Sziasztok Lányok!
Mircimama:
A terheléses cukrod eredménye mondhatni tökkéééletes
Sygnum:
Be kell, hogy valljam, meggyőződésem, hogy közrejátszik az egészségemben az a tényező is, hogy mindössze 23 éves vagyok.. ezen kívül egész életemben sportoltam (két éve ugyan semmit, de az állóképességem megvan), ráadásul sportszivem van (percenként nem 72-t, hanem 62-t ver), igy kizárt a szivroham és a magas vérnyomás.. ráadásul a családunk is elég massziv és egészséges (vasszöget dróttal is megeszik). Leszámítva a gyomorproblémámat és a gerincsérvemet tökéletes egészségnek örvendek minden tekintetben én is és hálistennek az influenzák is elkerülnek.. általában ha mégis elér, 2-3 nap alatt lezajlik rajtam.. emlékszem egyszer kaptam egy enyhe tüdőgyuszit (lehúzódó hörghurut gyulladás).. egy hétig feküdtem vele utána mentem edzőtáborba mert nem birta ma seggemen ülni
Vikka:
Nekem nem nőtt a mellbőségem: Mázlista! Habár nem méricskéltem, de még mindig ugyanazokat a melltartókat hordom kb.. talán egy nagyon picivel lett nagyobb.
Egyébként lányok én ezen aggódom.. nekem alig nő a mellem valamit.. vagy ez a végén indul be? Egyébként sem voltam valami tejcsárda (80B).. hol fér el ebben annyi tej??
Pizzamama:
A terhesség előtt én is nagyon hizékony voltam! Közvetlenül előtte fel is szedtem pár kilót nagymamám házikosztjától
Sokminden nem változott, csak most nem szól érte senki ha hízok 3 hónap alatt 5 kilót
Lányok mondok valamit.. a magyar kenyérnél van jobb! Két magyar kenyér és egy zsömle
De még ennél is vna jobb: kakaóskalács áfonyalekvárral! Azt eszek éppen
Gemini:
Ez az április 1-i időpont tréfa ?
Nekem amúgy jó
Kendőm már van! 1500 pénzért szereztem egy kismamától és szuperjó anyagból van
Lányok! Megfigyeltem valamit a nemek eloszlásával kapcsolatban! Eddig akiknél kiderült hogy kisfiuk lesz (Judyt gratulálok a két kisfiúhoz! A te eseted inditott gondolkozásra), mindegyik "csak úgy mutogatta a micsodáját" és mindenkinél akinél kiderült hogy kislány inkább takargatták a babák a nunit.. az enyém is takargatja (nem is egyszer, kétszer is takargatta), és őt is lánynak saccolják.. ebben lehet valami nem? Mit gondoltok?
hanee (20)