Moos! Az indiános történet nagyon aranyos!
Uff!
Votiv! Klassz a kép rólatok, a bálos sztorin pedig pedig jót nevetem.
Mennyi ideig voltál távol a kis pufók-pofitól?
Tök helyes!
Neet! Látom te is Bryan élete rajongó vagy!
Párodnak gratula az álláshoz!
Nem is gondoltam, hogy ennyien járunk egy cipőben.
Illetve te mostmár kikerültél a "cipőnkből"
Sajna nálunk is ez a helyzet, csak miután végig olvastátok a kisregényemet a kirúgásomról, nem akatalak titeket azzal is traktálni, hogy a párom vállalkozása hogyan bukott el.
A tavalyi egy cseppet szerencsétlen évre sikeredett nekünk.
De legalább lett egy Kispicurkókánk.
Ildi, Oxi! Ha Neet párjának sikerült
, akkor biztos sikerül a mi párjainknak is.
Baba! Olyan szép vagy azon a képen szülés után, mintha csak pihengettél volna. Hihetetlen. Pedig olvastam, hogy nem volt egyszerű.
De legalább meglett az eredménye: A gyönyörű kis Emília!
Jujinak is gratula! Ancsika! Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy annyi tettvágy volt bennem, hogy erőnek-erejével kellett magam a nyugira szoktatni. Ez főleg a kirúgásom után volt. Egyrészt nem tudtam belenyugodni, másrészt tele voltam energiával.
Most viszont így a 6 hó után kezdek fáradékonyabb lenni, és jól eseik, hogy akkor dőlök el amikor igényem van rá.
Az egészségpénztár szerintem nagyon jó dolog.
Gondolom tudod, hogy az egyik 4D-s helyen van is lehetőség arra, hogy ha te, vagy a párod tag, akkor a vizsgálat árát visszafizeti az pénztár.
Teával kapcsolatban is van egy ötletem. Most vettem a Pólusban vörösteát, egy kimérős teaboltban. Koffein, és tein mentes, ezáltal csersav sem termelődik. Earl Gray izesítésűt vettem, de volt csoki, gyümölcs, natúr, fűszeres, tehát a legkülönfélébb ízesítésűek.
Annyira kevés kell belőle, hogy hihetetlen, és nagyon finom.
Ha gondolod próbáld ki.
Érdekelne az is, hogy használt-e a feketenadálytő krém. Én szinte teljesen rendbe jöttem tőle.
Hú lányok még valami!
Nincs valakinek Gyula környéki ismerőse?
Volt régen egy gyulai család akikkel sokat jártunk össze, amíg Pesten éltek, és olyan finom bablevest tudtak csinálni, hogy ,még ma is összefut a nyál a számban, ha rá gondolok.
Fehér babból volt, füstöl hús is volt benne, és tejjel kellett felönteni.
Nem tudja valaki a receptet?
Bocs az off-ért!
Ada A kendőtanfolyam áttevődött április 1-én 16 órára.
Így is jó?
Lindi! Akkor neked is szeretnék gratulálni.
Nagyon édesek, ezen a búzgóságtól elnyomott képen!