Oxigén!
Jobbulást! A fokhagyma is jót tesz, meg a zöld tea!
ildi76

Babarózsa!

Írtad még egykor, hogy hallgattál zenéket, amíg Emília még a hasadban volt! Az most nem nyugtatja meg? Kipróbáltad már? Hátha emlékszik rá!

Ha szopi gondod van hívd ezt a számot! 202-2157 Ő egy LLL-es szoptatási tanácsadó! Biankának hívják, nagyon jó fej, kedves csaj! Nekem rengeteget segített így telefonon keresztül!
ildi76

Sziasztok lányok!
Február 11-én megszületett Margaréta. 56 cm, 3900 kg, 3 héttel korábban jött.
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok !

Baba! Gratulálok mégegyszer . A képek is nagyon jók ! Szép nagy család ! Kép

Neet ! Gratula a férjednek az álláshoz !

Oxi ! Jobbulást !

Kép
Kép
greenolive

Moos!

Az indiános történet nagyon aranyos!
Uff!

Votiv!

Klassz a kép rólatok, a bálos sztorin pedig pedig jót nevetem.Kép
Mennyi ideig voltál távol a kis pufók-pofitól?
Tök helyes!

Neet!

Látom te is Bryan élete rajongó vagy!Kép
Párodnak gratula az álláshoz!Kép

Nem is gondoltam, hogy ennyien járunk egy cipőben.
Illetve te mostmár kikerültél a "cipőnkből"
Sajna nálunk is ez a helyzet, csak miután végig olvastátok a kisregényemet a kirúgásomról, nem akatalak titeket azzal is traktálni, hogy a párom vállalkozása hogyan bukott el.Kép
A tavalyi egy cseppet szerencsétlen évre sikeredett nekünk.
De legalább lett egy Kispicurkókánk.Kép

Ildi, Oxi!
Ha Neet párjának sikerültKép, akkor biztos sikerül a mi párjainknak is.Kép

Baba!

Olyan szép vagy azon a képen szülés után, mintha csak pihengettél volna. Hihetetlen. Pedig olvastam, hogy nem volt egyszerű.Kép
De legalább meglett az eredménye: A gyönyörű kis Emília!Kép

Jujinak is gratula!

Ancsika!

Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy annyi tettvágy volt bennem, hogy erőnek-erejével kellett magam a nyugira szoktatni. Ez főleg a kirúgásom után volt. Egyrészt nem tudtam belenyugodni, másrészt tele voltam energiával.
Most viszont így a 6 hó után kezdek fáradékonyabb lenni, és jól eseik, hogy akkor dőlök el amikor igényem van rá.
Az egészségpénztár szerintem nagyon jó dolog.
Gondolom tudod, hogy az egyik 4D-s helyen van is lehetőség arra, hogy ha te, vagy a párod tag, akkor a vizsgálat árát visszafizeti az pénztár.
Teával kapcsolatban is van egy ötletem. Most vettem a Pólusban vörösteát, egy kimérős teaboltban. Koffein, és tein mentes, ezáltal csersav sem termelődik. Earl Gray izesítésűt vettem, de volt csoki, gyümölcs, natúr, fűszeres, tehát a legkülönfélébb ízesítésűek.
Annyira kevés kell belőle, hogy hihetetlen, és nagyon finom.
Ha gondolod próbáld ki.
Érdekelne az is, hogy használt-e a feketenadálytő krém. Én szinte teljesen rendbe jöttem tőle.Kép

Hú lányok még valami!

Nincs valakinek Gyula környéki ismerőse?
Volt régen egy gyulai család akikkel sokat jártunk össze, amíg Pesten éltek, és olyan finom bablevest tudtak csinálni, hogy ,még ma is összefut a nyál a számban, ha rá gondolok.
Fehér babból volt, füstöl hús is volt benne, és tejjel kellett felönteni.
Nem tudja valaki a receptet?
Bocs az off-ért!

Ada

A kendőtanfolyam áttevődött április 1-én 16 órára.
Így is jó?

Lindi!

Akkor neked is szeretnék gratulálni.Kép
Nagyon édesek, ezen a búzgóságtól elnyomott képen!

Kép
Kép
pipocska

Lindi!
Ha 3 héttel korábban is ekkora, akkor ne bánd! Nem számolták el a heteket??)
Nagyon édes ez a kép, nagyon meghitt!
És persze gratulálok hozzátok! Kép

Votiv!
Sírok a röhögéstől a hozzászólásaidon! Kép Lóg a feje? Kép És villásnyelv és társai. Kép
Tényleg ilyenek a csipkedős nyanyák?? Akkor mi csak a mezőre megyünk sétálni. Abból van itt bőven, faluvégen... Kép

Eszti legújabb alkotása, h a textilpelust (feje alól) a szájába próbálja gyömöszölni. Ez egyrészt marha édes, másrészt marha veszélyes (risk of suffocate, szóval 3 éven alul nem ajánlott...), szóval lassan megválunk tőle, köpje össze az ágyneműt nyugodtan. Inkább mosok naponta, minthogy baj legyen. Ja, és persze marha dühös, ha nem megy, mert a feje alól kihúzni (még) nem tudja. Kép
neet
neet

Ildi
egy ideig bejon

Kép
babarozsa

suffocation...
neet

Hát gyerekek, ez nagyon szomorú. Eddig azt hittem, csak a hülyéket rúgják ki, de úgy látszik, nem ez a helyzet. Csak azért nem akartam eddig írni róla, mert off is, meg hátha ti is így gondoltátok, és akkor mit magyarázkodtam volna, hogy ő nem hülye ám, csak peches.. azt tessék, hányan jár(t)unk egy cipőben?
Ami hó és tele is van, ki is borul néha.

Pipocska!
Szeretem B.É-ét, honnan tudtad? Visszaolvastam pár üzimet, de ezekből nem derül ki.Kép
neet
neet

Lindi !

Szép méretek , ahhoz képest hogy 3 héttel előbb jött . KépGratula !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Baba!
Megnéztem a képeket, Emília gyönyörű kislány, gratula mégegyszer!!!

Neet!
Örülök, hogy összejött a férjednek a meló, és szorítok az összes többi papának!

Votiv!
Nagyon elgondolkodtam ezeken a homeós szereken, bár eddig nem foglalkoztatott a téma, de mindent megtennék, hogy könnyen menjen a szülés. Be akarom szerezni azokat a brosúrákat is. A XI. ker-ben hol van homeós patika? Vagy az Astoria környéke is jó lenne.

Valaki viselt közületek a várandósság alatt olyan haskötőszerű valamit? Na jó, persze nem haskötő, olyan tartó inkább. Az jó?

Kép
Kép
manoka11

Szia Lindi!

Gratulálok!Már hiányoltunk! Nagyon édes ez a kép! Várjuk majd a történetet, ha lesz egy kis időd!
ildi76

Manóka!

A Karinthy Színház melletti patika homeopátiás!

Szerintem a tehermentesítő övre gondolsz! Én vettem, de ami bugyira van szerelve, azt 1 hét alatt kinőttem és persze jó drága volt! A sima bugyi nélküli öv meg nem jó, szorítja a hasat!

Timi ma nagyon nyűgös! Rohangálok, mint pók a falon! A postás meg pont szopi közben csengetett, de megbocsátottam neki, mert Timi TAJ kártyáját hozta! Nekem meg majd szétrobban a fejem a fronthatástól!
ildi76

Meli, miota olvasol minket? Mert en mar annyiszor leirtam, hogy UJVARI BORI csucsszuper Kép, hogy a tobbieknek a hocipoje tele lehet velem. Egyebkent en is Domal Baby Fashion MOSOSZERt hasznalok, meg a domal oblitojet, es mostmar nemcsak a bebicuccoknal , hanem minden masnal is, mert megint kijott az allergiam. Meg a tusfurdomrol is lemondhatok, a dokim a gyogyszertari noninonos kencet javasolta, de lehet, hogy a gyerek habfurdojet probalom inkabb.

Neet, orulok, hogy napkozben maganyos vagy Kép De majd este potoltok Kép Nalunk a gyerek annyira orul, ha jon valaki (nagyneni, nagymama), meg mikor apa hazajon, minden vegtaggal vadul rugkapal es orulten vigyorog Kép Szerintem engem un mar marhara... Kép

LINDI, gratula! Erot, egeszseget stb. Szerintem is egesz meretes a szeplanykad, biztos nem gond a harom het. Koszonjuk a kepet, majd meselj is, ha lesz idod meg energiad.

Votiv, meg nem voltam azota a PATIKAban, mert hoban nem akartam a gyereket vonszolni, a Kolosy ter egyebkent is tudogyilkos hely, asszem nem is a nyullal megyek legkozelebb. Egyebkent az asztalra boritando KAKAhoz tudok kuldeni hihetetlen mennyiseget, es kulonbozo szinut, allagut, szagut, ha szukseges, mert en legalabb naponta ketszer csodalkozom, hogy ez hogy fert bele a pelusaba Kép A SETA meg veszelyes ja, nekem kenguruval volt, hogy egy banya megfogta a lanyka arcat, legszivesebben leutottem volna. Babakocsival nem szoktak megtamadni, mondjuk en olyan gyorsan tepek, hogy lehet, hogy ilyen sebessegnel mar nem is latszik van-e gyerek a kocsiban Kép

Jucus, en papir vagy muanyag eldobhatos TANYERokat vittem, hogy ne legyen meg ezzel is feladatom utana. A levest minden nap megettem, az nagyon finom volt, de a masodik mar nem mindig sikerult. A tanyer azert kell, mert miutan kihozzak a kajat, felora mulva beszednek a cuccot, es ha addig nem sikerult elfogyasztanod, hat elviszik kajaval egyutt, szoval szedd at es akkor meg tudod enni kesobb.

Baba, jok a KEPEK. Szerintem is inkabb rad hasonlit a lanyka, de meg jo, hiszen a parodra mar negy hasonlo jut, szoval nem is lenne fer, meg aztan Te sokkal csinosabb is vagy Kép

Oxigen, en a multkor csipkebogyo-malna TEAt ittam mezzel es rengeteg citrommal, mikor elkapott valami korsag. Erdekes, ez eleg is volt, szerencsere nem kellett semmilyen bogyo, hamar rendbejottem.
moosejaw

Votiv,
Ben Hur, HEHE Kép Látom az újságcímeket: "Újra tarolt a feneketlen-tavi rém" "Pszichopata kismama tartja sakkban a környék nyugdíjasait" Kép de egyetértek, ritkítsd őket, és üdvözlöm a kis lógófejű villásnyelvű ferdefütyit Kép

Jucus,
tányérügyben: főként és elsősorban KAJÁT vigyél, mert a benti rossz/kevés/mindkettő Kép

Oxigén,
jobbulást! Csipkebogyótea hibiszkusszal (twinings legtutibb!) sok mézzel, ill. Pannonhalmi Laudes tea, kifejezetten megfázás ellen, szuper!

Babarózsa,
Emília nagyon szép baba! Kép

Lindi,
még egyszer sok boldogságot, majd írj, milyen volt a szülés!

vera
kisün

Manoka, Ildi, en mar felidotol vegig hordtam az Anita HASTAMASZTO PANTjat es sose fajta hatam, derekam, szerintem tok jo volt. Szerintem ami az alsonemuvel egyben van hulyeseg, hiszen minden nap rajtam volt, es ez allithato, szoval egyaltalan nem nottem ki. Asszem 7e volt, de megerte.

Egyebkent nalunk mar jon a masodik FOG! Ugy tunik, most mintha nem lenne olyan kellemetlen neki, mint az elsonel volt. Mint az oltasoknal, az elso remes, aztan meg mar eszre sem veszi. Milyen ugyes a lanykam, gyorsan alkalmazkodik, ha meg mukodne az evolucio, biztosan nyero egyed lenne Kép

Ja, Votiv, ezt a sok hosszu blablat minden doki vegigolvassa? Vagy csak havonta rakeresnek a nevukre? Vagy egyik noverke olvassa es kigyujti minden dokinak a sajat ertekeleset? Kép
moosejaw

Talalos kerdes: Votiv es Moosejaw husz perce beragad a liftbe, mi az?
Megfejtes: Haboru es beke, masodik atdolgozott, bovitett kiadas

Kép Kép
moosejaw

Moosejaw,
hirtelen szívszélhűdést kaptam, úgy olvastam, hogy "jön a második" a "FOG"-at meg kitakarta az agyam Kép

Hastámasztó: jó, de ha valaki nyáron nagyon terhes, akkor gondolja meg, mert rohadt melegben terhesen hastámasztó pántot hordani szintén extrémsportnak minősül.
kisün

Babarózsa

Én még nem láttam a képeket korábban, nagyon szépek. Te sem úgy néztél ki rajtuk mint aki éppen most szült. Apa büszke lehet a kis családjára. Emília csodaszép.

Lindi
Gyönyör a babád
3900 g 3 héttel a kiírt időpont előtt? Mennyi lett volna ha rendes időben jön?
Nekem most uh szerint 2.2 kg-ot mondanak és most vagyok a 36.héten.(Egy másik uh-s gép szerint a 35. héten még csak 1.5 kg volt)Mondták is, hogy ez jó kicsi gyerek, teljesen bepánikoltam, de az orvos megnyugtatott, hogy 2 különbző masina olyan eltérő méretet hozott ki, hogy nem mindig kell hinni a modern technológiának (legalábbis ezt hámoztam ki a szavaiból).Csináltak flowmetriát is, szerencsére jó lett. Szerintetek hogy van ez?? Mindenesetre remélem megvárja a manó a 40. hetet.
Neet
Nem csak a hülyéket rúgják ki, sőt sokszor azokat tartják meg!Gratula a férjednek! Egy ismerősöm is infos, most rúgták ki a munkahelyéről, pedig iszonyú ügyes, mindent képes megoldani. Aztán most belevágott a saját bizniszbe, és egész jól megy neki. Lehet hogy jót is tettek vele.
Manóka
Én most szereztettem be magamnak egy brosurát Votiv javaslatára, a 11. kerületben a MOL székházzal szemben van az Agrober épület és ott van mellette a Marianna patika, ott tudsz szerezni, nekem a barátnőm onnan hozott.
Meli
meli28

Lindi!
Gratula nektek, gyönyörűséges leányzó! És csodaszép neve van! (Amúgy meg kedvenc virágom).

Ildi, Moose!
Igen, ez az, tehermentesítő öv, csak nem ugrott be a neve! Ami bugyival egyben van, az szerintem is hülyeség. Hát akkor lehet, hogy befektetek egybe, vagy valakitől azt kérem a szülinapomra, úgyis nemsokára lesz.

Manóka 28+1

Kép
Kép
manoka11

Meli !
Akkor az enyém mekkora lesz ? Kép
Nekem is most mondtak 2,2 kg-ot , 32 hetesen .

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?